Viesnīca ir ne vairāk kā 2 *, bet ar labu atrašanās vietu

Rakstīts: 9 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 24 — 31 decembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Sveiki!

Es nerakstu š o atsauksmi uzreiz, lai emocijas nedaudz norimt)

Tā tad, mē s ieradā mies viesnī cā.7:00, mē s bijā m divi pā ri un 2 numuriņ i bija rezervē ti pirmajā rindā . Uzvelciet rokassprā dzes un sū tiet mū s brokastī s (pē c lidojuma) - THE GOONS DID NOT. Ņ emot vē rā , ka mums bija lidojums pē dē jā dienā.5:00 un mē s nebrokastojā m viesnī cā , tad arī pirmajā dienā mums brokastis nedeva. Tas ar mums vē l nekad nav noticis. LABI...

Tad es redzu, ka daž i ir nokā rtoti, bet mums teica, ka jā pagaida lī dz 14.00 Brī vu istabu nav.


Es dodu 20 USD un lū dzu nekavē joties norē ķ inā ties. Atbilde bija, ka 20 dolā ri ir tikai par vienu numuru (un smejas), tā pē c mē s dodam 40 dolā rus. Rokassprā dzes tik un tā nav, un tā s mums uzliek tikai vakariņ ā s. Ne ū dens, ne tē jas, TIKAI NEKO!

Viesnī cā nav viesmī lī bas. Tas ir, nav neviena, kas saskaitī tu viesus, tā dā gadī jumā.

Istabu saņ ē ma tikai 1.30, domā jams, ka istaba tika tī rī ta ļ oti ilgi. Rezultā tā istaba ir netī ra un ar BRIESMĪ GU GULTU.
Es nebaidos no š ī vā rda BRIESMĪ GS - mati, netī rumi, atkritumi, smiltis...Vecas mē beles, vannasistaba ir tikai miskaste, ū dens peldoties nekad nenogā ja, vienkā rš i sakrā jas un pē c pā ris stundā m notek.

Uz sienā m ir miruš u odu lī ķ i ar un bez asinī m. . Netī ri aizkari, margas uz balkona ir netī ras, ja pieskarsies, drē bes bū s melnas. Vispā r, kurš tur tī rī ja lī dz 10.30 nav skaidrs...

Tē jkannas nav, ū deni istabā nenes.

Droš s 10 x 10 centimetri. Ja nā k ar planš etdatoru vai portatī vo datoru, tad seifā to neieliksi.

Vispā r viņ u "Viss iekļ auts" ir tikai nosaukums. Istabā ū deni NEKAD nenes, vī nu un alu maksā , vē l vajag dzenā t pē c ē diena. . Ja neatnā ksi uzreiz, paliksi bez ē diena. Brokastī s nav nekā , augļ u nav. Ir zaļ a melone, bet to nav iespē jams ē st. Ā , viņ i arī iedeva kaut ko lī dzī gu apelsī niem, lē tā kos, š ķ iet, jo tie ir sarucis. Kauns. Viesnī ca 4*

Pē c ē š anas: Kam tas nav svarī gi, izsalcis nebū si.

Ē du tvaicē tus dā rzeņ us, zivis, svaigus dā rzeņ us, reizē m iedeva liellopa gaļ u. Un cepta vista. Iedod mazu gabaliņ u un smejies. Vē l patī k? Nepatī kami. Bet, ja prasi vairā k, viņ i dod. Kartupeļ i, rī si, makaroni, salā ti, baklaž ā ni. Pusdienā s un vakariņ ā s bija viduvē jas biskvī ta kū kas, brokastī s bezgarš ī gas un ne svaigas saldā s maizī tes.

Mango tirgū (5 minū š u gā jienā no viesnī cas) nopirkā m augļ us un ū deni, vecpilsē tā garneles.

Š eit arī nav normā las kafijas, ir bļ oda ar š ķ ī stoš o kafiju un cukuru, dari pats, mē s neesam tev vergi))) Tas ir smieklī gi un man gribē jā s raudā t, tikai tē ja maisos (un attiecī gi vē l sliktā k nekā kafija).

Kokteiļ i ar vietē jo alkoholu bez maksas, bet tikai 2 glā zes vienai personai))

Attieksme pret eiropieš iem ir 10.000 000 reiž u labā ka nekā mū sē jā . Ļ oti neapmierinoš a. Viņ i viņ iem visu atnes, izlej...Reiz kā dā bā rā vakariņ ā s izspieda man kolu un iedeva eiropietim. Es biju š okā...Viņ š teica, ka tas ir beidzies, un viņ š dabū ja jaunu pudeli.
Tā viņ i dod kā brendiju ar kolu vai sprite, fanta. Ko tu jautā . Tas ir tad, kad citā s viesnī cā s viņ i ielej vī nu vai alu, un š eit viņ i to pat izspiež ...

Bija mana dzimš anas diena, viņ i klusi un knapi izspiesti atnesa mazu kū ku "Daudz laimes dzimš anas dienā " Un eiropieš us sveica pilnā balsī un arī aicina visus viesus dziedā t lī dzi...

Kas vē l nepatika. Ja jū s izvē lē sities ekskursiju nevis no sava gida, tad jums netiks dotas brokastis, lai dotos ekskursijā . Visas viesnī cas nodroš ina. Tiesa, es negribē ju viņ u brokastis)))

Tī rī š ana notiks tikai tad, ja apkopē ja jū s atradī s un pajautā s, vai jums to vajag (dodot mā jienu uz dolā ru). Citos gadī jumos pie jums nenā ks un dvieļ i netiks mainī ti, atkritumi netiks izvesti.

Ū dens baseinos ir auksts, nekur nekas netiek sildī ts.


Sauļ oš anā s krē slu vasarā nepietiek visiem un pat pusei atpū tnieku. Tā kā pludmale nav liela. Ziemā daudzi baseini ir apsildā mi, bet no pulksten 13 lī dz 15 visi parastie sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti.
Attiecī bā uz pontonu visi atsauksmē s raksta, ka tas ir ļ oti slikts, bet patiesī bā tas ir stabils. Un pat stiprā vē jā jū s varat staigā t pa to skaistuma dē ļ , ko varat redzē t š ajā viesnī cā.

Rifs - man ļ oti patika. Daudz krā sainu rifu un daudz zivju. Kas jums nepiecieš ams atpū tai. Vai Sarkanā jū ra ir labā kā jū ra pasaulē ? ? ?

Viens no lielajiem plusiem ir cena. Nopirkā m tū ri par 750 $ uz 7 naktī m karstajā laikā ) no 24.12. lī dz 31.12 (izlidoš ana no Kijevas). Labā kā s viesnī cā s cena bija no $ 1000. Š is ir mū su treš ais atvaļ inā jums š ogad, un mē s nolē mā m nedaudz ietaupī t. Noskatoties video un lasot atsauksmes, es zinā ju, ka ir visi š ie trū kumi, un biju tiem gatavs. Turklā t jū s varat papildus tē rē t daž ā m izklaidē m, ekskursijā m, ko mē s arī izdarī jā m.

Jū ra ir kaut kas, uz ko ir vē rts doties, pat š ī s klases viesnī cā.

Starp citu, agrā k arī atpū tā mies č etratā , BET Ē DINĀ JUMS UN APKALPOŠ ANA BIJA DAUDZ LABĀ K.

Kopumā par 500 USD (diviem) es droš i vien tur atgrieztos.
Ja ļ oti gribas aizbraukt uz jū ru, bet naudas nepietiek.

Jā , ir daudz mī nusu, bet ja tie tev nav svarī gi un ir laba kompā nija, tad tev atvaļ inā jums patiks par 100%

Esam ļ oti gandarī ti, ka tikā m no -12 lī dz +24. Paveicā s ar laikapstā kļ iem. Jū ra ir silta

Protams, tas nav č etrinieks, bet viesnī cas atraš anā s vieta ir Ļ OTI Ļ OTI VEIKSMĪ GA!

Atseviš ķ i par ceļ vež iem Join Up.


Izbraukš anas dienā daž as stundas pirms izbraukš anas no viesnī cas mums reģ istratū rā teica, ka autobuss mū s sagaidī s no viesnī cas izejas pirmajā rindā . Lai gan viņ i mū s atveda pirmajā dienā uz otrā s lī nijas viesnī cas reģ istratū ru. Un loģ iski, ka viņ i mū s savā ks no vietas, kur mū s izlaida. Bet mums lika gaidī t un mē s kopā ar pā rē jiem atpū tniekiem gaidā m. Viesnī cas gids arī teica, ka jā gaida viņ a reģ istratū rā . Mē s gaidam...

Ar 15 minū š u kavē š anos pienā k autobuss un no tā izbrauc gids. Viņ š kliedz uz mums, sakot, kā pē c jū s te klupā ties, es tevi tur gaidī ju ...(Turklā t visiem ir vienalga, ka mē s ejam augš ā ar koferiem un somā m, lifta nav)

Sā kam pierā dī t, ka neesam vainī gi, ir sā cies skandā ls.
Viņ š sā ka mani apvainot un tas viss...Tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Viesnī ca nerū pē jas par ukraiņ u viesiem un nedarbojas ar gidiem.

Arī viesnī cas gids sagā dā ja vilš anos. Aizņ ē ma daudz laika. Viņ š meloja, kā vienmē r, par apdroš inā š anu un to, ka reģ istrē jas lidojumam. Ja neesi iegā dā jies ekskursiju, tad viņ š neņ em vauč eru, bet lū dz atbraukt vē lā k. Nu muļ ķ ī bas, nopirki tū ri un jā skrien pē c tā s. Un, ja jū s neatnā cā t vē lā k, viņ š ieliek papī rus istabā . Lū dzu, atgriezieties ar saviem dokumentiem.

Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu