Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kā pārbaudes laikā nepalikt bez ūdens?
Padalieties, lūdzu, pieredzē, kā izbraukšanas laikā pārbaudes laikā nepalikt bez ūdens. Visas lidostas konfiscēs ūdeni. Bet pāris malki vienmēr ir vajadzīgi. Iespēja "pirkt pansijā" ne vienmēr ir lēta. Pēdējās reizes man izdevās tikt cauri ar 200 ml bērnu sulas iepakojumu, bet tikai ar vienu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
25 abonenti  • prasīja 2018-11-295 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  76
аватар _727615
Un ņemam līdzi dažus ābolus un mandarīnus - pavisam normāli. Jūs varat ņemt kaļķi, un ūdens neplūst.
аватар igz
Novembrī bija divas 0,2 litru pudeles Nav izvēlēts
аватар oksanashewchenko
Bērnam vienmēr ņēmām mugursomā pudeli bērnu ūdens un sulas. Bet bērns aug. Es nezinu, kā šoreiz. Šarmā pat ar litru kolas pagāja) cik paveicās
аватар oksanashewchenko
Kā varmantu ielej 2 pudeles pa 100 gramiem))
аватар klichko
ilika15, 3-5 dolāri izglābs krievu demokrātijas tēvu?(c) Bet var riskēt ar to nest, dažiem paveicas) Bet kopumā jautājumi pārsteidz. Kāda viesnīca ar jūras veltēm un svaigu pieaugušo onli. Kā ietaupīt uz ūdens rēķina. Vai arī novelciet krustu vai uzvelciet šortus (c)
аватар travelsita
Ja mums paveiksies. Mēs kaut kā kontrabandas ceļā iznesām no viesnīcas aizzīmogotu pudeli. Bet tas bija pirms 2015. Ielikt kastē ar rokas bagāžu. Viņi to skenēja, un mēs to paņēmām atpakaļ. Bet viņiem gandrīz vienmēr neizdodas.
аватар _727615
Ziniet, ne visi lido uz Rixos, Albatross, ne visi pērk iPhone. Es vienmēr esmu par budžetu (vidējā cena) un galvenokārt ugunī. kad viņi runā par jūru 7 km no viesnīcas un izskatās pēc peļķes ar maisiem un atkritumiem, par čūsku barību, es neticu, ka tas viss var būt Šarmā, bet paskatieties uz lētāko viesnīcu - cilvēki tur lido. Tāpēc forums ir vajadzīgs, lai saņemtu visas atbildes. Pārējais ir tāds, ka ir DAŽĀDI.
аватар ilika15
klichko
Lidojam ekonomiski, braucam no Kijevas, nevis no Minskas. Pārsvarā karsts. Slimu kāju un mugurkaula lūzuma dēļ lidojam bieži, jo jūras ūdens dod veselību. Esam pensionāri ar ierobežotiem finanšu līdzekļiem. Ekskursijas laikā pavadām 1-2 dienas labā rezervācijas viesnīcā.
Es nesaprotu un izlaižu jūsu pretīgo komunikācijas veidu, jo ne jūs vienīgais lasāt jautājumus un atbildes.
аватар mindguru
Laika pārbaudīts lifehack. Ievietojiet divas 0,5 pudeles ūdens dažādos koferos. Muitā viņi parasti ņem vienu pudeli, un jūs mierīgi transportējat otro. Tikai, protams, bagāžā, nevis rokas bagāžā. Rokas bagāžā varat pārvadāt APZĪMĒTAS pudeles ar simts gramiem.
аватар oksanashewchenko
Mēs čemodānā nēsājām 1,5 litrus. Ūdeni no kofera neviens neņem
аватар ilika15
Pirms astoņiem gadiem, kad lidojām pirmo reizi, atbalstu un pareizās atbildes guvu tikai turpravda. Šodien es reti redzu īstas, pēc pasūtījuma nesastādītas atbildes un atsauksmes. Pieredzējuši tūristi, acīmredzot, nevēlas piedalīties pastāvīgā lamāšanā par jebkuru jautājumu. Jā, un par cenzūru šādu saziņu grūti nosaukt.
аватар ilika15
Paldies visiem par atbildēm!
аватар Alex714
Lidojot tuvumā, pietiek ar kolas pudeli no bāra, bet tālajos lidojumos ūdeni dabū tualetē, pārejot uz to papildinu (piemēram, Dubaijā AE ir strūklakas ar svaigu ūdeni).
аватар kolyan_cat
Ar ko tu sastapsies. Vismaz 2 reizes redzēju, ka pārbaudes laikā Borispilī rokas bagāžā bija atstāts ūdens 0,5. Tātad, kā opciju, paņemiet 1 pudeli 0,5, un viņi tur meklē zirgu - tas nozīmē, ka tas nav liktenis.
Bet es daru savādāk - paņemu tukšu plastmasas pudeli, un pēc apskates savācu tualetē auksto ūdeni. Tas ir dzerams gan Borispiļā, gan citās Eiropas lidostās. Un es pats to dzeru, un dodu bērniem. Lēti un jautri.
аватар klichko
Es nesaprotu tavu pretīgo runas veidu.
===========
Jūs arī nesaprotat starptautiskos drošības noteikumus. Uz pretīgu jautājumu atbilde ir atbilstoša. Un "pāris malki" ir atļautie 100 ml. Jūs pastāstīsiet asarainu slimības pensionēšanās vēsturi un biežus braucienus tiem, kam šāda iespēja pilnībā liegta, un tajā pašā laikā skenerim
PS. Jegitskas ostā dzer ūdeni no krāna un dod ūdeni arī bērniem...mūsu cilvēki ir riskanti
аватар lazy_person
Var ļauties pasažieriem ar mazu bērnu. Pats redzēju, kā ielaida mammu un bērnu ar mazo ūdens pudeli. Pieaugušajiem nevajadzētu skaitīt. Labāk nopirkt pudeli uzgaidāmajā zonā.
аватар _727615
Es gan esmu ekonomisks tūrists, bet krāna ūdeni no Jegas nedzeru un jums neiesaku. Bagāžā pat 1,5 litri ūdens, un rokasgrāmatā - nē. Tātad jums ir jāpērk.
аватар travelsita
Kāpēc reģistrētajā bagāžā ir jāpārvadā ūdens?
аватар kolyan_cat
dīvaini padomi par ūdeni bagāžā :) Cilvēki izslāpuši lidostā un lidojumā.
Un jūs varat pārvadāt savā bagāžā vismaz 20 litrus ūdens, taču tas neatrisinās problēmu.
аватар Alex714
klichko Es tiešām rakstīju par Borispiļu un Dubaiju, kur es ņēmu ūdeni no krāna rezervē garos lidojumos no 5-6 stundām vai vairāk.
аватар Meltoma
Ja esat atradis naudu pat vislētākajai ekskursijai, varat beznodokļu veidā iegādāties ūdens pudeli par USD 1 vai USD 2.
Un dzeramais ūdens no krāna un pat no tualetes, protams, ir alva.
аватар travelsita
ilika15, un cik tev tūre ir lētāka salīdzinot ar Minskas lidojumu? Šogad Šarmā runāju ar diviem minskiešiem. Par 11 dienu ekskursiju ieguvums bija aptuveni 600 USD. Vai tas ir pareizi?
аватар Oleksii64
Par ūdeni Ēģiptes tualetē neviens nerakstīja – izlasiet uzmanīgi.
Bagāžā esošais ūdens ir nepieciešams, lai to izdzertu laika posmā starp bagāžas saņemšanu un iekārtošanos viesnīcā. 2-3 stundas.
Mēģiniet iebāzt pāris pudeles ar 0,5 drēbju kabatās - viņi var paņemt vienu, otrā būs jums.
аватар ilika15
travelsita
Šogad kopsavilkums no Minskas sāka lidot stabili. Pirmo reizi šajos gados, 2018. gada oktobrī, mēs lidojām no Minskas par 950 $ diviem, viss iekļauts uz 11 naktīm. Tā bija Tirkīza pludmale. Ekskursiju veicām 8 stundas pirms izlidošanas.
Novembrī šuve par 11 naktīm Hurgadā deva nebijušu cenu par 650 $ diviem viesnīcā Beirut Hotel 3*. Atkal cena nokritās vakarā pirms izlidošanas.
Teztour no Minskas lido no 1000 līdz 1300 diviem 3 *, Anex arī ir dārgs.
Pēdējos trīs gadus lidojām no Kijevas par 350-450$ diviem uz nedēļu-10 dienas 4*, noķērām Ferruz par 550$, Hilton Waterfalls 5* par 600$, Helnan Marina par 500$ diviem. Bet mēs veicam pēdējā brīža ekskursijas, dienu pirms izbraukšanas. Uz Kijevu braucam ar autobusu par 40 dolāriem abos virzienos, vai ar vilcienu par 80 dolāriem abos virzienos vienai personai.
аватар ollennka
Lidmašīnā var lūgt ūdeni uzreiz pēc nolaišanās, viņiem nekad nav atteikts. Ja jūs patiešām nevēlaties pirkt ūdeni lidostā, jūs varat nodzīvot 40 minūtes no apsardzes līdz nolaišanās brīdim, manuprāt.
аватар travelsita
ilika15, tu esi lieliska! Kuru karsto ceļojumu vietni jūs izmantojat?
аватар ilika15
travelsita
Meklējam operatorus mājaslapās, pievienojamies, teztour, anex, pegasus, tpg, meklējam tūri, uzraugām labas cenas dienu vai divas pirms izbraukšanas. Kad esam gatavi, iesniedzam pieteikumu aģentam, saņemam atlaidi, dokumentus un izbraucam uz Kijevu. Visgrūtākais ir ātri šķērsot robežu, atrodoties autobusā. Īpaši brīvdienās, kad kursē daudz tūristu autobusu. Ar vilcienu: pārvietojoties šķērsojam Baltkrievijas robežu, Ukrainas robežu stacijā pie ieejas Kijevā. Transfērs no stacijas uz Borispiļu ar autobusu ir mazāks par stundu.
аватар travelsita
Paldies par atbildi. Priecīgus ceļojumus!
аватар catalina777
Borispilī ar bērniem vienmēr dzeram šķidrumu un nekad nav nekādu problēmu. Viņi bieži nopirka ledus tēju vai 1,5 litrus ūdens, lai izdzertu pirms kontroles, par tiem aizmirsa - un vienmēr tos izlaida, dažreiz pat bez bērniem. Vienkārši lai ir ūdens, kas nav ļoti žēl, ar jums. Pastāv iespēja tikt garām. Bērnu gadījumā viņiem tas noteikti pietrūks. Jūs nevarat pabeigt dzert 100-200 ml, un tāpēc viņi to palaida garām citās lidostās. Bet pa ceļam no Ēģiptes pat gribēja mums atņemt bērnu pārtiku. Bērniem tika atņemts ūdens. Un ūdens cena lidostā bija vairāk nekā 5 USD par pudeli 0,5, un tad visi veikali tika slēgti, tikai viens jau strādāja nolaišanās zonā (tie izlidoja naktī).
аватар zaeugene
Dažādās lidostās tas ir savādāk. Viņi var nepievērst uzmanību puslitram.
Bet saskaņā ar noteikumiem jūs varat nēsāt līdzi ne vairāk kā 1 litru. Un konteineriem jābūt ne vairāk kā 100 ml.
Pērciet šīs pudeles un ūdeni neviens neatņems.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl