Šķiet, ka viesnīca piedzīvo grūtus laikus.

Rakstīts: 14 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 13 maijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Skaista viesnī ca, liela un plaukstoš a sakopta teritorija, laba pludmale ar ieeju jū rā un pantonē , liels peldbaseins. Koraļ ļ i ir dzī vi tikai uz pantones, netā lu no krasta ir miruš i, bet ir arī ļ oti skaistas, spilgtas un daudzveidī gas zivis.
Š eit pozitī vie iespaidi beidzas.
Š eit pakalpojums nav Viss iekļ auts, bet viss ir izslē gts!! !
Viesnī cas teritorijā ir divas lī nijas, 2. lī nija ir tikai bankrota stadijā , reģ istratū ra, restorā ns un bā ri nedarbojas, un baseinā ir slidkalniņ i...
Visi viesi dodas brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s uz 1. lī nijas ē damistabu, proti, uz ē dnī cu, jo restorā ns ir paredzē ts itā ļ iem.

Ē dnī ca pastā vī gi ir pilna ar cilvē kiem, rindas pie pilnī gi visa: pē c š ķ ī vjiem, galda piederumiem un ē diena.
Ē diens ir vienkā rš i š ausmī gs, un tas nav tā pē c, ka es bū tu gardē dis, vienkā rš i nav izvē les. Zivis bija 2 reizes nedē ļ ā , gaļ u dod katru dienu, bet ir stulbi ē st.
Tomā ti, gurķ i, melone un arbū zs ir ļ oti ierobež otā daudzumā un viesmī lis tos iedod pa gabalu, bet ir daudz kā postu un burkā nu, kā arī salā tus, kurus taisa no atlikuš ajiem produktiem, ir tikai viss: vermicelli , rī si, apelsī ns, siers, desa. . . vienkā rš i rā pojoš i!
Tikai š ķ ī stoš ā kafija, americano un espresso par maksu.
Ē ģ ipte ir slavena ar saldumiem, tač u š ī viesnī ca par to nezina))) katru dienu primitī vi konditorejas izstrā dā jumi, ar kuriem tik tikko pietika visiem viesiem. Ū dens netiek nodroš inā ts, tas ir jā pē rk.
Ja neesat apmierinā ts ar ē dienu, reģ istratū rā jums tiks piedā vā tas maksas maltī tes = 10 USD dienā vienai personai. Ko izmantojā m, ē diens daudz daudzveidī gā ks, restorā ns gaiš s un plaš s, dzē rieni tiek lieti glā zē s.
Mans spriedums ir stabila 3*** viesnī ca, ne vairā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu