Briesmīga viesnīca!

Rakstīts: 11 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 24 jūnijs — 5 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Sā kš u no izlī guma! Mē s ieradā mies vakarā , atvedā m mū s uz viesnī cu un tad viss sā kā s. Iedeva istabiņ as atslē gu, gā jā m skatī ties, ieejot istabā bijā m š okā , istaba netika iztī rī ta pē c citiem tū ristiem, š ampanieš a pudelē m un glā zē m, atkritumiem un netī rumiem. Teicā m, ka negribam dzī vot š ajā istabā , jo tā ir netī ra, reģ istratū rā teica ja gribi normā lu istabiņ u tad 20$ nepiekritā m, tad pateica 10$ Jā piekrī t, ka citas nav izvē le, mē s negribē jā m nakš ņ ot netī rā istabā pē c kā da istabas. Kofera š veicars nekaunī gi pieprasī ja, lai jā maksā.1 dolā rs. Istabā duš a ir ļ oti slikta, nepiecieš ams ļ oti ilgs laiks, lai uzstā dī tu duš u, lai mazgā tos, kondicionieris strā dā ja perfekti! Uz balkona bija divi krē sli un jā bū t galdam kā citā s istabā s, prasī jā m galdu, bet mums nedeva, laikam atkal gribē ja noplē st naudu. Istabā ir ledusskapis, bet tas nedarbojas, bet tikai interjeram, tā mums teica mū su gide. Telpas netiek tī rī tas, tikai tad, ja iedosiet 1 USD, viņ i to noņ ems. Mums pat nebija tualetes papī ra, tā pē c nā cā s nomedī t apkopē ju un ubagot.
Par ē dienu! Ē diens ir ļ oti specifisks un nav garš ī gs! Nav gandrī z nekā neiespē jama, izņ emot gurķ us un tomā tus. Gaļ as un zivju gandrī z nav, vienai personai tiek izdalī ts viens mazs gabals, un to sauc par viss iekļ auts! Dzē rienus dzert nevar, viesnī cā ir tikai jupi, specifiskas limonā des un tī rs ū dens. Mē s dzē rā m tikai ū deni. Dzē rieni vienreizē jā s krū zē s, tikai arā biem dod stikla traukus.
Viesnī cas teritorija ir maza, baseini netī ri, tualetes nav, tikai viena reģ istratū rā un istabā , protams, tā pē c, ja vē laties izmantot tualeti pludmalē , jums ir jā iet lī dz pat telpa. Pludmale ir skaista un liela, daudz sauļ oš anā s krē slu un nav cilvē ku pū ļ u. Jū rā nav ieejas, ieeja tikai no pontona, dziļ ums tur uzreiz 25m. Mē s nemā kam peldē t, mē s nopirkā m glā bš anas vesti viesnī cas veikalā par 8 USD, protams, jū ra ir skaista un ir daudz ļ oti skaistu zivju.

Par personā lu! Tik augstprā tī bu un tā du augstprā tī bu savā dzī vē nebiju redzē jis! Viņ i nezina mē ru, ir kaitinoš i, ļ oti augstprā tī gi. Š ī s viesnī cas menedž eris ir kaut kā pā rņ emts, mani ieraugot pasaka vā rdu sekss un ka grib mani un paziņ o savu mī lestī bu. Apkopē ja ir rupja un viltī ga. Bā rmeņ i pie bā ra tracina un spoko, ē damistabā tas pats, mierī gi paē st nav iespē jams. Dež uranti ir jā apmā ca un viņ iem nav tiesī bu tā uzvesties ar atpū tniekiem tū ristiem.
Es neatgriezī š os š ajā viesnī cā ne par ko savā dzī vē! ! ! Pat ja viņ i man maksā , lai es tur ietu! Mans vē rtē jums no 10 ballē m ir 0. Lū dzu nebojā jiet nervus un naudu, neejiet uz š o viesnī cu ne par ko!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu