Jautājums o Atrakcijas Šarm eš Šeihas vecpilsēta

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Vai tirgi darbojas? Kur var nopirkt garneles un augļus, un kādas šobrīd ir cenas?
Vai tirgi darbojas? Kur var nopirkt garneles un augļus, un kādas šobrīd ir cenas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2020-07-204 gadā atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар vezha2
Ir atvērti tirgi, darbojas dažādi veikali.
аватар alexfili
Zivju tirgus Vecajā tirgū darbojas kā ierasts. Garneles kā parasti no 10 līdz 12 dolāriem atkarībā no izmēra.
Dārzeņi 3-5 mārciņas veikalos vietējiem, apelsīni 5 mārciņas.
аватар V.Zolot
Īsāk sakot: viss par velti, kā parasti :)) Ēģiptē var ēst tikai augļus un jūras veltes. Un ja brauc uz Carrefour, tad cenas ir 2-3 reizes lētākas par tirgus cenām augļiem un ogām. Tēja un garšvielas - diezgan smieklīgas cenas.
аватар ira.novo2000
V.Zolots
Tu noteikti esi no Ukrainas?
Ne velti ... Tikai pirms nedēļas Varusā es paņēmu garneles sēklas par 4 USD, bet Metro kalibrā 20–30 svaigas - par 6 USD. Un augļi no 35 centiem un maksimums 2 dolāri.
Mums nav tik garšīgu mango, lai gan labām šķirnēm ir atlaides līdz 2,2 USD par kg.
Un no otras puses, mums nav zemenes, bet gan dārza zemenes - mūsējās ir garšīgākas
аватар V.Zolot
ira.novo2000, es noteikti esmu no Ukrainas. Severodoņecka ir Ukraina. Pārtika, kosmētika, medikamenti, suvenīri, ekskursijas Ēģiptē ir daudz lētākas (atkārtoju - bez maksas) nekā jebkurā citā Ziemeļaustrumāfrikas valstī, nemaz nerunājot par Eiropas valstīm un salu kūrortiem. Eksotika neskaitās, jo cenu politika tur ir eksotika :))
Cenas Carrefour: citrusaugļi, banāni, melones 4--7 UAH par kg, gvajava, zemenes, papaija - 13-15 UAH par kg, tās pašas zemenes tirgū 27 UAH par iepakojumu 700-800 grami, vietējais mango 24- 27 UAH par kg, tēja 70-90 UAH par kg. Tas ir dārgs??? Mana meita pēc sešu gadu nodzīvošanas ASV nofotografēja Carrefour kases čekus kopā ar augļu kalnu un nosūtīja saviem kolēģiem, jo ​​viņi nespēja noticēt, ka ziemā var nopirkt dabiskus svaigus augļus gandrīz bez maksas.
Mūsu dārza zemenes ir garšīgākas, piekrītu! Ēģiptes zemenes ir brīnišķīgas ziemā ar šampanieti.
Un vispār es vienkārši dievinu Ēģipti un Sarkano jūru!
аватар iren77
Lūdzu, pastāstiet man, kur atrodas Carrefour
аватар V.Zolot
No Naama līča ar mikroautobusu par 2,5 mārciņām vai taksometru par USD 1. Atrodas gar ceļu, to var redzēt. Visi autovadītāji zina. Ja vēlaties, varat arī staigāt. Googlē, paskaties karti. To ir viegli saprast.
аватар iren77
Paldies
аватар V.Zolot
Mans prieks! Lai jauka iepirkšanās!
аватар ira.novo2000
Paldies par informāciju par Carrefour, bet es nekad neesmu redzējis šādu tīklu pat tuvu, bet es paskatīšos. Tās cenas, kuras tu raksti, ir novembra cenas, nu, kā pēdējais līdzeklis, decembris. Es biju janvārī un draugi bija februārī un martā - cenas redzēja tikai kā es - lopbarības mango pa 1 dolārs kg, bet kam tas vajadzīgs. Smaržīgs saldais mango par 3-5 dolāriem kg, zemenes, gvajava (arī apšaubāmas vērtības auglis, pat ja nomazgāts ar spirtu) utt. 1 dolārs par kg. Man pat prātā neienāca prasīt meloni, citrusaugļus un banānus - pat mūsu viesnīcā "mīnus trīs zvaigznes" tika dotas katrā ēdienreizē. Gvajava arī, bet es zinu cenu, jo mana kolēģe nolēma šo nepērli aizvest uz mājām suvenīra veidā un nopirka
Bet mūsu garnelēm tiešām ir vienādas cenas, izņemot ļoti lielas. Tie bija Ēģiptē pa 10 dolāriem kg, tādi paši kā pie mums pa 5-10, bet 10 maksimums bez atlaidēm un akcijām. Ļoti lielas, piekrītu - mums tās parasti ir zem 40 dolāriem vai pat 50 dolāriem par kg bez atlaidēm, bet arī ar atlaidēm vismaz 30 dolāri par kg
аватар ira.novo2000
Vai arī jūs salīdzināt augļu cenas ziemā?
Nu, kurš gan kādreiz domās pirkt meloni ziemā? Kas ir tas, ko tu īsti nevari sagaidīt? Nu tu smīnēji tur savā Severodoņeckā - es pat nezinu meloņu cenas ziemā - es pat neskatīšos viņas virzienā...
Un arī mūsu mango ziemā ir lētāks - 60 UAH par kg, smaržīgs ...
аватар iren77
Ēģiptē mango oktobrī-novembrī var iegādāties par USD 1–1,5. Katru gadu mājās vedam 2-3 kastes
аватар V.Zolot
Cenas tika uzrakstītas uz 2020. gada 11. martu. Pēdējā reize bija pandēmijas sākuma brīdī. Un mana meita lidoja ar mums ziemā, cenas bija tādas pašas kā Carrefour, + - trīs kapeikas :)) Par gvajavi, meloni utt.: pēc garšas un krāsas nav biedru. Mēs ar meitu esam zālēdāji un mīlam absolūti visus augļus, dārzeņus un ogas. Mēs tos ēdam visu gadu. Mans vīrs nevar ciest gvajavi, papaiju, mango, kaktusi un citus eksotiskus augļus, viņš pat neiztur smaržu, sauc tos par "eļļu". :)) Ņemam viņam melones, citrusaugļus, granātābolus, zemenes, kas, starp citu, Ēģiptē ir ļoti labas! Neesmu granātābolu cienītāja, bet Ēģiptē un Grieķijā tie ir īpaši saldi. Un šīs mazās apaļās melones vispār ir kā medus! Viesnīcā mums bija arī daudz augļu, bet labāk neiet pusdienās, bet gan būt pie jūras. Lai to izdarītu, mēs ņemam līdzi daudz augļu, ēdam tos pastāvīgi.
аватар V.Zolot
Par Carrefour. Šis tīkls ir ļoti izplatīts Eiropā, Āfrikā, Āzijā, Kiprā. Francijā un Spānijā tam ir virkne saistīto veikalu ar tādām pašām jaukām fiksētām cenām. Man ļoti patīk šī tīkla, servisa un sortimenta cenu politika. Principā vienā veikalā var nopirkt visu nepieciešamo.
Par eksotisko augļu iegādi Ukrainā: es nekad neesmu saskāries ar garšīgu svaigu mango. Tāpēc es ēdu eksotiskus augļus to augšanas nometnē.
Garneles Ēģiptē tiešām ir garšīgas un "treknas" :)) Mans znots štatos vada zivju restorānu tīklu, pilnībā uzticos viņa viedoklim, tāpēc ēdu šīs garneles bez bailēm.
Tikai piezīme: katrā valstī ir veikali ar minimālām cenām, pirms ceļojuma jums vienkārši jāuzrauga informācija. Tas dažkārt ļoti palīdz, īpaši ceļojuma beigās, kad budžets pārsniedza plānoto.
Lai laba iepirkšanās un daudz pozitīva! Un es devos peldēties!
аватар maxud
Kaut kas 5 reizes Ēģiptē neesmu redzējis apelsīnus par tādu pašu cenu ar banāniem, kas ir tirgū, kas ir carrefour, kamēr es vienmēr pierakstu, par ko esmu nopircis
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeihas vecpilsēta
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl