Tik-tik pārtika, telpas neiztīrītas, personāls nedraudzīgs

Rakstīts: 15 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 12 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Paš i no Baltkrievijas, lidojuš i no Kijevas, pā rē jiem vē rtē jums adekvā ts, neesam ar kaprī zē m. Ā tri nokā rtojā s, istabas nav ī paš i labas, NETĪ RĀ , viņ a pati noslaucī ja putekļ us, lai bū tu tī rā k un saka, lai nedod, viņ i vienkā rš i grib naudu, ž ē l, bet kā pē c dot tē ju, kad tas ir netī rs (((((viens plus kondicionieris darbojā s, bet absolū ti nav mā jī gs) komfortu, bet varbū t vismaz iztī rī s)!
Skats no istabiņ as bija labs, baseinu daudz, teritorija liela un skaista, bet daudz kas nefunkcionē , ​ ​ laikam naudas nav. Saskaņ ā ar sistē mu "viss iekļ auts" viņ i neļ aujas dzē rieniem, ū denim u. c. , kas lej sī kā s krū zī tē s. Uztura ziņ ā neē da ī paš i daudz, pā rsvarā otrajā stā vā kur reģ istratū ra, likā s, ka tur tī rā k un labā k, ja garš o desa, desas - aizmirsti)) ņ em lī dzi, lai nu kā jocī gi izklausā s) Ir gaļ a, bet maz volā nu, augļ u bija ļ oti maz, izņ emot meloni un dateles, nebija nekā (
Jū ra skaista, pludmale nav tik laba kā kaimiņ iem, protams, bet uz 4 tas ir normā li, ja zinā tu, ka š ajā tī klā pā ri ceļ am ir 5 (piecas viesnī ca) uz turieni brauktu Parrotel Beach, laikam labā k tur) jums jā iet cauri š ai viesnī cai viņ i uz pā ris minū tē m aizvedī s uz pludmali) Un, ja vē laties vienmē r sazinā ties vai kaut ko skatī ties, lasiet internetā , nekavē joties iegā dā jieties SIM karti, nemieriniet sevi ar cerī bā m nav WIfi)

Animatori mmm 2 (diviem), vispā r pirmā s trī s dienas nezinā ja, kas viņ i ir; š obrī d, ja dodaties uz Ē ģ ipti, tas ir stabils 5 (pieci) vajadzē tu bū t) Labi atpū tieties )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu