Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
vova Tours vai Ibrahim
Kurš devās ekskursijās ar Vova Tours un Ibrahim? Pastāstiet mums par saviem iespaidiem. Paldies))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2013-02-0511 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар olga.lukonina.7
Sveiki! Biju kopā ar Ibrahimu, viņa firmu Marwan Tours, tur strādā lieliski puiši, viss organizēts, kā raksta, tā arī dara. Šeit ir viņu vietne http://redsea.kiev.ua. Veiksmi jūsu izvēlē un labi pavadiet laiku.
аватар Tatyana_78
sveiki, tikko atgriezos no atvaļinājuma. šajā vietnē uzzināju daudz noderīgas lietas, tāpēc pastāstīšu arī jums.
mēs devāmies ekskursijās tieši uz Vova Tours, pirmo reizi uz ielas un domāju, ka mums ļoti paveicās. mēs tos izvēlējāmies pēc viesnīcas puišu ieteikuma, viņu cenrādis tur tiek nodots no rokas rokā. ofisā rezervējāmies pie krievu puiša Stepana, viņš bija ļoti pretimnākošs, visu izskaidroja, brīdināja par visādiem sīkumiem Izraēlā, lai neiztērētu pārāk daudz naudas suvenīriem. visas ekskursijas bija labi noorganizētas, nekādu būtisku kavēšanos, autobusi labi, gidi arī. devās uz Kairu, Jeruzalemi, kanjonu un zilo lagūnu un tirāna salu. cairo 50, jerus 75, tirāns 25, safari 55. Man patika viss, tāpēc iesaku iet ar viņiem. šeit ir Stepana telefons: +201282222031, saglabāts nākamajam gadam))) Ceru, ka noderēs arī jums. jauku atpūtu.
аватар Tatyana_78
Aizmirsu, viņu ofiss atrodas vecpilsētā pie vecā tirgus uz otrajiem vārtiem, liels kā telts, ar lielām kartēm. netālu ir arī sarkanās jūras zivju restorāns, tur ir garšīgas garneles))
аватар katarinaket
Paldies par atsauksmēm))
аватар StefanSharm
Es neesmu dzirdējis par Ibrahimu, es nevaru neko teikt. Ar Vova Tours ceļojam jau vairākus gadus pēc kārtas, jo mums ļoti patīk šis uzņēmums un tas, kā viņi visu organizē. Plus vēl patīkami,ka kompānijā strādā krievu puiši,kuri visu izskaidro normālā krieviski.Ar viņiem jau esam izmēģinājuši gandrīz visas iespējamās ekskursijas,gaidām kad parādīsies kas jauns. Iesakām, jums patiks. Saņemam viņu birojā Vecajā tirgū, iepretim otrajiem vārtiem. Pagājušajā gadā caur vietni rezervēta iepriekš.
аватар tanyakolesik
Mēs arī devāmies ar Vova Tours. Apliecinu, ka uzņēmums tiešām ir labs un uzticams. Vari droši pieteikties.
аватар Dead_In_Infancy
Sveiki! Paldies jums un jūsu komandai Ēģiptē par visām ekskursijām (no 4. februāra līdz 11. februārim kopā ar jums ceļojām uz Jordāniju un Izraēlu no Šarm eš Šeihas, Tirānas salas viesnīcas). Par daudz pieejamāku cenu nekā citu tūroperatoru pārstāvji mūs iepriecināja ar savu pārstāvju profesionalitāti, humoru un rūpēm par tūristiem, dažkārt pat labāk nekā tos, kas ņem divreiz vairāk! Mēs jums tikai ieteiksim!
аватар Veter55586
Gribu brīdināt ceļotājus. Atpūtāmies no 2014. gada 10. maija Šarmā, nolēmām doties uz Izraēlu un taupības nolūkos paņēmām biļeti nevis no viesnīcas gidiem, bet gan pie uzņēmuma Vova Tours pārstāvjiem. Šīs firmas pārstāvis, proti, Ahmeds (firma atrodas pie ieejas vecpilsētā pie tirdzniecības centra, diemžēl nosaukumu neatceros) mums solīja divu dienu ekskursiju uz Izraēlu par 190$ no cilvēka, mēs piekrita. Vēlāk izrādījās, ka šī ir vienas dienas tūre, kas stiepjas uz divām dienām un maksā 120 USD vienai personai. Tie, kas brauca ar mums autobusā un ņēma ekskursiju no citiem pārstāvjiem un citām tūrisma aģentūrām, maksāja 120 dolārus. Tātad, mēs esam maldināti. Un, kad lūdzām mums atdot vismaz 100 dolārus, Ahmeds kategoriski atteicās, atsaucoties uz neesošu apdrošināšanu. Ļoti nepatīkami. Mēs vairs nesazināsimies ar šo aģentūru un pastāstīsim visiem saviem paziņām un draugiem par šādu krāpšanu. Ekskursiju programmu pārbaudiet pie tūrisma aģentūru pārstāvjiem, nepārmaksājiet kā mēs un saglabājiet čekus, lai mēģinātu kaut ko pierādīt.
Un visa ekskursija sastāvēja no diviem tempļiem, Nāves jūras un trīs pārāk dārgiem veikaliem, kuros mēs pavadījām vairāk laika, nekā apmeklējot galvenās vietas.
аватар sergeyhandeev
Pirmais šāds apskats ir par Vova Tours, Veter55586. Vai esat pārliecināts, ka jums tie ir?
Ļoti profesionāli puiši! Ēģiptē bijām pirmo reizi un jau iepriekš zinājām, ka vēlamies apmeklēt Izraēlu, tāpēc padomājām par cenu atgriežoties Kijevā. Mēs sākām skatīties atsauksmes un apmetāmies uz Vova Tours. Nedēļu pirms izlidošanas viņi nosūtīja pieprasījumu savā VK lapā un rezervēja mums 4 vietas vēlamajā datumā. Parunāju ar Stepanu. Vienas dienas cena bija 85 USD vienai personai. Pati tūre forša, iespaidu jūra! Viss bija ļoti labi noorganizēts, lai gan autobuss ieradās stundu pirms grafika (mums zvanīja istabā un brīdināja). Arī uz vietas viņi jau niruši Tirānā. Kad mēs (2014. gada septembrī) jau bijām uzsākuši autobusu tūres uz Kairu, mums diemžēl nebija laika doties - mums bija jādodas prom)
аватар turs1
Veter55586, šis ir stāsts par to, ka savas lētticības un neuzmanības dēļ jūs zaudējāt naudu un tagad vainojat Vova Tours, lai gan neviens jūs nespieda pirkt par tādu cenu, tā bija jūsu izvēle. Šajā ekskursijā jums netika solīts ceļojums uz Izraēlas ziemeļiem, bet viņi teica, ka tas ir divu dienu brauciens, tūrista rūpes ir precizēt programmu, ja viņš ir ieinteresēts. Tad jūs pazaudējāt kvīti un nevarējāt sazināties ar uzņēmuma vadību, lai atrisinātu šo problēmu. Un tad tu saki, ka esi maldināts.
аватар Mixgirl
Lieliski puiši! Ietaupīja naudu un ieguva tādas pašas emocijas kā pārējie. Kopā ar mums uz Izraēlu devās cilvēki, kuri maksāja par 70 USD vairāk nekā mēs.
Īpašs paldies Menam! )))
аватар 02_121986
Es tikko atgriezos no šarms šodien 2016. gada 9. decembrī, izmantoju Vova Tours, es biju tikai sajūsmā par visu))) Vova ir ļoti jautrs pozitīvs cilvēks, viņam vienmēr ir ko piedāvāt.vētra un tas, ka niršana tika atcelta ierosināja konens sākumā biju sarūgtināts, bet piekritu, es vienkārši priecājos, ka mums bija gids Mahmuds, viņš ir vienkārši super, es neesmu redzējis tādus ceļvežus, tomēr viņš visu ceļu izklaidēja sabiedrisks jautrs smaidošs, mums viņš tik ļoti patika, ka mēs prasījām tikai Mahmudam ceļvežus un nekad neesmu nožēlojis))) Cenas arī ir tikai pasaka, labi ietaupījām naudu.Iesaku Vova Tours un visvairāk iesaku gidu Mahmudu)))))
аватар AnVas70
2022. gada janvāris, ekskursija no Vova tūrēm uz piramīdām no Šarmas ar autobusu - šausmas. Autobusā apkure nestrādāja, uz ielas +8, salonā +15, visi nosaluši, kamēr tikām līdz Kairai. Pārsūtīšana ir pretīgi organizēta, pavadot bez krievu valodas zināšanām (gads jau Kairā pievienojas). Gids runāja mazliet haotiski. Visi skrien, skrien. Viņš ātri pateica, tad 30-40 minūtes neatkarīgai pārbaudei un tad skrēja. Mēs gājām 40 minūtes pie Heopsa piramīdas un 10 minūtes pie Herfenas. 30 minūtes pusdienām (zviedru galds). Papildu papirusu un eļļu veikalu apmeklējumi (to visu lētāk var nopirkt Vecajā tirgū un aptiekās). Par 50 ASV dolāriem tas var būt ok, ņemot vērā, ka tas ir garš brauciens, bet kopējais iespaids ir vidējs.
аватар lilia.baranovsskaja
Lidojām ar vova tūrēm uz Kairu, bijām muzejā, kuģojām pa Nīlu, gājām uz piramīdām. Nepavisam nav iespaids. Diena ir pazudusi tukšā, krieviski runājošā ceļvedī, nevar saprast, ko viņš saka, ap aci ir viens un tas pats. Menedžeris ne tikai krāpās ar vīzām, bet arī bļāva un gribēja doties prom lidostā. Nav tā, ka lidmašīna gaidīja lidostā divas stundas, jo viņi nolēma mūs pārcelt uz reisu vēlāk, viņi mūs stundu pat noguruši, vismaz 7 minūtes, veda līdz viesnīcai. Man tas nepavisam nepatika, diena bija izniekota...
аватар alinav.yashina
Es devos Kairas-Aleksandrijas tūrē ar Vova Tours. Briesmīga organizācija un slikta tūres kvalitāte.
Sākumā bija 2 stundu kavēšanās, kā rezultātā izbraucām no Šarm eš Šeihas 2 naktī, tātad arī viss pārējais gāja.
Viņi muzejam deva stundu, nevis divas stundas. Taču laika pietika restorānam un papirusa muzejam, kas izrādījās veikals. Starp citu, muzejs pārvietojas, un daļa ekspozīcijas ir slēgta un atrodas pārvietošanas stāvoklī. Arī tūristi par to netiek brīdināti.
Gids neko nestāstīja par Ēģiptes vēsturi, un, kad lūdza pastāstīt, viņš sāka trakot.
Ēdiens restorānā bija briesmīgs, no plastmasas traukiem, nevis restorāns, bet ēstuve.
Uz piramīdām gids neko neteica, bet man iedeva 20 minūšu braucienu ar kamieli, par to naudu, par kuru tūristi brauc stundu.
Nakšņošana viesnīcā, kas pasludināta par 4 zvaigznēm, neatbilst patiesībai - patiesībā būda, kas peld pa ūdeni un netīra.
Esiet uzmanīgi, neejiet ar šo uzņēmumu.
аватар elena20201
Organizācija lieliska, viss ļoti patika, skaidri, laicīgi, bez liekām runām. Ceļojuma sākumā gids Mahmuds sniedza vispārīgu informāciju par programmu un pēc tam bija iespēja gulēt. Kalnā kāpām kopā ar beduīnu gidu Idu, viņš labi runā angliski un krieviski, ar humoru. Katrs kāpa savā tempā, nevienu negrūda, bet pieturās vienmēr gaidīja visu grupu.
Neskatoties uz visām grūtībām, jau atgriezies viesnīcā un sasildījies, nāca sapratne, ka tomēr tas ir tā vērts. Nemaz nenožēlojam, ka uzbraucām.
Noteikti iesaku gan organizatorus, gan pašu tūri.
Vova tour ir lieliska kompānija
apmeklējiet viņu vietni www.vovatours.com/ru
аватар julia731
Izvēlējos uzņēmumu Vova tours no interneta https://www.vowasharm.com/ru/
Es ātri saņēmu atbildes čatā.
Mēs paņēmām 4 ekskursijas jūras ekskursija ar niršanu, kvadracikliem un vakariņām, Dahaba, Kaira ar autobusu, un viss gāja lieliski,
Ekskursijas uz Kairu dalībnieki bija ļoti apmierināti. Tā bija visu laiku labākā tūre!
Ērts autobuss, paņemts no viesnīcas un atvests, garšīga bufete restorānā pie Nīlas. Gids un gids nenolaida acis no mums, lai neviens nepazustu. Mūsu grupu sauca par zaķiem, kas ļoti palīdzēja Kairas nacionālajā muzejā, kad atpalikām (grupu ir daudz).
Paldies par organizēšanu! *****
аватар Natalia-k2
Brīnišķīgas brīvdienas ar Vova Tours
Labdien! Atpūties Ēģiptē Šarm eš Šeihā. Ilgi meklējot internetā uzņēmumus, kas organizē ekskursijas, nolēmām apstāties Vova Tours. Ekskursijas tika rezervētas ļoti ātri.
izmantojot WhatsUp +20 100 751 7511
Devāmies uz Izraēlu, Jordāniju, Luksoru. Viss bija operatīvi, bez priekšapmaksām utt. Vienmēr paņēmu pārskaitījumu laikā.
Mēs sazinājāmies ar Mārgaretu. Viņa ir sava amata meistare, ļoti ātri reaģē, atbild uz visiem jautājumiem, vienmēr uztraucas par saviem tūristiem
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl