Labākie risinājumi no Radisson

Rakstīts: 11 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 10 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 10.0
Lai netē rē tu laiku, ī sumā par faktiem:

0. Viesnī ca maksā ja aprī ļ a sā kumā par 8 dienā m / 7 naktī m 575 dolā ri, kas vispā r ir penss par š ā du viesnī cu
1. Viesnī ca ir ī sti pelnī tas 4 zvaigznes, viesnī cas teritorija ir 10 no 10.
2. Ē diens viesnī cā ir sliktā ks par vidē jo, bet, ierodoties agri, paspē s paē st gardu gaļ u un principā dabū t vairā k vai mazā k labu š ķ ī vi
3. Alkohols, tā pat kā visā Ē ģ iptē , ir atkritumi
4. Ir ū dens parks un tas darbojas, ir daudz baseinu un daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu uz baseiniem

5. Animā cija, godī gi sakot, vispā r ir mirusi, praktiski nav. Ja vē laties pā rvā kties, apsveriet Rihan viesnī cu (viņ š ir kaimiņ š ), bet es nezinu, kā tas ir ar visu pā rē jo
6. Jū s varat brī vi pā rvietoties gan Parrotel Aqua Park, gan pā ri Parrotel Beach ceļ am, bet ē st restorā nā tikai Parrotel Aqua Park. Par Parrotel Beach nav jē gas pā rmaksā t, kā saka - ē diens tas pats, produkti tie paš i, š efpavā ri pat tie paš i, teritorija pē c bū tī bas atš ķ irī ga, bet ļ oti lī dzī ga, man pat vairā k patika Akvaparks.
7.
Jums nav jā pē rk SIM karte. Viesnī cā tieš ā m ir normā ls internets un visu atvaļ inā jumu man pat nebija jā pē rk SIM karte, kas ir liels pluss. Starp citu, tas darbojas arī pludmalē ! Mums izdevā s lejupielā dē t filmu ar ā trumu 100-200 kb / s pat 30-60 minū tē s, dzerot tē ju vestibilā ))

Redzams, ka ainavu dizainu, infrastruktū ru veica kā ds ļ oti pieredzē jis attī stī tā js un daudz zina par viesnī cu celtniecī bu, Parrotel Aqua Park (4 zvaigznes) un Parrotel Beach (5 zvaigznes) ir bijuš ā s Reddisonas viesnī cas, kas bija ļ oti labi organizē ts. Š eit teritorija, izkā rtojums, objektu izvietojums ir vienkā rš i lieliski nostrā dā ts. Teritorija vienkā rš i milzī ga, viss ir ļ oti skaisti, š ķ iet, ka š ī savulaik ir superluksusa viesnī ca. Telpas tieš ā m lielas, ir higiē nas komplekts - š ampū ni, duš as ž eleja utt, t. i. viss cilvē kiem, tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, krē jums - viss bija arī istabā un bez maksas, katru dienu tā s paš as bezmaksas 3-5 pudeles ū dens katrā istabā.
Normā ls liels balkons, lieliska gulta, katru dienu tī rī ta un skaistas lietas no dvieļ iem.


Personā ls nav slikts, viņ i nekad nav saskā ruš ies ar rupjī bā m, neviens nav izspiedis naudu, viss ir ļ oti civilizē ts (salī dzinot ar Il Mercato, tas vispā r ir super). Pirmā viesnī ca Ē ģ iptē , kur ir parasts kafijas automā ts. Baseini regulā ri tiek mazgā ti un tī rī ti, visu brī vdienu laikā tie netika saindē ti. Ē diens ir - kurš paspē ja apē st, bet domā ju, ka katrs atradī s ko ē damu. Pludmale arī normā la, ieeja gan smilš aina, gan pontons ar rifiem (skaidri viss ir), ir animā cija - š autriņ as, vingrojumi, zumba, volejbols, ir arī uzkodu bā rs, kur ielej vietē jo alkoholu, alu un pat iedod kaut ko ē st (frī kartupeļ i, gabals nav skaidrs kā ds ir 5x5 cm (kā pica) un dā rzeņ us ar augļ iem 2-4 veidu). Viesnī cu noteikti varu ieteikt, tieš ā m normā la viesnī ca ar cenu lī dz 700-800 dolā riem divā m personā m nedē ļ ā pī ķ a sezonā , neko labā ku neatradī siet.
Tiem, kas tur bū s - izkā piet no viesnī cas un ejiet pa kreisi uz kā dā m 5-10 minū tē m, tur bū s Dž ordž a Klū nija veikals - jā redz. Vē l tā lā k bū s Flames burgers (š ķ iet, ka tā saucas) ar sarkanu zī mi - iesaku arī apmeklē t, ļ oti garš ī gi burgeri. Blakus Flames pa kreisi ir bankomā ts un veikals vietē jiem - cenas ir fiksē tas, un tā ir lē tā kā vieta, kur kaut ko iegā dā ties. Ja staigā sit vē l 10–15 minū tes, jū s atradī sit KFC un MacDoalnds)) Un, pats galvenais, neļ aujiet taksometru vadī tā jiem sevi apmā nī t.
Brauciens uz vecpilsē tu maksā s aptuveni 8 $ vai 28 km, kas ir tieš i tik neadekvā ti dā rgi Ē ģ iptei, varat braukt ar jebkuru mikroautobusu (ziliem maziem autobusiem), kas kursē ik pē c 5 minū tē m un izbrauc par 1 $ vienai personai, tajā paš ā laikā jū s sajutī siet Ē ģ iptes mikroautobusu garš u (brauc cauri SOHO, Naamabay, vecpilsē tai), tas ir lē tā kais veids, kā nokļ ū t visā s š arm labā kajā s vietā s, pasakiet man, kur jums jā iet pirms nolaiš anā s - 90% gadī jumu viņ i teiks, ka dodas turp, kur vē laties doties, jo viņ i š ķ ē rso visas galvenā s vietas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu