Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10596 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai tā ir taisnība, ka, rezervējot ekskursiju uz 15 dienām / 14 naktīm, jūs vairs nevarat braukt bez vīzas (tikai Sinaja)?
Vai tā ir taisnība, ka, rezervējot ekskursiju uz 15 dienām / 14 naktīm, jūs vairs nevarat braukt bez vīzas (tikai Sinaja)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2017-11-116 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  59
аватар partnercol
Ierodamies 9. janvāra vakarā un izbraucam 23. janvārī no rīta.
аватар MP_3_2011
Atrasts forumos: vīza ir derīga ne ilgāk kā 15 dienas. "Ierodoties: ja nepieciešams, tūristu vīza tiek izsniegta uz ne vairāk kā 15 dienām (bez maksas) tiem, kam ir parastas pases, kas ieceļo Ēģiptē caur Dienvidsinaju." 16.dienā viss atkarīgs no "muitas" noskaņojuma. Par nokavētu vīzu noteikts naudas sods (2014.gadā tas bija 157 LE). Ekskursija uz Izraēlu pārtrauc vīzas derīgumu. Nav ieteicams plānot ekskursijas dziļi Ēģiptē - Aleksandriju, Kairu, Luksoru, Asuānu vai pastaigas gar Nīlu ar bezmaksas Sinaja zīmogu.
Šķiet, ka jūs saņemat tieši 15 dienas.
аватар partnercol
Jā, viņi daudz raksta par dažiem jauninājumiem kopš 2017. gada marta. Ka periods tika samazināts no 15 uz 14 dienām... principā tūroperatori lej ausīs... lai gan daudzi aculiecinieki saka, ka nekas nav mainījies. Kam ticēt un kur ir patiesība?
аватар MP_3_2011
Jā, es to atradu Turpravda citā forumā un apmēram 14 dienas:
2017. gada vasaras brīvdienas jums, iespējams, ir tūre no tpg. Viņiem ir reklāma savā vietnē
„Lūdzu ņemt vērā izmaiņas zīmoga SINAI ONLY uzlīmēšanā, kas stājās spēkā 03.06.2017!
Zīmogs SINAI ONLY dod tiesības uzturēties tikai Sinaja pussalas teritorijā līdz 14 dienām (13 naktis tūrē), nevis 15 dienas, kā iepriekš. Vīzu režīma noteikumu pārkāpšanas gadījumā tūristiem jāmaksā naudas sods. Sods būs 1053 Ēģiptes mārciņas.
Mēs ļoti iesakām tūristiem, kuri plāno uzturēties Ēģiptē 14 dienas vai ilgāk, ierodoties iegādāties vīzu."
Jūs, protams, varat doties uz Izraēlu uz 1 dienu par 65 dolāriem, bet, ja jūs nekur nebraucat, ir lētāk iegādāties vīzu.
Pagaidiet forumos, jautājiet cilvēkiem, kuri atstāj jaunas atsauksmes - viņi jums to pateiks!
аватар Aleks46
Ja jūs nedodaties uz Izraēlu vai uz kontinentu no Sinaja pussalas, nekas nav mainījies, jums nav nepieciešama vīza līdz 15 dienām.
аватар Vika284
MP_3_2011 jūs nokopējāt manu atbildi uz vakardienas jautājumu https://www.turpravda.ua/eg/question-66702.html
аватар Vika284
Ēģiptes vēstniecības Krievijā mājaslapā ir saite uz krievu valodas vietnes informācijas un uzziņu portālu tūristiem no Ēģiptes vēstniecības egypt ru
"Ceļotāji, kuri Dienvidsīnājā ierodas ar gaisa transportu, tieši uz vietas un bez maksas var iegūt vīzu uz maksimālo uzturēšanās laiku 14 dienas pēc ierašanās. Lai iegūtu šādu vīzu, jums jāpaliek Dienvidsīnājā līdz ceļojuma beigām. Šādu vīzu īpašniekiem ir aizliegta izceļošana uz jebkuru citu Ēģiptes reģionu. Un Lielbritānijas ģenerālkonsula Ēģiptē oficiālā atbilde
pilsoņi, kas ceļo uz Šarm eš Šeihas, Dahabas, Nuveibas un Tabas kūrortiem līdz 15 dienām, ierašanās brīdī saņem bezmaksas iebraukšanas atļaujas zīmogu. Ja plānojat ceļot ārpus šīm teritorijām vai uzturēties ilgāk par 15 dienām, jums jāsaņem vīza...
Ja jūsu vīza ir novecojusi vairāk nekā par 14 dienām, jūs parasti nedrīkstat izbraukt, nesamaksājot soda naudu.
аватар LindaLinda
partnercol. Ēģiptieši nekad nevienam nav sodījuši, tāpēc neuztraucieties. Cilvēki lidoja 16 un 17 naktis bez vīzas, nekādu problēmu nebija.
аватар mindguru
Cilvēkiem parasti ir vienalga, bet, tiklīdz viņi ielido, viņi nekavējoties skrien sūdzēties.
аватар mindguru
Pēdējā laikā Ēģiptē pieaugusi vardarbība pret krievu tūristiem...
аватар Nusia
Saskaņā ar Ēģiptes likumiem naudas sods par uzturēšanos Ēģiptē pēc vīzas derīguma termiņa beigām ir 17 USD (maksā izceļojot). Tajā pašā laikā personām, kuras ir pārsniegušas savu vīzu, nav tiesību lidot ar čarterreisiem no Hurgadas un Šarm eš Šeihas lidostām. Viņi var atstāt valsti tikai ar regulāru lidojumu no Kairas lidostas.
аватар partnercol
Tas ir, faktiski ir divi varianti: vai nu nekas nenotiks un mēs normāli lidosim prom, vai arī būs 17 dolāru sods, kas arī ir mazāks par vīzu, kas ir 25 dolāri. Vai tas ir balstīts uz ziņu virs manas?
аватар partnercol
Vispār būtu jābūt skaidram likumam vai noteikumam.... saite nav uz krievu vietni vai UK vietni... vairāk kā duci gadu Sinaja ir bezvīzu 15 dienas un tad kāds nolēma spēlēt ar šo 1 dienu un ir tik daudz sarunu. Mēs novērojām, ka tūrisma operatori un viņu ceļojumu aģenti uzpūš vairāk šādu informāciju, manuprāt, mūsu gadījumā un gadījumos, kad cilvēki, kuriem ir ekskursija 15./14., zvaniet uz savas valsts vēstniecības karsto tālruni (Ēģiptes vēstniecība) un punktu to. Reāli galu galā "iebraukšanas noteikumi ir mainījušies, raksta.... nu iedodiet linku, kurš mainīja un kā tas tiek regulēts." Mēs to nejauši dzirdējām, naudas nav žēl, bet nezināšanas dēļ mēs negribētu iestrēgt.
аватар LindaLinda
partnercol, Variants viens - nekas nesanāks. Bet jūsu bizness ir beidzies. Ja nauda ir lieka, iegādājieties vīzas. Un augstāk esošajā ierakstā mēs runājam par vīzu, kuram beidzies derīguma termiņš, nevis par Sinaja zīmogu, kuram beidzies derīguma termiņš, kam nav nekāda sakara ar jūsu jautājumu. Vīzu dod vismaz uz mēnesi, un, ja kāds aizbrauc vēlāk, var rasties problēmas, kas galvenokārt tiek atrisinātas, samaksājot soda naudu.
аватар Vika284
partnercol jums būs jāpievieno biļete uz Kairu un no Kairas uz Kijevu vai Odesu un ar pārskaitījumu uz naudas sodu USD 17, jo nav tiešo lidojumu
аватар LindaLinda
Vika284, beidz runāt muļķības, tu dzirdēji zvana signālu, bet nezini, kur tas ir.
аватар Elenka08
Vika284, es pareizi saprotu, ja tūre ir uz 14 naktīm (un tā parasti ir visbiežāk), tas nozīmē, ka ir 15 dienas.Vai tas nozīmē, ka ir vajadzīga vīza? Šķiet, ka ir *līdz* 15 dienām. Tātad, lai ievadītu *līdz 15 dienām*, jums ir nepieciešams 13 nakšu ceļojums?
аватар Vika284
Dodieties uz tpg operatora vietnēm, tur ir šī informācija, atrodiet google Lielbritānijas ģenerālkonsula atbilžu vietni vai zvaniet uz Ēģiptes vēstniecību Ukrainā un konsultējieties
аватар mindguru
Satiksmes noteikumi aizliedz šķērsot ceļu pie sarkanās gaismas. Bet tu esi brīvs pilsonis, dzīvo brīvā valstī, tu to vari. Un šeit ir divas iespējas: vai nu mašīna tevi notrieks, vai arī nenositīs. Tava izvēle.
аватар mindguru
partnercol: "ir jābūt skaidram likumam".
Un ar to, kas rakstīts oficiālajā ARE vēstniecības mājaslapā, tev nepietiek?
Tad kāda mājieni un pārdomas par tēmu "pārnesīs vai ne?"
аватар Vika284
Elenka08 pareizi, lai saprastu, jāzvana uz Ēģiptes vēstniecību Ukrainā. Tagad vairāki MOT iesaka iegādāties vīzu, pārdodot 14 dienu ceļojumu uz Šarmu. Tātad, LAI zinātu precīzu informāciju, varat lūgt savai ceļojumu aģentūrai uzrakstīt TO pieprasījumu, saskaņā ar kuru dokumentu notikušas izmaiņas
аватар mindguru
LindaLinda, tavi vārdi par muļķībām attiecas uz tevi.
аватар LindaLinda
partnercol, tikai ritiniet uz leju jautājumus par Sharm, tādi jautājumi jau ir bijuši daudz, cilvēki pēc tam atteicās, ka viņi nemaksāja nekādus sodus par palikšanu ar Sinaja zīmogu 15-17 dienas. Citādi īpaši "gudrie" tev tagad tādas blēņas rakstīs.
аватар mindguru
LindaLinda, tikpat "īpaši gudra" kā tu.
аватар LindaLinda
mindguru, iedod saiti vismaz uz vienu tūrista komentāru, kurš bija spiests maksāt sodu par Sinaja markas aizkavēšanos par 1-3 dienām.
аватар Vika284
LindaLinda mēs atbildam pareizi pēc citas valsts likumiem, bet mūs nesaņēma un sodīja, bet ja ir tūristi, kuriem nav tik paveicies un viņi vienkārši nezina šo vietni vai nepatīk rakstīt atsauksmes plkst. visi.
аватар mindguru
LindaLinda, mana mamma divas reizes ir bijusi Ēģiptē un abas reizes atvedusi kādu koraļļu. Pirmajā reizē lidostā neviens īsti neko nepārbaudīja. Otrajā reizē viņi izraka somu, bet kāda brīnuma dēļ neatvēra kabatu, kurā atradās koraļļa gabals. Tātad abas reizes nebija nekā. Tas ir, tagad visos forumos man ir jāiesaka tautai: "Atvest koraļļus no Ēģiptes, neviens nesoda"? Nu ko? Ko darīt, ja kādam paveicas un viņš saņem naudas sodu? Un sods tur, starp citu, ir diezgan pieklājīgs.
аватар LindaLinda
Vika284, lej tālāk no tukša uz tukšu.
partnercol, pateikšu personīgi: lidojam uz 15-17 dienām, vīzu nepērkam. Priekšpēdējo reizi lidoja maijā, bija 17 dienas, nekādu problēmu nebija.
аватар LindaLinda
mindguru, nevajag jaukt mušas ar kotletēm. Jūs joprojām x .. salīdziniet ar pirkstu.
аватар Elenka08
Man arī ļoti *patīk* idejas no seriāla mēs *kāpām pāri žogam un nebija par ko, noparkojām velnus kā tas arī izslaucās cauri, darīsim tā*, nu ja nepārpūšas , tik labi ... neviens nebūs spiests
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl