Queen Sharm Resort 4*– Atsauksmes

264
Novērtējums 5.810
№144 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.9 Numurs
5.5 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.8 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas iepretim Alf Leila Wa Leila. Atvērts 2007. gadā, pēdējo reizi renovēts 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Natasha370276
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atklā ti sakot, es vispā r nesaprotu, no kurienes nā k negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu?? ? Cilvē ki, kas jū s esat? Viesnī ca ir super. Tī rī ba un skaistums. Tī ras telpas, sakopta teritorija, ļ oti patī kams personā ls, lielisks ē diens. … Tomēr ▾ Atklā ti sakot, es vispā r nesaprotu, no kurienes nā k negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu?? ? Cilvē ki, kas jū s esat?
Viesnī ca ir super. Tī rī ba un skaistums. Tī ras telpas, sakopta teritorija, ļ oti patī kams personā ls, lielisks ē diens. Par jū ru klusē ju, jo Sarkanā jū ra ir Sarkanā jū ra, neatkarī gi no tā , kurā viesnī cā tu dzī vo.
Abi? Noteikti š eit atgriezī š os vairā k nekā vienu reizi un ieteikš u visiem.
аватар sergej67393
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kijevieš i! Atpū ties ar draugu! Mums ir paveicies ar laikapstā kļ iem! Viesnī ca skaista, renovē ta, 1 lī nija, milzī ga platī ba. Ž ē l, ka baseinā auksts! NEMAKSĀ JIET par vedē jiem - viņ i tevi atved uz 2. lī niju, pē c tam nes lietas par 1. … Tomēr ▾ Kijevieš i! Atpū ties ar draugu! Mums ir paveicies ar laikapstā kļ iem! Viesnī ca skaista, renovē ta, 1 lī nija, milzī ga platī ba. Ž ē l, ka baseinā auksts! NEMAKSĀ JIET par vedē jiem - viņ i tevi atved uz 2. lī niju, pē c tam nes lietas par 1. , pieprasot naudu (š okolā di ņ em nelabprā t!!! ), ! ! ! ! Animatori strā dā gudri, lai gan organizē jot braucienu uz SOHO par naudu izmet vai skaidri nenosaka atgrieš anā s vietu un laiku! ! ! ! ! Viesnī ca - ja grū ti ar bē rniem - vai veciem cilvē kiem - garš pontons, š ū pojas! Kopumā apmierinā ts!
аватар Viktorija949044
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki! Es nerakstu š o atsauksmi uzreiz, lai emocijas nedaudz norimt) Tā tad, mē s ieradā mies viesnī cā.7:00, mē s bijā m divi pā ri un 2 numuriņ i bija rezervē ti pirmajā rindā . Uzvelciet rokassprā dzes un sū tiet mū s brokastī s (pē c lidojuma) - THE GOONS DID NOT. … Tomēr ▾ Sveiki!

Es nerakstu š o atsauksmi uzreiz, lai emocijas nedaudz norimt)

Tā tad, mē s ieradā mies viesnī cā.7:00, mē s bijā m divi pā ri un 2 numuriņ i bija rezervē ti pirmajā rindā . Uzvelciet rokassprā dzes un sū tiet mū s brokastī s (pē c lidojuma) - THE GOONS DID NOT. Ņ emot vē rā , ka mums bija lidojums pē dē jā dienā.5:00 un mē s nebrokastojā m viesnī cā , tad arī pirmajā dienā mums brokastis nedeva. Tas ar mums vē l nekad nav noticis. LABI...

Tad es redzu, ka daž i ir nokā rtoti, bet mums teica, ka jā pagaida lī dz 14.00 Brī vu istabu nav.

Es dodu 20 USD un lū dzu nekavē joties norē ķ inā ties. Atbilde bija, ka 20 dolā ri ir tikai par vienu numuru (un smejas), tā pē c mē s dodam 40 dolā rus. Rokassprā dzes tik un tā nav, un tā s mums uzliek tikai vakariņ ā s. Ne ū dens, ne tē jas, TIKAI NEKO!

Viesnī cā nav viesmī lī bas. Tas ir, nav neviena, kas saskaitī tu viesus, tā dā gadī jumā.

Istabu saņ ē ma tikai 1.30, domā jams, ka istaba tika tī rī ta ļ oti ilgi. Rezultā tā istaba ir netī ra un ar BRIESMĪ GU GULTU.
Es nebaidos no š ī vā rda BRIESMĪ GS - mati, netī rumi, atkritumi, smiltis...Vecas mē beles, vannasistaba ir tikai miskaste, ū dens peldoties nekad nenogā ja, vienkā rš i sakrā jas un pē c pā ris stundā m notek.

Uz sienā m ir miruš u odu lī ķ i ar un bez asinī m. . Netī ri aizkari, margas uz balkona ir netī ras, ja pieskarsies, drē bes bū s melnas. Vispā r, kurš tur tī rī ja lī dz 10.30 nav skaidrs...

Tē jkannas nav, ū deni istabā nenes.

Droš s 10 x 10 centimetri. Ja nā k ar planš etdatoru vai portatī vo datoru, tad seifā to neieliksi.

Vispā r viņ u "Viss iekļ auts" ir tikai nosaukums. Istabā ū deni NEKAD nenes, vī nu un alu maksā , vē l vajag dzenā t pē c ē diena. . Ja neatnā ksi uzreiz, paliksi bez ē diena. Brokastī s nav nekā , augļ u nav. Ir zaļ a melone, bet to nav iespē jams ē st. Ā , viņ i arī iedeva kaut ko lī dzī gu apelsī niem, lē tā kos, š ķ iet, jo tie ir sarucis. Kauns. Viesnī ca 4*

Pē c ē š anas: Kam tas nav svarī gi, izsalcis nebū si.
Ē du tvaicē tus dā rzeņ us, zivis, svaigus dā rzeņ us, reizē m iedeva liellopa gaļ u. Un cepta vista. Iedod mazu gabaliņ u un smejies. Vē l patī k? Nepatī kami. Bet, ja prasi vairā k, viņ i dod. Kartupeļ i, rī si, makaroni, salā ti, baklaž ā ni. Pusdienā s un vakariņ ā s bija viduvē jas biskvī ta kū kas, brokastī s bezgarš ī gas un ne svaigas saldā s maizī tes.

Mango tirgū (5 minū š u gā jienā no viesnī cas) nopirkā m augļ us un ū deni, vecpilsē tā garneles.

Š eit arī nav normā las kafijas, ir bļ oda ar š ķ ī stoš o kafiju un cukuru, dari pats, mē s neesam tev vergi))) Tas ir smieklī gi un man gribē jā s raudā t, tikai tē ja maisos (un attiecī gi vē l sliktā k nekā kafija).

Kokteiļ i ar vietē jo alkoholu bez maksas, bet tikai 2 glā zes vienai personai))

Attieksme pret eiropieš iem ir 10.000 000 reiž u labā ka nekā mū sē jā . Ļ oti neapmierinoš a. Viņ i viņ iem visu atnes, izlej...Reiz kā dā bā rā vakariņ ā s izspieda man kolu un iedeva eiropietim. Es biju š okā...Viņ š teica, ka tas ir beidzies, un viņ š dabū ja jaunu pudeli.
Tā viņ i dod kā brendiju ar kolu vai sprite, fanta. Ko tu jautā . Tas ir tad, kad citā s viesnī cā s viņ i ielej vī nu vai alu, un š eit viņ i to pat izspiež ...

Bija mana dzimš anas diena, viņ i klusi un knapi izspiesti atnesa mazu kū ku "Daudz laimes dzimš anas dienā " Un eiropieš us sveica pilnā balsī un arī aicina visus viesus dziedā t lī dzi...

Kas vē l nepatika. Ja jū s izvē lē sities ekskursiju nevis no sava gida, tad jums netiks dotas brokastis, lai dotos ekskursijā . Visas viesnī cas nodroš ina. Tiesa, es negribē ju viņ u brokastis)))

Tī rī š ana notiks tikai tad, ja apkopē ja jū s atradī s un pajautā s, vai jums to vajag (dodot mā jienu uz dolā ru). Citos gadī jumos pie jums nenā ks un dvieļ i netiks mainī ti, atkritumi netiks izvesti.

Ū dens baseinos ir auksts, nekur nekas netiek sildī ts.

Sauļ oš anā s krē slu vasarā nepietiek visiem un pat pusei atpū tnieku. Tā kā pludmale nav liela. Ziemā daudzi baseini ir apsildā mi, bet no pulksten 13 lī dz 15 visi parastie sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti.
Attiecī bā uz pontonu visi atsauksmē s raksta, ka tas ir ļ oti slikts, bet patiesī bā tas ir stabils. Un pat stiprā vē jā jū s varat staigā t pa to skaistuma dē ļ , ko varat redzē t š ajā viesnī cā.

Rifs - man ļ oti patika. Daudz krā sainu rifu un daudz zivju. Kas jums nepiecieš ams atpū tai. Vai Sarkanā jū ra ir labā kā jū ra pasaulē ? ? ?

Viens no lielajiem plusiem ir cena. Nopirkā m tū ri par 750 $ uz 7 naktī m karstajā laikā ) no 24.12. lī dz 31.12 (izlidoš ana no Kijevas). Labā kā s viesnī cā s cena bija no $ 1000. Š is ir mū su treš ais atvaļ inā jums š ogad, un mē s nolē mā m nedaudz ietaupī t. Noskatoties video un lasot atsauksmes, es zinā ju, ka ir visi š ie trū kumi, un biju tiem gatavs. Turklā t jū s varat papildus tē rē t daž ā m izklaidē m, ekskursijā m, ko mē s arī izdarī jā m.

Jū ra ir kaut kas, uz ko ir vē rts doties, pat š ī s klases viesnī cā.

Starp citu, agrā k arī atpū tā mies č etratā , BET Ē DINĀ JUMS UN APKALPOŠ ANA BIJA DAUDZ LABĀ K.

Kopumā par 500 USD (diviem) es droš i vien tur atgrieztos.
Ja ļ oti gribas aizbraukt uz jū ru, bet naudas nepietiek.

Jā , ir daudz mī nusu, bet ja tie tev nav svarī gi un ir laba kompā nija, tad tev atvaļ inā jums patiks par 100%

Esam ļ oti gandarī ti, ka tikā m no -12 lī dz +24. Paveicā s ar laikapstā kļ iem. Jū ra ir silta

Protams, tas nav č etrinieks, bet viesnī cas atraš anā s vieta ir Ļ OTI Ļ OTI VEIKSMĪ GA!

Atseviš ķ i par ceļ vež iem Join Up.

Izbraukš anas dienā daž as stundas pirms izbraukš anas no viesnī cas mums reģ istratū rā teica, ka autobuss mū s sagaidī s no viesnī cas izejas pirmajā rindā . Lai gan viņ i mū s atveda pirmajā dienā uz otrā s lī nijas viesnī cas reģ istratū ru. Un loģ iski, ka viņ i mū s savā ks no vietas, kur mū s izlaida. Bet mums lika gaidī t un mē s kopā ar pā rē jiem atpū tniekiem gaidā m. Viesnī cas gids arī teica, ka jā gaida viņ a reģ istratū rā . Mē s gaidam...

Ar 15 minū š u kavē š anos pienā k autobuss un no tā izbrauc gids. Viņ š kliedz uz mums, sakot, kā pē c jū s te klupā ties, es tevi tur gaidī ju ...(Turklā t visiem ir vienalga, ka mē s ejam augš ā ar koferiem un somā m, lifta nav)

Sā kam pierā dī t, ka neesam vainī gi, ir sā cies skandā ls.
Viņ š sā ka mani apvainot un tas viss...Tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Viesnī ca nerū pē jas par ukraiņ u viesiem un nedarbojas ar gidiem.

Arī viesnī cas gids sagā dā ja vilš anos. Aizņ ē ma daudz laika. Viņ š meloja, kā vienmē r, par apdroš inā š anu un to, ka reģ istrē jas lidojumam. Ja neesi iegā dā jies ekskursiju, tad viņ š neņ em vauč eru, bet lū dz atbraukt vē lā k. Nu muļ ķ ī bas, nopirki tū ri un jā skrien pē c tā s. Un, ja jū s neatnā cā t vē lā k, viņ š ieliek papī rus istabā . Lū dzu, atgriezieties ar saviem dokumentiem.

Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Schinkarenko72
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, super vieta, viss atkarī gs no cenas un kompā nijas. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, super vieta, viss atkarī gs no cenas un kompā nijas.
Пляж Территория
аватар Zhanka_ural
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Š eit nav dzeramā ū dens, visu laiku jā tiecas pē c savas pudeles, un jā piepilda no bā ra. 2. Istabas nav uzkoptas, tī rī ba nulle. Maksimā li var atjauninā t tualetes papī ru un visu. 3. Ja dodaties uz š ejieni, paņ emiet lī dzi visus odu atbaidī š anas lī dzekļ us, tie noteikti noderē s. … Tomēr ▾ 1. Š eit nav dzeramā ū dens, visu laiku jā tiecas pē c savas pudeles, un jā piepilda no bā ra.
2. Istabas nav uzkoptas, tī rī ba nulle. Maksimā li var atjauninā t tualetes papī ru un visu.
3. Ja dodaties uz š ejieni, paņ emiet lī dzi visus odu atbaidī š anas lī dzekļ us, tie noteikti noderē s.
4. Š ampū ni, duš as ž elejas, vienreizē jā s zobu birstes un pastas, vienreizē jā s č ī bas vispā r nav, pat pā rdoš anā .
5. Mē beles ir ļ oti netī ras un vecas.
6. Nav Wi-Fi, vienkā rš i iegā dā jieties SIM karti lidostā , oranž s 4G - 18 GB par 10 USD.
7. Ekskursijas ar vietē jo gidu Muhamedu ir ļ oti dā rgas, Kairā.120 $ vienai personai, kad citiem ir 60 $ vienai personai.
8. Paņ emiet daudz viena dolā ra banknotes.
9. Virtuve ir tik-tā .
10. Ū dens jau ir auksts. Un baseins un pludmale.
аватар zaoark
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies no budž eta viesnī cā m pirmajā rindā . Teritorija sastā v no divā m viesnī cā m: viena pirmajā lī nijā , otrā - tieš i aiz tā s. Katram ir sava reģ istratū ra, restorā ns, baseins, skatuve. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies no budž eta viesnī cā m pirmajā rindā .
Teritorija sastā v no divā m viesnī cā m: viena pirmajā lī nijā , otrā - tieš i aiz tā s. Katram ir sava reģ istratū ra, restorā ns, baseins, skatuve. Kad bijā m tur, ē ka pirmajā lī nijā tika remontē ta. Attiecī gi viņ iem nā cā s apmesties otrajā ē kā . Bet viņ i nez kā pē c apmetā s tur, kur notika renovā cija. Tā pē c pa gaiteņ iem mē s regulā ri kā pā m pā ri krā sotā jiem, apmetē jiem un daž kā rt pamodā mies no apkā rtnē dzirdamā s domkrata skaņ as.
Ā tri iekā rtojā s. Istabas interjers nav jauns, bet diezgan pieklā jī gs. Santehnika tika atklā ta, bet viņ i to salaboja diezgan ā tri. Personā ls ir draudzī gs. Karstais ū dens bija pastā vī gi. Ziepju dozators. Š ampū na nebija.
Viesnī cas teritorija liela, daudz apstā dī jumu, ir kur bildē ties.
Pirmā s ē kas priekš rocī ba ir tā , ka no tā s ir ļ oti tuvu jū rai. Mē s bijā m novembra sā kumā . Katru dienu ir 30 grā du karstums, un jū ra ir silta. Bet piecos vakarā saule jau riet un visus uzreiz izdzina no pludmales. Ieeja jū rā ar š ķ ē rš ļ iem. Plastmasas pontons ļ oti kratā s. Noteikti nav piemē rots maziem bē rniem. Bet no krasta nevar nā kt. Sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, bet lietussargu ir maz un tie ir ļ oti veci, sieta, tas ir, tie neglā bj no saules. Pludmales dvieļ us var aizņ emties vienu reizi dienā no baseina darbinieka. Tas jā atdod vakarā .
Remontdarbu dē ļ pirmajā ē kā atpū tnieku tikpat kā nebija. Tā pē c visiem bija jā dodas uz otrā s ē kas restorā nu, kas nav tik tuvu. Ē diens ir normā ls. Izlase nav tik liela, bet izsalkuš i nebijā m. Neiesaku nā kt uz paš a pusdienu sā kumu, jo cilvē ku ir daudz un vietu grū ti atrast. Pusstundu pē c ē dienreizes sā kuma ē diena vē l ir pietiekami, bet vietu atraš ana jau ir daudz vienkā rš ā ka.
Animā cija vakaros ir standarta Ē ģ iptē - Miss Hotel konkursi, vē derdejas utt. Garlaicī gi nebija.
No viesnī cas varat staigā t lī dz Al-Sahaba moš ejai, kur atrodas arī suvenī ru tirgus. Bet tur neko nepē rc. Mango tirgus atrodas piecu minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Pā rdod visu vienā di, bet 2x lē tā k, ar fiksē tā m cenu zī mē m, un pā rdevē ji nelī p. Tieš i pretī viesnī cai atrodas vai nu naktsklubs, vai koncertzā le. Mums piedā vā ja biļ etes uz Potapa un Nastjas Kamensku koncertu.
номер номер бассейн бассейн вид с балкона номера пляж пляж
аватар ziskin
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu paņ ē mā m zemā s cenas un 1 rindas dē ļ . 1. lī nija pagaidā m nestrā dā , aktī vi notiek baseina un teritorijas remontdarbi. Dzī voklis atrodas ē kā.1. lī nijā ar tieš u piekļ uvi pludmalei. Un tas ir galvenais pluss, galvenais mī nuss no pirmā s rindas ir iet uz ē dnī cu 2. … Tomēr ▾ Viesnī cu paņ ē mā m zemā s cenas un 1 rindas dē ļ . 1. lī nija pagaidā m nestrā dā , aktī vi notiek baseina un teritorijas remontdarbi. Dzī voklis atrodas ē kā.1. lī nijā ar tieš u piekļ uvi pludmalei. Un tas ir galvenais pluss, galvenais mī nuss no pirmā s rindas ir iet uz ē dnī cu 2. no kalna un augš ā pa kā pnē m kā das 7 minū tes karstumā . Teritorija nav slikta, telpas svaigas, baseins jau auksts. Pontons, protams, ir kvests, ir daž as zivis. Ē diens nav super, bet pusdienā s un vakariņ ā s, gaļ a un zivis, daudz saldumu, ar augļ iem un dā rzeņ iem, skumjas. Rindā pē c ē diena. Vispā r par adekvā tu cenu aizies.
аватар aleksu64
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Aprē ķ ins par 20 zaļ umiem ieradā s pulksten 4:00. Izvē lies numuru 4 reizes. Reģ istratū rā maza auguma plikpauris ē ģ iptietis, mē s viņ u saucā m par maza auguma vī rieti, neko nesaprot ne ukraiņ u, ne krievu valodā . Skatā s uz tevi kā uz aitu un smaida. … Tomēr ▾ Aprē ķ ins par 20 zaļ umiem ieradā s pulksten 4:00. Izvē lies numuru 4 reizes. Reģ istratū rā maza auguma plikpauris ē ģ iptietis, mē s viņ u saucā m par maza auguma vī rieti, neko nesaprot ne ukraiņ u, ne krievu valodā . Skatā s uz tevi kā uz aitu un smaida. Es viņ am desmit reizes teicu, ka mē s esam trī s un mums ir vajadzī gas trī s gultas (visas gultas ir pusotra), un viņ š man iedod divas, norā dot, ka man ir jā pā rvietojas))). Beigā s uzzī mē ju gultas un trī s cilvē kus uz tā m))) Es izvē lē jos parastu istabu ar skatu uz baseinu, pirms tam telpas bija sliktā kas. Televizors nestrā dā ja, tikai kanā ls ar sasodī tā s Skobejevas programmā m arī tad sniga. Nakts kafejnī cā nebija TV, Č empionu lī gas futbolu neskatī jos (((Teritorija skaista, pilna ar zaļ umiem. Viesnī ca blī vi apdzī vota uz pusi. Pirmajā lī nijā pilnā sparā rit remonts un apzaļ umoš ana). . Saimnieks skops. Nekā du augļ u, tikai melones. Pā ris reizes bija dateles un apelsī ni. Tuvumā lielveikali. Viesnī ca nav dā rga un uz starpī bas var ē rti nopirkt augļ us, garneles, mī dijas.
Vecpilsē ta 30 min gā jienā . Koncertzā le atrodas 100 metru attā lumā no viesnī cas. Manatic 40 buki, uzstā jā s N. Kamenskis. Kū kas visas ir no viena biskvī ta, tikai krē ms atš ķ iras. Pavā re gatavo garš ī gi, izsalkuš i nebijā m, gluž i otrā di. Biež i beidzā s tomā ti, gurķ i, jogurts. Bet pā rsvarā vienkā rš i, bet garš ī gi. Jū ra ir krā š ņ a, koraļ ļ i un zivis uz cieta č etrinieka. Pontons)))) ir kaut kas. Kad viļ ņ i ir kā akordeons. Nav margu, nav stabilitā tes. Izbraucot, sieviete pā rbaudī ja bagā ž u istabā , kurā nebija dvieļ u. Nav jauki ((. Viņ i izmantoja savē jos, un apkopē ja, pē c viņ u vā rdiem, nekad netī rī ja un nelika dvieļ us. Lai gan mū su istaba tika iztī rī ta. No viesnī cas animatoriem tikai Somiks. Pulksteņ mehā nisms, sabiedrisks. Vada lielā ko daļ u Viņ š ir vispusī gs meistars Pā rē jais bija nemanā ms.
аватар goldabullet
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Klusa viesnī ca ģ imenes atpū tai. Izvē lē jā s ekskursiju ar lē tā ko, gandrī z vienī gais kritē rijs bija viesnī cas atraš anā s vieta: jū ras un civilizā cijas tuvums. Liela zaļ ā zona, 2 lī nijas, pirmā vē l ir rekonstrukcijas stadijā , bet par papildus samaksu var dabū t labu istabiņ u ar skatu uz jū ru netā lu no pludmales. … Tomēr ▾ Klusa viesnī ca ģ imenes atpū tai. Izvē lē jā s ekskursiju ar lē tā ko, gandrī z vienī gais kritē rijs bija viesnī cas atraš anā s vieta: jū ras un civilizā cijas tuvums.

Liela zaļ ā zona, 2 lī nijas, pirmā vē l ir rekonstrukcijas stadijā , bet par papildus samaksu var dabū t labu istabiņ u ar skatu uz jū ru netā lu no pludmales.

Istabas pirmajā telpā , nav pamestas, ar lieliem balkoniem. Konderi ir iebū vē ti, bez pultī m, darbojas labi. Vannasistabā viss darbojā s, ar higiē nas lī dzekļ iem nebija problē mu, tika iztī rī ti labi, nomainī ti dvieļ i. Tomē r viņ i varē ja palaist garā m š o dienu.

Pirmā s lī nijas renovā cijas dē ļ nevaram ieteikt viesnī cu ģ imenē m ar maziem bē rniem un cilvē kiem, kuriem ir grū ti staigā t: apkā rtnē ir daudz kā pņ u un nedarbojas lifts.

Baseini ir tī ri, darbojas tikai citā s lī nijā s, ir slidkalniņ i, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, maz cilvē ku.

Ē diens nepretenciozajiem. Brokastis - olas, omlete, salā ti, mē rces, konditorejas izstrā dā jumi. Pankū kas un vā rī tas olas nez kā pē c bija jā prasa š efpavā ram.
Viena veida "desa" un viena veida "siers".

"Sulas", "sprite-when", š ķ ī stoš ā kafija, tē ja - kā visur. Dzeramais ū dens tika savā kts viņ u pudelē s bā ros pē c vajadzī bas. Ū dens pudelē s - samaksā ts.

Bezmaksas uzkodu nav, baseina bā rā var uzkost ar bulciņ ā m.

Pusdienas un vakariņ as ir diezgan labas. Ir zupas, piedevas - rī si, kartupeļ i, makaroni, pupiņ as. Gaļ a - liellopu gaļ a, vista. Ieeļ ļ ojiet zivi.
Laba desertu izvē le.

Gandrī z nav augļ u: melones, dateles.

Rindas ē damistabā ir pē c kaut kā garš ī ga, tač u tā s nav garas. Gandrī z vienmē r bez problē mā m var atrast vakances. Ē damistaba - telpā ar kondicionē tā ju.

Alkohols vestibila bā ros no 11-00. Nav bezmaksas alus vai vī na. 2 USD - 0.33 litri vietē jā alus. Pā rē jais ir mū su moonshine ar daž ā diem nosaukumiem. Pat kokteiļ os to ir grū ti dzert, bet daž u dienu laikā pie tā pierod.
Alkohola tirgū.15 metrus no viesnī cas Stella alus - 2$ - 0.5l. Trī s pudeles var nopirkt par USD 5. Alus nav biedē još s.
Vī ns - 10 USD par pudeli.
Laba, ar neparastu garš u - sausa, pussalda.

Pludmale ir maza pie ū dens ar sauļ oš anā s krē sliem, bet bez saulessargiem. Liels ar lietussargiem - nedaudz augstā ks. Droš i vien sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Ir bā rs. No krasta saulrieta nav, pludmalē var tikai plunč ā ties.

Pontons - plastmasas, mobils, jums jā bū t uzmanī giem. Skaists rifs, neapmierinā ts ar to nav redzē ts.

Nirš anas klubs pludmalē , nirš ana - 10 USD no personas.

Animā cija nav uzbā zī ga, braukt uz diskotē kā m uz citu viesnī cu par maksu.

Odi uz pirmā s niknuma lī nijas, grauž no vakara lī dz rī tam. Fumigatori, iespē jams, ņ em no mā jā m, varbū t viņ i bū s stiprā ki nekā tur. Un neaizmirstiet par repelentu. Uz otrā s rindas odi dū mo.

Veikali, bankomā ti - netā lu no viesnī cas. Trī s minū š u gā jienā - labs un lē ts lielveikals ar fiksē tā m cenā m un terminā ļ iem. Taksometrs uz Veco tirgu - 2 USD.
Kopumā , pateicoties jū rai, draudzī gajam personā lam un mū su labajam humoram, svē tki bija izdevuš ies, un, visticamā k, š o viesnī cu apmeklē sim vē l.
аватар Olgamanzevita
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nu, ar ko sā kt, es pat nezinu, kā atrast vā rdus bez neķ ī trī bā m, lai aprakstī tu savu uzturē š anos š eit. Mans vī rs ar bē rniem ir Ē ģ iptē jau piekto reizi, ir ar ko salī dzinā t, nū ū ū ū š ī viesnī ca pat nevelkas uz 3-ku, un vē l jo vairā k par naudu, kas tika samaksā ta. … Tomēr ▾ Nu, ar ko sā kt, es pat nezinu, kā atrast vā rdus bez neķ ī trī bā m, lai aprakstī tu savu uzturē š anos š eit. Mans vī rs ar bē rniem ir Ē ģ iptē jau piekto reizi, ir ar ko salī dzinā t, nū ū ū ū š ī viesnī ca pat nevelkas uz 3-ku, un vē l jo vairā k par naudu, kas tika samaksā ta.
Viesnī ca sastā v no divā m viesnī cā m, jaunā kas otrajā lī nijā , ir reģ istratū ra, restorā ns un baseins ar slidkalniņ iem. Otrā lī nija ir veca, gandrī z beigta viesnī ca ar š ausmī gā m istabā m un jū ru, starp citu, nav smilš u pludmales, NĒ , tie ir akmeņ i, kur dzī vo ež i, bē rni nevarē s peldē t, ir satriecoš s pontons un smuks rifs, TAS IR VIENIGAIS PLUSS, bijā m izmitinā juš ies ar bē rnu 8 gadi uz otro lī niju, pie jū ras, istabā mums visiem viena gulta, saplī susi izlietne un duš a netī rā vannasistaba, visi reģ istratū rā...ak, piedod, bet man trū kst vā rdu, par visu periodu, un man arī iedeva melones no augļ iem š ķ ē les un reizes apelsī nus, tiiik maz dā rzeņ u, gaļ u arī dod gabalos, bet š is nav nā vē još s, tas vienkā rš i nevelk 4-ku nekā dā veidā .
Lai nokļ ū tu no istabas uz restorā nu, tā teikt, jā iet 13 minū tes, nav interneta, mū su istabā telefons stulbi stā vē ja bez vada pat, tā pē c, kad es gā ju lejā pa briesmī gajā m spirā lveida kā pnē m uz jū ra piektajā atpū tas dienā paslī dē ju un lidoju lejā , zaudē jot samaņ u un kropļ ojot visu muguru, vī rs mē ģ inā ja kā du saukt pē c palī dzī bas, un telefons tika izslē gts lī dz viņ š aizskrē ja uz reģ istratū ru, un tur bija tikai ķ ē ms, nevis cilvē ki, viņ i teica, lai atbraucu paš am, anex mū su tū roperators teica, ka arī nevar palī dzē t. Kā jū s varat ieteikt braukt uz š ejieni, sakiet man, lū dzu, visi darbinieki atklā ti izspieda naudu. š ausmas š ausmas š ausmas!! !
Vienī gais, ko varu atzī mē t, ka bija vietē jais ā rsts, kurš mani apskatī ja, un pat naudu neņ ē ma, liels paldies! ! ! Nevienam neiesaku, ir daudzas viesnī cas otrajā lī nijā lē tā kas un daudz labā kas un patī kamā kas! ! ! Padomā , pirms ej š eit!
Parādīt vairāk »


iemiesojums fish55
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
iemiesojums pavlyukn
4 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
iemiesojums tovrotor
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Info744
‹ Viesnīca Queen Sharm Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен напротив комплекса Alf Leila Wa Leila. Открыт в 2007 году, последний ремонт был — в 2017 году. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 20 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх и в 5 км от Наама-Бей.
Pludmales apraksts Песчаный пляж протяженностью 600 метров, понтон, коралловый риф.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, Wi-Fi (платно), Интернет-уголок (платно), 1 конференц-зал (до 350 чел., платно), 2 ресторана (1 a la carte), 5 баров, 2 открытых бассейна (без подогрева), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб для детей 5-11 лет, развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, мини-футбол (бесплатно), дартс.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 418 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Ras Um El Sid, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 366 23 00
Tīmekļa vietne: Queen Sharm Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.