Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pirmo reizi uz Ēģipti. Trīs dienas lasu atsauksmes, izvēloties viesnīcu. Pilnīgi pazudis. Es nezinu, kam ticēt. Palīdziet, lūdzu, kam ir pieredze un minūte laika
Esmu no Baltkrievijas. Budžets ir ierobežots līdz 1300–1400 USD diviem. Pieejamie tūroperatori Tez-Tour, Join up. Izbraukšana no Kijevas. Man svarīgākais ir rifs ar zivīm. Es jau vairākus gadus sapņoju. Es labi peldu. Pārējais ir sekundārs. Bet es tiešām nevēlos absolūti pazemojošus apstākļus. Ļaujiet taupīt pārtiku un mājokli, bet bez netīrumiem, tarakāniem un tiešas šķiršanās. Es apsvēru CHARMILLION CLUB RESORT 5 *, Continental Plaza Beach Resort, Reef Oasis Blue Bay Resort un daudz ko citu, taču atsauksmes ir tik pretrunīgas, un dažas ir tik skaidri pielāgotas, ka es nezinu, kur apstāties. Izbraukšana aprīļa vidū. Dienas 10-12. Paldies visiem, kas nolemj palīdzēt! )))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
20 abonenti  • prasīja 2018-03-246 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  91
аватар annanom
Tātad, kāds ir jautājums?
аватар ser_____Witness77
"1300-1400 $ diviem" - uz nedēļu / diviem?
Rifu oāze - parasta / labāka Concord (netālu) - haizivju līcis ... vai Hadabā varat: Renesanses / Monte Carlo / Jazz Phanara (var uzreiz paņemt superior numuru), varat doties uz Amphora ... sliktākajā gadījumā , Dreams Beach... Man personīgi pietrūka Tamras - ēdiens tur ir garšīgs))
аватар NellyK
labs budžets, par šo naudu var izvēlēties labākās viesnīcas. Es arī esmu no Baltkrievijas, rakstiet man personīgi, iedošu numuru un sarunāsim caur Velcom vai Viber.
аватар Elena342
Man ļoti patīk Montekarlo! Rifs labs, viesnīca forša, apkalpošana un ēdiens arī! Pirms mēneša atpūtos, paliku patīkami udevlina, un pēc jūsu budžeta, tikko
аватар Elenka08
Jums ir diezgan pareiza summa. Par tādu cenu viesnīcā nevajadzētu būt nekādiem pazemojošiem apstākļiem. No tiem, kurus nosaucāt, Blue Bay ir lielāka iespējamība vai kā norādīts iepriekš.
аватар nalenav
Xperience Sea Breeze Resort 5 * ļoti iesakām - un mājas rifs ir lielisks, un ēdiens ir super
аватар nalenav
Man profilā ir atsauksme par viņu, nesen atgriezās draugs - nekas nav mainījies
аватар ser_____Witness77
"Xperience Sea Breeze" - tātad nav teritorijas kā tādas?
аватар mmrg
Liels paldies. ES mācīšos!!!!
аватар svarozhychi
Šarmā atpūtāmies trīs pilnīgi atšķirīgās viesnīcās - atkarībā no atvaļinājuma mērķa (ar kompāniju, ģimeni vai ar bērniem) un vienmēr bija labi, naudas pietiek, daudz nepūlies. Pirms mēneša bijām uzņēmums Delta Sharm - jā, nederīgs alkohols, bet laipni cilvēki mūs brīdināja un mums bija līdzi! Bet - tīrs, ērts, zaļš, teritorijā 12 baseini, mierīga pludmale, draudzīgs personāls, garšīgi ēdieni! Un labākie rifi prom no krasta, laivu braucienos ar jahtu - ir lēti, ņemiet kuponus nevis no viesnīcas gida, bet no ceļvežiem pludmalē - 15-20 USD dienā ar ēdienreizēm.
аватар Elenka08
Karpivas, tu tik sīki apraksti apstākļus, it kā tas būtu kaut kas unikāls))) viss, ko norādīji, ir standarta tūre. iepakojums.
аватар ollennka
Tas ir normāli, ja atsauksmes ir pretrunīgas. Viss ir subjektīvs: kuram garšo arbūzs, kuram cūkas skrimšļi. Lai nelasītu pilnīgi pielāgotas atsauksmes, es parasti skatos rezervāciju atsauksmes, lielākā daļa atsauksmju ir no cilvēkiem, kuri patiešām atpūtušies šajās viesnīcās.
аватар agent_borabora
1. Kāpēc izvēle ir ierobežota? No Kijevas joprojām lido Pegasus, Coral, Anex, TPG.
2. Jums ir budžets viesnīcām virs vidējā līmeņa, kurās nebūs nekāda "ekonomiska pārtika un mājoklis, bet bez netīrumiem, tarakāniem un tiešas šķiršanās".
3. CHARMILLION CLUB RESORT - ļaus peldēties ne katru dienu, jo slēgta pieeja jūrai. Turklāt tas maksā par trešdaļu mazāk nekā jūsu budžets.
4. Reef Oasis Blue Bay Resort - minimālajā numuru kategorijā viņi apmetas 1 km attālumā no jūras ar skatu uz tuvojošos ceļu.
Labākais jūsu budžetam Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*, Coral Sea Sensatori 5*.
аватар mindguru
Ņem Sentido. Un pludmale ir laba, un rifs, un ēdiens.
аватар kkk1204
*Uzskata par CHARMILLION CLUB RESORT 5*, Continental Plaza Beach Resort, Reef Oasis Blue Bay Resort* -
CHARMILLION CLUB RESORT 5 - Es neko nevaru pateikt un es vispār neuzskatu šo teritoriju - straume, vējš un tālu no civilizācijas.
Continental Plaza Beach Resort - bija budžeta viesnīca, jūra ar smilšainu ieeju, pieklājīgi koraļļi, bet garlaicīgi, nekā apkārt.
Reef Oasis Blue Bay Resort - netālu no šīs viesnīcas, tā ir jaunāka, jūra ir laba.
Nav slikts rajons * haizivju līcis * (sākot no Siwa beidzot ar Grand Oasis), dažāda līmeņa viesnīcas no foršas līdz budžetam (saprotiet cenu), jūra visiem vienāda + tuvums Soho.
Līdz šim jums nav ar ko salīdzināt viesnīcas Ēģiptē, tāpēc izvēlieties atbilstoši jūrai un zemūdens pasaules skaistumam - tas ir svarīgāk.
аватар mmrg
Paldies visiem!
Pegazs, koraļļi, aneks, TPG. - tie ir dārgāki, un mūsu tūrisma aģentūras nelabprāt dod tiem atlaidi.
Apskatīju visas viesnīcas, kuras šeit tika ieteiktas. Lielākā daļa no tiem - vienkārši super, bet dārgāki par manu maksimālo budžetu, diemžēl.
Jaz Fanara — 1496 — 10 naktis
Montekarlo — 1569. gads
Tamra pieturā aprīlī, maijā - 1449
Sentido rifu oāze,....1676
Koraļļu jūra Sensatoti – pietura
Sierra-1500
Rennesānas Zelta skatu pludmale.- 1600
Amforu nepiedāvā, varbūt arī pieturā.
Galu galā:
Farāmas rifs 4* - 1210 - 11 dienas
Xperiens jūras brīze 1300
Sierra-1346-10 dienas
Rifu oāzes zilais līcis 1357 10 dienas
Rifu oāzes pludmales kūrorts -1400
Dreams pludmales kūrorts 1400 11 dienas
Sharm Dreams resort 1130 (nezinu, ko Dreams šeit ieteica)
Viesnīca trīs zvaigznes - es baidos! ))))
Paldies visiem: meklēšana ir ievērojami samazinājusies!
Ēģipte ir vienkārši pārsteidzoša!
Es jau ar nepacietību gaidu!
аватар mindguru
Pat neskatieties uz trim zvaigznēm.
No tiem, kurus esat personīgi atlasījis, es ieteiktu
Sjerra Šarmelšeiha
Reef Oasis Beach Resort
No Faarana Reef viesnīcas nokāpšana uz to pašu pludmali, kur atrodas Reef Oasis, taču viesnīcas teritorija ir mazāk ērta, un ēdiens Reef Oasis būs labāks. Līcis, kurā atrodas pludmales, ir labākais piekrastē, un rifs ir lielisks!
аватар agent_borabora
Faraama rifs 4 * un Reef oasis pludmales kūrorts - viesnīcas vienā līcī, atšķiras ar teritorijas lielumu un ēdienu izvēli.
Xperiens sea breese ir viena no kompaktākajām viesnīcām ar daudzām kāpnēm.
Sierra - otrā līnija no pludmales 10 minūtes.
Sharm Dreams kūrorts ir otrā līnija bez koraļļiem.
аватар NellyK
Es izvēlētos Faraama rifu 4* - 1210 - 11 dienas. Itāļu viesnīca ar labu itāļu ēdienu komplektu, pludmalē ir restorāns, tur ir lieliski pusdienot ar skatu uz jūru... starp citu, Faraanas pludmales foto. Biju tur 2 reizes, pirmo reizi Ēģiptē - lieliska izvēle, un nauda paliks ekskursijai, no jūsu budžeta. tūristi tiek nogādāti viņu pludmalē ar jahtām, vismaz 25 USD dienā - un jūs tur izbaudīsit katru dienu bez maksas.
аватар Elenka08
3 zvaigznes nekādā gadījumā! Turklāt jums tas nav vajadzīgs, slaukšanas normu summa ir pieci. Es dotos uz Rifu oāzi vai Sjerru
аватар KsanaO
Ja izvēlaties vairākas viesnīcas, pamatojoties uz atsauksmēm, apskatiet atsauksmes par šīm viesnīcām pakalpojumā youtube un pēc tam noteikti izlemiet, kura no tām jums patīk vislabāk. Vizuāli redzēt ir labāk nekā lasīt negatīvas emocijas, kam nepatika alkohols savā viesnīcā :))
аватар mmrg
Atvainojiet.
Visi padomi ir ļoti vērtīgi. Galu galā es varu izvēlēties. Domāju, ka citas "tējkannas" ar pateicību izmantos. Skatos youtube atsauksmes. Patiešām, ērti.
Paldies))))
аватар TANYA_name
neatkarīgi no tā, uz kuru valsti jūs lidojat, jums ir jāciena tradīcijas un iedzīvotāji
аватар nalenav
Uz "Xperience Sea Breeze" atbildēšu - "tātad tur nav teritorijas kā tādas?"
tiesa - 1 rinda, ēkas viena pēc otras stāv "pāri teritorijai", starp tām zaļā zona, baseins, bāri...
bet ēdiens ļoti kvalitatīvs, katrai gaumei - veģetārs un grilēts, daudz gaļas, zivis - jūras veltes... brokastīs zilais siers un daudz kas cits... ļoti laba kafija....
par nostāstiem.ka pusdienās un vakariņās nav tējas,jātiek lejā uz bāru....daļēji taisnība...bet ir mazs bet-viesmīļi aiziet un atnes visu ko vajag-dzērumu(ļoti pienācīga kvalitāte) un dzērieni ... (bez dzeramnaudas!!!)
bet rifs ir superīgs, pontona garums nav dižs, nokāpjot ūdenī peldēt uz kreiso pusi, tur ir pontons ar "nafta viesnīcām" .... un tur ir daudz dzīvu radību pa ceļam uz turieni .... un murēnas un lauvu zivis, un Napoleoni ... un barakudas....un vēl daudz kas cits...ja ēdiens un rifs ir svarīgi - šī ir ļoti pieklājīga viesnīca.....
аватар nalenav
par pakāpieniem - blakus ir līdzens ceļš ... tas man nemaz netraucēja + visu diennakti kursē bezmaksas mašīnas, kas ved gribētājus (pa ceļam ir zvanu pogas un soliņi)
аватар nalenav
un par viesnīcas "kaskādes" būvniecību - ir plusi, nav vēja
аватар mmrg
Ooooh! Liels paldies!!!! Ko tur var darīt vakarā? Vai ir kur doties?
аватар nalenav
Vakarā tur uztaisīja izrādi (neesam amatieri, vajag relaksāciju, klusumu... bet tikām līdz kobras šovam, dervišu dejām un austrumu dejām) ... meitenes animatori atveda gribētājus foršas diskotēkas (uz tuksnesi, dolce vita .... drusku sāli) ... atpūtnieki teica, ka viņiem bija labas atlaides .... ir bezmaksas autobusi uz vecpilsētu, Soho un Naama Bay (jāpiereģistrējas tos reģistratūrā) ...
аватар nalenav
bet godīgi sakot, par 8 naktīm samaksājām 560$ + Jaungada vakariņas 120$; draudzene janvārī apmēram 850 dolārus. uz 9 naktīm...tātad viss ir salīdzinājumā...
noteikti brauciet ar autobusu ekskursiju uz Ras Mohammed .... tur ir ļoti labs rifs ... tiek nodrošināta nebaidītu lielo dzīvo radību peldēšana "zivju zupā" ... (proti, autobusa tūre !!! ir tur uz jahtas nav ko darīt)
аватар TANYA_name
nalenav, kāpēc autobuss ir viens ... kāpēc uz jahtas ir sliktāk?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl