Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kāds ir stāvoklis ar zādzībām viesnīcās, vai seifos var atstāt naudu un elektroniku? Cyrene Grand Hotel 5*
Kāds ir stāvoklis ar zādzībām viesnīcās, vai seifos var atstāt naudu un elektroniku? Cyrene Grand Hotel 5*
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
22 abonents  • prasīja 2018-07-096 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  42
аватар mindguru
Labāk neaiziet.
аватар Pavel1900
Labāk, ja uz kartes ir nauda, ​​bet skaidrā nauda līdzi ir tikai sīkumiem.
аватар NellyK
un citu variantu nav .. nenēsāt to visu laiku līdzi uz pludmali. Es biju Ēģiptē 11 reizes, vienmēr atstāju seifos, un nekad nekas netika nozagts.
аватар lazy_person
Aizeju seifā, vakarā pārbaudot saturu. Pēdējā uzturēšanās dienā viesnīcā cenšos neatstāt naudu seifā. Kamēr viss gāja...
аватар metelicza
Man personīgi nekad nav bijušas zādzības, bet martā Ēģiptē, viesnīcā meiteņu seifā, izrādījās, ka viņas 200 aizvietojušas ar suvenīriem. Tik...
аватар katia.fyntik
Domāju, ka līdz tavas uzturēšanās pēdējai dienai naudas vairs nebūs????
Paldies visiem)
аватар puteprovodcik
Oho. viesnīca ir tik slavena ar zādzībām?? kāpēc tad tur iet?
аватар lazy_person
Jebkas var notikt... reizi pa reizei tam nav jānotiek. Nauda seifā ir liels kārdinājums kalpiem. Bet arī bez naudas neiztikt, nekad nevar zināt, kas var notikt svešā valstī (izmests no viesnīcas, nopirkt atgriešanās biļeti ... utt.). Kas attiecas uz "pēdējo dienu" ... gadījumi notiek šajā dienā, un nav laika to izdomāt un noskaidrot
аватар mindguru
Pavel1900, Ar bankas pārskaitījumu ekskursijas iegādāties nevar. Baklava pludmalē - vēl jo vairāk.
Protams, labāk ir nēsāt līdzi skaidru naudu. Pavisam mierīgi pases var atstāt seifā, nevienam nevajag.
аватар Pavel1900
mindguru
Es vienmēr domāju, kāpēc katrā viesnīcā ir uzstādīti bankomāti)) kaut kas jānopērk, noņem un nopirka, nav nekādu problēmu ar naudas izņemšanu nekur, piemēram, bae)
аватар lazy_person
mindguru baklavai un ekskursijām, 300$ ir pilnīgi pietiekami (par 10..15 uzturēšanās dienām). Jūs varat tos ņemt līdzi uz pludmali, jebkurš viedtālrunis maksā vairāk ...
аватар mindguru
Nu jā, izņemot komisijas, nekādu problēmu. Jā, un bankomāti, jūs būsiet pārsteigti, bet ne katrā viesnīcā.
аватар V.Zolot
Zādzības nav notikušas, taču seifa saturs tika uzraudzīts pāris reizes dienā.
аватар Pavel1900
mindguru
eksperts banku jomā, bet pastāstiet man par banku komisijām?)) ok, bankomāti nav katrā viesnīcā, bet katrā Šarmas stūrī))
аватар mindguru
Lai novērstu zādzību no seifa, pietiek neatstāt istabu uz visu atvaļinājumu. Jūs būsiet pārsteigts, cik daudz cilvēku to dara.
аватар mindguru
Pavel1900, Ir stulbi a priori pieņemt, ka citi ir dumjāki par tevi.
аватар svarozhychi
5 reizes atpūties bez problēmām, šajā viesnīcā nebija.
аватар travelsita
8 reizes bija Ēģiptē. Dzirdējām par zādzībām, tāpēc seifā neko neatstājām. Diemžēl Ēģiptē seifs pilda viltus funkciju, īpaši pēdējā dienā.
аватар lazy_person
Šādu informāciju par zādzībām Ēģiptē sastapu bieži un ne tikai šajā vietnē. Turcijā tādas diskusijas nav... Varbūt tikai man radās šāds iespaids? Esmu bijis Turcijā daudzas reizes un dažādās viesnīcās. Atstāja lietas (fotoaparātu, telefonu, atvērtu čemodānu ..) redzamā vietā. Nekad nekas nav pazudis...
аватар eremenko-alla
Bijām šajā viesnīcā 2014. gadā, naudu un dokumentus atstājām seifā, pēdējā dienā visu ņemam līdzi. Kas attiecas uz kartēm un bankomātiem, piemēram, es baidos tos izmantot svešā valstī, ja apēdu karti, pēkšņi kaut ko nenospiežu un diezgan labi noapaļo, manuprāt 10 mārciņas. Bet šajā viesnīcā viņi pāris reizes izmantoja bankomātu. Un tomēr - bankās viņi negribēja mainīt mazāk par 100 USD.
аватар Natali-Minsk
Izmantojiet karti vai ņemiet skaidru naudu mazos rēķinos: 5-10-20 USD. Nomainiet tikai $100, retāk $50.
Mēs glabājām naudu seifā un manas zelta rotaslietas. Dažreiz viņa vienkārši atstāja auskarus un gredzenus uz naktsgaldiņa, neviens neaiztika., Kā viņa teica, tie gulēja. Acīmredzot mums vienkārši paveicās...bet nepaņēmām 50-100. Viesnīcā notika zādzības tādā nozīmē, ka ar naudu tika aizstāti viltotie konfekšu papīrīši.
Turklāt Ēģiptē tas ir visuresošs gan lētajā, gan
un luksusa viesnīcām. Pat gids mūs sākotnēji brīdināja – ietaupiet naudu! Tad pierādīt zādzību ir nereāli, viesnīca atsakās no atbildības. Policijas izsaukšana neko nepanāks. Viesnīcas vadība raksta pretrunu par apmelošanu un reputācijas graušanu un iesūdz tiesā. Kurš nonācis šādā situācijā, neko nav sasniedzis !!!!
Sabojāts atvaļinājums, naudas zaudēšana, cietumā pavadīts laiks, došanās mājās par saviem līdzekļiem!!! Vēstniecība nepalīdz!!! Biju reizē ar tūristiem no Ukrainas, kuriem tika nozagta nauda. Tūristu aizveda policija, nevis pasargāja. Viņi neko nesasniedza, un naudu, cik man zināms, neatdeva.
аватар mindguru
Ir arī pietiekami daudz informācijas par Turciju. Kas grib atrast, lai atrod.
аватар yanda
Bija šajā viesnīcā vecāki, šī gada janvārī. Nauda, ​​dokumenti, elektronika tika atstāta seifā. Viss ir labi.
аватар mindguru
Natali-71, kāda jēga braukt uz Ēģipti, ja tur ir totāla zagšana - gan lētajās, gan dārgajās viesnīcās, tavu vārdiem runājot? Sēdēsim mājās...
аватар Natali-Minsk
Reiz lasīju atsauksmi par tūristu, kurš atpūtās labā, pieklājīgā viesnīcā un bija pazīstams ar viesnīcas vadību. Un viņa pazaudēja savu naudu. Tāpēc vadītājs viņai atlīdzināja zādzības summu, saprotot, ka viņa runā patiesību. Un tikai tāpēc, ka viņš bija pazīstams ar viņu un viņas reputācija neļāva viņai šaubīties. Viņa rakstīja, ka viesnīcu īpašnieki uzskata, ka tūristi ir krāpnieki. Viņi apzināti izdomā, ka ir aplaupīti, lai nozagtu naudu no viesnīcas. Varbūt citās civilizētākās valstīs par zādzību saņemsiet atlīdzību, saglabājot viesnīcas reputāciju. Ēģiptē - NĒ!!!
Kas attiecas uz Turciju... Tikai vienu reizi lasīju atsauksmi par tūristiem, kuri noķēra istabeni, pateicoties koridorā esošajai kamerai. Un tā kā visur...
аватар Natali-Minsk
Mindguru...Baidīties no vilkiem - neiet uz mežu?
Jābrauc atvaļinājumā!!!
Jums tikai nedaudz jāpasargā sevi. Karte, neliela skaidra nauda. Seifs reģistratūrā utt.
Jūs varat tikt aplaupīts savā valstī.
аватар mindguru
Kāda briesmīga dzīve!
аватар Natali-Minsk
Smējās!!!
Normāla dzīve!!!!
Un visiem labi atpūties, jautri un bez problēmām!!!!
аватар Catpantera
Viņi atstāja tālruņus, lietas, dokumentus, planšetdatorus tāpat vien uz galda, vai koferī, naudu seifā. Viss ir kārtībā.
аватар PolikSVT
"Jūs nekad neredzat, kas atrodas virspusē"))))) Ceru, ka man nav jāpaskaidro)) ((un jebkurš seifs vienmēr tiek kontrolēts reģistratūrā)))))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl