Četri ar savām problēmām. detalizēti

Rakstīts: 16 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 19 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Lidojums.
Kijeva-Š arma bija lieliska. Š armas lidostā muitnieki mū s izlaida acumirklī , pā rejot no muitas uz bagā ž u divas reizes tika skatī ti sertifikā ti par Covid neesamī bu, kodus neviens nepā rbaudī ja, skatī jā s tikai zī mogu. Pat nepaskatī jos uz datumu. Iespē jams vakara ieraš anā s dē ļ . Migrā cijas karti un veselī bas deklarā ciju atņ ē ma, neizlasot. Tui sagaidī ja un aizveda uz viesnī cu, apmē ram 25 minū š u braucienā , pē dē jā no č etrā m viesnī cā m piegā dei bija. Reģ istratū rā uzreiz uzlika rokassprā dzes, sū tī ja vakariņ ā s un pē c pusstundas iekā rtojā s bez papildus maksā jumiem.
Viesnī ca.

Principā spē cī gs ē ģ iptieš u č etrinieks. Vairā k nekā duci braucienu ir redzē ti labā ki un daudz sliktā ki. Š is ir paredzē ts ne pā rā k prasī giem tū ristiem un ne par lielu naudu. Lieliem labā k ņ emt pieci.
Atpū tnieki.
Protams, daudzi ē ģ iptieš i ar ģ imenē m. Nekā das neē rtī bas nepiedzī vojā m, pilnī gi normā ls, mierī gs kontingents. Daudzi atpū tnieki no Ukrainas, Kijevas, Dņ epro, Zaporož jes. Maz krievu.
Ļ oti mazs. Kazahstā na.
Viesnī cas ceļ vedis - kā vienmē r. Viņ š pā rdod dā rgas ekskursijas un, atklā ti sakot, zaudē interesi par tiem, kas neņ em. Slikts tips.
Teritorija.
Liels un kopts. Viss zaļ š un eksotisks, milzī gi kokiem lī dzī gi un sfē riski kaktusi, daudz ziedu. Tī ri. Ļ oti patī kams rajons. Ir ļ oti daudz trī sstā vu ē ku, daž as no tā m nav apdzī votas, galvenā s ir pilnī bā apdzī votas.
Wifi ir pieejams gandrī z visur. Reģ istratū rā , pie baseiniem, pludmalē . Pabeidz daudzos skaitļ os. Wi-Fi ir lē ns, tas var nokrist, katru reizi, kad izveidojat savienojumu, ir nepiecieš ams apstiprinā jums par ieieš anu tī klā . Tas rada stresu.
Tiem, kas vē las - aiz vā rtiem pa kreisi ir virkne veikalu, kas meklē Vodafon. Tajā bez pases un tikai skaidrā naudā ir interneta SIM kartes no USD 5 (0.5 gig), USD 7 - 1.5 gig utt. Kurjeriem ar aizliegtu apmaiņ u pret visā m citā m lietojumprogrammā m tas kalpos ilgu laiku. Nedaudz tā lā k š ajā virzienā ir banka un aptieka.
Uzturs.
Restorā nā strā dā ja tikai galvenais. Vietu ir pietiekami, uzkopš ana notiek ļ oti ā tri, nav jā gaida sē dvietas, uzreiz notī ra galdu un aicina.

Sortiments nav bagā tī gs, atkā rtojas, bet garš ī gs. Dā rzeņ i - tomā ti, gurķ i, kā posti, cukini, sautē ti dā rzeņ i - visu laiku, zivs fileja ļ oti garš o - visu laiku, vista, liellopu gaļ a porcijā s, liellopa stroganovs utt. Rī si un makaroni, kartupeļ i, standarta no rī ta - omletes, desiņ as , paniņ as, pankū kas. Mucas kafija. Muslis, piens.
No augļ iem, apelsī niem, laimiem, eksotiskiem augļ iem, piemē ram, bumbieriem, datelē m. Mafini un uzpū teni, protams, kā bez tiem.
Viņ i noteikti nebija izsalkuš i.
Istabā nav atļ auts ienest pā rtiku.
Alkohols un dzē rieni ir visur. Viskijs, rums, degvī ns, vietē jais dž ins - pacieš ama kvalitā te, alus pudelē s - labs. Sprite, kola - no pudelē m un dzesē tā jos. Ieliets bez ierobež ojumiem plastmasā . Lī dz vē lam. Labi bā ri virs restorā na un pie apsildā mā baseina (ziemā tieš ā m ir silti).
Pludmalē ar bā ru, kas pilns ar nepatikš anā m.
Viss ir atš ķ aidī ts, pat alus. Uzreiz piedā vā nopirkt normā lus dzē rienus par naudu. Trī s pudeles alus par desmit dolā riem. Viskijs ir tikai ū dens.
Tā pē c labā k to ņ emt lī dzi uz pludmali, jo ī paš i tā pē c, ka mū su kompā nija bija nedaudz saindē jusies ar kaut ko pludmales bā rā . Pusdienā s kā uzkodu dod frī , burgeru ar dī vainu sintē tisko, piemē ram, zivju kū ku. Labā k neņ emt.
Istabas.
Diezgan pieklā jī ga izmē ra. Mē beles ir nedaudz noguruš as, bet ne drupas. Istabā ir elektriskā tē jkanna (katru dienu tiek papildinā ta kafija, tē ja, cukurs un krē jums), seifs, fē ns, televizors ar ieeju zibatmiņ ai, ņ emiet lī dzi multenes bē rniem. Trī s kanā li krievu valodā - TNT un divi ziņ u kanā li. Visiem numuriem ir pienā cī gs balkons.
Ū dens tiek papildinā ts tī rī š anas laikā , 0.5 pudele vienai personai. Vajag vairā k – var tikt pie restorā na un bā ra dzesē tā ja.
Pludmale.

Gā jiena attā lumā . Izejiet no viesnī cas, š ķ ē rsojiet ceļ u, ieejiet Parrotel Beach teritorijā.
Turp kursē ik pē c desmit minū tē m vai ar kā jā m lejā uz jū ru - arī minū tes septiņ as lī dz desmit.
Jū s varat izvē lē ties savu pludmali. Jū s varat pa labi - no Parrotel Beach. Uz tā ir tī rā ks. Vienkā rš i neizmantojiet viņ u bā ru. Tur stingri uz rokassprā dzē m.
Jū ra sekla, ieeja smilš aina. Jū s varat nokļ ū t dziļ umā vai doties no pontona. Ne ļ oti ilgi.
Personā ls.
Ļ oti draudzī gs. Un reģ istratū rā un pā rē jais. Krieviski runā još s administrators. Viņ i ļ oti ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem. Viņ i visu atrisina operatī vi, lī dz pat numura maiņ ai un bez saš utuma un piemaksā m. No bā rmeņ iem Hasans ir jaukā kais, parasti baseina bā rā . Vienmē r smaidī gs un pieklā jī gs.
Animatori.
Tik-tā . Neuzkrī toš s un ne pā rā k izklaidē još s. Nav ī paš as izklaides pie baseiniem, pludmalē vai vakarā . Standarta bē rnu diskotē ka, kas vakaros pā rvē rš as par pieauguš o.
Telpu uzkopš ana.
Tī rī š ana ir vidē ja, tač u tas ievē rojami uzlabojas, ja atstā jat dolā ru, desmit mā rciņ as vai sē klu maisiņ u.
Mū su tī rā kie un skaistā kie gulbji aizgā ja, un ū dens ar š ampū niem vairā k nekā parasti. Draugi.

Tagad par patieš ā m sliktajā m lietā m.

Ierodoties, istaba vispā r netika iztī rī ta. Izrā dī jā s, ka tā da ir viesnī cas vispā rē jā prakse. Netī rumi, sē klas, mati uz grī das, nemazgā ta un netī ra vannas istaba. Mē s bijā m š okē ti. Izbraukš ana strikti pulksten 12 no rī ta, istabā ieradā mies astoņ os vakarā . Laika nebija pietiekami, neviens netī rī ja. Un uzmanī bu!! ! gulta un dvieļ i no veciem viesiem, gulta tikko saklā ta, it kā svaiga.
Pē c lū guma viņ i atsū tī ja vectē vu-apkopē ju, kurš parasti restorā nā uzkopj grī das. Viņ š noslaucī ja vannas istabu ar dvieli, mazgā ja tualeti ar otu...Bez jebkā das dezinfekcijas. Tas bija PPC. Otrajā piegā jienā , kad tika atrasta veca gulta, tas pats vectē vs atnesa svaigu un ilgi mainī ja. Iespaids bija kā no lē tas istabas mā jas. Reģ istratū ra piedā vā ja mainī t istabu tikai no rī ta, visas istabas bija tā dā paš ā stā voklī . Tas ievē rojami samazinā ja viesnī cas vē rtē jumu mū su acī s.
Tas pats notika ar daudziem, kas, pē c viņ u stā stiem, apmetā s uz dzī vi.
Jā , kazahi arī stā stī ja, kā , apmeklē jot veikalu, tika apsū dzē ti briļ ļ u zā dzī bā un par brillē m prasī ja 10 dolā rus, draudē ja izsaukt policiju. Es nezinu, kā pē c, bet viņ i atdeva š os 10 dolā rus. Policija negribē ja, bet, stā sta, arī brilles nav nozagusi. Varbū t tikai jauna tirgotā ju krā pniecī ba, viņ iem ir ļ oti maz apmeklē tā ju.
Principā viss. Jū s varat atpū sties, ja uzreiz noskaņ ojaties uz ī stu č etrinieku. Labs variants par MAZU naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu