Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10596 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Vai ir vērts lidot uz Šarmu jūlijā? Vai nebūtu par karstu?
Vai ir vērts lidot uz Šarmu jūlijā? Vai nebūtu par karstu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2021-06-113 gadā atpakaļ
Atbildes  •  31
аватар ollennka
Ja ir iespēja izvēlēties atvaļinājuma datumus, protams, labāk ierasties maijā vai novembrī. Ja nē, nu, shtosh, vismaz būs kaut kāds atvaļinājums.
аватар Pachok
Ak, tagad teiks, ka 50 grādi ir visērtākā temperatūra atpūtai, daudzi pat neslēdz kondicionieri un beidzot ir iespēja nopeldēties siltā 35 grādu ūdenī. Un vispār "ja tikai ne uz Turciju", jo tur ir "mitrums".
Apskatiet laikapstākļu vietnē ne tikai gaisa temperatūru, bet arī Saules aktivitāti un rūpīgi apdomājiet, vai Černobiļas kaimiņiem vēl nav jāpievieno onkoloģiskie riski.
аватар Vika284
Es nesen atbildēju uz līdzīgu jautājumu
Pēc personīgās pieredzes biju Šarmā jūlijā un augustā, ja salīdzina Turcijas Sides un Alanjas mitrumu - Šarmā mitrums daudz zemāks, sauss karstums. Sidē un Alanjā nezaļajos apgabalos arī saulīte mēdz būt +45 un vairāk - tas ir smagi, bet jūlijā un augustā cilvēku nav mazāk - viesnīcas pilnas
Vasarā paliku Delta Sharm, kur dzīvokļus un mājas visai vasarai rezervē 60% tūristu no Ukrainas un Krievijas, kuri visu vasaru atpūšas ar bērniem. Ēģiptes kūrortu pludmales vasarā nav tukšas, daudzi viesnīcas viesi parasti mīl šo periodu.
Ērtāk ir atpūsties šajā periodā, kur ir vēsmas, dabīgais gaisa kondicionētājs ir Nabq un Ras Nasrani Šarmā, tas ir ideāli piemērots vasarai, tas ir Marsa Alam
Karstumā un saulē, protams, ir jāievēro uzturēšanās saulē noteikumi gan Turcijā, gan Ēģiptē un citos saulainos kūrortos, jo pat Turcijā ērtās Fethiye, Bodrum un Cesme tiek nogādātas slimnīcās ar saules dūriens.
аватар vezha2
Noteikti - būs karsti, pat pie zema mitruma būs jūtams siltums. Izvēlies viesnīcu Nabkā - tur pūš vējš, būs vismaz nedaudz atsvaidzinoši. Taču saulē jāiziet ļoti uzmanīgi – izdegt var dažu minūšu laikā.
аватар ollennka
Kāpēc tieši Tu salīdzini Turciju ar Ēģipti? Tagad pietiekami daudz valstu ir atvērušās, lai izvēlētos pieņemamu klimatu, ja nav iespējas izvēlēties atvaļinājuma datumus. Es jūlijam izvēlētos, piemēram, Melnkalni, kur ūdens būs vismaz vēsāks. Bet arī bez fanātisma saules iedarbības.
аватар el2011
Un es iesaku lidot jūlijā. Bija Šarmā 2020. gadā jūlija beigās - augusta sākumā. Es arī uztraucos par lidošanu / ne pirms ceļojuma. Bet viņa riskēja. Tikai tu neskaties laikapstākļus uz Forecaster;) Viņš ierakstīja 60 grādus 20;) protams, ka tie nebija. Jā, ir, bet: esmu stindzinošs aukstums, un ūdens temperatūra man ir ērta no 28 grādiem. Es nevaru teikt, ka mēs tur pakārāmies no karstuma. Ierodoties – jā, bijām šokēti no karstuma. Bet ātri pierada. Un tiešām, pie temperatūras 37-38 naktī, patiesība jau ir 9. uzturēšanās dienā - viņi faktiski gulēja istabā bez gaisa kondicionēšanas. Patiesība. Lieliski gulēja. Lai gan mājās 26 - naktī es jau ieslēdzu dzīvokli. Ir arī nianses: ja viesnīcas teritorija ir liela un atvērta (maz ēna) - jā, iespējams, līdz pēcpusdienā nokļūsiet līdz jūrai (netiksiet, pareizi - tiksiet) - tā var kļūt slikti. Un, ja teritorijā ir daudz ēnas un īpaši baseins pa ceļam, jūs sasniegsit bez problēmām. Nav cepts.
аватар el2011
Un jā, reiz maijā biju Hurgadā. Un mēs devāmies ceļojumā uz Luksoru. Tātad tur, Luksorā – es tiešām gandrīz nomiru no karstuma. Visapkārt - karstas smiltis ... un saule ... daudz saules ..... Tātad tur - es tiešām jutos slikti. Aizbrauca uz dienu. Es to ceļojumu atceros ar prieku. Un 20 gadu ceļojums uz Šarmu - gribu to atkārtot ar prieku! Ekskursijās (kvadricikli / visādas laivas / katamarāns utt. - bija, viss ok) Vārdu sakot:) ja tikai temperatūra ierobežo - noteikti iesaku aizbraukt. Un, protams, pārliecinieties paši. Viss ir individuāli :)
аватар Fancase
Pēc manas pagājušā gada pieredzes, jūlijs-augusts ir karsts, pat ļoti karsts.
Pirmās divas dienas ieelpojām gaisu un jutām, kā tas deg...
Un trešajā dienā mēs ceļamies un, kā parasti, ķermenis ir aklimatizējies.
аватар ollennka
Secinājums - ja nav pensijas vecuma, nav veselības problēmu un nav iespējas pārcelt atvaļinājumu, tad var riskēt. Un tad izlemiet paši, vai jums patīk šie svētki vai nē.
аватар Andrey111
Šis jautājums tiek aktualizēts pastāvīgi, tieši tā, it kā tādā un tādā gadalaikā būtu vēsa jūra. Jūlijs ir vasaras kulminācija, visur ir karsts, un vēl jo vairāk Ēģiptē, kas atrodas Āfrikā. Tas viss ir atkarīgs no tā, kā jūs izturat siltumu. Vienam 25 grādi jau ir ļoti karsts, citam 40 ir normāli.
аватар agent_borabora
Tiem, kas vasarā brauca transportā, Šarmā nav karsti pat augustā.
аватар Slav_na
salīdzinot ar janvāra Tai, mums vairāk patika jūlija-augusta šarms
аватар ser_____Witness77
galvenais paņemt līdzi T-kreklus ar garām piedurknēm (arī peldēties jūrā), panamas cepuri (izdeg ausis) un nekāpt ārā no sēnītes apakšas - zem tās iegūst brīnišķīgu iedegumu;) .. Nu, ar lieko svaru jācīnās jau no pusaudža vecuma, vecumam galīgi nav nozīmes...
аватар super.mila2905
Vai tas ir tā vērts? Lido un vietā
tu visu jutīsi. Ja jums patīk, labi. Nē – arī negatīva pieredze ir pieredze.
Tas noteikti būs karsts. Bet, ja nav kontrindikāciju veselībai - lidojiet un izbaudiet savu atvaļinājumu. Un no karstuma vienmēr ir kur paslēpties: zem kondicioniera un jūrā.
аватар Pachok
Jūrā, kuras temperatūra ir 32-33 grādi. Peldēšana un svīšana.
аватар super.mila2905
Vai varbūt kādam patīk 32 grādi. Tas atrodas uz ūdens virsmas. Un, ja jūs burāt prom un ienirt dziļāk, būs vēsāks.
Un vispār, lai jūs šādi klausītos jūlijā-augustā, viesnīcas būs tieši tukšas ...
Un šajos mēnešos neviens tur atvaļinājumā nelido.
Jo ir karsti!!!
аватар katrusik2272
Pēc pagājušā gada pieredzes (vasaru nolēmām piedzīvot Ēģiptē) var atpūsties, bet jāpielāgojas. Pēc 10 no rīta pat ēnā sausa karsta pirts, pēc 11 jau grūti elpot karstu gaisu. Tāpēc cēlāmies 6 no rīta, devāmies uz pludmali, veicām divas lielas peldes, 9.30 brokastīs, tad gulēt līdz pusdienām un līdz 15.30 atkal uz pludmali. Pēc vakariņām ūdens bija patiešām karsts, mēs jutāmies kā galvenā sastāvdaļa ausī. Pēc 16.30 līdz 19 ir ērti, pulksten 19 saulriets. Vakarā un naktī ir virs +30, staigāt un būt aktīvi svaigā gaisā arī nav īpaši ērti. Bet zemā mitruma dēļ pie karstuma ātri pierod, bet vasarā vairs nebrauktu, bet tas ir mans subjektīvais viedoklis. Ja nepamēģināsi, patiesību neuzzināsi.
аватар super.mila2905
katrusik2272, un man ir tāds pats viedoklis.
Ja nepamēģināsi, patiesību neuzzināsi.
Un tas ir it visā.
аватар zolotko.lud
Jūlijā daudzkārt lidojām uz Šarmu, nekad nesabojājām atvaļinājumu, viegli izturējām karstumu. Zemūdens pasaule ir skaistāka nekā citos gadalaikos, dažreiz viņi kāpa ārā no ūdens, lai sasildītos. Vienīgais negatīvais: jūlijā viesnīcās būs daudz vietējo atpūtnieku ...
аватар katrusik2272
Jā, vietējie vasarā viesnīcās dažkārt līdz 80% atpūtnieku. Mums vienkārši "paveicās" vasarā Sahl Hasheesh...
аватар ser_____Witness77
šodien Šarmā ūdens temperatūra ir 26, jūlijā būs 27-28 ... būs pat vēss, kad iziesiet no jūras un pūš vējš
аватар ser_____Witness77
nu un vēl dzīvas radības izpeld uz krastu - viņiem arī patīk gozēties seklā ūdenī;)
аватар Shev37
atkarībā no tā, ko plānojat darīt Šarmā vasarā. Ja dodaties uz Sarkanās jūras zemūdens pasauli, tad tas ir ļoti labi, bet vasara noteikti nav paredzēta pastaigu tūrēm. Vasarai labāk izvēlēties viesnīcas Ras Nasrani vai Nabq, tur biežāk ir vēsmas. Snorkelētāju faniem Nabq nav īpaši labs. Peldies jūrā T-kreklā ar garām piedurknēm, citādi izdegsi.Ūdens jūrā būs 26-27, ar standarta peldi pulksten vienos izkāp no ūdens un gozējies lietussarga toni, nevajag sauļoties brīvā dabā, nu, izņemot varbūt vakarā. diena Šarmā vasarā sastāv no trim vai četrām peldēm ar ēšanas pārtraukumiem. Karstums ir viegli panesams
аватар ser_____Witness77
atkal šie mīti par vēsmu Nabkā) ... ja ir vējiņš, tad tas ir visur - ticiet man;), vējam, vientulībai un niecīgam ēdienam labāk Marsā) ... un kam ir papildu laupījums ;)
аватар super.mila2905
ser_____Liecinieks77, bet kā ar patiešām niecīgu pārtiku uz Marsa?
аватар Andrey111
Jā, labs ēdiens. Ser_____Witness77 reiz atradās Marsa Alam vienā no lētākajām viesnīcām un pēc tā vērtē visu kūrortu. Labās viesnīcās - ēdiens normāls, lētajās - sliktāks (kā viesnīcās Hurgadā un Šarmā). Jā, ir viesnīcas, kuras ir iekļuvušas pandēmijā (piemēram, Breika), un ir tādas, kas saglabā zīmolu (piemēram, Džezs). Tikai izvēloties viesnīcu, jums ir jāuzrauga informācija, jāaplūko atsauksmes un jāsaprot, ko vēlaties no atvaļinājuma.
аватар Postel4you.com
Meklē ko. Ja brīvdienām pie jūras, lieliski. Bijis tur pāris reizes augustā. Labāk izvēlēties viesnīcas ar nelielu teritoriju, lai mazāk staigātu pa elli. Iberotel, piemēram, https://youtu.be/hs8m48B6lv0. Pēdējo reizi, kad bijām ellē Sentido, var mēģināt paņemt oāzes rifu ar istabām tuvāk jūrai, arī bija labi un ēdieni izcili un skati vienkārši skaisti https://youtu.be/EZEWbE5lUjk
аватар ser_____Witness77
"Labās viesnīcās - ēdiens normāls, lētajās - sliktāks (kā Hurgadas un Šarmas viesnīcās)" - Šarmā ar labu ēdienu var paņemt par 18-20 tūkst. / nedēļā, Marsā iespējams 27-30 tūkstoši km/h
аватар Andrey111
Kāpēc cenas nepārtraukti lēkā uz augšu un uz leju. Iepriekšminēto Jazz Grand varētu paņemt par 23 000 par nedēļu diviem. Jums vienkārši jāuzrauga.
аватар ser_____Witness77
tas ir tad, kad viesnīcās, kas līdzīgas Šarm, cenas būs ap 16-17 tūkst. ;) ?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl