Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kurš pēc karantīnas lidoja ar Anex? Vai viņiem joprojām ir pārcelti lidojumi? Vai labāk neiesaistīties? Viņiem ir ērta izbraukšana, bet es jūtu, ka tas ir vilinājums
Kurš pēc karantīnas lidoja ar Anex? Vai viņiem joprojām ir pārcelti lidojumi? Vai labāk neiesaistīties? Viņiem ir ērta izbraukšana, bet es jūtu, ka tas ir vilinājums
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2020-08-074 gadā atpakaļ
Atbildes  •  40
аватар iren77
Viņi var mainīt izbraukšanas laiku dienā. Es saskāros ar šo
аватар olesjo
Pielikumā, es dzirdēju, nav pārsūtīšanas Ukrainā. Tātad pēc Joyna izvēles ..., pateicoties mums, mūsu uzturēšanās tika samazināta par pusi dienas - tika nozagts veselīgs miegs, 4 gadi. jūra un brokastis...
аватар Anastasia2479
olesjo Mums vienkārši nebija nekādu nopietnu transfēru.Nu bija pāris stundas, bet tās bija niecīgas, man arī bija ar Join, mēģinu apiet tos un vispār anex tur gan tūristu atbalstīšanā un ekskursijās, labi, īsi sakot, ne tikai izbraukumos ..
аватар Fancase
ANEX lido ar Azur lidmašīnām. Čarterlidojumi tiek pārcelti tāpat kā citi tūrisma operatori. Mīnus Anex, viņi iekasē papildu maksu par izbraukšanas laika izvēli. No Coral saņēmu paziņojumu, ka atgriešanās lidojums ir pārcelts, par + 10 minūtēm.
аватар kvitka7m
Joy pēdējos 2-3 gadus nepārtraukti pārkārto lidojumus, vienkārši zog pusi dienas vai vairāk.. lai gan 2013. un 14. gadā mums paveicās.. viss bija pēc grafika .... līgumā ir rakstīts, ka viņi to var izdarīt laikā. diena
аватар lisnevuch
Es nopirku tūri TUI, un tāpēc atiešanas laiks ir mainījies jau 4 reizes no laika, kas tika norādīts rezervējot. Es domāju, ka visi ir šajā situācijā. Vasara ar visiem tūroperatoriem ar precizitāti nav neviena tūroperatora.
аватар Anastasia2479
Fancase Lidojām no mez-viss vienmēr ok,maksimums 2h transfērs.Anex draugi pārgāja uz 14h,otra -no pusdienām uz nakti.Sakritība?
аватар Anastasia2479
Jā, neviens negaida izlidošanu no čarterreisiem uz minūti, bet ir pārsēšanās uz 2 stundām un ir uz 12+, kad dienas lidojumi kļūst par nakts lidojumiem un ir MOT, kuriem tas ir modelis, nevis gadījums ((
аватар moy_contakt
Anekss cieta no pārcelšanas jau pirms karantīnas. Kaut kā no 13.dienas mūsu reiss pamazām sāka virzīties uz 15, tad uz 16, uz 18 un lidojuma rezultātā, vai 23:55..... 5.08 mans tēvs lidoja uz Ēģipti no plkst. Harkova. Pērkot ekskursiju nedēļu pirms izbraukšanas, laiks bija 14 ar kaut ko, un pirms izbraukšanas bija 15:40. Pāreja nav nozīmīga.
аватар Irina_Mudruk
Lidojām ar Anex pagājušajā mēnesī - Azur Airlines, viss kārtībā - izlidošana, ierašanās - viss laicīgi!
аватар AndreySWAR
Un kā TU VIESNĪCU PĀRSKATI?? Lidojiet vienā un lidojiet otrā! Tieši ar to Anex cieš, nu, arī TUI! Par pārējo es nezinu...
аватар moy_contakt
Manu vecāku namiņš atradās rezervētā viesnīcā. Domāju, ka situācija ir ar piebūvi ar norēķināšanos citā viesnīcā sakarā ar to, ka viesnīca netika atvērta. Tas pats attiecās uz Join Up. Bet tūjas kakas ir retums....Tās tiešām nenakšņo rezervētās viesnīcās un noliek pirms fakta ierodoties.
аватар Fancase
Anastasija2479 2019. gada decembrī mana māsa aizlidoja no Ēģiptes, gandrīz dienu vēlāk tūroperators bija TEZtour. Un es lidoju ar ģimeni tajā pašā dienā – laicīgi. Mums bija Tui.
аватар Fancase
2. jūlijā ieradāmies Ēģiptē, braucam ar autobusu. Pavadošais gids sauc vārdus un saka, ka viņi dodas uz Amforasu, jo viņu viesnīca nav atvērta. Koraļļu operators. Es nezinu, kura viesnīca viņiem bija.
аватар agent_borabora
Jā, tie tiek pārnesti tāpat kā iepriekš. Un arī viesnīcas tiek pārceltas.
аватар Gramm
Nu ar viesnīcu pārcelšanu tagad situācija ir tāda. Pirms pirkšanas jums jāpārliecinās, vai viesnīca ir atvērta. Un viņi var pārdot jebko
аватар Anastasia2479
Mūsu viesnīca noteikti ir atvērta, es ļoti uztraucos par lidojumu, es absolūti nevēlos lidot naktī ar bērnu ((
аватар Vika284
Iepriekš bija absolūti pareiza Fanbase atbilde
"ANEX lido ar Azur lidmašīnām."
Tez un Coral un citi TO nelido, viņu tūrēm ir UIA un WindRose aviokompāniju čarteri, dažkārt ir tūres uz noteiktiem reģioniem dažādu aviokompāniju regulāriem lidojumiem.
Pievienojieties galvenokārt ekskursijām zem savas dzimtās Sky up
Visām aviokompānijām, kas strādā ar apkopi saskaņā ar čārterreisu programmu, ir lidojumu pārsēšanās, dažas biežāk un dažas retāk.
аватар Vika284
Pat ja viesnīcas ir atvērtas, tagad daži operatori melo tūristiem, ka viesnīca ir slēgta vai pilna un visi tiek vesti uz citu viesnīcu.
Anastasia2479 neviens jums nedos garantiju, ka čarterreiss netiks pārcelts. Pat regulārus lidojumus var pārcelt, aizkavēt un atcelt, taču regulārajiem reisiem šis procents ir daudz mazāks nekā čārterreisiem.
Man kādreiz bija tūre, kur gaiss bija UIA 8:00 no rīta, nedēļu pirms izlidošanas pārcēla uz 14:00, dienu pirms izlidošanas bija 19:20, jau pie vārtiem, kad visi jau stāvēja rindā. viņi to pārcēla uz 21:40
аватар alla.neshcheretnaya
Vakar viesojos pie sava ceļojumu aģenta, tā teikt devos uz izlūkošanu.Pēc viņas atgādinājuma Ēģipte tagad apkalpo Joyne AP vislabāk no visiem.Nekādu problēmu,viņa nekonsultēja citiem tūroperatoriem,vai uz personīgo atbildību.lidojumi.
аватар Anastasia2479
Es to saprotu, bet man saka, ka izbraukšana no piebūves ir 13:00, un es jau nedēļu meklēju, ka šajā laikā neesmu veicis šarma lidojumu, kad mez raksta, ka ir ap plkst. 16 un viņi tā izlido
аватар Anastasia2479
Pāreja uz 2 stundām man nav kritiska, bet pārsēšanās no dienas uz nakti ir ļoti ((
аватар Vika284
Tas ir tikai Join up aizved savus tūristus uz vienu viesnīcu Turcijā
https://www.turpravda.ua/tr/kemer/Otium_Gul_Beach_Resort-h9312-r470406.html
Ka Ēģiptē viņš nosūtīja visus tūristus uz Grand Sharm un tur bija pārtikas dumpis
Viennozīmīgi "labākais"
аватар Gramm
Mēs vienojāmies augusta beigās. Nebijām domājuši, ka kaut kad ar viņiem būs kaut kas jādara, bet interesējošajā viesnīcā citu iespēju nebija. Tātad vismaz atlika uz 10-12 stundām, būtu bijis labi))
аватар dima_80_
Sekojiet līdzi izbraukumiem Boryspil tiešsaistes rezultātu tabulā, un jūs sapratīsit dinamiku.
аватар alla.neshcheretnaya
Vika284, jautajums bija par lidojumiem un es uz to atbildeju.Pc informacijas kas man ir no turistiem,kamer nomainajumi reģistrēšanās no visiem tūroperatoriem aizgāja uz līdzvērtīgām,vai pat labākām viesnīcām.Tas ir saistīts ar to,ka viesnīcas zemākas klases nevar vai negrib saņemt drošības sertifikātu.Šajā gadījumā situācija joprojām ir tāda,vismaz tā bija ar 1.-2.pēckarantīnas tūristu plūsmu.Tā nav reklāma, tas joprojām ir fakts.Starp citu, es uzraugu Borispiļas izlidošanas tabulu līdz brīdim, kad redzu īpašus kavējumus, līdz 30 minūtēm, bet tās ir tīri tehniskas kļūdas.
аватар Anastasia2479
dima_80_ Es jau to daru, pajautāju pirmos burtus un sekoju
аватар Vika284
alla.neshcheretnaya attiecībā uz Turciju viesnīcas (viss no luksusa līdz apart viesnīcām), kuras nav saņēmušas veselības sertifikātu, nedarbojas
Un Turcijā sāka atvērt viesnīcas (no luksusa līdz apart viesnīcām).
un saņem pirmos sertifikātus jūnijā.
Es zinu tādus atkritumus kā iepriekš apskatā par ekskursijām no Join up in Turkey Bodrumā, kad viņi visus aizveda uz vienu viesnīcu, bija vienalga, ko viņi rezervēja, un tajā pašā laikā viesnīcas, par kurām Join up stāstīja pasakas. strādāt un ir sertifikāti. Tik nepatīkams stāsts ar viesnīcām Turcijā tikai pie Join up
Ēģiptē fb bija video par izsalkušo viesu dumpi pie Grand Hotel Sharm, kur tika nogādāti arī visi Join up tūristi neatkarīgi no tā, kuru viesnīcu viņi rezervēja.
аватар Anastasia2479
Es sapratu, ka nevajag jaukties ar JOIN)))
Es ceru, ka, ja es rezervēšu Rixos pie Anex, viņi netiks aizvesti uz sultānu)))))))
аватар alla.neshcheretnaya
Vika284 Turcija nav mana tēma, man nav nekādas informācijas par sertifikātu iegūšanu, vienkārši šodien to salīdzināja ar Ēģipti lidojumiem no Join, piemēram, un jā, Turcijā tas ir negatīvs. Es tikko atzīmēju šo, bet šeit mēs atbildam par Ēģipti, un visa mana informācija par lidojumiem un viesnīcām ir par to.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl