Brīnišķīga viesnīca

Rakstīts: 3 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 25 aprīlis — 3 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ē ģ iptē jau 8 reizes bija brī niš ķ ī gas viesnī cas, labas un gribē tos labā kas, Nū bijas salas viesnī ca, kurā gribē tos atgriezties vē lreiz ! ! ! Pirmā lieta, kas ir visaugstā kajā lī menī , ir ē diens, tas ir vienkā rš i lielisks, garš ī gs, daudzveidī gs, milzī ga gaļ as, zivju, jū ras velš u, augļ u izvē le. Dzē rieni varē ja bū t labā ki, bet tā kā mū su kompā nija ī paš i nedzer, tad no dutika paņ ē ma lī dzi pā ris pudeles, tā pē c ar alkoholu nebija nekā du problē mu.
Istabu skaits vidē js, bet viss darbojas, ne ar ko nebija problē mu!
Ā rprā tī gi zaļ a un skaista teritorija.

Pludmale ir laba arī lagū nas bē rniem, mī nus paisums, bē gums, ir arī pontons, ļ oti stā vs no metā la un koka, uz kura nelī st.
Personā ls ļ oti draudzī gs, gribu atzī mē t, ka neviens nelū dza $ un nebija pat mā jiena !! ! ! Atstā jā m $ apkopē jai par istabas uzkopš anu un dē lam uztaisī jā m daž ā das figū riņ as, no kurā m mazais bija sajū smā! ! ! Vienī gais negatī vais ir tas, ka jums ir jā ņ em lī dzi dvieļ i. Wi-fi darbojas tikai reģ istratū rā , bet ierodoties iegā dā jā mies vietē jā s kartes, tā pē c ar š o problē mu nebija.
Kamē r viss ir svaigā atmiņ ā , es visu uzrakstī ju, tā pē c viesnī ca ir ļ oti cienī ga! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu