Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kādi laikapstākļi parasti ir maija pirmajā pusē?
Vēlamies paņemt biļeti no 4.maija līdz 14.maijam. Gismeteo raksta vidēji +32, bet Forecaster +39 (vai pat virs 40). Kam ticēt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2021-04-193 gadā atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар TombArthur
Manuprāt, atšķirība nav liela), ka 32, ka 39 - viens ellišķīgs mazulis.
Gismeteo / sinoptiķu-balabol vietnes. Jau 100 reizes pārliecināts.
аватар YanaKaramel
iPhone tālrunī tieši laikapstākļu lietojumprogrammā pievienojiet jebkuru pilsētu, un jums būs tiešsaistes laika ziņas nedēļu. Es domāju, ka šīs vietnes neviens nav izmantojis 100 gadus) šodien mums bija 38, rīt 34
аватар vezha2
Pat ja būs +32, būs sajūta kā +39, vai pat vairāk - karsti noteikti būs
аватар varzek
Yana, kā jūs domājat, no kurienes "laika apstākļi iPhone" ņem informāciju?) Nu, kā būtu ar +38?
+32 un +39 ir ļoti atšķirīgi. Pēdējo reizi Ēģiptē biju marta beigās, grūti spriest par laikapstākļiem maijā. Bet +39 šķiet sūds.
аватар YanaKaramel
No kurienes viņi iegūst informāciju par gismeteo utt., principā visi uzmin)) Apple sīkrīkiem ar iebūvētu lietojumprogrammu, precizitāte parasti ir 99%, to jau ir pārbaudījuši 10 gadi un dažādas valstis - The American The Laika kanāls ir informācijas avots par to.
Šodien tiešām bija karsts, bet tikai Ēģiptei neraksturīgā augstā mitruma dēļ, kā likums +35 panes absolūti mierīgi un daudz vieglāk nekā Kijevā vai Turcijā +28 kur mitrums ir 70-80%
аватар mindguru
Vienīgā pareizā iespēja ir neuzticēties nevienam. Cik šajā forumā ir runāts par to, ka Ēģiptē laiks ir neprognozējams: no rītiem karsts, vakarā vējains un auksts vai otrādi. Un tādu vietņu kā laika prognozes un gismeteo "prognožu" precizitāte ir zema.
аватар Slav_na
parasti labi Šarmā! un kad mājās ir bloķēšana, piekrītu +40)))
Maijā nebijām ciemos, bet augustā gan. un tas bija 35+. un, ja tagad būtu iespēja, es - pazaudētu čības! ..
аватар YanaKaramel
parasti labi Šarmā! un kad mājās ir bloķēšana, piekrītu +40)))
Pilnīgi piekrītu, tāpēc esam jau trešo nedēļu)) tagad esam 8.50 no rīta +32 pēc rītdienas guļam pludmalē, varu teikt vienu - krāšņi :)))
аватар super.mila2905
Es vispār nesaprotu, kas mani nomāc. Mēs vienmēr lidojam septembrī. Vienmēr ir karsts.. Bijām vienreiz jūnija otrajā pusē.
Pludmalē - normāli, istabā - kondicionieris, vienmēr var uzturēties diennakts karstajā laikā. Vienīgās neērtības ir staigāt karstumā uz restorānu.
Bet daudzās viesnīcās to var izdarīt caur citām ēkām un doties tieši uz restorānu.
Ja vien nebrauc uz promenādi pilsētā no 12-00 līdz 16-00. Tad tu sadegsi ļoti labi.
аватар moy_contakt
Vienmēr esmu teicis, ka nav vērts vasarā braukt uz Ēģipti. Taču pagājušajā gadā, kad mūsu tūres martā un aprīlī nenotika un ar pirmo lidojumu izlidojām jūlijā un pēc tam augustā, viņa pilnībā pārdomāja. Jā, ir karsts, bet, salīdzinot ar to pašu Turciju, šo karstumu panes savādāk. Nu maijā viss kārtībā. Un tagad mēs dosimies uz 2 nedēļām no 6. maija, un neuztraucieties, šis ir lielisks laiks atpūtai.
аватар vezha2
Pirms mēneša bijām Šarmā, vējainajā Nabkā vairākas dienas bija pilnīgs miers, gaiss bija +30, bet pēc sajūtām - visi +40 - ļoti ērts laiks atpūtai.
Maijā noteikti būs karstāks, bet katram ir savs jēdziens "karsts".
аватар klichko
Viņi ieradās naktī. Makadi bijām 2 nedēļas. Ideja par pagarināšanu nomira pašā sākumā. Pēdējās dienās karstums pastiprinās un kļuvis nepanesams. Pa vidu atpūtai bija 3 nenormāli aukstas dienas, janvārī bija krietni siltāks. Laiks ir desa Nepadetsky. Un jā, mitrums ir pazudis, agrāk tas tā nebija. Jau 32 mierā bijām beigti, saule šobrīd ir ļoti aktīva. Viss no ind karstumizturības. Lai cik jocīgi, bet veselas ģimenes trako, kamēr citas tikpat draudzīgi uzkāpj vienā tempā.
аватар la23man231
Pievērsiet lielāku uzmanību ultravioletā starojuma indeksam. Gismeteo vietnē ir tāda lieta, ja tā ir zemāka. Es kaut kā nolemju pārbaudīt tā ticamību. Kādu dienu viņi rakstīja, un līmenis bija mērens, un visu dienu tas bija nedaudz rozā. Nākamajā dienā viņi rakstīja, ka tas ir ekstrēmi. Un izdega stundas laikā. Un no rīta tas ir stiprāks nekā pēcpusdienā.
аватар varzek
Ultravioletā starojuma indekss šobrīd sasniedz maksimumu pulksten 11.
аватар super.mila2905
Nelidojiet jūlijā-augustā. Ļoti karsts. Bet vienmēr ir vējš, tāpēc karstumu ir vieglāk izturēt. Un tas ir vieglāk nekā Turcijā, jo. ir daudz mitruma.
Piemēram, es jūtos ērtāk Ēģiptes sausajā karstumā nekā mitrajā turku.
аватар ollennka
Nu kam ir vērts ticēt, pat zīlēšanai uz kafijas biezumiem, bet ne Gismeteo, ir tikai informācija no laternas, viņi nekad nav uzminējuši, lai kā viņi skatījās. Paskatieties uz laikapstākļiem vai Yandex, attēls ir tuvāk patiesībai.
Laikapstākļu tēma tik un tā ir šķēpu laušana, bet es to metīšu tālāk. Redziet, Turcijā maija pirmajā (un pat otrajā) pusē ir auksti, arī Grieķijā. Un Ēģiptē jau bam! - un pēkšņi ir karsti. Puiši, vidusceļa nav. Koronavīrusa laikā tūristiem nav atvērtas daudzas valstis. Ēģipte maija sākumā ir lieliska iespēja. Saules aktivitātes maksimuma stundās nav nepieciešams vienkārši gulēt pludmalē.
аватар varzek
Turcijā maija sākumā ūdens ir patiešām auksts. Es redzu optimālo laiku Ēģiptei un Turcijai, bet apstākļi nedod priekšroku) Ēģiptē aprīļa pirmā puse ir labākais laiks atpūtai, kā es to saprotu. jūnijā Turcijā. Tas ir, ja runājam par gada pirmo pusi.
аватар super.mila2905
Turcijā jūnija otrajā pusē var būt ļoti karsts. Pirms pāris gadiem atpūtāmies - pirmajās divās dienās temperatūra sasniedza 40-45*. Mēs apdegām ūdenī. Tātad, laiku pa laikam nav nepieciešams.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl