Šausmas, klusas šausmas, alvas

Rakstīts: 27 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 20 — 28 septembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 2.0
Nu, ar ko sā kt, es pat nezinu, kā atrast vā rdus bez neķ ī trī bā m, lai aprakstī tu savu uzturē š anos š eit. Mans vī rs ar bē rniem ir Ē ģ iptē jau piekto reizi, ir ar ko salī dzinā t, nū ū ū ū š ī viesnī ca pat nevelkas uz 3-ku, un vē l jo vairā k par naudu, kas tika samaksā ta.
Viesnī ca sastā v no divā m viesnī cā m, jaunā kas otrajā lī nijā , ir reģ istratū ra, restorā ns un baseins ar slidkalniņ iem. Otrā lī nija ir veca, gandrī z beigta viesnī ca ar š ausmī gā m istabā m un jū ru, starp citu, nav smilš u pludmales, NĒ , tie ir akmeņ i, kur dzī vo ež i, bē rni nevarē s peldē t, ir satriecoš s pontons un smuks rifs, TAS IR VIENIGAIS PLUSS, bijā m izmitinā juš ies ar bē rnu 8 gadi uz otro lī niju, pie jū ras, istabā mums visiem viena gulta, saplī susi izlietne un duš a netī rā vannasistaba, visi reģ istratū rā...ak, piedod, bet man trū kst vā rdu, par visu periodu, un man arī iedeva melones no augļ iem š ķ ē les un reizes apelsī nus, tiiik maz dā rzeņ u, gaļ u arī dod gabalos, bet š is nav nā vē još s, tas vienkā rš i nevelk 4-ku nekā dā veidā .
Lai nokļ ū tu no istabas uz restorā nu, tā teikt, jā iet 13 minū tes, nav interneta, mū su istabā telefons stulbi stā vē ja bez vada pat, tā pē c, kad es gā ju lejā pa briesmī gajā m spirā lveida kā pnē m uz jū ra piektajā atpū tas dienā paslī dē ju un lidoju lejā , zaudē jot samaņ u un kropļ ojot visu muguru, vī rs mē ģ inā ja kā du saukt pē c palī dzī bas, un telefons tika izslē gts lī dz viņ š aizskrē ja uz reģ istratū ru, un tur bija tikai ķ ē ms, nevis cilvē ki, viņ i teica, lai atbraucu paš am, anex mū su tū roperators teica, ka arī nevar palī dzē t. Kā jū s varat ieteikt braukt uz š ejieni, sakiet man, lū dzu, visi darbinieki atklā ti izspieda naudu. š ausmas š ausmas š ausmas!! !

Vienī gais, ko varu atzī mē t, ka bija vietē jais ā rsts, kurš mani apskatī ja, un pat naudu neņ ē ma, liels paldies! ! ! Nevienam neiesaku, ir daudzas viesnī cas otrajā lī nijā lē tā kas un daudz labā kas un patī kamā kas! ! ! Padomā , pirms ej š eit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu