Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Ekskursiju uz Šarmu plānojam rezervēt oktobra sākumā. Ņemot vērā Covid (Delta) riskus, domājām arī par iespēju "apdrošināt pret neizceļošanu". Kas nodarbojās ar - konsultējieties, pliz
Ekskursiju uz Šarmu plānojam rezervēt oktobra sākumā. Ņemot vērā Covid (Delta) riskus, domājām arī par iespēju "apdrošināt pret neizceļošanu". Kas nodarbojās ar - konsultējieties, pliz
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2021-08-073 gadā atpakaļ
Atbildes  •  43
аватар Kasja23
Neviena apdrošināšana nesedz pozitīvu PCR, maksā tikai tad, ja jūs
nokļuva slimnīcā. Tāpēc atliek cerēt uz iespēju.
Un ekskursijā ir iekļauta arī Covid apdrošināšana, tāpēc jūs tos saņemsiet jebkurā gadījumā.
аватар moy_contakt
Mani draugi pievienojās ceļojumam ar ceļojumu apdrošināšanu. Nokārtojot testu, ģimenes galvai izrādījās pozitīvs PCR. Sazinājāmies ar apdrošināšanas kompāniju, tur teica, ka kompensācija iespējama tikai tiem, kam pozitīvs tests, pārējie vai nu lido vai zaudē naudu. Tā viņi darīja. Draugs lidoja ar 2 bērniem. Naudu atdeva par 2 mēnešiem ..... bet šis. Kā viņi domā, nav skaidrs. Daudz neatgriezās, bet atgriezās.
аватар samisthebest
Skatos šeit https://eurotravelins.com.ua/ru/uslugi/ot-nevyezda/
Šķiet, ka tas ir labi uzrakstīts, plašs iespējamo neizbraukšanas iemeslu saraksts, bet cik tas ir reāli un vai tas darbojas ...
аватар lana_181
Ceļojumu apdrošināšana ir laba lieta. Bet tas ir derīgs tikai trīs vai divas dienas (norādīt katrai apdrošināšanai atsevišķi) pirms izbraukšanas. Šīs lietas ir ierakstītas apdrošināšanas polisē. Tas ir, ja jūsu lidojums tika pārcelts nevis uz divām vai trim dienām, bet, piemēram, uz 4, tad tas vairs nav derīgs. Ir arī maksāšanas punkti, ja pirms izbraukšanas saslimsti. Šāda apdrošināšana maksā divas vai trīs reizes vairāk nekā standarta.Tas ir jūsu ziņā.
аватар ollennka
Pērciet NORMĀLU apdrošināšanu, nevis to, ko piedāvā ceļojumu aģentūra. Jā, tas maksā vairāk, bet, ja jums ir svarīgs sirdsmiers, tad es ieteiktu to iegādāties. Jau vairāk kā gadu dzīvojam šajās nejēdzībās, ilgu laiku apdrošināšanas kompānijas kā apdrošināšanas gadījumu ir iekļāvušas VHI, dzīvības apdrošināšanu un citas apdrošināšanas.
аватар Meridian_Travel_MOSCOW
Katrai apdrošināšanas sabiedrībai ir savi apdrošināšanas noteikumi un segto risku atšķirības. Sīkāku informāciju var noskaidrot ceļojumu aģentūras birojā vai Apvienotajā Karalistē.
аватар YanaKaramel
Apmēram 100% no apdrošināšanas izmaksām, kā minēts iepriekš, sedz tikai to, kurš saslimis, samaksa par ekskursiju ir aptuveni 70%
Tas ir jūsu ziņā, mēs nekad to neņēmām)
Un, ja interesē, lai neslēdz robežas, tad viņi pārsūta tūri arī bez Covid apdrošināšanas
аватар valminar
Lidoja martā. Līdz šim apdrošināšanas kompānija naudu nav atdevusi. Sākumā - nav atbildes no tūrisma aģentūras, pēc tam - nav atbildes no ārstniecības iestādes, kas veikusi pārbaudes (Izņemot izziņu ar plombām - veikto darbu akti) Pēc mēneša izrādās, ka nebija. tāda vēstule. Viņi to atnesa paši. Pēc mēneša (vai vairāk) - dokumenti tiek izskatīti. Tagad - dokumenti tiek kārtoti, bet gaidām licences atjaunošanu
аватар Serguei2007
Vieglāk vakcinēties un justies pārliecinātākam
аватар lana_181
YanaKaramel apdrošināšana nemaksā 100 USD, es nopirku līdz 1000 UAH, tas ir atsevišķi no standarta Covid. mūsu gadījumā viņa bija vajadzīga, tā bija Libāna šopavasar. Nu cik vajadzēja, izredzes, ka varētu visu atcelt - lidojums ir pats galvenais un nav skaidrs, kas notika ar testiem ierodoties Libānā - info neviens nezināja. Un tomēr mums reiss tika atcelts, bet UIA kā gudrais to izdarīja 5 dienās, apdrošināšana šajā gadījumā nestrādā...tāpēc mēs visi strīdējāmies ar UIA))) Ja es būtu autors, es nedarītu apnikt ar Šarmu. Galvenais ir izvēlēties labu tūroperatoru un noskaidrot, ar kurām aviokompānijām lidojat – tūroperatoram tādā gadījumā ir pienākums pārcelt ceļojumu. Un apdrošināšana var būt jūsu privātpersona, piemēram, pret Covid, es domāju medicīnisko. Un ne tūristu, tas segs jūsu izdevumus slimības gadījumā. Bet no tā, ka mūsu valstī nelido, viss ir viltīgi, viņi zina, kā darbojas šāda apdrošināšana, tāpēc lidojumi tiek atcelti nevis uz 2-3 dienām, bet gan vairāk. Un tas ir galvenais maksājumu punkts šajā apdrošināšanā.
аватар angela-je1
Reiz viņi paņēma Covid Shield no Anex - sola apmaksāt visiem tūristiem aplikācijā, ja kādam no viņiem būs pozitīvs tests. Pašrisks 15%. Tas bija maijā, tikko bija Covid vilnis. Bet mēs neslimojām un neizmantojām, kā arī neizturējām testus, jo tos toreiz vienkārši atcēla (uz Turciju). Tas mums izmaksāja apmēram 800 UAH, es precīzi neatceros. Nākamo reizi jūlijā netika ņemts.
аватар valminar
lana_181 Apdrošināšanas polises esamība, labs tūroperators nenozīmē ātru naudas atmaksu (mūsu gadījumā izskatās, ka kopumā "raudāja finanses ", jo apdrošināšanas licence tika apturēta aprīlī)
аватар lana_181
valminar Kā tas nenozīmē? Labi izvēlēta apdrošināšanas sabiedrība ar labu reputāciju ir galvenais, lai atgūtu naudu. Es neko nezinu par jūsu gadījumu un apstākļiem))
аватар ollennka
lana_181, oh, viņi bija Libānā! Kā tur bija situācija?
аватар YanaKaramel
lana_181 Draugi lidoja uz Rehanu maijā, apdrošināšanas izmaksas ir 100 ye Anex operators, ja atmiņa neviļ, uz Libānu nelidoju, nezinu
аватар lana_181
ollennka viss ir labi. ļoti daudz). Vajag uzrakstīt stāstu.Visam neatliek laika).
аватар lana_181
YanaKaramel labi, Anex skaidri nopelnījis)) Vai tas ir vienam? Mēs paši rezervējām apdrošināšanu.
аватар YanaKaramel
lana_181 Šis ir paredzēts 2 personām
аватар Tana999
Ceļojumu apdrošināšana parasti nesedz pandēmiju. Vismaz es nezinu apdrošināšanu, kas segtu ceļošanas ierobežojumus Covid dēļ. Tas ir, ja jūs saslimst ar pneimoniju, tad apdrošināšana segs jūsu atpazīšanu, bet, ja pneimonija ir no Covid, tad tā nesedz. Tāpēc, iegādājoties šo apdrošināšanu, pārbaudiet visas nianses apdrošināšanā. Vēl labāk, pats izlasiet apdrošināšanas noteikumus. Ir nianse - ja ģimene ar bērnu lido un bērns saslimst, tad no neizbraukšanas tiks segts tikai bērns un tikai viens no vecākiem (par bērna kopšanu).
аватар valminar
lana_181 operators Join Up pats izvēlējās apdrošināšanas USI. Toreiz visi bija cienīgi... Gribējām ceļojumu pārcelt – neļaujot tūroperatoram.
аватар YanaKaramel
Noteikti ir daudz, bet...
uz Join rēķina 2 ģimeņu piemērs, daži paņēma Turciju uz maiju pēc agras rezervācijas (maijā neviens nekur nelidoja), viņu aģents mierīgi pārcēla tūri uz septembri ar papildus samaksu 50 eiro, aizlidoja un bija atpūta
Un otrs ir tas pats savienojums ar apdrošināšanu pret neizbraukšanu karantīnas laikā un slēgtās robežas, ne tikai neizturēja un neatdeva naudu, viņi joprojām tiesājas ((Daudz kas atkarīgs no aģenta, un nav skaidrs, no kā nav vērts ņemt (
аватар lana_181
valminar Nu apdrošināšanu varēji izvēlēties pats! Pievienojies... nu cik vēl atsauksmes un sūdzības jāraksta, lai cilvēki saprastu, KAS tas par tūroperatoru! ? Gadās, ka tev paveicas un viss norit vairāk vai mazāk gludi.. bet tas ir Join nelaimes gadījums. Hu no USI? Es atkārtoju, jums ir jāizvēlas labi pazīstamas apdrošināšanas kompānijas.
аватар lana_181
YanaKaramel ja par 2 .. nu apdrošināšana maksā apmēram 700-900-- UAH (kas sedz no neizbraukšanas un covid) par vienu no neizbraukšanas. Nu, Anex procentuālais daudzums, tad viss saplūst)
аватар YanaKaramel
Nu es nezinu, es lidoju caur locītavu, izņemot nelielus kavējumus, nekas cits nenotika, pēc anex un to "kukurūzas" bija bailes lidot))
аватар lana_181
YanaKaramel ko tas nozīmē maijā neviens nekur nav lidojis?? Es lidoju un simtiem cilvēku man patīk). Viņi tikko lidoja uz Turciju. Mēs lidojām caur Stambulu. Katru dienu bija 4 reisi - divi no Turcijas, divi no UIA. Cita lieta, ka lidojumi ir atcelti. Bet tad jautā par Ēģipti. Novirzījāmies no tēmas)) Lai autors izvēlas nevis Join, bet tādus pārbaudītus kā Coral Tui, ... kas mierīgi iztur tūres... Beigās ekstravagants) Marsa Alam piemēram ..
аватар YanaKaramel
2020. gada karantīnā aprīlī vai maijā neviens nekur nelidoja, lidojumi (daļēji) tika uzsākti 15.06 Ēģipte un Turcija kopš jūlija
аватар lana_181
YanaKaramel un kāds ar to sakars 2020. gadam? Tagad 2021))
аватар YanaKaramel
Ko tu domā, ka maijā neviens nekur nelidoja?? Es lidoju un simtiem cilvēku man patīk). - Uz to
аватар cgistalker
Man draugs nesen samaksāja kompensāciju wb. visa ģimene bija apdrošināta pret ceļošanas ierobežojumiem, jo ​​pirms lidojuma tikai viņš saslima un viņam bija pozitīvs PCR, visa ģimene nelidoja.
Apdrošināšana bija komplektā no TUI operatora
Lūdzu, ņemiet vērā, ka apdrošināšanai ir atšķirīgs pašrisks, un tas ietekmē izmaksas.
аватар cgistalker
Pirms visa ģimene nolēma nelidot, viņi konsultējās ar apdrošināšanas kompāniju.
Apdrošināšanu sauca par Eiropas ceļojumu apdrošināšanu.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl