Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, iesakiet kādu pieklājīgu budžeta viesnīcu Hadabas rajonā
Prioritāte - interesanta pludmale (jūs varat, ko viņi pārvadā).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2017-12-026 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  51
аватар Vika284
Ja nav grūti, tad jūsu budžets un aptuvenie datumi
Tagad ekskursijām cenas ir kritušās, varbūt budžets atļaus un laba viesnīca
аватар dmitrieva9
Tad es uzdošu jautājumu nedaudz savādāk)) Ja izvēlaties no Badawia Resort, Sharming Inn Hotel, Tivoli, Viva Sharm Hotel,
аватар Vika284
Bija apskats par Sharming Inn hotel, iesaku izlasīt pirms šīs viesnīcas izvēles https://www.turpravda.ua/eg/sharm_el_sheyh/Sharming_Inn_Hotel-h16379-r273872.html
Par Tivoli var te pajautāt pieredzējušai turpravdai, viņa bija un uzrakstīja labu atsauksmi https://www.turpravda.ua/acc/ilika15/
Šeit ir patiess pārskats https://www.turpravda.ua/eg/sharm_el_sheyh/tivoli-h12732-r211592.html
аватар yasna-tur
Ja izvēlaties no 4 viesnīcām, kuras rakstījāt, tad pirmajā vietā ir Viva Sharm Hotel (laba viesnīca, ēdiens, lieliska Fanar pludmale, tad Tivoli (ir divas pludmales Fanar un Palm) pati viesnīca pēc renovācijas, Sharming Inn Viesnīca ir parasta viesnīca, nav slikta un nav lieliska, bet Badawia Resort to labāk nedarīt (tā ir ļoti pārpildīta ar vietējiem, un tur ir ļoti netīri).
аватар dmitrieva9
Paldies Yasna Tur! Es jau noteicu sev prioritātes, izlasot jaunākās atsauksmes)) Skatos arī IL Merkato un Club El Faraana Reef Resort. Paskatīšos kādas būs cenas, meklēju janvāri. Vai tu esi no Doņeckas?
аватар Vika284
el faraana, tur ir grezns rifs un bezvēja līcis, un ieeja jūrā ir laba smilšaina
аватар dmitrieva9
Vika284, paldies, līdz šim man visvairāk patika Farāna apraksti. Il Mercato ir pārpratums ar pludmali, viņi maina vienu pret otru.
аватар alex45
Il Mercato atrodas tālu no jūras!
аватар dmitrieva9
Alex45 jā zinu, bet ar transportēšanu uz pludmali nelikās problēmas un nebija slikti, bet jaunākajos apskatos tur kaut kas notiek, laba pludmale tiek mainīta uz elli, īsi sakot ))) Man ir svarīgi, lai būtu laba pludmale un lai vakarā būtu kur pastaigāties. Pārējam nav īsti nozīmes, animācija, super nosacījumi)) utt. Tāpēc pagaidām apsveru Club El Faraana Reef Resort un Viva Sharm Hotel. Ja pareizi saprotu, viņiem tuvumā ir pludmales.
аватар Vika284
Viva Sharm aizved savus viesus uz pludmali, un klubam faraana ir pirmā pludmales līnija, un jums nekur nav jādodas, un rifs ir vislabākais, bet paskatieties, kā jūs esat labāks par cenu
аватар dmitrieva9
Jā, cenas mainās, jāuzrauga. Kā ar viesnīcu ķēdi Xperience? Un arī Falcon Hills 3*, diezgan augsts vērtējums, un cena ir kā 5*? Pamatoti?
аватар kateryna__kat
Ja tiešām labas viesnīcas ir Hilton Waterfalls Resort 5* un Monte Carlo Sharm Resort & Spa 5*. Ja budžets ir Dreams Beach Resort 5 * vai The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 *. Četrinieki noteikti atstāj daudz ko vēlēties...
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Club Faraana ir lieliska viesnīca!Un koraļļu rifs ir brīnišķīgs! Visi tūristi, kas tur atpūtās, bija ļoti apmierināti!
аватар Vika284
Dmitrieva9 kārtējo reizi gribu pievienoties Veter.Peremen by club faraana
Jūs skatāties uz janvāri, un tagad decembra sākumā ekskursijas cena bija USD 364 !!! 2 personām uz nedēļu Amwaj Oyoun Hotel & Resort 5*,
Amwaj Oyoun Hotel & Resort 5 * vējains un straumes, bet cena ir 364!
šeit ir Il Mercato Hotel 5 * no 400 USD par 2
аватар yasna-tur
dmitrieva9 jā, un Doņeckā arī. Runājot par budžetu, ja tas atļauj, tad, protams, Club El Faraana Reef Resort būs labāks par Viva Sharm Hotel. Club El Faraana Reef Resort ir Fanar pludmale, un jums nekur nav jādodas.
Jūs uzdodat šeit vēl vienu jautājumu par Falcon Hills 3 * (nogādāts uz Palm pludmali), tas atrodas pretī viesnīcai Viva Sharm. Tajā ir arī vietējo iedzīvotāju pieplūdums, bet tas arī nav slikti. Bet viņi to liktu pēc Viva Sharm Hotel. Runājot par reitingu, principā tas nav pārāk augsts, jo cilvēki iet uz 3 * un saņem nedaudz vairāk.
Varat arī uzzināt vairāk par Xperience tīklu. Bet Xperience St. George Homestay 4 * un Xperience Kiroseiz Premier 5 * ved uz pludmalēm (līcī ir smilšaina un koraļļi). Viņiem ir sava daļa no pludmalēm, tāpēc jūs, visticamāk, neatradīsit tūristus no citām viesnīcām. Abas viesnīcas strādā un cenšas uzturēt savu servisu.
аватар Marsyanchik
Ikvienam, kurš patiešām vēlas vai apsver Club Faraana, lūdzu, neesiet pārāk slinks, lai izlasītu atsauksmes un vēlams par dažādiem resursiem pēdējo pāris gadu laikā. Savulaik mani interesēja šī viesnīca... atsauksmes 100% negatīvas. Pēc redzētā zivis negribēsies :). Esmu tikai patiesi pārsteigts, kā viņu te slavē, neskatoties uz to, ka Šarma ir pilna ar normālām viesnīcām.
аватар TanjaYad
Bija sen Vivā. Vienīgais lielais pluss bija ēdiens. Es atceros ļoti saspringtu pārsēšanos uz pludmali. Aizsērējis autobuss un neērts grafiks, īpaši pēcpusdienā. Mums nebija laika ēst, mums bija jāskrien uz autobusu. Vairāk taksometru braucienu. Teritorija maza. Visi jaunpienācēji izgāja cauri pretīgam skaitam. Man vairāk patika Hills rajons. Kaut kā tā likās ērtāk. Kādreiz bijis viens īpašnieks. Tagad es nezinu.
аватар Vika284
Pēc negatīvām atsauksmēm te rifu oāzes pludmalē kaimiņu klubs faraana arī nav super atsauksmes, viņa pati uzrakstīja atsauksmi, jā rifs tur ir izcils, bet viss pārējais ir jautājums
Cits viesnīcas kaimiņš Sentido, tur viņi arī dažādi, vieni raksta WoW, citi šausmu šausmas šausmas
Liels pluss klubā faraana hotel ir sava pludmale ar skaistu rifu un labu ieeju jūrā. Visās viesnīcās ir jautājumi par ēdināšanu, apkalpošanu, tīrību utt
аватар alex45
"Klubā El Faraana Reef Resort ir Fanar Beach" Tas tā nav, viņiem ir sava pludmale un skaists rifs, un praktiski nav vēja (priekšpuses pludmalei ir stāvs krasts).
Man nav slinkums lasīt atsauksmes un redzēt kā dažkārt dažādu iemeslu dēļ melo negatīvas atsauksmes.Biju šogad janvārī un neesmu no tiem 100% negatīvajiem,uzrakstīju objektīvu stāstu,kur atzīmēti gan pozitīvie,gan negatīvie aspekti .
Es diezgan bieži apmeklēju Ēģipti un varu teikt, ka par jebkuru viesnīcu var uzrakstīt negatīvu atsauksmi, atrast odus, vai sliktu alkoholu, vai arī bērnu ratiņus ir grūti nolaist uz pludmali, vai arī pusdienām nepietiek foie gras.
Marsjančik, jūs acīmredzot interesēja tikai Pharaana, bet jūs tur nebijāt un jūs zināt tikai no atsauksmēm.
Nu kur gan citur Ēģiptē redzētu zivis bakstām pie kājām, bet farānā tā bija.. Ēdienam - pie Pharaana restorāna Grill krastā, kur dūmakā var ēst marinētu gaļu. Un šī ir 4 * viesnīca.Jā, kad tā bija itāļu īpašnieka pakļautībā, acīmredzot tā bija labāk, paturiet prātā, ka Ēģiptē ir krīze,
аватар dmitrieva9
Marsjančik, pēc daudzu atsauksmju izlasīšanas es neatradu nekādu būtisku negatīvu Faraanas viesnīcai. Mēs visi esam dažādi)) Kas vienam ir svarīgi, citam ir muļķības)) Paldies par viedokli.
аватар alex45
Un visbeidzot, pagājušajā gadā es biju The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 *. Šī ir 5 * viesnīca, jā, tur bija labāka animācija, bija vīns restorānā, bārmenis taisīja labus kokteiļus pēc "strādnieku lūguma". ", bet pludmale ir stāvkrasta augšpusē, aiz rifa bija jāiet pa pontonu, kas viļņa laikā šūpojas un, galvenais, ir koraļļu siena 30 metru dziļumā. Kurš baidās no dziļuma, tas daudz nenirst.
Un vispār skatos recenzijās ko cilvēks raksta, ja negatīvs, tad kas to izraisījis.
Farānā man arī piedāvāja istabu ar saplīsušu fēnu, dušu bez dušas aizsega, ar saplēstu palagu utt. Tā ka tev tur nav jāiet! Pieprasīju vēl vienu un iedeva viss bija labi un izrādījās pat papildus gulta, un šis ir otrais stāvs, lai ložņājoši nelieši nekāpj istabā! Un es par to nemaksāju nevienu tugriku, tas ir mans princips.
аватар dmitrieva9
Alex45, jau daudzus gadus lasu tavus stāstus, atsauksmes par pārējo, tavam viedoklim uzticos 100%.
аватар alex45
dmitrieva9! Jā, visticamāk, Marsjančika tur nebija un izlēma, pamatojoties uz dažām atsauksmēm.
Ne katrs, kurš labi atpūties, uzrakstīs slavinošu atsauksmi, bet, ja sastapsies ar kādu nepatikšanu, uzrakstīs trīs kastītes! Un, manuprāt, ir svarīgi uzrakstīt objektīvu pārskatu.
аватар dmitrieva9
TanjaYad, uzklausīju tavu padomu)) Iespējams, es tomēr izvēlēšos viesnīcu pirmajā rindā, bez pārsēšanās uz pludmali. Paldies.
аватар alex45
Paldies! Es varu atkārtot.
Katram ir savs priekšstats par atvaļinājumu. Kādam Soho, Mercato diskotēkas un restorāni, lai ir akvaparks un nav svarīgi, vai ir jūra, viņš nemāk peldēt! Kā jokā - "Pēdējā dienā viņš atvēra logam aizkaru un teica - Tātad šeit, bez sievietēm, ir arī jūra!". Katram ir savas gaumes un vēlmes. Un es nevēlos pēdējā laikā ieteikt kaut ko nepazīstamu, manā dārzā iekritīs oļi. Viena kundze man reiz teica. kaut ko neesmu apmierināta ar Venēciju, ūdens lagūnā smird pēc dubļiem.Kas ko redz.
аватар TanjaYad
Dmitrieva9
Pēc sliktās pieredzes ar transfēru uz pludmali izvēlos tikai pirmo rindu. Lai viesnīca labāk nav Wow, bet tikai ar savu labo pludmali. Man ir tikai tādas preferences Ēģiptei. Un visu pārējo var piedzīvot.))) Pareizi alex45 raksta, visur var atrast mīnusus. Galvenais šeit ir noteikt sev prioritātes.
аватар princesMulan
Vai varu atbalstīt alex45, palasīju jūsu atsauksmes un interesējos par Ras um Sid līci, mana ģimene izvēlējās Sentido, peldoties pie rifa, satikām puišus no Faraanas, viņiem tur ļoti patika, bet mēs braucam uz Šarm jo rifu un zivis niršanai un snorkelēšanai, nevis ēst restorānos un skatīties animatorus
аватар dmitrieva9
Ar Club El Faraana Reef 4 * viss ir skaidrs)) Es arī vēlos paturēt prātā pāris viesnīcas "rezervē". Ko jūs varat teikt par Royal Grand Sharm 5* un Veraclub Queen Sharm 4*?
аватар millamilla
Bijām Royal Grand Sharm 2014. gadā no 10. līdz 20. novembrim, patika, laba viesnīca
pludmale liela un smilšaina, bet peldējām no pontona, ir neliels smilšains iebrauciens
аватар millamilla
vairāk Royal Grand Sharm baseins liels
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl