Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Gribam emigrēt uz Šarmu no Krievijas ar mazuli. Vai varat man pateikt, vai šajā rajonā ir pediatri?
Gribam emigrēt uz Šarmu no Krievijas ar mazuli. Vai varat man pateikt, vai šajā rajonā ir pediatri?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2022-03-142 gadā atpakaļ
Atbildes  •  37
аватар ser_____Witness77
Kāpēc viņi vairs nepārdod kompleksās ekskursijas?
аватар YanaKaramel
Ir pediatri un bērnu slimnīca.
аватар ollennka
Facepalm, ja jautājums nav viltots. Tad prātīgāk būtu emigrēt uz Turciju, kur klimats un sanitārie apstākļi ir labvēlīgāki mazulim.
аватар itachi52
Ēģipte kopumā nav labākā vieta emigrācijai, un vēl jo vairāk Turcijas Šarma, kā jau tika atbildēts iepriekš, šajā ziņā patiešām ir daudz labāka, pat ja tikai iedzīvotāju dzīves līmeņa ziņā.
аватар Homencova
Ir pediatri, un labi. Bet tas ir Hurgadā. Pats dzīvoju Hurgadā pusgadu ar mazu bērnu - medicīna līmenī. Dzīves līmenis – jā, jāpielāgojas, taču iespēja visu gadu uzturēties Sarkanās jūras krastā nosedz visus trūkumus. Turcijā kafijas tase kafejnīcā maksā 5 eiro un Ēģiptē 50 centus....jūti, kā saka, starpību. Turcijā ir ziema, Ēģiptē ziema nosacīta....viss atkal lēti....katram savs)
аватар Homencova
Bet kā emigrēt uz Šarmu.... Hurgadā tu vari nopirkt dzīvokli, un tas ir tavs īpašums, Sīnājā apstākļi ir citi - tu neiegādājies mājokli, bet it kā īrē no štata IR jau 100 gadus. Es nesazinātos
аватар ser_____Witness77
Nedviga Yegi (kas ir Hurgadā / kas ir Šarmā) īpašumā - tas ir tas čemodāns bez roktura, kuru žēl mest un smagi nest (c) - vēlāk to NEKAD nepārdosit;)
аватар Homencova
Nuuuu, nesaki man))) Man ir parasts kapeikas gabals, nevis kompleksā ar baseinu, turklāt Sheraton, pašā Hurgadas centrā. Tātad komunālo pakalpojumu tur nav, no vārda vispār. Jūs maksājat tikai par faktiski izmantoto elektrību, ūdens ir bez maksas. Bet tā nav visās mājās. A, 10 ye dormen (tas ir cilvēks, kurš rūpējas par drošību, lai tevi neapzagtu, tīrība ieejā, spuldzes utt.) mēnesī. Plus var braukt uz veikalu. Man tas ir ieguldījums nākotnē. Es jebkurā brīdī došos uz turieni ar savu ģimeni ... un viss. Un es nopirku dzīvokli cenas apakšā 2012. gadā. Tagad es priecājos, ka ir tāda vasarnīca)))
аватар Homencova
Un, starp citu, regulāri tiek saņemts pieprasījums no aģentūras, kurā pirku, ja vēlos pārdot. es nevēlos. Lai gan es varētu nopelnīt
аватар Homencova
Tātad .... nianses ir svarīgas. Nav komplekss, kur par visu maksā ik mēnesi, ieskaitot zāles pļaušanu. Un tas nekas, ka tevis nav, tev ir līgums. Un jūs nepārdosit šo nekustamo īpašumu, jo tāda laime nevienam nav vajadzīga))) vai dzīvoklis parastā mājā, klusā, ar normāliem kaimiņiem ....
аватар ser_____Witness77
nu, tūkstotis 40-50 S + - toreiz un tagad ir budžeta 2 istabu dzīvoklis. dzīvoklis Hurgadā ... un Šarmā 300-400 $ 3 istabu dzīvoklis mēnesī Hadabā. Izrādās, ka jums pietiks ar 30-40 tūkstošiem dolāru, lai apmēram 10 gadus dzīvotu Šarmā labā vietā, un NAV jāmaksā viss uzreiz - šajā laikā savus 30-40 tūkstošus var ieguldīt kaut kāds bizness un nesīs jums ienākumus. Kas attiecas uz mani, tas ir stulbi uzreiz izgāzt 40 tūkstošus dolāru nekustamajā īpašumā, kurā NETIKSVIETIES pastāvīgi dzīvot, to nevar izīrēt, ja nedzīvojat... ja varat izmantot šos 30- 40 tūkstoši, lai gūtu ienākumus, bet īrētu dzīvokli Šarmā/Hurgadā par USD 400 mēnesī (vidēji) - maksimāli 3 mēnešus gadā, ko tu tur dzīvo = 1200 USD gadā
аватар Homencova
Iedomājieties, iedomājieties 12300 par pilnībā mēbelētu kapeikas gabalu) ar jaunu ledusskapi, veļasmašīnu, 2 kondicionieri ... kas darbojas. TV, internets, visas mēbeles... jā, nav jaunas, bet tomēr... Vai, jūsuprāt, tas bija tā vērts?)
аватар Homencova
Un es to nodevu, lai gan saviem uzticamajiem cilvēkiem, un tagad, nedod Dievs, uz karadarbības fona, es plosīšu Gruziju un sitīšu plaukstas. Bet es izglābšu savējo)
аватар YanaKaramel
Homencova Es atvainojos vai cena ir 12300? Kurā gadā pirkāt, labi darīts, noteikti labs variants
аватар ser_____Witness77
"Iedomājieties 12300 par pilnībā mēbelētiem diviem " - tas ir meli, viņš kādreiz bija ieinteresēts pirkt ... apmēram 2009 - 2010 - neatceros tādas cenu zīmes, zinu pat vienu ūdenslīdēju no Krievijas, kurš ir arī par 2010 . nopirka 2 guļamistabu Hurgadā - viņš nopirka par 40 tūkstošiem dolāru.
аватар Homencova
12300 pilna svara jūs 2012. gadā. Prasīja nedaudz vairāk, kaulējās. Māja ar Zaļo līgumu, taukil (tiem, kas saprot), pret mani, protams. ES esmu priecīgs)))
аватар Homencova
Es teicu, es nopirku pēc cenas), kādas cenas bija 2010. gadā, es nevaru strīdēties. Es tikai ilgi novēroju tirgu un iedziļinājos ARE likumdošanā .... Sagatavoju savu vīru garīgi ... Un tad mēs devāmies un nopirkām. Uz īpašumu.
аватар ser_____Witness77
jā ... un mazliet aizmirsu precīzu numuru pārdošanas līgumā))
аватар Vika284
“Turcijā kafijas tase kafejnīcā maksā 5 eiro, bet Ēģiptē – 50 centus”
Es zinu vietas Šarmā un Hurgadas reģionā, kur kafijas tase maksās 10 eiro, zinu simtiem vietu Turcijā, kur īsta turku kafija maksās 1 eiro, kur to atvedīs bez maksas, ja brokastīs vai vakariņās kafejnīca/restorāns
Tas ir atkarīgs no tā, kāda veida kafija, kur viņi pārdod, tas viss ir relatīvs
Un par 2 dzīvokļu iegādi Hurgadā par 12 300 eiro 2012.gadā kaut kāds fantastisks stāsts
2012. gads bija viens no treknākajiem ienākumu ziņā, viens no labākajiem tūrismā Ēģiptē, un nekustamā īpašuma izmaksas bija augstas
аватар Vika284
“Es esmu parasta kapeika, nevis kompleksā ar baseinu, un Sheraton, pašā Hurgadas centrā” par 12 300 eiro, vienkārši fantastiski stāsti
аватар Homencova
Lai jūs izmestu dokus par atzinību???
аватар Homencova
Man nepatīk, ja tas ir nepamatots...
аватар Homencova
Es atkārtoju - parasta māja, nevis komplekss)))
аватар Homencova
Man nav baseina, tikai divistabu dzīvoklis Sheraton centrā. Jā, es iedevu 12300, ne vairāk. Varu piegādāt dokus. Cenas apakšā.
аватар ser_____Witness77
nu iemet pirkuma līguma foto, kur cena ir ... var retušēt savu pilno vārdu
аватар Homencova
Neļauj man nosūtīt fotoattēlu
аватар Homencova
Tomēr šeit cena nav norādīta
аватар Homencova
12300 maksāja, dodu zobu, nez kāpēc man likās, ka dokos ir infa)
аватар Homencova
Un tagad ser .... uz mani var nospļauties ar kauliem no jebkā))))
аватар Homencova
Nu, es zinu, cik daudz es devu)))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl