Labi, bet gaidīja labāku

Rakstīts: 26 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 21 — 28 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Ieradā mies agri no rī ta un tikā m uzaicinā ti brokastī s. Lai gan tas nebija iekļ auts cenā . Lai reģ istrē tos "labā istabā ", mū s mudinā ja trī s reizes pateikties administratorei. Kad mē s ieradā mies š ajā visbrī niš ķ ī gā kajā istabā , mē s bijā m nepatī kami pā rsteigti. Mē beles ir tik vecas un sliktā stā voklī , ka ir bail.
Otrajā dienā tiekoties ar gidu numuru varē ja redzē t, bet vairs nesā kā m raustī ties, aizvē rā m acis. Mē s runā jā m ar cilvē kiem, kuri ir no bungalo, viņ i saka, ka viņ iem viss ir jauns un izremontē ts, ar skatu uz jū ru. Animā cija laba, ar bē rniem ir ko darī t un izklaidē ties. Jū ra ir C klases, peldē t var tikai no mola, tur vienmē r ir daudz cilvē ku, nav pā rpildī ts. Dzī vu bū tņ u ir maz. Ir ko salī dzinā t. Kā dā viesnī cā netā lu no vecpilsē tas pagā juš ajā gadā bija ež i, krabji, jū ras zvaigznes, bet tas š eit nav, tikai zivis, un arī tad tā s nav spilgtas, vienmuļ as.
Ē diens labs, brokastis ē dā m galvenajā restorā nā , vakariņ ojā m Barakudā , kur ē dieni vienmē r tika pasniegti uz ugunskura. Pē c atsauksmē m, ko es izlasī ju, cilvē ki ē da garneles, kalmā rus un ļ oti gaidī ja tos. Negaidī ju visu uzturē š anā s laiku. Izrā dā s, viņ i atrodas maksas zivju restorā nā , kur ieeja maksā.20 USD.

Interneta istabā nav, vestibils ir ļ oti, ļ oti vā jš . Ja vajadzī gs internets, lidostā noteikti nopē rc vietē jo sakaru karti par 10$, tā lieliski ķ eras visur. Biļ ete diviem maksā ja 948 USD, tač u cena ir acī mredzami pā rā k augsta. Č etru zvaigž ņ u viesnī ca. Es neatgriezī š os, tas ir skaidrs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu