Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, norādiet klusāko Šarmas līci janvārī
Labdien Jautājums pieredzējušiem tūristiem. Lūdzu, norādiet klusāko janvāra līci Šarmā. Mēs lidojam ar bērniem, mēs nevēlamies nosalt))) Paldies
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2018-11-135 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  55
аватар travelsita
Ras Um Sid līcis, Hadabas apgabals. Pludmales ir slēgtas ar nogāzēm. Iesaku no viesnīcām. Royal Grand Charm un blakus esošais Sunrise.
аватар Vika284
bezvēja Ras Um el Sid, Hadaba
Ja ar bērniem, tad Albatros viesnīcas: Albatros Aqua Park 5 * + Albatros Aqua Blue 4 * un Reef Oasis Beach 5 * + Sentido Oasis Beach 5 *
аватар mindguru
Ras Um El Sid.
Neviens nevar dot pilnīgu garantiju, ka jūs nenosalsit.
Viņi sēdētu mājās ... siltumā ... nekur nav jālido. Būtu ietaupījis daudz naudas.
аватар travelsita
mindguru, kāpēc tu visiem iesaki nekur neiet, palikt mājās? :)))) Šis ir tūrisma objekts.
аватар lazy_person
Bay "Sharm El Maya" (Sharm El Maya) viesnīca "Iberotel Palace 5 *"; Dessole Seti Sharm Resort 4*...
аватар mindguru
travelsita, vienkārši ir cilvēki, kas prot lietot Google un paši kaut ko skatās un dara, bet ir tādi, kuriem vieglāk visus apkārtējos izlocīt. Un ņemiet vērā: es atbildēju uz jautājumu.
аватар tanchitos
Liels paldies jums visiem. Apstājāmies Reef Oasis Beach!!!
аватар mindguru
Protams, uzdot vienu un to pašu jautājumu ceļojumu forumā 10 000. reizi, neizmantojot meklēšanu, tas ir lietu kārtībā.
аватар travelsita
mindguru, šī vietne ir tikai izveidota, lai lūgtu un saņemtu ceļojumu padomus. Ja domā, ka tevi "noliek" - neatbildi vispār. Piemēram, man ir patīkami atbildēt uz jautājumiem (daži no tiem vairākas reizes), tādējādi palīdzot mazāk pieredzējušiem tūristiem.
аватар lazy_person
Šeit ir par "Albatrosiem", bet vai pie "albatrosiem" pludmale nav "Šarmelmajas" līcī? Bultiņa norāda pludmali "Albatross blue"
аватар lazy_person
Šīs diskusijas ir noderīgas ikvienam. Apvāršņa paplašināšana...
аватар mindguru
travelsita, kam vietne izveidota, katram savs viedoklis. Cienīsim citu cilvēku viedokli un nemēģināsim viens otram aizbāzt muti. Tūrisms nav sliktā garastāvokļa vērts.
аватар Vika284
Albatros Aqua Park 5*+Albatros Aqua Blue 4 — Hadaba, šīm 2 viesnīcām ir kopīga pludmale
аватар travelsita
mindguru, nepatīk vietne - neviens tevi nespiež šeit palikt. Bet mācīt citiem, ko jautāt, cik reizes jautāt, vai sēdēt vai nesēdēt mājās, ir vismaz netaktiski. Veiksmi.
аватар lazy_person
Vika284
Uzsvēru, ka "Aqua Blue" pludmale (Albatros Aqua Park 5 * + Albatros Aqua Blue 4) atrodas nevis "Ras Um El Sid" līcī, bet gan "Sharm El Maya" līcī. Tas atrodas labajā pusē zem akmeņiem, tuvāk izejai no līča (skatoties no jūras). Līcī "Ras Um El Sid" atrodas citu viesnīcu pludmales...
аватар Vika284
Albatros Aqua Park 5*+Albatros Aqua Blue 4 — Ras Oum Sid līcis, Hadabas apgabals
аватар lazy_person
Vika284 Paskaties vēlreiz uzmanīgi. Piekrītu, šīm viesnīcām ir kopīga pludmale. Šīs pludmales nosaukums ir "Beach Aqua Blue". Pludmale "Sharm el Maya" līcī.
аватар lazy_person
Vika284 Paskaties vēlreiz uzmanīgi. Piekrītu, šīm viesnīcām ir kopīga pludmale. Šīs pludmales nosaukums ir "Beach Aqua Blue". Pludmale "Sharm el Maya" līcī.
аватар lazy_person
Otrajā attēlā ar dzeltenām bultiņām atzīmēta "Beach Aqua Blue". Šarmelmaijas līcis.
Līcis "Ras Um el Sid" atrodas uz dienvidiem.
аватар Vika284
lazy_person Albatros Aqua Park 5 * un Albatros Aqua Blue 4 viesnīcu oficiālajā vietnē ir norādīts, ka šīs viesnīcas atrodas Ras Umm El Sid, labi zināmajās rezervēšanas vietnēs El Hadaba un Ras Umm El Sid, nekur nav norādīts, ka šī ir Šarmelmaija
Ja uzskatāt, ka albatros viesnīcu vadība ir maldījusies pareizajā atrašanās vietā un pareizajā līču nosaukumā, pareizajā viņu viesnīcu atrašanās vietas nosaukumā pasaulslavenās viesnīcu rezervēšanas vietnēs - tad visi jautājumi Albatros viesnīcu vadībai
аватар lazy_person
Vika284,
Es uzrakstīju, kur atrodas pludmale "Beach Aqua Blue", jūs sākāt mani labot ar līča nosaukumu. Jūs rakstāt, ka ir tikai viena pludmale un atrodas līcī "Ras Um el Sid". Kāpēc man būtu jāsazinās ar viesnīcas vadību, tu mani izlabo un es tev atbildu... Šeit skaties video no 4.47 (lifts uz pludmali). Viss līcis ir skaidri redzams. Šī ir Šarmelmaija
https://youtu.be/9CQjGY1eK8g
аватар lazy_person
"Šarmelmaija"
https://youtu.be/92lKlviUS0o
аватар Vika284
lazy_person ir jūsu subjektīvais redzējums, kas atšķiras no oficiālā, ko sniedz Albatros viesnīcu vadītāji un darbinieki.
šajā jautājumā es stingri ievēroju viesnīcas atrašanās vietu un līču nosaukumus, kas oficiāli norādīti visās pasaules rezervēšanas vietnēs un pašā Albatros viesnīcu vietnē
аватар 0676307776
Kā Albatross Aqua Blue un akvaparka pastāvīgais klients gribu precizēt.Līci sauca un sauc Ras Um El Sid.. Un tie video uz kuriem atsaucies ir amatieru,autors vienkārši nav pareizi nosaucis līci,laikam viņš arī tika dots kļūdains nosaukums.Bet,lietas būtība nav Patiesībā līcis tiešām ir viens no bezvējainākajiem Šarmā,plus nav straumes,tikai paisums un bēgums.Akmeņi pasargā no vējiem. Lai arī janvāris nav labs variants atpūtai.No rītiem un vakariem diezgan vēss. , bet 17 jau paliek tumšs.Viens pluss ir biļetes cenas samazinājums un aukstums mājās.
аватар 0676307776
Ras Um El Sid līcis.Es tā domāju.
аватар lazy_person
0676307776
Apskatiet Sinaja pussalas karti. Saruna nav par viesnīcu pasta adresēm, bet gan par to ("Albatross") pludmaļu atrašanās vietu. Šī pludmale (jūsu bilde) ar augstu pacēlāju no klints, pa labi no pacēlāja ir piestātne-platforma, kas redzama no satelīta, nedaudz pa kreisi, dziļi līcī, viesnīca "Iberotel Palace 5 * - tas ir Šarm el Maya līcis. Līcis "Ras Um El Sid" atrodas uz dienvidiem. Ja par punktu ņemat viesnīcas teritorijas centru (Albatross "Albatross Aqua Blue vai Aqua Park . .."), tad jums jādodas uz pludmali uz rietumiem un uz līci "Ras Um El Sid. "iet uz dienvidiem
skatīt karti
аватар lazy_person
0676307776
1. "Šarmelmaija".
2. "Ras Um El Sid".
3. Pludmale (albatrosi) "Beach Aqua Blue"
uzreiz aiz trešās bultiņas kartē shematiski parādīta piestātne-platforma...
аватар lazy_person
Bultas ir pazudušas. Apskatīt šeit
аватар lazy_person
0676307776 Šeit ir vēl viens .. Dubultā bultiņa parāda zemesragu "Ras Um El Sid" un līci (ar tādu pašu nosaukumu) zem tā.
Aplī ir norādīta pludmaļu vieta ("Albatrosi"), ir arī lifts un piestātne-platforma. Tas atrodas Šarm el Maya līcī. Šī līča centrā atrodas viesnīca "Iberotel Palace 5 *".
Albatross vietnēs ir norādīta to pasta adrese, kas piešķirta Ras Um El Sid apgabalam...
аватар lazy_person
Saņēmu...
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl