Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Vai Covid-19 dēļ man tagad jāiet pie gida vai jāizlaiž tikšanās kā parasti?
Vai Covid-19 dēļ man tagad jāiet pie gida vai jāizlaiž tikšanās kā parasti?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2021-02-253 gadā atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар Avtomaxxx
Atgriezos no EG pirms mēneša.
Saistībā ar pandēmiju mēs nolēmām pirmo reizi doties uz tikšanos ar gidu)).
Un viņi to nožēloja. Pēc stundu ilgas triādes par ekskursijām man bija vienkārši piecelties un doties prom.
Dabiski ar skandālu.
Kliedza mums aizmugurē, ka viņš mūs neliks lidmašīnā, un vispār viņš mūs liks meklēto sarakstā ar policiju ....
Naivie domāja, ka 11. vizītē uz EG mēs nobīsies.
Vispār... neiet. Nekas nav mainījies.
аватар ser_____Witness77
tikšanās ar gidiem - stulba šķiršanās, kā bija un paliek ...
аватар vezha2
Piekrītu ser_____Lieciniekam77, nepērk par šķiršanos
аватар Kapitanpereira
Ar retiem, retiem izņēmumiem ceļveži ir pilnīgi bezjēdzīgi (bet es personīgi Šarmā kaut kā sastapu studentu no Kairas, kurš stāstīja daudz interesantu lietu - šķiet, kas var interesēt Ēģiptē dzīvojošu cilvēku, kurš atbrauca uz peldēt ar zivīm? Viņš varētu). Netērējiet savu laiku kopumā. Ja neskaita šo nejaušo gadījumu, vairāk pozitīvu šajā ziņā neesmu sastapis.
аватар alla.neshcheretnaya
Oktobrī, kad vēl bija pietiekami daudz "miglas", praktiski nebija informācijas, kas un kā nav līdz galam skaidrs, veicām testus Hurgadas lidostā un likumsakarīgi nolēmām doties uz tikšanos, lai saņemtu informāciju par brīvdienām Covid laikā. periodu un uzzini kā tur lietas ar testu.Gids bija pārsteigts par mūsu naivumu,un teica,ja viņam būs kaut kāda infa,tad mūs VIENMĒR informēs,bet vispār ar šiem jautājumiem vadītājai reģistratūrā .ja nav īpašu jautājumu - NEIET!!!!Atpūtieties pēc sirds patikas!
аватар Elenka08
Drīzāk nē. Mazāk kontaktu nekā bez iemesla? :))
аватар cgistalker
Vienmēr iesaku visiem tūristiem vienmēr NEbraukt satikt gidu neatkarīgi no Covid situācijas.
Šajā sanāksmē tūristus audzē par naudu.
аватар moy_contakt
Mums parasti veicas labāk. Ja mēs ierodamies gidu darba laikā (tie nav naktī vai nav ļoti agri no rīta vai ne pārāk vēlu vakarā), tad uzreiz noķeram gidu (viņi sēž vestibilā) un ziņojam, ka mēs visi zini, desmitais Ēģiptē, viesnīcu zinām, jautājumu nav, ekskursijas saistībā ar covidu neapsveram (vispār strādā 100%) un vispār neplānojam kāpt ārpus viesnīcas, atkal dēļ Covid. To visu darām ar smaidu, mierīgi, draudzīgi, vīrs arī nedaudz zina arābu valodu (tas ir īpaši valdzinoši) un pieliekam tam punktu.
аватар Dokarpat_company
Parasti
аватар Kapitanpereira
Moy_contakt tev ir daudz plusu austrumnieciskajai viltībai
аватар valentin517047
Netērējiet savu laiku. izkrāpt naudu
аватар la23man231
Paldies)
аватар la23man231
Liels paldies visiem par jūsu dāsnumu! Kā es domāju, nevis ar kāju gidam)
аватар Lesja4
un arī iedod gidam šokolādes tāfelīti un saki slikti bukra insha Allah :)
аватар super.mila2905
Pagājušā gada septembrī mūs uzņēma Tez tour. Lidostā gids ar zīmi nekur nebija, paši skrēja meklēt autobusu.
Viesnīcā gids arī nesanāca, informāciju par izlidošanu saņēmām pēdējā brīdī (sazinājāmies ar Kijevas TA, jo mūsu viesnīcā kāds no TO pārskaitīja reisu).
Vienīgais "+" no mūsu viesnīcas ceļveža - pierakstījies bezmaksas tūrei pa Hurgadu. Tur tiešām bija tik labs puika. Viss tika stāstīts un stāstīts.
Mēs saņēmām tik daudz informācijas par ekskursiju, tostarp daudz jauna.
Tātad jūs varat doties, ja vēlaties doties uz veikalu, piemēram, pēc augļiem.
аватар ArtsNova
Man bija pirms nedēļas, kopumā bija interesanti. Transfēra gids, dzirdējis no manis, ka mēs pat neatceramies, cik reizes Ēģiptē, teica, ka viesnīcas gids ar mums sazināsies caur viber. Es pat saņēmu numuru. Joprojām gaidu kad mani uzmundrinās :)
аватар YA.VETAL1945
Šarm eš Šeihā bijām pirmo reizi, devāmies satikt gidu. Es centos veikt pēc iespējas vairāk ekskursiju. Tad pēc 2 dienām viņš pazuda un neparādījās. Visi uzzināja par lidmašīnu utt. reģistratūrā. Ļoti NEIESAKU pilsētas apskati (pilnīga naudas izkrāpšana, nekas interesants).
аватар ollennka
Dīvains jautājuma formulējums. Gluži pretēji, epidēmijas laikā vajadzētu apmeklēt pēc iespējas mazāk masu sapulču. Tur bez gida būs arī tikko atbraukušo tūristu pūlis, ja baidies no covid, loģiski būtu šādas pulcēšanās izlaist.
аватар in.ki
Hmm... Pēc tūristu stāstiem jūtams, ka viesnīcu gidi mūsu acu priekšā kļūst nekaunīgi... Krīze, te plēš tūristiem naudu gandrīz no rīkles. Pirms dažiem gadiem viesnīcas gids arī mani piespieda parakstīt kaut kādu muļķīgu vēstuli, ko mēs apņemamies (!!!) savas drošības labad (ak jūs!) Nepirkt ekskursijas ielu tūrisma aģentūrās, saistībā ar kurām viņš bija nosūtīja, sāka uzbriest, man nācās pie šī papīra pārtraukuma, tikai tad viņš satrūkās un nomierinājās. Taču tad viesnīcu gidi vēl nebija piemeklējuši tādu "pakalpojumu" kā iepirkšanās tūristiem veikalos. "pieaug" savā nekaunībā. Drīz bez viņu labās gribas nebūs iespējams iet uz tualeti)))
Apmēram pirms pusotra mēneša izskanēja pat kādas Ēģiptes valdības amatpersonas paziņojums, ka tūristi nekādā gadījumā nedrīkst sekot viesnīcu gidu vadībai. Pamodos, itizh viņu. Bet vienalga, joprojām nav normāls šīs problēmas regulējums, LAI nav sviras, saimnieka puse mazgā rokas, un kāpēc viņiem ir nepieciešams papildu šmuks.
TS, pastāstiet man, kā gāja, kad atgriezīsities.
аватар ollennka
Man kopumā ir laba pieredze ar viesnīcas gidu Ēģiptē. Es ātri nograbēju informāciju par ekskursijām, pārdevu to, kam vajadzēja, un izmetu. Bez iebiedēšanas vai dusmu lēkmēm. Informāciju par atgriešanas pārskaitījumu sniedzu arī drukātā veidā.
аватар moy_contakt
Man arī nebija nekādu supernegatīvu emociju. Bija reiz divi histēriski gidi, viņi raudāja, ka vajag pabarot bērnus (bet tas bija sen), bija sarūgtināti, ka uz sapulci jāiet mums neizdevīgā laikā, un mēs sākām lai atrisinātu šo problēmu mums ērtā laikā. Gidi var būt noderīgi informācijas ziņā (jauna valsts, kūrorts), jūs nezināt apkārtni un ir daudz jautājumu par to, kur doties, nopirkt, ēst utt. Bija tā, ka gids ar mums vairs nebija apmierināts))) (tas nebija Ēģiptē). Un tas bija tā, ka gids tik ļoti iepazina viens otru, ka viņi kopā sarīkoja iepazīšanās ekskursiju pa vietējām iestādēm (tas bija Melnkalnē). Bet Ēģiptē un Turcijā ceļveži ir viskaitinošākie, tas ir, tas ir.
аватар la23man231
Pati varu atbildēt uz savu jautājumu: es negāju pie gida, satiku viņu, viņš teica, ka ir bijis daudzkārt un ekskursijas neinteresē. Viņš bija aizvainots, bet teica, ka labi saprot. Vispār nekas jauns. Tāpēc nav jāiet pie gida, ja nevēlaties.
аватар ollennka
Ha ha, es arī apvainotos, ja būtu gids. Galu galā jūs esat bijis pludmalē daudzas reizes, bet nesakiet par pludmali, ka tā nav interesanta))).
аватар la23man231
Es domāju, ka viņš nebija ļoti apvainots) Es viņam iedevu piena šokolādes tāfelīti.
аватар Elenka08
Es reiz uzgāju unikālu ceļvedi, es tā domāju. Viņš jautāja, cik reizes kurš bija Ēģiptē, mēs atbildējām, un tajā laikā iepriekšējais vilciens bija pirms mēneša un viņš teica, ka viņš saprot, ka mums no viņa neko nevajag :)))) un viņam nav ko teikt. Vienkārši skaists))
аватар in.ki
ES neticu! c) (Ēģiptes ceļveži).
Šo izskatīgo vīrieti, visticamāk, nācās atlaist. Es neticu ēģiptiešiem no kūrorta zonas. Ja vēl agrāk, vismaz pirms pieciem gadiem, viņi, neredzot interesi par savu komerciju, atdzisa un varēja tevī saskatīt tikai vīrieti, nevis tūristu, tad tagad lasu visas tūristu sūdzības par neatlaidīgu kaulēšanos. Protams, es varu kļūdīties! Man nav 100 procentu izlases, un visur ir normāli cilvēki. Bet, lai arī kādas atskaites tiek rakstītas par viesnīcu gidiem, viņi vienmēr piemin savu fokusu, nekad iepriekš tādu nebiju redzējis, lai gan regulāri lasu atskaites par Ēģipti gadiem ilgi. Man ir draugi ēģiptieši, bet ne no tūristu zonas, viņi dzīvo Kairā, šeit ir debesis un zeme, pieklājīga uzvedība. Un jau jūtama šo neglīto strādnieku smaka.
аватар Elenka08
in.ki,, nē, viņš neizgāza, viņš palika sēdēt vietā. Tas notiek
аватар ollennka
Gidi arī ir cilvēki. Ir darbs, un ir komunikācija dvēselei.)))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl