Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lidojam 16.01 uz Šarmu. Kuru viesnīcu izvēlēties - Faraana Reef vai Siva Sharm?
Lidojam 16.01 uz Šarmu. Kuru viesnīcu izvēlēties - Faraana Reef vai Siva Sharm?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2018-01-076 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  56
аватар ser_____Witness77
pievienojiet 50-100 USD un izvēlieties Nubian / Dreams / Tamra vai Amphora
аватар Shev37
Manuprāt Faarana būtu labāka, jo šī viesnīca atrodas slēgtā līcī, pūtīs mazāk vēja, un ziemā Šarmā galvenā bēda ir auksts stiprs vējš. Siwai šajā ziņā klājas sliktāk. Faaranas rifs ir labāks, ja peldat pa labi no līča, bet iesācējiem pietiek ar to, ka ir uzreiz pie krasta līdz pirmajai koraļļu sienai. Ja vēlaties redzēt vairāk - no tilta pa labi. Sivas mājas rifs ir tikpat labs. Faaran man liekas, ka grubs ir nedaudz labāks, un tas atrodas netālu no vecpilsētas
аватар Shev37
Jebkurā gadījumā viesnīcas Nabq neizvēlēties, ziemā ir vējš
аватар ser_____Witness77
kāpēc jāaudzē mīti? Nabkā ir spēcīga straume - jā, bet ja ir vējš, tad tas ir visur: Hadabā un Nabkā un Haizivju līcī ... un pašā pilsētā (Naamā)
Kas ceļo ziemā - ne jau pēc noklusējuma jābaidās vējš, bet pretīgs ēdiens (Siva / Faraana u.c.) - no šīs nepatikšanas var viegli izvairīties (ja draudzējas ar galvu);)
аватар yallasharm
Noteikti Phanar! Nabkā ir auksts, un vēji ir satriecoši????
Jā, un Phanarā rifs ir labāks un ziemā siltāks ????
аватар Shev37
ser_____Witness77 Ziemā Šarmā vienmēr ir vējš, tāpēc viesnīcām ar pludmali zem klints un slēgtā līcī ir priekšrocības attiecībā uz aizsardzību pret vēju pludmalē. Lielākoties Nabkas viesnīcu pludmales atrodas atklātās vietās. Manuprāt, viņi dodas uz Šarmu pēc Sarkanās jūras zemūdens pasaules, desmitā maltīte sarakstā un, protams, rifs ir prioritāte.
Tāpēc no izvēlētajām viesnīcām pieejamā budžeta ietvaros noteikti Faarana.
Forumā cilvēki izsaka savu personīgo viedokli par uzdotajiem jautājumiem, lai interesenti varētu veidot vairāk vai mazāk objektīvu priekšstatu par situāciju, kategoriski spriedelējumi šeit ir bezjēdzīgi.
аватар Vlad_YG
Ja viesnīca, tad Siwa, ja pludmale un rifs, tad Faraana. Apskatiet arī Oasis Beach Reef.
аватар ser_____Witness77
vējš pūš galvenokārt no jūras - tāpēc nav atšķirības, vai pludmale atrodas zem klints vai nē: ja ir stiprs vējš, tas pūš vienādi visur - tas atbilst gan formālai loģikai, gan manai empīriskajai pieredzei ... un fakts, ka Faraan tiks reklamēts šajā tēmā ( laikam kādā pavedienā operators taisīja savu bāzes viesnīcu: Join vai Anex? ) , tad es arī šo uzreiz sapratu))
P.S.
ja ejam uz rifu(iem), tad nez kāpēc pie Faraanas nav tas skaistākais un pēc dienas tu to visu izpētīsi līdz dūšai - tad loģiskāk ir aizbraukt uz jebkuru Hadaba viesnīcu un peldēt katru dienu jauns rifs: ar taksometru / ar jahtu / kājām - ir vairāk nekā 7-8 pludmales (neskaitot rifus pie Tirānas un Ras / Mo) ... bet patiesībā aiz rifa(-iem) ir tikai daži tūristi , pārsvarā brauc uz Yegi atpūsties/sauļoties/servisā - tajā skaitā GARDU un DROŠU ēdienu, kas nav minēts ne farānā, ne sivā;)
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Protams, Faraana) Skaists koraļļu rifs, mierīgs līcis)
аватар Shev37
ser_____Witness77 Cik es zinu, "pamata viesnīcai" ir tikai piebūve 2015. gadā tā bija Grand Charm. Sakarā ar lielo noslogojumu izdevās panākt zemu cenu un arī pati viesnīca nav slikta.Join Up ar tādiem atkritumiem nenodarbojas (bet varbūt nezinu), visus nosita ar savām zemajām cenām. Un viņi veic sarežģītas tūres bez papildu maksājumiem, un Hyatt novembrī bija nez kāpēc tikai pie viņiem par pieņemamu cenu, Anex viņi stulbi gribēja man pārdot dojoin tūri. 2012. un 2013. gadā lidoju vispār bez tūrisma aģentūrām, ar Pegasus caur Stambulu un rezervēju caur Hotel4u, bet šodien tā lidot nav izdevīgi (viesnīca4u tika slēgta), lidojums izrādās dārgs
Jā, Laterns of the Beach rifs pēdējo 10 gadu laikā ir ļoti degradējies, un tomēr: iesācējiem ir ko redzēt, viņi ieraudzīs murēnas (tā ir) un priecāsies, bet tiem, kas vēlas vairāk, pa labi. Un vienā dienā viņam noteikti nebūs garlaicīgi, ņemot vērā, ka dienas gaišais laiks ir īss, faktiski 2-3 pilnvērtīgas peldes dienā, un no rīta un vakarā aina ir atšķirīga un iedzīvotāji ir atšķirīgi.
аватар agent_borabora
Pharaana ir peldēšanas garantija jebkuros laikapstākļos.
Siwa ir tikai Soho tuvums.
аватар ser_____Witness77
Pamata viesnīcas kļūst no operatoriem, kad viņi izpērk lielāko daļu tur esošo vietu (varbūt vairāk nekā vienu). Dažādos gados dažādiem operatoriem ir dažādas bāzes viesnīcas (līgums pamatā slēgts uz gadu)... Pievienojies Apai vienmēr bija savas bāzes viesnīcas: Siwa / Reef Oasis... kāpēc gan neparakstīt jaunu līgumu ar Faraana ar NG, un tad to nereklamēt ar līdzīgām tēmām "palīdzi izvēlēties..."?
Tas ir diezgan banāls un bieži atkārtots paņēmiens ... vairāk nav ko ņemties (ne apkalpošanas / ne ēdiena kvalitāte) ;) ?
аватар anatoly-1966
Fakts ir tāds, ka esmu pieredzējis tūrists, Ēģiptē biju 12 reizes, novembrī biju Sierā.Sivā biju pirms diviem gadiem, 2015. gadā pavasarī. Draugi nekad nav bijuši Ēģiptē un gribēja lidot pēc jaunā gada. Bet viņu budžets ir līdz 300 dolāriem. No jonap es izvēlējos Faraanunada - lai parādītu viņiem jūras skaistumu, bet serviss - "Puiši, lai arī ekonomiski, vēlas izklaidēties, un es sāku šaubīties par Faraanu - vakars var būt garlaicīgs. Pastāsti man, kā vakarā Farānā? Un tomēr pēdējā atsauksmē teikts, ka restorāns pludmalē bija slēgts? Un vakarā pie bāra ir kur pasēdēt?.Tūrisma aģents jau rezervēja mūs no join uz 8 naktīm no 16.01 līdz 23.01, bet teica, ka varēšu vēl nomainīt viesnīcu līdz nauda samaksāta? Tāpēc es cenšos atrast kaut ko citu.
аватар alex45
Farānā vakarā ir bārs diskotēkā, kur visas viņu izklaides notiek vakarā!
Koraļļu rifs nevarēja nekur aiziet, tam tur bija jābūt.
Ja runājam par grila restorāna slēgšanu pie pludmales, tad vēl pagājušā gada janvārī tas tika atvērts.
Ras Um Sid līcis ir slēgts no vējiem, pat tad, kad viļņi jūrā ir 3-4 balles, var redzēt, kad jūrā šūpojas jahtas.
Farahana nav bāze no Joyne, es ceļoju pagājušajā gadā no TPG, un šogad ir lidojumi no Anex.
Un es saprotu, ka jūs, kungs, neesat bijis Faraan, bet jūs tik daudz rakstāt par šo viesnīcu.Iesaku rakstīt par tām viesnīcām. kur tieši tu biji un vai vari kaut ko pateikt un stipri neticēt informācijai no OBS(viena vecmāmiņa teica).lai gan gāja virsū.Runāju par janvāri,atpūšos jo Ēģiptē tikai ziemā.
аватар alex45
Un jocīgākais ir tas, ka es nebraucu uz Ēģipti ēst, kungs! Tam es pat atrastu īpašas gastronomiskas tūres.Starp citu, ja brauc uz Ēģipti pēc ēdiena un dzēriena, tad šī tur nav.
Man nav labi skriet ar taksi (jahtām) uz pludmalēm, pietiek ar rifu pie viesnīcas, es nemeklēju viesnīcas bez rifiem.
аватар ser_____Witness77
Pievienojieties (ieskaitot) 10 gabalus var labāk atrast par tādu pašu budžetu (600 par diviem).
Jūrā (lai kā kāds reklamētu savu apņemšanos rifam) šajā periodā tiešām iet 1, maksimums 2 reizes dienā - principā visi sēž bāros / kopā vakarā mīda Klaudiju (s) recepcijā)) , un trakākie dodas uz diskotēku ārpus viesnīcas... nu un vienreiz aizbrauc (tur salst) uz jūru ar jahtu...to visu var izdarīt jebkurā viesnīcā, bet patīkamāk (IMHO) ) to darīt viesnīcās ar vislabāko apkalpošanu/labāko virtuvi un elementāru tīrību (bāros/reģistratūrā/restorānā utt.)
аватар ser_____Witness77
"Un pēdējā lieta, vējš ne vienmēr pūš tikai no jūras, 10 dienas atpūtai nebija nevienas dienas Faraanas pludmalē... Iesaku uzrakstīt par tām viesnīcām, kurās konkrēti biji"
- Atkārtoju tiem, kas atrodas tvertnē: vienā no savām vizītēm es apmeklēju apmēram 10 viesnīcas pludmaļu piekrastē - šī ir standarta niršanas vieta - laiva peld gar krasta līniju un apstājas netālu no viesnīcu bojām.
Tāpēc mana pēdējā vizīte Jegi bija no 9. līdz 16. decembrim.
Vienā niršanas dienā piestājām pie viesnīcas Hyatt / Melton Beach / un Jazz Phanara / Faraana = visur bija silts mierīgs laiks / vēja gandrīz nebija. Dienu vēlāk jahta kuģoja Ras Mohammed, trešais niršana atkal bija Ras um el Side - visu dienu bija stiprs vējš / viļņi (arī pie Faraana) - lielākā daļa snūkera spēlētāju sastinga / vēma uz jahtas . ..
Tāpēc neizsakiet savas erotiskās fantāzijas)) par realitāti - tā ir jūra: šeit, tas ir, vējš / vētra, un tikpat pēkšņi nākamajā dienā viss var apstāties = inShalla (s)
аватар ser_____Witness77
— Un jocīgākais ir tas, ka es nebraucu uz Ēģipti ēst, ser! - jā, es saprotu, ka jūs esat viens no tiem nekrietnajiem cilvēkiem, kuri ietaupīs 30-40 USD uz cilvēku nedēļā, aizrīsies ar nūdelēm ar makaroniem / rullīšiem un sapuvušiem tomātiem, ēd no pusmazgātiem šķīvjiem un glāzēm ... bet plkst. tajā pašā laikā lepni paziņoju: "Es neesmu šeit, atnācu ēst")).
Tie, kas neēd (-us), bet aizjūras / rifi / zivis / romantika - brauciet uz Filipīnām / Malaiziju / Meksiku ... tikai tas nav par jums, kā es saprotu;)
аватар agent_borabora
Anatolijs-1966, Jūs esat izvēlējies labāko viesnīcu pie pludmales un jūras ziemā. Viesnīcā ir vakara animācija, arī ārpus viesnīcas ir promenādes iela, izrāde "10001 nakts", Naama un Soho vienmēr ir pieejami taksometriem. Nešaubieties.
Ir labākas viesnīcas, bet tās ir dārgākas.
аватар ollennka
Vai es esmu vienīgais, kurš redzēja frāzi "12 reizes Ēģiptē" ??? Vai tā nav kļūda?
аватар alex45
Par erotiku nerunāsim. Tavi vārdi - divas dienas bija pie Farānas, no kurām vienu dienu tu vēmi. Kopā - 50% labs laiks.Biju 10 dienas -100% bezvējš.Ko tu man gribi pateikt?
Teikšu - tev nav paveicies, puki - nepeldies rifos, un tu varētu apēst kaut ko sliktu, kādu ābolu! Jebkurš jūrnieks jums to pateiks pat uz zemūdenes, arī uz jahtas! Jā, tur bija pietiekami daudz jahtu!
"pārsvarā visi sēž bāros/vakaros mīda Klaudiju (c) reģistratūrā)) ), un trakākie dodas uz diskotēku ārpus viesnīcas ... nu, viņi iziet ārā (viņiem tur paliek auksti) uz jūru ar jahtu ... to visu var izdarīt jebkurā viesnīcā" - tā esat jūs par sevi. vai? Iesaku vienreiz gastronomiskai tūrei, vai labam jūras kruīzam - tur gatavo labāk, ne sliktāk kā tevis reklamētajās viesnīcās grub.
аватар anatoly-1966
Paldies aģentam, pārāk nesatraucos, draugiem patiktu Ēģipte ar tās skaisto jūru. PS- ko var teikt par Ghazala Beach 4 - jūra draugiem aizies pirmo reizi (sonesta pludmalē biju divas reizes) un arī bārs pludmalē vakarā ir labs.Ko saki?
аватар anatoly-1966
Un kas tevi sasprindzināja ollennka - jā, es biju 12 reizes Ēģiptē.
аватар alex45
Un pēdējā lieta,redzu,ka tu mēri pats.Ēdīsi sapuvušos tomātus no nemazgātiem šķīvjiem un vemsi jūrā! Romantiski, nosauciet to. Es šeit neredzēju jūsu pērles pat par Maldivu salām, tikai Ēģipti !!! Tu tikai raksti kur paēst!Izsalkusi bērnība laikam !!!
аватар ser_____Witness77
"Par erotiku nerunāsim. Tavi vārdi - tu divas dienas biji pie Farānas, no kurām vienu dienu vēmi." - snokeleri vemj uz jahtām, noguruši no liekā svara / vājuma vai slikta uztura (kā Faraanā vai Sivā)), bet Es sekoju (atšķirībā no tevis) pārtikas struktūrai un ēdiena kvalitātei un neuzkrāju 30-40 USD nedēļā viesnīcām ar vairāk vai mazāk pieklājīgu pārtiku, kā daži skopuli ;)
аватар ser_____Witness77
“Es šeit neesmu redzējis tavas pērles pat par Maldivu salām, tikai Ēģipti!!!” - aklie nedrīkst redzēt pat tālāk par savu degunu... manas pērles ir par Franciju un Itāliju, par vietām, kur tev NEKAD nav lemts apmeklēt, atkal jūsu iedzimtās "taupības" dēļ))
аватар alex45
Ziniet, jums ir smieklīgi attaisnoties! Es izlēmu par tevi.
Jūs teicāt, ka jums patīk ēst, un tagad - "Es sekoju uztura struktūrai un ēdiena kvalitātei." Vairāk runas: "Snokera spēlētāji vemj uz jahtām, noguruši no liekā svara / vājuma vai slikta uztura," bet jūs vēmi. Tie ir tavi vārdi! Tas ir tankkuģis!
Un par to, kam mērīt, kurš no mums ir foršāks! Nav domāts tev!!! Vai jūs vispār zināt, kur atrodas Provansa? Vai arī kas ir Gibraltārs? Maz ticams. Iesaki!
аватар kvi2007
Jautāja: Ghazala pludmale, tas ir sūdīgi, es tiešām neiesaku to ieteikt ..., - ar kādu bailēm jums var patikt pirmo reizi Jegi?!!! Jūra ir, bet tikai sāļa jūra, ar kaudzi laivu līcī, ar pludmali, kur ir sauļošanās krēsli mugurā..., a priori zemūdens pasaules nav! Ja ar bērniem... - nu kā būtu, bet tad labāk ieteikt Hurgadu! Attiecībā uz ēdienu un ziņām - braucam tur pāri jūrai.... - Pilnībā un pilnībā piekrītu kungam !!! - pēc jūras gribas vienkārši normāli paēst, nevis gardēdis, bet vienkārši normāli un garšīgi ēst ! !! - situācijas, kad pēc ieiešanas viesnīcas ēdamistabā es aizrāvos paēst uz restorānu... - man tas šķiet kategoriski nenormāli, un tas vairākkārt bija eksperimentu dēļ - bija paziņas, viņiem tur viss tik ļoti patika , tas bija tik sirsnīgi ..., bet patiesībā - ēdiens tur nav normāls, daudziem ir svarīgi neēst slampas !!! Ja ir atkritumu gardēži, nav biedra pēc garšas un krāsas!!!;), tas nav iemesls diskusijām!!!;)
аватар kvi2007
Vējā es izvēlētos farānu, tur ir ērtāk par šo tēmu, par izvēli es izvēlētos no citām viesnīcām! No pieredzes neatceros, kurā gadā, tas bija sen, bet atceros tieši to, ka februārī pludmalē pūta vējš faraan skaitī, galīgi nebija ērti!
аватар ser_____Witness77
"bet tu vēmi. Tie ir tavi vārdi!"
Nē — tie ir jūsu (tukšie un brahlivye) vārdi = jūs VIENMĒR cenšaties īstenot vēlmes (nu, tas ir jūsu veida asinīs), tāpēc savas nākamās erotiskās fantāzijas jūs attiecināt uz mani))
"Un par to, ar ko mērīt, kurš no mums ir foršāks! Ne jau tev! Tu vispār zini, kur ir Provansa? Vai kas ir Gibraltārs? Diez vai. Iesaku!"
- tās ir vietas, kur jūs kā kaķi aizveda kruīza laikā pa Vidusjūru? ... man arī pienākas kredīts (slinkie pensionāri) ... bet teiksim Marmolada / Kronplatz vai Cortina vai jums ir vismaz iespēja Kad apmeklēt Thread? = NULLE! - tas ir pārāk izšķērdīgi (jums))), labāk ziemā ēst nūdeles lētās viesnīcās un izlikties par rifu mīļotāju))
Peldaties tur vismaz pusstundu dienā jūrā vai stulbi rullīši ar makaroniem (nav pirmais svaigums) mīdīt krastā))?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl