Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Ieteikt viesnīcu Šarmā ar parastu ēdienu (jūras veltēm) 5 zvaigznes, 1 rinda, lai ieietu no krasta, kā Novotel. Un pats galvenais, ka nav arābu
Ieteikt viesnīcu Šarmā ar parastu ēdienu (jūras veltēm) 5 zvaigznes, 1 rinda, lai ieietu no krasta, kā Novotel. Un pats galvenais, ka nav arābu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2018-06-096 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  78
аватар Natalija514277
Kur nav arābu ... tie ir atpūtnieki ... ??)) vai Ēģiptē vispār ??))) Šarmā pārsvarā ir pontoni ... ar bērniem labāk uz Hurgadu ... un garnelēm un sarkanās zivis ... un uz viņas rokas nēsās un auklēs šo ,, Shtaigenberger ,, ... Hurgada .. (īpašnieks ir vācietis) tiek uzskatīta par labāko viesnīcu Hurgadā!) Es biju ... tas ir super.. . viss .. kā Eiropā un kontingents .. un ēdiens ... šķiet, ka viņi ir arī Šarmā ... bet ir daudz viesnīcu .. es neatceros visu))
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Visur ir arābi) Un ēģiptieši protams arī) Rixos Sharm Hotel, Rixos sea gate ir lieliskas viesnīcas ēdināšanas un apkalpošanas ziņā, bet tās atrodas Nabq rajonā, respektīvi, pantones tur ir ļoti garas)
Bagātiniet savu uzmanību ar viesnīcām Movenpick, Stella di mare un Hyatt Regency
аватар salesintersumka
Movenpick iesaka! Kolēģi nesen uzturējās šajā viesnīcā. Man viss ļoti patika - ir 5 pludmales ar maigu ieeju jūrā. Jūras veltes, gaļa, augļi bija pārpilnībā. Nebija lielas arābu koncentrācijas. Pagājušajā gadā atpūtāmies REEF OASIS BLK BAY un mani pārsteidza pilnīga arābu neesamība viesnīcā, bet viesnīca ir diezgan vāja visos aspektos, izņemot rifu.
аватар maxud
Vai arī atpūtieties nevis Ēģiptē, bet Turcijā, tur ir turki, nevis arābi))
аватар ser_____Witness77
Starp citu, kad šogad beigsies viņu Ramadāns (un viņi masveidā mīdīsies viesnīcās)?
аватар neppmann
Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* Reef Oasis Beach Resort 5*
аватар mindguru
Labs padoms, starp citu, par Turciju. Ļoti liela varbūtība, ka arābu nav.
Iesakiet viesnīcu Krievijā, kur nav krievu.
аватар vedrogvozdey
Ramadāns beidzas pēc četrām vai piecām dienām, precīzi neatceros. Šodien viņi atgriezās no Šarmas, kristīgie arābi tik un tā, ne lielā skaitā, bet bija. Autor, pirms jums bija laiks, tad viņiem ir vairākas dienas svētki, kā es saprotu, nav vērts lidot uz turieni šajā laikā. Vispār, kamēr sasaistu ar Ēģipti, Movenpickam žēl naudas, labāk par pāris tūkstošiem dolāru uz citu valsti. Ar katru gadu Ēģipte kļūst arvien sliktāka, es runāju par viesnīcām cenu kategorijā + - 1000 ye par diviem. Pārtikas kļūst arvien mazāk, koraļļi tiek nogalināti arvien vairāk, kontinents kļūst arvien sarkanāks.
аватар vovatours
Sveiki. Jūras velšu viesnīcas ir aizņemtas. Kas attiecas uz arābiem, tas viss ir atkarīgs no datuma, kad jūs gatavojaties doties uz Ēģipti.
Ramadāns beidzas pēc 4 dienām
Iberotel Palace ieejas smiltis un serviss labs
аватар Natalija514277
Neaizpildīsim atsauksmes ... x..y .. Es nezinu viesnīcas Krievijā ... tāpēc neatbildēšu uz jūsu jautājumu. Es esmu no Kijevas, man ļoti žēl...
аватар ser_____Witness77
uz jūnija beigām arābi jau vairāk/mazāk porazezdaysya laikam? ... es neredzu sev alternatīvas - labāk par jūru par tādu naudu (1200-1300 $$ nedēļā trīs VISI sāpēs / mazāk normāla viesnīca) es nezinu ... Seišelu salās ar Maldivu salām naudu diemžēl nepelnu :(
аватар Natalija514277
))))))) un šī ir pareizā atbilde...))) Viesnīcu ir ļoti daudz... un tās visas ir dažādas. .3* ir...labāki..nekā 5*...viss ir zināms salīdzinot...visur ir labi...KUR MĒS NAV.......
аватар vedrogvozdey
Kāds sakars ar Seišelu salām un Maldīvu salām, ja salīdzina tās ar Ēģipti, tad tas ir pavisam cits atvaļinājuma veids, viss ir savādāk, pilnīgi viss))) tev patīk vēlreiz aizbraukt uz vienu un to pašu vietu, tava pa labi. Un par 1300 jūs par trijiem tiešām var paskatīties uz citām valstīm salīdzinājumam, savādāk es nesaprotu, te cilvēki negrib braukt pie arābiem, grib ēst omārus viesnīcās par trim kapeikām, bet viņi iet spītīgi. , un tad nospļauties , ka no jūras veltēm ir tikai pangasija . Gluži kā tajā jokā par ežiem un kaktusiem))))
аватар vedrogvozdey
Un uz arābu rēķina runāju pludmalē ar džekiem, kas piedāvā ekskursijas, masāžas, viņi vairs negrib, lai krievi iet, viņi jau ir pārbūvēti, lai dzīvotu bez viņiem. Saūdi, arābi no citām valstīm brauc pie viņa atpūsties. Saūda Arābija kopumā būtībā ir Ēģiptes sponsore)))) To es domāju ar to, ka arābi tagad pastāvīgi un lielos daudzumos atpūtīsies viesnīcās. Varbūt Four Seasons un Hyatt to nav. Domāju, ka tādas viesnīcas ir, bet visticamāk tās ir dārgas.
аватар moy_contakt
Uz krievu rēķina viņus gaida Ēģipte. Bet cik labi, ja viesnīcā viņu ir maz... Un ne tāpēc, ka man kaut kas būtu pret viņiem, bet tāpēc, ka, tiklīdz viņiem tiks atvērta Ēģipte, cenas noteikti celsies, un kvalitāte uzlabosies tikai pēc tam. viņš izkāpj no priesteriem, kuros viņš tagad sēž. Un tie ir daži gadi... Un tad es noteikti tur neiešu. Tikmēr, kamēr ir kvalitatīvas viesnīcas, kas saglabā savu zīmolu neatkarīgi no tā, un pat par lielisku cenu, mūsu ģimene ar prieku ceļo šarmēt. Es nezinu, kuram tur nepatīk koraļļi. Mūsu ģimene ir bijusi daudzās vietās, un tāda zemūdens pasaule reti ir pārstāvēta tādā cenu kategorijā un tik pieejamā tuvumā, ka var vilkt līdzi jebkura vecuma bērnus. Varbūt kādam ir vienalga, vai tas ir tiešais lidojums vai ar pārsēšanos, ka jālido trīs stundas vai vairāk par 10... bet tas man ir svarīgi, un pirmkārt jau bērnu dēļ.
аватар vedrogvozdey
Nu es tikai izteicu savu subjektīvo viedokli. Nu, paši ēģiptieši man teica, ka viņi negaida, jo viņi ir vai nu viņiem atvērti, vai arī neatklāj lidojumus, viņiem tas nepatīk. Ja jums ir cita informācija, es nestrīdēšos. Starp citu, lidot ar maziem bērniem, īpaši vasarā, īpaši ar mazuļiem, godīgi sakot, ir ārpus manas saprašanas. Vai bērnam, kurš īsti neprot peldēt, pie pontona riņķī un arocēs ir iespējams tusēt un aizrīties ar sālsūdeni? Ar bērniem labāk uz Hurgadu un tās apkārtni, kā jau man. Lai gan ... Šeit vecāku banālais redneck, lai samaksātu par vīzu strādā)))) atkal IMHO. Aizvediet bērnus uz Adrijas jūru, uz Jonijas jūru, ticiet man, viņiem tas patiks ne mazāk un lidojiet vēl tuvāk)))
аватар moy_contakt
vedrogvozdey, Stop, un kurš teica, ka es braucu bērnus karstumā un kāds ar mani kaut kur aizrās... Pirmkārt, es izvēlos atpūsties aprīļa otro pusi līdz maija vidum (šogad bijām no 21.04 12 dienas. Lieliski periods Septembris arī ir priekšroka, bet mācības ir prioritāte.Viesnīca ar maigu ieeju (albatross), neviens neaizrijas ar sālsūdeni, un, treškārt, es dodu priekšroku izbraukšanai no savas dzīvesvietas pilsētas, no Harkovas (piekrītu, šī ir daudz ērtāk vecākiem un bērniem, it īpaši, ja runa ir par mazo deya) par kādu sārmu jūs rakstat. Bez jaunākā mēs lidojam uz dažādām valstīm, ar tālsatiksmes lidojumiem un, dokstacijām utt. Maniem bērniem ir biju un regulāri ceļo uz tām valstīm, kuras ir pieejamas ar lidojumu no manas pilsētas, tas attiecas uz jaunāko, un vecākie kopā ar mums ceļoja visu iespējamo (jaunākā pirmo reizi lidoja ar mums uz Grieķiju g. 2,5 mēneši un kopš tā laika ir stabili 2 reizes gadā, kur vasaras programma atļauj). , Šrilanka, Taizeme, Vjetnama....
аватар vedrogvozdey
Nu tu esi lielisks. Es nerakstīju par jums personīgi, bet kopumā, teiksim, par vidusmēra ukraiņa kolektīvu tēlu. Uz vasaras rēķina, tāpēc likās, ka autors vasarā brauc uz Šarmu, es tā kā rakstīju par tēmu.
аватар Pavel1900
Izmēģiniet Seišelu salas vai Maldīvu salas – tur nav arābu!
аватар salesintersumka
) Ēģiptes tēma aizceļoja uz Maldivu salām, kāpēc plūdi? Maniem kolēģiem darbā patīk ceļot uz Ēģipti, kā likums, pēc brauciena dalās objektīvās atsauksmēs, starp citu, pagājušā gada novembrī Color Sea Sensatori arābu nebija.
аватар Stasya_99
Arābu pēc septembra visur ir maz vai praktiski nav. paši reiz teica, ka viņiem jau auksts) - ziema. Un viņi peldas arī jūrā līdz septembra vidum.
аватар Pavel1900
Stasja_99
prot slaktēt, ir arābi, un ir ēģiptieši! bet autors domā, ka drīzāk tie un tie, un pat Ēģiptē, kur tie ir pieejami jebkurā gadalaikā visās viesnīcās) secinājums ir Seišelu salas vai Maldivu salas autoram pēc viņa pieprasījuma!
аватар ollennka
Es vispār nesaprotu, kā jautājumi ar acīmredzamu nacionālistisku saturu joprojām tiek palaisti garām. Vispār cilvēki nedomā, ka raksta, citās valstīs par to var iesūdzēt tiesā.
Ja jums nepatīk arābu valstis, nebrauciet, pasaulē ir daudz valstu, kur jūs varat saņemt bezvīzu režīmu no ziemas līdz vasarai.
аватар ser_____Witness77
"Kāds sakars ar Seišelu salām un Maldīvu salām, ja salīdzina tās ar Ēģipti, tad šīs ir pavisam cita veida brīvdienas, viss ir savādāk, pilnīgi viss)))"
- viss tas pats - jūra un viesnīca. Ir vairāk dzīvo radību, caurspīdīgums ir nedaudz sliktāks ... cenas atšķirība ir 2-3 reizes dārgāka ...
"Jums patīk vēlreiz doties uz to pašu vietu, jūsu tiesības."
- nu, varbūt matraču peldētājiem ir tāpat), gids mani katru otro dienu savāc ar mazo un ved uz ostu - visu dienu nirstām ar jahtu (katrai 3 niršanas) dažādās vietās, ierodamies plkst. viesnīca tikai vakarā;)
"Un par 1300 jūs par trim jūs tiešām varat redzēt citas valstis salīdzinājumam ..."
- nu pasaki plizz - lai jūra ir pastaigas attālumā un zem ūdens vismaz šādi;)
https://www.youtube.com/watch?v=OfrwuyQN55A
аватар moy_contakt
ser_____Liecinieks77, kam es tev pilnībā piekrītu. Mans vīrs un dēls visu laiku iet peldēties. Un, lai kur mēs būtu bijuši, līdz šim Ēģipte ir labākā zemūdens pasaules skaistuma ziņā. Un apsveriet to pastaigas attālumā - jūs iekāpāt lidmašīnā un pēc 4 stundām esat klāt, bez pārsēšanās. Mani vīrieši nirst visur... Un skaistuma un izmaksu ziņā... Ēģiptei šodien nav līdzvērtīgu.
аватар vedrogvozdey
Viss, viss klusē. Pasaule ir milzīga, es nesaprotu jēgu simts reizes nirt no jahtas un skatīties vienu un to pašu, var ietaupīt naudu un vienu reizi Bali kaut kur iztērēt, nekā divreiz lidot uz Ēģipti.)))) Es arī saprotu Marsu. , ir vismaz bruņurupuči ar dugongu redzēt. Autor, labi atpūties, noteikti krāj sauļošanās krēmus, ar filtru 100, tagad saule cepina, kā pazemē.
аватар ser_____Witness77
ko jūs zināt par to, kur jūs varat redzēt kaut ko zem ūdens)? - Rabinovičs nosvilpa (c)))?
tomēr tava loģika ir kaut kā kļūdaina: labāk vienreiz atpūsties Bali nekā 5 reizes Ēģiptē (apmēram tādā pašā vidē)))) ... tas ir apmēram tā: labāk karstā dienā apēst vienu dārgu saldējumu nekā apmēram 5 lētāki vienādas kvalitātes ;)
аватар Natalija514277
Lai laba atpūta visiem un visur..3-5*.Visiem karsta vasara un auksts alus!!!!!;)
аватар vedrogvozdey
Oho, bet mēs nepārgājām uz “jūs”, kungs. Un es nebiju rupjš pret tevi, pateicoties tādiem cilvēkiem kā tu, es vairs nevēlos doties uz Šarmu. Lai gan, ja jūs varat nopelnīt naudu tikai šarmajā viesnīcā, tad ar jums viss ir skaidrs. Lai veicas, nesteidzies man atbildēt.
аватар moy_contakt
Nu, tas jau ir par daudz... Kas, kur, kā un cik ilgi atpūsties, tā ir personīga lieta. Kāds visu gadu aros, lai vienreiz aizbrauktu uz Bali (lai gan tagad tur lidot nav tik dārgi. Ne reizi vien ar vīru domājām šīs daļas apskatīt, bet līdz šim tas nav noticis... Bet šis ir laika jautājums) un kam tad Ēģipte ir piemērota visos aspektos (var arī būt gan ļoti ekonomiski, gan dārgi, ir viesnīcas ar ļoti nesmuku cenu, ko Bali pārspēs). Katram ir sava izvēle, un šeit noteikti nav vērts strīdēties un vēl jo vairāk pāriet uz apvainojumiem. Pasaules miers, labklājība, lai ir iespēja iekarot jaunus apvāršņus !!!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl