Jautājums par viesnīca Queen Sharm Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
245 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Uz Ēģipti plānojam doties Queen Sharm Resort 4 viesnīcā, 30.08.2019 ekskursijas cena 722 USD. 8 naktis. Mēs nekad neesam rezervējuši ceļojumu tik tālu iepriekš, vai jūs domājat, ka tas ir tā vērts? Nedomāju, ka būs lētāk, kā jūs domājat?
Uz Ēģipti plānojam doties Queen Sharm Resort 4 viesnīcā, 30.08.2019 ekskursijas cena 722 USD. 8 naktis. Mēs nekad neesam rezervējuši ceļojumu tik tālu iepriekš, vai jūs domājat, ka tas ir tā vērts? Nedomāju, ka būs lētāk, kā jūs domājat?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-03-145 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар vitalina393
Mēs zinām, ka viesnīca ir tā, bet galvenais, ka tā ir pirmajā rindā, jebkurā gadījumā mēs nebūsim izsalkuši, labi, ka vecpilsēta nav tālu, var iet pastaigāties vakarā un tur var iegādāties visu nepieciešamo par ietaupīto naudu no ekskursijas izmaksām.
Pagājušogad atpūtāmies blakus esošajā Royal Grand Sharm 5 hotelī, cena novembrī bija 920 dolāri par 7 naktīm diviem, mums viss ļoti patika, bet šogad cena ir 1230, kas ir par 300 dolāriem dārgāka un par 500 dolāriem lētāka. nekā Queen Charm viesnīca .
Nezinu, rezervēt vai nē, visticamāk labas viesnīcas cena nesamazināsies līdz 900-950 dolāriem, cenas aug (kā saka ceļojumu aģentūrā - rezervējiet iepriekš)
аватар carnavalkostum
Domāju, ka lētāk nebūs, jāpaņem. Normāla viesnīca par savu cenu.
аватар steinal
Man labāk patīk ziemā atpūsties Ēģiptē. Vasarā neatpūtos, jo. Es dzīvoju pie jūras. Šīs viesnīcas priekšrocības ir pirmā līnija un vecpilsētas tuvums. Cenas salīdzinājumā ar 2018.g tiešām pieaudzis. Ieskaitot izlem tu.
аватар Marina1824.ua
Es neiesaku, sabojāt pārējo, cena ir valdzinoša, viesnīca ir tik un tā, un personāls ir drausmīgs. Tāda sajūta, ka tu neesi atvaļinājumā, bet bez prosa atnāca pie viņiem mājās, viņi ir ļoti rupji. Viesnīca vairs nav 4*. Ir daudzas pieklājīgas viesnīcas, bet ne šī
аватар Andrey111
Jautājums par agrīnu rezervāciju ir neskaidrs. Manā piemērā: februārī es nopirku tūri maijam. Skatos tūroperatora mājaslapā par tās pašas ekskursijas cenu par 1200 UAH. lētāk. Mazs krupis presē, gribu atrisināt pārgrāmatošanas jautājumu (pagaidām vajadzētu būt bez sodiem).
Tātad jūs nevarat uzminēt šeit. Īpaši par tik agru rezervāciju.
аватар 0676307776
Viss atkarīgs no viesnīcas.Nopirkām tūri marta sākumā līdz aprīļa beigām.Uz divām nedēļām cena pieauga par 400$.. un pirms nedēļas viesnīca stāvēja STOP.Ja gaidītu tālāk,varētu lidot.
аватар alexandranick2
Atpūtāmies Royal Grand Sharm un Queen ... vispār nemanījām lielu atšķirību ... ēdiens bija izcils, apkalpošana arī ... pirmajās dienās sasprindzināju pontonu bez margām, bet pēc pāris dienu viņi to vairs nemanīja ... augšējā daļā istabas ir jaunākas, bet klusībā tika teikts, ka varētu būt karsts ūdens, tāpēc mēs apmetāmies lejas daļā ... man ļoti patika.. Par cenu neko nevaru pateikt, jo nebraucu uz mazāk par 10 naktīm .. .bija 2018. gada oktobrī
аватар alexandranick2
karstā ūdens problēma...
аватар vitalina393
alexandranick2 kāda cena tev bija oktobrī un uz cik naktīm?
аватар alexandranick2
vitalina393, precīzi neatceros, kādi 980 dolāri par 10 naktīm (11 dienām) diviem, izlidošana no Kijevas, lidojums bija ļoti labs laiks, bijām jau no rīta Šarmā, un reiss kavējās plkst. vakars, tātad pat pusi dienas nezaudējām .. .vairāk... ja tev tik mīļš ir Royal Grand, tad mēs devāmies tur pie jūras, nedaudz pastaigājām starp akmeņiem ... vienkārši gājām pastaigāt tur, parādija meitai, kur mēs atpūtāmies ... un Queen ir ļoti skaists rajons augšpusē, jūs aizbrauksit tur uz pilsētu un uz bazāru ... vispār man tur patika nav sliktāks par Grand ... bet atsauksmes ir atšķirīgas. mazgā, mums paveicās ... bet es iešu uz turieni vēlreiz ...
аватар yulacha2011
šī ir laba cena, jo īpaši agrā rezervācijā jau ir atlaide viesnīcā
аватар vitalina393
un pasaki man oktobrī strādāja 2 restorāni vai viens?
аватар carnavalkostum
1 restorāns atvērts janvārī
аватар vitalina393
Es lasīju, ka viņi atver tikai otro sezonā
аватар yulacha2011
atvērts tikai 1 restorāns
аватар alexandranick2
Oktobrī vispirms strādāja divi restorāni, tad viens (bet liekas, ka augšā bija brokastis, vakarā tur darbojās bārs pie baseina)... bet godīgi sakot, mēs tur nekad neesam bijuši, vienkārši izgājām cauri vakarā, kad devāmies uz pilsētu)...
аватар Greta211
Mēms. Viesnīcā pastāvīgi notiek dempings. Pagājušajā gadā, kad citu viesnīcu cena bija vidēji 1,2 tūkstoši dolāru (jūlija beigās, 10 naktis), šī tika pārdota par 800. Un šī nav tā viesnīca, kurai var nožēlot, ka aizlidoji.
аватар vitalina393
Bet, spriežot pēc citu viesnīcu cenām šajā periodā un mūsu budžeta, jūs varat palikt bez atpūtas. Šīs summas ietvaros tikai viesnīcas 2-3 līnijās.
аватар yulacha2011
Neiesaku šo viesnīcu
аватар turistxxx10
būs 18 tūkstoši UAH uz 10 dienām ne vairāk, vietu vienmēr ir daudz
аватар Kristina063567
Mēs trīs tajā gadā par 21 000 UAH. Viņi devās prom 22. jūlijā. Tiesa, viņi izvēlējās Hurgadu, bet arī mums šo viesnīcu piedāvāja ar līdzīgu cenu. Pirkts uz 4 dienām. Tāpēc neuztraucieties par vietām.
аватар Vovvvan1
Lasiet jaunākās atsauksmes no atpūtniekiem maija sākumā. Tā patiešām ir taisnība. Ja esat paņēmis kuponus, mainiet viesnīcu, pretējā gadījumā sabojājiet visu savu atvaļinājumu. Aizbraucām ar šausmīgu caureju. Un visā pārējā laikā par to dzirdējuši vismaz 10 cilvēki
аватар Vovvvan1
Jā, un koraļļu rifi tur ir beigti, nav ko redzēt
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Queen Sharm Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl