Parrotel Aqua Park Resort 4*– Atsauksmes

237
Novērtējums 6.910
№71 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.4 Numurs
7.1 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.1 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2004. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2018. gadā. Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas (tikai reģistratūra) un 3 stāvu ēku kompleksa. Atrodas Nabq līča rajonā otrajā līnijā no Parrotel Beach Resort 5 * viesnīcas. Viesnīcas iezīme ir savs akvaparks ar 25 slidkalniņiem, mākslīgo viļņu baseinu un laisko upi. Liela zaļa skaista teritorija. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар torzhok7
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
No plusiem: liela sakopta teritorija, daudzi baseini un slidkalniņ i, tuvu jū rai, Wi-Fi istabā s un reģ istratū rā ideā ls, signā ls ir vā jā ks viesnī cas teritorijā. Tač u ir daudz jautā jumu par ē dieniem un dzē rieniem. Uzkodas ir tikai formā li, atpū tas nedē ļ ā tā s nebija iespē jams izmē ģ inā t. … Tomēr ▾ No plusiem: liela sakopta teritorija, daudzi baseini un slidkalniņ i, tuvu jū rai, Wi-Fi istabā s un reģ istratū rā ideā ls, signā ls ir vā jā ks viesnī cas teritorijā.
Tač u ir daudz jautā jumu par ē dieniem un dzē rieniem. Uzkodas ir tikai formā li, atpū tas nedē ļ ā tā s nebija iespē jams izmē ģ inā t. Kā pē c piedā vā t uzkodas no 13:00, ja pusdienas sā kas 13:00 un visi dodas pusdienā s uz restorā nu. Uzkodas tiek pasniegtas no pulksten 10-11, bet ne š ajā viesnī cā . Bā ros vī na nav, to var nobaudī t tikai restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s no netī rā m glā zē m. Kopumā ē diens ir ļ oti vienmuļ š . Vairā kas reizes esmu atpū tusies Ē ģ iptē , bet tik lē ti man nekad nav bijis.
аватар ya.Nikol69
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā tad, ī si un precī zi 1. Atbraucā m pē c pusdienā m, uzreiz iekā rtojā mies, neko nesamaksā jā m. Istaba ir parasta otrajā stā vā . Laba gulta, ū dens ledusskapī , tē jkanna ar komplektu tū ristam (tē ja, kafija, cukurs, krē jums) Tī rī ja katru dienu, savija tā dus gulbjus un krokodilus, ka nevarē ja neatstā t dzeramnaudu) 2. … Tomēr ▾ Tā tad, ī si un precī zi
1. Atbraucā m pē c pusdienā m, uzreiz iekā rtojā mies, neko nesamaksā jā m. Istaba ir parasta otrajā stā vā . Laba gulta, ū dens ledusskapī , tē jkanna ar komplektu tū ristam (tē ja, kafija, cukurs, krē jums) Tī rī ja katru dienu, savija tā dus gulbjus un krokodilus, ka nevarē ja neatstā t dzeramnaudu)
2. Personā ls ir draudzī gs, saprot un runā krieviski un angliski. Raduš ā s nianses tika atrisinā tas ā tri un bez piemaksā m. Ī paš us pateicī bas vā rdus gribu teikt reģ istratū rā Marinai.
3. Ē diens ir ī paš a tē ma, mums tas bija svarī gi. Un sū dzī bu nav. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, zupas...Un smalkmaizī tes ir pavisam cits stā sts) Manam vī ram bija dzimš anas diena, kū ka ir neslavē jama - gan liela, gan garš ī ga) Ļ oti atbildī gi un draudzī gi viesmī ļ i. Galdi ā tri notī rī ti.
Bā ri. Strā dā ja trī s viesnī cā un viens pludmalē . Saldē jums par brī vu. Liels paldies Mehmedam par gardo kafiju un oriģ inā lajiem kokteiļ iem)
4. Pludmale.
Otrā rinda. Bet ejiet piecas lī dz septiņ as minū tes pa saistī tā piecinieka teritoriju vai paņ emiet pastiprinā tā ju. Ejiet ā trā k, nav jā gaida pā rsē š anā s. Viņ i pā rceļ as pā ri ceļ am (rū pē jas par droš ī bu). Ir ieeja jū rā (vē lams apavos) un pontons, no kura var peldē ties un nirt (maskas var iegā dā ties viesnī cā )
5. Baseini. Daudz. Uzsildī ja vienu un martā bija ļ oti forš i! Slaidi darbojas. Wifi ir stabils visā ī paš umā un numuros. Pludmalē ar pā rtraukumiem, bet tas nav kaitinoš i.
6. Ir daudz veikalu. Kaulē ties!! ! Cenas ir lojā las. Apmeklē jiet Jordan Clooney veikalu, suvenī rus un magnē tus tur par smieklī gā m cenā m. Par tā m paš ā m smieklī gajā m cenā m T-krekli Misha nav nož ē lojami, ir nedaudz tā lā k.
7. Labā k uz vecpilsē tu braukt ar mikroautobusu un par mā rciņ ā m), bet tas arī nav dā rgi par dolā ru)
Secinā jums: svē tki izvē rtā s brī niš ķ ī gi)
P. S. Droš ī ba pirms izlidoš anas. Kontrole, kontrole un kontrole. Aizpildot papī rus, ir nepiecieš amas pildspalvas, paņ emiet vienu lī dzi.
Un jā ...Nepā rmaksā jiet par zaļ o koridoru, tas nav tā vē rts.
аватар smm004455
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Svē tki pagā ja lieliski. Ļ oti laba viesnī ca. Mums bija agrs lidojums, un reģ istrē š anā s bija ā tra. Ē diens ir lielisks, vē l labā ks un bagā tī gā ks. Ir ko salī dzinā t, jo katru gadu š ajā viesnī cā atpū š amies. … Tomēr ▾ Svē tki pagā ja lieliski.
Ļ oti laba viesnī ca. Mums bija agrs lidojums, un reģ istrē š anā s bija ā tra.
Ē diens ir lielisks, vē l labā ks un bagā tī gā ks. Ir ko salī dzinā t, jo katru gadu š ajā viesnī cā atpū š amies. Milzī ga gaļ as un jū ras velš u izvē le. Viss ir ļ oti garš ī gs. Daudz augļ u un meloņ u, un dateļ u, apelsī nu, granā tā bolu, bumbieru. . .
Jū ra ir skaista kā vienmē r.
Sauļ oš anā s krē slu vienmē r ir pietiekami visiem. Pludmales bā rs ir atvē rts no pulksten 10:00. Pusdienā s tiek nodroš inā tas uzkodas.
Bē rniem vienmē r tiek gatavots normā las kvalitā tes alkohols, bezalkoholiskie kokteiļ i. Saldē jumu pasniedz pirms un pē c vakariņ ā m.
Labi paveikta animā cija, ī paš i gribu pieminē t Semu un Daburu) puiš i ir uguns.
Liels paldies personā lam par sirsnī go uzņ emš anu un lielisko attieksmi.
аватар julichkadnepr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iepriekš atpū ties albatrosos, diemž ē l debesis un zeme! Š ī s viesnī cas cena ir ļ oti augsta. Atpū ta diviem 650-700 $. Viesnī cu aizņ em 10% no tiem 50% Ukraina un 50% vietē jie. 1. Teritorija: nav slikta, ē kas izskatā s jauki, pati teritorija ir sadalī ta divā s daļ ā s. … Tomēr ▾ Iepriekš atpū ties albatrosos, diemž ē l debesis un zeme!
Š ī s viesnī cas cena ir ļ oti augsta.
Atpū ta diviem 650-700 $.
Viesnī cu aizņ em 10% no tiem 50% Ukraina un 50% vietē jie.
1. Teritorija: nav slikta, ē kas izskatā s jauki, pati teritorija ir sadalī ta divā s daļ ā s. Akvaparks un peldbaseins, blakus bā ram.
Grū ti to nosaukt par akvaparku, kas piemē rots bē rniem lī dz 12 gadu vecumam.
Baseins, kas atrodas pie ē damzā les ir liels, bet tajā neviens nepeldā s, jo baseina teritorijā esoš ais bā rs nestrā dā !! !
Otrā stā va vestibilā ir vē l viens bā rs, vispā r pilnī gs absurds
Atpū š aties bez dzē rieniem vai bē rnu lokā , baseins tur nav ī paš i labs.
2. Istabas (iedeva 10$ un š okolā des tā felī ti) istabiņ a ar skatu uz restorā nu, pati istabiņ a nav š ika, bet normā la.
3. Animā cija, tā s nav, viesnī cā ir ļ oti garlaicī gi, tu staigā pa labirintiem, tā ir visa izklaide, vakarā kā izrā de (bet drī zā k ir tā , ka viņ i vakarā brauca uz nometnē m) tur neviens neiet, jo tas nav interesanti, pati vieta ir mirusi.
4. Ē diens, izvē le maza, bet viss diezgan garš ī gs!
5. Pludmale, pludmale atrodas 5 * teritorijā . Teritorija 5 * ir pilnī gi atš ķ irī ga, diezgan gleznaina, un ē kas ir sā nos, jū s neuzpū š at.
5 * teritorijā nav iespē jams atpū sties, tā pat kā.5 * jū s nevarat atpū sties 4 *. Tas ir pilnī gs muļ ķ ī bas.
Pludmale parasta, pontons ī ss.
аватар kirill96
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lai netē rē tu laiku, ī sumā par faktiem: 0. Viesnī ca maksā ja aprī ļ a sā kumā par 8 dienā m / 7 naktī m 575 dolā ri, kas vispā r ir penss par š ā du viesnī cu 1. Viesnī ca ir ī sti pelnī tas 4 zvaigznes, viesnī cas teritorija ir 10 no 10. … Tomēr ▾ Lai netē rē tu laiku, ī sumā par faktiem:

0. Viesnī ca maksā ja aprī ļ a sā kumā par 8 dienā m / 7 naktī m 575 dolā ri, kas vispā r ir penss par š ā du viesnī cu
1. Viesnī ca ir ī sti pelnī tas 4 zvaigznes, viesnī cas teritorija ir 10 no 10.
2. Ē diens viesnī cā ir sliktā ks par vidē jo, bet, ierodoties agri, paspē s paē st gardu gaļ u un principā dabū t vairā k vai mazā k labu š ķ ī vi
3. Alkohols, tā pat kā visā Ē ģ iptē , ir atkritumi
4. Ir ū dens parks un tas darbojas, ir daudz baseinu un daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu uz baseiniem
5. Animā cija, godī gi sakot, vispā r ir mirusi, praktiski nav. Ja vē laties pā rvā kties, apsveriet Rihan viesnī cu (viņ š ir kaimiņ š ), bet es nezinu, kā tas ir ar visu pā rē jo
6. Jū s varat brī vi pā rvietoties gan Parrotel Aqua Park, gan pā ri Parrotel Beach ceļ am, bet ē st restorā nā tikai Parrotel Aqua Park. Par Parrotel Beach nav jē gas pā rmaksā t, kā saka - ē diens tas pats, produkti tie paš i, š efpavā ri pat tie paš i, teritorija pē c bū tī bas atš ķ irī ga, bet ļ oti lī dzī ga, man pat vairā k patika Akvaparks.
7.
Jums nav jā pē rk SIM karte. Viesnī cā tieš ā m ir normā ls internets un visu atvaļ inā jumu man pat nebija jā pē rk SIM karte, kas ir liels pluss. Starp citu, tas darbojas arī pludmalē ! Mums izdevā s lejupielā dē t filmu ar ā trumu 100-200 kb / s pat 30-60 minū tē s, dzerot tē ju vestibilā ))

Redzams, ka ainavu dizainu, infrastruktū ru veica kā ds ļ oti pieredzē jis attī stī tā js un daudz zina par viesnī cu celtniecī bu, Parrotel Aqua Park (4 zvaigznes) un Parrotel Beach (5 zvaigznes) ir bijuš ā s Reddisonas viesnī cas, kas bija ļ oti labi organizē ts. Š eit teritorija, izkā rtojums, objektu izvietojums ir vienkā rš i lieliski nostrā dā ts. Teritorija vienkā rš i milzī ga, viss ir ļ oti skaisti, š ķ iet, ka š ī savulaik ir superluksusa viesnī ca. Telpas tieš ā m lielas, ir higiē nas komplekts - š ampū ni, duš as ž eleja utt, t. i. viss cilvē kiem, tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, krē jums - viss bija arī istabā un bez maksas, katru dienu tā s paš as bezmaksas 3-5 pudeles ū dens katrā istabā.
Normā ls liels balkons, lieliska gulta, katru dienu tī rī ta un skaistas lietas no dvieļ iem.

Personā ls nav slikts, viņ i nekad nav saskā ruš ies ar rupjī bā m, neviens nav izspiedis naudu, viss ir ļ oti civilizē ts (salī dzinot ar Il Mercato, tas vispā r ir super). Pirmā viesnī ca Ē ģ iptē , kur ir parasts kafijas automā ts. Baseini regulā ri tiek mazgā ti un tī rī ti, visu brī vdienu laikā tie netika saindē ti. Ē diens ir - kurš paspē ja apē st, bet domā ju, ka katrs atradī s ko ē damu. Pludmale arī normā la, ieeja gan smilš aina, gan pontons ar rifiem (skaidri viss ir), ir animā cija - š autriņ as, vingrojumi, zumba, volejbols, ir arī uzkodu bā rs, kur ielej vietē jo alkoholu, alu un pat iedod kaut ko ē st (frī kartupeļ i, gabals nav skaidrs kā ds ir 5x5 cm (kā pica) un dā rzeņ us ar augļ iem 2-4 veidu). Viesnī cu noteikti varu ieteikt, tieš ā m normā la viesnī ca ar cenu lī dz 700-800 dolā riem divā m personā m nedē ļ ā pī ķ a sezonā , neko labā ku neatradī siet.
Tiem, kas tur bū s - izkā piet no viesnī cas un ejiet pa kreisi uz kā dā m 5-10 minū tē m, tur bū s Dž ordž a Klū nija veikals - jā redz. Vē l tā lā k bū s Flames burgers (š ķ iet, ka tā saucas) ar sarkanu zī mi - iesaku arī apmeklē t, ļ oti garš ī gi burgeri. Blakus Flames pa kreisi ir bankomā ts un veikals vietē jiem - cenas ir fiksē tas, un tā ir lē tā kā vieta, kur kaut ko iegā dā ties. Ja staigā sit vē l 10–15 minū tes, jū s atradī sit KFC un MacDoalnds)) Un, pats galvenais, neļ aujiet taksometru vadī tā jiem sevi apmā nī t.
Brauciens uz vecpilsē tu maksā s aptuveni 8 $ vai 28 km, kas ir tieš i tik neadekvā ti dā rgi Ē ģ iptei, varat braukt ar jebkuru mikroautobusu (ziliem maziem autobusiem), kas kursē ik pē c 5 minū tē m un izbrauc par 1 $ vienai personai, tajā paš ā laikā jū s sajutī siet Ē ģ iptes mikroautobusu garš u (brauc cauri SOHO, Naamabay, vecpilsē tai), tas ir lē tā kais veids, kā nokļ ū t visā s š arm labā kajā s vietā s, pasakiet man, kur jums jā iet pirms nolaiš anā s - 90% gadī jumu viņ i teiks, ka dodas turp, kur vē laties doties, jo viņ i š ķ ē rso visas galvenā s vietas.
аватар potavo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca skaista, teritorija liela, tī ra, zaļ a, daudz baseinu un slidkalniņ u. Numurs bija standarta, ļ oti jauks un tī rs. Tī rī ts katru dienu. Personā ls ir draudzī gs, nav mā jienu "paldies". Gandrī z visi runā krieviski. Ē diens: vienmuļ š , bez jū ras velš u, bet pietiekami, lai ē st ar galvu. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, teritorija liela, tī ra, zaļ a, daudz baseinu un slidkalniņ u. Numurs bija standarta, ļ oti jauks un tī rs. Tī rī ts katru dienu. Personā ls ir draudzī gs, nav mā jienu "paldies". Gandrī z visi runā krieviski. Ē diens: vienmuļ š , bez jū ras velš u, bet pietiekami, lai ē st ar galvu. Pietrū ka vairā k augļ u, tikai apelsī nu, mandarī nu, meloņ u. Deserti ir garš ī gi. Nav animā cijas pieauguš ajiem, tikai vakara dejas bē rniem, bet katru dienu tā s paš as dziesmas. Lī dz jū rai 10 minū tes ejiet cauri blakus viesnī cai, kas ir 15 minū tes. ir bezmaksas transporta pakalpojumi no viesnī cas.
Esam apmierinā ti, varat doties vē lreiz). Internets ir pat istabā , bet ļ oti vā jš .
аватар marikur
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā s no rī ta pē c 8:00. Mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s. Pē c daž ā m minū tē m istaba tika nodroš inā ta. Neviens nesniedza mā jienu par "paldies". Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Ē diens ir garš ī gs, kā jau š ajā gadalaikā , diezgan daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Ieradā s no rī ta pē c 8:00. Mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s. Pē c daž ā m minū tē m istaba tika nodroš inā ta.
Neviens nesniedza mā jienu par "paldies".
Istaba tika iztī rī ta katru dienu.

Ē diens ir garš ī gs, kā jau š ajā gadalaikā , diezgan daudzveidī gs.
To var bez problē mā m izņ emt no restorā na. Dzē rieni bā ros pludmalē , netā lu no ū dens atrakciju parka, vestibilā ir daudz.

Istabu viņ i nodeva plkst. 12, bet lī dz plkst. 14. pilnī bā izmantoja infrastruktū ru, pusdienoja.

Wi-Fi vestibilā un akvaparkā.

Starp trū kumiem:
Jā patur prā tā , ka viesnī ca ir 16, protams, stā voklis nav ideā ls. Tas ir arī vē jains lī cis.
Viss atbilst norā dī tajam.
аватар vodolejd
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lidojums. Kijeva-Š arma bija lieliska. Š armas lidostā muitnieki mū s izlaida acumirklī , pā rejot no muitas uz bagā ž u divas reizes tika skatī ti sertifikā ti par Covid neesamī bu, kodus neviens nepā rbaudī ja, skatī jā s tikai zī mogu. … Tomēr ▾ Lidojums.
Kijeva-Š arma bija lieliska. Š armas lidostā muitnieki mū s izlaida acumirklī , pā rejot no muitas uz bagā ž u divas reizes tika skatī ti sertifikā ti par Covid neesamī bu, kodus neviens nepā rbaudī ja, skatī jā s tikai zī mogu. Pat nepaskatī jos uz datumu. Iespē jams vakara ieraš anā s dē ļ . Migrā cijas karti un veselī bas deklarā ciju atņ ē ma, neizlasot. Tui sagaidī ja un aizveda uz viesnī cu, apmē ram 25 minū š u braucienā , pē dē jā no č etrā m viesnī cā m piegā dei bija. Reģ istratū rā uzreiz uzlika rokassprā dzes, sū tī ja vakariņ ā s un pē c pusstundas iekā rtojā s bez papildus maksā jumiem.
Viesnī ca.
Principā spē cī gs ē ģ iptieš u č etrinieks. Vairā k nekā duci braucienu ir redzē ti labā ki un daudz sliktā ki. Š is ir paredzē ts ne pā rā k prasī giem tū ristiem un ne par lielu naudu. Lieliem labā k ņ emt pieci.
Atpū tnieki.
Protams, daudzi ē ģ iptieš i ar ģ imenē m. Nekā das neē rtī bas nepiedzī vojā m, pilnī gi normā ls, mierī gs kontingents. Daudzi atpū tnieki no Ukrainas, Kijevas, Dņ epro, Zaporož jes. Maz krievu.
Ļ oti mazs. Kazahstā na.
Viesnī cas ceļ vedis - kā vienmē r. Viņ š pā rdod dā rgas ekskursijas un, atklā ti sakot, zaudē interesi par tiem, kas neņ em. Slikts tips.
Teritorija.
Liels un kopts. Viss zaļ š un eksotisks, milzī gi kokiem lī dzī gi un sfē riski kaktusi, daudz ziedu. Tī ri. Ļ oti patī kams rajons. Ir ļ oti daudz trī sstā vu ē ku, daž as no tā m nav apdzī votas, galvenā s ir pilnī bā apdzī votas.
Wifi ir pieejams gandrī z visur. Reģ istratū rā , pie baseiniem, pludmalē . Pabeidz daudzos skaitļ os. Wi-Fi ir lē ns, tas var nokrist, katru reizi, kad izveidojat savienojumu, ir nepiecieš ams apstiprinā jums par ieieš anu tī klā . Tas rada stresu.
Tiem, kas vē las - aiz vā rtiem pa kreisi ir virkne veikalu, kas meklē Vodafon. Tajā bez pases un tikai skaidrā naudā ir interneta SIM kartes no USD 5 (0.5 gig), USD 7 - 1.5 gig utt. Kurjeriem ar aizliegtu apmaiņ u pret visā m citā m lietojumprogrammā m tas kalpos ilgu laiku. Nedaudz tā lā k š ajā virzienā ir banka un aptieka.
Uzturs.
Restorā nā strā dā ja tikai galvenais. Vietu ir pietiekami, uzkopš ana notiek ļ oti ā tri, nav jā gaida sē dvietas, uzreiz notī ra galdu un aicina.
Sortiments nav bagā tī gs, atkā rtojas, bet garš ī gs. Dā rzeņ i - tomā ti, gurķ i, kā posti, cukini, sautē ti dā rzeņ i - visu laiku, zivs fileja ļ oti garš o - visu laiku, vista, liellopu gaļ a porcijā s, liellopa stroganovs utt. Rī si un makaroni, kartupeļ i, standarta no rī ta - omletes, desiņ as , paniņ as, pankū kas. Mucas kafija. Muslis, piens.
No augļ iem, apelsī niem, laimiem, eksotiskiem augļ iem, piemē ram, bumbieriem, datelē m. Mafini un uzpū teni, protams, kā bez tiem.
Viņ i noteikti nebija izsalkuš i.
Istabā nav atļ auts ienest pā rtiku.
Alkohols un dzē rieni ir visur. Viskijs, rums, degvī ns, vietē jais dž ins - pacieš ama kvalitā te, alus pudelē s - labs. Sprite, kola - no pudelē m un dzesē tā jos. Ieliets bez ierobež ojumiem plastmasā . Lī dz vē lam. Labi bā ri virs restorā na un pie apsildā mā baseina (ziemā tieš ā m ir silti).
Pludmalē ar bā ru, kas pilns ar nepatikš anā m.
Viss ir atš ķ aidī ts, pat alus. Uzreiz piedā vā nopirkt normā lus dzē rienus par naudu. Trī s pudeles alus par desmit dolā riem. Viskijs ir tikai ū dens.
Tā pē c labā k to ņ emt lī dzi uz pludmali, jo ī paš i tā pē c, ka mū su kompā nija bija nedaudz saindē jusies ar kaut ko pludmales bā rā . Pusdienā s kā uzkodu dod frī , burgeru ar dī vainu sintē tisko, piemē ram, zivju kū ku. Labā k neņ emt.
Istabas.
Diezgan pieklā jī ga izmē ra. Mē beles ir nedaudz noguruš as, bet ne drupas. Istabā ir elektriskā tē jkanna (katru dienu tiek papildinā ta kafija, tē ja, cukurs un krē jums), seifs, fē ns, televizors ar ieeju zibatmiņ ai, ņ emiet lī dzi multenes bē rniem. Trī s kanā li krievu valodā - TNT un divi ziņ u kanā li. Visiem numuriem ir pienā cī gs balkons.
Ū dens tiek papildinā ts tī rī š anas laikā , 0.5 pudele vienai personai. Vajag vairā k – var tikt pie restorā na un bā ra dzesē tā ja.
Pludmale.
Gā jiena attā lumā . Izejiet no viesnī cas, š ķ ē rsojiet ceļ u, ieejiet Parrotel Beach teritorijā.
Turp kursē ik pē c desmit minū tē m vai ar kā jā m lejā uz jū ru - arī minū tes septiņ as lī dz desmit.
Jū s varat izvē lē ties savu pludmali. Jū s varat pa labi - no Parrotel Beach. Uz tā ir tī rā ks. Vienkā rš i neizmantojiet viņ u bā ru. Tur stingri uz rokassprā dzē m.
Jū ra sekla, ieeja smilš aina. Jū s varat nokļ ū t dziļ umā vai doties no pontona. Ne ļ oti ilgi.
Personā ls.
Ļ oti draudzī gs. Un reģ istratū rā un pā rē jais. Krieviski runā još s administrators. Viņ i ļ oti ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem. Viņ i visu atrisina operatī vi, lī dz pat numura maiņ ai un bez saš utuma un piemaksā m. No bā rmeņ iem Hasans ir jaukā kais, parasti baseina bā rā . Vienmē r smaidī gs un pieklā jī gs.
Animatori.
Tik-tā . Neuzkrī toš s un ne pā rā k izklaidē još s. Nav ī paš as izklaides pie baseiniem, pludmalē vai vakarā . Standarta bē rnu diskotē ka, kas vakaros pā rvē rš as par pieauguš o.
Telpu uzkopš ana.
Tī rī š ana ir vidē ja, tač u tas ievē rojami uzlabojas, ja atstā jat dolā ru, desmit mā rciņ as vai sē klu maisiņ u.
Mū su tī rā kie un skaistā kie gulbji aizgā ja, un ū dens ar š ampū niem vairā k nekā parasti. Draugi.

Tagad par patieš ā m sliktajā m lietā m.
Ierodoties, istaba vispā r netika iztī rī ta. Izrā dī jā s, ka tā da ir viesnī cas vispā rē jā prakse. Netī rumi, sē klas, mati uz grī das, nemazgā ta un netī ra vannas istaba. Mē s bijā m š okē ti. Izbraukš ana strikti pulksten 12 no rī ta, istabā ieradā mies astoņ os vakarā . Laika nebija pietiekami, neviens netī rī ja. Un uzmanī bu!! ! gulta un dvieļ i no veciem viesiem, gulta tikko saklā ta, it kā svaiga.
Pē c lū guma viņ i atsū tī ja vectē vu-apkopē ju, kurš parasti restorā nā uzkopj grī das. Viņ š noslaucī ja vannas istabu ar dvieli, mazgā ja tualeti ar otu...Bez jebkā das dezinfekcijas. Tas bija PPC. Otrajā piegā jienā , kad tika atrasta veca gulta, tas pats vectē vs atnesa svaigu un ilgi mainī ja. Iespaids bija kā no lē tas istabas mā jas. Reģ istratū ra piedā vā ja mainī t istabu tikai no rī ta, visas istabas bija tā dā paš ā stā voklī . Tas ievē rojami samazinā ja viesnī cas vē rtē jumu mū su acī s.
Tas pats notika ar daudziem, kas, pē c viņ u stā stiem, apmetā s uz dzī vi.
Jā , kazahi arī stā stī ja, kā , apmeklē jot veikalu, tika apsū dzē ti briļ ļ u zā dzī bā un par brillē m prasī ja 10 dolā rus, draudē ja izsaukt policiju. Es nezinu, kā pē c, bet viņ i atdeva š os 10 dolā rus. Policija negribē ja, bet, stā sta, arī brilles nav nozagusi. Varbū t tikai jauna tirgotā ju krā pniecī ba, viņ iem ir ļ oti maz apmeklē tā ju.
Principā viss. Jū s varat atpū sties, ja uzreiz noskaņ ojaties uz ī stu č etrinieku. Labs variants par MAZU naudu.
аватар Danilolga2017
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š armā jau 5. reizi š ī viesnī ca tika paņ emta akvaparka dē ļ . Tā pē c akvaparks nebija tā vē rts. Ne visi slidkalniņ i strā dā ja, tikai viens apsildā ms baseins - pā rē jā ū dens ir auksts, un vispā r viss ir skumji. … Tomēr ▾ Š armā jau 5. reizi š ī viesnī ca tika paņ emta akvaparka dē ļ . Tā pē c akvaparks nebija tā vē rts. Ne visi slidkalniņ i strā dā ja, tikai viens apsildā ms baseins - pā rē jā ū dens ir auksts, un vispā r viss ir skumji. Teritorija liela, bet viss pamests. Ē damzā lē notiek tikai FULL Trash! ! ! Ē damistaba ir maza, drupinā t un rindas, pē c 10 minū tē m. pē c vakariņ u sā kuma brī vu galdiņ u vairs nav - jā gaida. Gaļ u izsniedz uz karotes, jā stā v ar izstieptu roku, ja grib vē l. Tualetē , kas netiek tī rī ta reģ istratū rā , vienmē r nav tualetes papī ra. Personā ls ir rupjš un izspiež naudu. Biedrs, kurš uzkopa istabu, bija vienkā rš i pā rsteidzoš s! Viņ i viņ am atstā ja š okolā des tā felī ti, tā pē c viņ š to nepaņ ē ma (viņ š teica, ka viņ am sā p zobi no š okolā des), apmē tā ja mū s un sā ka prasī t naudu par tī rī š anu. PIEPRASĪ T! Patī k, labi noņ emts! Putekļ i uz visā m lampā m, gleznā m, ar putekļ iem piebā zts paklā js – tā ir laba tī rī š ana viesnī cas darbinieku izpratnē . Pē c tam, kad viņ i viņ am nedeva naudu, viņ š vispā r pā rtrauca tī rī t istabu, tiktā l, ka viņ am bija jā iet uz reģ istratū ru, lai lū gtu tualetes papī ru! Vispā r FU!
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Liela zaļ a, sakopta teritorija, 7.000 kv. m. + Akvaparks: 9 slidkalniņ i pieauguš ajiem, 16 slidkalniņ i un atrakcijas bē rniem. + 2 apsildā mi baseini ziemā , viens no tiem akvaparkā . + Plaš as istabas no 33 kv. m. "-": - Attā lums no jū ras 600 metri. … Tomēr ▾ "+":
+ Liela zaļ a, sakopta teritorija, 7.000 kv. m.
+ Akvaparks: 9 slidkalniņ i pieauguš ajiem, 16 slidkalniņ i un atrakcijas bē rniem.
+ 2 apsildā mi baseini ziemā , viens no tiem akvaparkā .
+ Plaš as istabas no 33 kv. m.
"-":
- Attā lums no jū ras 600 metri. Ejot apmē ram 5-7 minū tes, vai autobusu kursē ik pē c 15 minū tē m.
- Vē jains lī cis, no novembra lī dz martam ir neē rti atpū sties stiprā vē ja dē ļ , un pontons ir slē gts uz pusi dienas, kā likums, lielo viļ ņ u dē ļ .
- Vā jš Wi-Fi vestibilā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Olyaa_Kiev
Naktīs gribam pasēdēt pie jūras sauļošanās krēslos un elpot. Vai tur ir atvērts? Kā ar vējiem pēc 15.11? Kas ir bēgums? Kur šajā viesnīcā var peldēt 185 pieaugušie, kas neprot peldēt? Mēs atpūtāmies Hurgadā pie Sunny Days el Palacio. Man ļoti patika garā krasta līnija un bez bēguma. Kas ir Šarmā tajā pašā cenu diapazonā un ar garu pludmali?
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
iemiesojums nata55550
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums natashapolyakova2
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infosh885
‹ Viesnīca Parrotel Aqua Park Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель был открыт в 2004 году, последняя частичная реновация проводилась в 2018 году. Состоит из основного 2-этажного здания (только ресепшен) и комплекса 3-этажных корпусов. Расположен в районе Набк Бэй (Nabq Bay) на второй линии от отеля Parrotel Beach Resort 5*. Визитная карточка отеля — собственный аквапарк с 25 горками, бассейном с искусственной волной и ленивой рекой. Большая зеленая красивая территория. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от аэропорта, в 24 км от бухты Naama Bay, в 8 км от Soho Square, в 30 км от Старого города.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 100 метров расположен через дорогу в 500 метрах от отеля, коралловый риф, вход в море с понтона, стационарный пирс 250 м для нескольких отелей. Курсирует бесплатный автобус каждые 15 минут. Пляжные полотенца — бесплатно. Coral Beach Bar —10:00 — до заката, сервис напитков и закусок (работает по системе AI).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды, лимузин-сервис (платно), Wi-Fi — бесплатно в лобби отеля и в зоне аквапарка — в номерах Wi-Fi нет, магазины, 2 основных бассейна, без подогрева в зимний период, бассейн с волной и ленивая река, без подогрева в зимний период, 1 бассейн в аквапарке с подогревом в зимний период, 1 крытый бассейн с подогревом в зимний период, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, автобус в город (платно). В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями по запросу (бесплатно, по запросу).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн с подогревом в зимний период, аквапарк без подогрева в зимний период (16 горок и водных аттракционов для детей, часы работы с 10:00-17:00, 1 бассейн в аквапарке с подогревом в зимний период), детский клуб (часы работы: 10:00-15:00), мини-дискотека (20:30-21:30), детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В аквапарке: 25 горок (9 горок для взрослых, 16 горок и водных аттракционов для детей), 7 бассейнов, 2 бассейна аквапарка с подогревом в зимний период (1 для взрослый, 1 для детей). Пляжный волейбол (бесплатно, в Parrote Beach), настольный футбол (бесплатно), дартс (платно), сауна и парная платно (с 16 лет), массаж платно (с 16 лет), тренажерный зал тренажерный зал в SPA центре — бесплатно (c 16 лет в спортивной обуви), дайвинг-центр платно (в Parrotel Beach), водные виды спорта (платно), парасейлинг (платно), банан (платно), теннисный корт, освещение, мячи и ракетки — платно (в Parrotel Beach), бочче (бесплатно). Анимация — soft.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 401 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (пустой), набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts $
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box: 180 Nabq Bay, South Saini, Egypt
Tālruņi: +20 69 3710313
Tīmekļa vietne: Parrotel Aqua Park Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.