Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet ar viesnīcas izvēli Šarmā, vīram vajag skaistu rifu, bērniem baseinu ar slidkalniņu
Labdien, palīdziet ar izvēli, vīram vajag skaistu rifu, bērniem baseins ar slidkalniņu, ēdam 25. novembrī. Iespējas: Dreams Beach Resort 5 *, Jaz Belvedere 5 *, Reef Oasis Blue, Resort & Spa 5 *, Coral Sea Se
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2017-11-176 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар miytar
Pie viesnīcām tikpat kā nav palicis skaistu un pilnvērtīgu rifu, ir daudz beigtu karaļu, arī tūristu vainas dēļ. Ar jahtu dosies uz Ras Mohammedu, tur kaut ko redzēsi.
аватар Darinuhka
Albatross aqua blue un Albatross akvaparks, tur ir rifs, ja no Albatrosa pludmales dodas pa kreisi uz savvaļas dabu, tas nav tālu, bet rifs ir skaists un ir daudz zivju
аватар neppmann
Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* ir tikai bumba!!!
аватар yasna-tur
Ja bērniem ir nepieciešami slidkalniņi, tad Albatros Aqua Park Sharm 5 *, Albatros Aqua Blu Resort 4 *, viesnīcas Ras Um El Sid līcī (lieliska izvēle ziemas mēnešiem). Pludmale slēgtā līcī. Kreisajā pusē ir publiskā pludmale, kurā varat peldēties ar masku un spurām. Skaisti koraļļi, daudz dzīvu radību (īpaši saulrietā).
Nabkas reģionu ziemas mēnešos labāk neizvēlēties, viesnīcas tur ir labas, taču, lai cik labi, vējš var sabojāt atvaļinājumu. Un, protams, plūdmaiņas.
Dreams Beach Resort 5 * var būt šī, taču tur bērniem nav daudz pludmales, un ir tikai viens slidkalniņš. Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa 5 *, jūs varat. Jaz Belvedere 5 * - bet mēs šeit neatceramies slaidus.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Ar slidkalniņiem bērniem-Albatross Aquapark, Albatross Aqua Blue
аватар igor-11
Rifu oāzes zilais līcis. Novembra sākumā atpūtāmies. Rifs ir ļoti normāls, zivju pārpilnība arī. Napoleons, tur ir liels murēns, reizēm uzpeld liela dzeloņraja. Bet slidkalniņi viesnīcas sākumā, līdz pludmalei ir tālu nogriezties.Tuk-tuk iet apkārt teritorijai. Slīdkalniņi ir lielākie, kur atpūtāmies. Bet ir arī mīnuss. Viesnīca ir ļoti liela, ejot tālu kājām, atpūšoties tā bija gandrīz pilna. Pludmalē nav sauļošanās krēslu, ja ierodaties pulksten 8-9. Lasiet atsauksmes par viesnīcām.
аватар Shbt36
Liels PALDIES visiem!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl