Jautājums par viesnīca Parrotel Aqua Park Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
158 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai naktī var piekļūt jūrai? Vai no 15.11 ir daudz cilvēku? Kur peldēt neprot? Ko nozīmē “bīsums”?
Naktīs gribam pasēdēt pie jūras sauļošanās krēslos un elpot. Vai tur ir atvērts?
Kā ar vējiem pēc 15.11? Kas ir bēgums? Kur šajā viesnīcā var peldēt 185 pieaugušie, kas neprot peldēt?
Mēs atpūtāmies Hurgadā pie Sunny Days el Palacio. Man ļoti patika garā krasta līnija un bez bēguma. Kas ir Šarmā tajā pašā cenu diapazonā un ar garu pludmali?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-10-145 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Elenka08
Šī viesnīca atrodas Nabq. Šis ir vējains apgabals. Vēlā rudenī, ziemā vējš ir ļoti jūtams, it īpaši, kā jūs saprotat, pie izejas no ūdens. Paisums - jūra atstāj un paliek līdz potītēm ūdens. Ņemot vērā, ka dibens ne vienmēr ir tāds, lai pa to varētu staigāt, jūrā iebraukt nav īpaši ērti, teiksim tā. Sunny Day ir lēta viesnīca. Tā, ka pie ieejas ir smiltis un bez vēja, iespējams, ir grūti atrast Šarmā.
аватар lazy_person
No viesnīcas "Parrotel Aqua Park Resort 4 *" apraksta: -" * privātā pludmales zona pludmalē PARROTEL BEACH RESORT 5 *. Garums aptuveni 100 m
** fiksēta piestātne 250 m vairākām viesnīcām - NUBIAN ISLAND 5*, NUBIAN VILLAG 5*, PARROTEL BEACH RESORT 5* un PARROTEL AQUA PARK RESORT 4*".
Paisums / bēgums - jūras līmeņa izmaiņas dienas laikā. Paisuma laikā jūra "aiziet" un dziļums samazinās. Apmēram viens metrs. Šajā pludmalē paisuma laikā jūra ir pāri koraļļiem. Vidukļa dziļums. Paisuma laikā koraļļu rifs tiek atklāts. Peldēties var aiz mola (250 m) Pludmale tiek slēgta vakarā, īpaši naktī. Tiem, kas neprot peldēt, viesnīcas pludmale nav piemērota.
Fotoattēlā: krasts bēguma laikā
аватар Vika284
Iepriekšējā jautājumā jums tika teikts, ka viņi nav atļauti Šarm pludmalēs naktī.
аватар moy_contakt
Sāksim ar to, ka viesnīca atrodas otrajā pludmales līnijā (es biju šajā viesnīcā). Pāreja uz pludmali caur citu viesnīcu, attiecīgi, viņi tur ir atļauti līdz noteiktam laikam. Naktīs jūrā tiek aktivizēta jūras iemītnieku, tostarp plēsēju, dzīvība, tāpēc naktī peldēties ir stingri aizliegts. Bet ja dzīvo viesnīcā pirmajā līnijā, tad droši vien varēs atrast vietu tuvāk jūrai (nevis pie pašas jūras), lai gan ... tas atkarīgs no viesnīcas.Tēvs un draugs atpūtās Ēģipte un tētis gulēja sauļošanās krēslā, un viņa draugs naktī peldēja (filmēja nakts iemītniekus, viņam ir tāds hobijs), bet tas bija uz viņa paša briesmām un risku un to nevar izdarīt, tas ir dzīvībai bīstami. Uz pieauguša cilvēka rēķina, kurš neprot peldēt, apskatiet viesnīcas ar smilšainu ieeju (šarmā tādi ir). Un šo viesnīcu pūš vēji, bēgums (peldēt varēs tikai no pantones, un tur uzreiz dziļums).
аватар Vika284
Parrotel Aqua Park maksā 795 USD par 2 no 18.11
Turquoise Beach Hotel 3 * 755 USD, tuvu cenai, ir tikai smilšains saulriets un līcis bez vēja
аватар Olyaa_Kiev
Paldies visiem!
аватар zolyshka111
Tiem, kas neprot peldēt, dīvaina ir viesnīcas izvēle Nabkā, kur uzreiz no pontona ir 20 metru liela siena un dibens nav redzams, bezdibenis stulbi iet. Tas var būt biedējoši pat tiem, kas prot peldēt.
аватар Kapitanpereira
Draugi, nekāpiet NEKAD jūrā, kad satumst vai vēl nav kļuvis gaišs. Tas ir jūsu drošībai, ne tikai izklaidei. Daži ūdenslīdēji nirst naktī, bet neviens nevar galvot par viņu drošību. Vai jums patīk jūra un nakts? Jūs nakts makšķerēšanai) vai vienkārši pasēdiet krastā.
аватар Olyaa_Kiev
Vika284, Sharm Plaza izbaudījām sērfošanas skaņas un jūras smaržu naktī. Ir pieeja jūrai! Jums jāiemācās apiet.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Parrotel Aqua Park Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl