Ģimenes brīvdienas Šarm eš Šeihā

Rakstīts: 27 marta 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 21 marta 2020
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mums bija ģ imenes brī vdienas – divi pieauguš ie un divi bē rni. Man patika viss, izņ emot situā ciju pasaulē ar koronavī rusu, tač u tas bū tiski neietekmē ja mū su svē tkus, izņ emot iekš ē jos pā rdzī vojumus. Viņ i jutā s lieliski kopā ar Arriva ceļ ojumu aģ entū ru un TEZ TOUR operatoru; bez kavē š anā s un komunikā cija 24 stundas diennaktī!
Lieliska viesnī ca ģ imenē m, ī paš i ar bē rniem. Atrodas tieš i piekrastē . No numuriem paveras lielisks skats uz lī ci un Tirā nas salu. Skaista un liela zaļ ā zona, pastā vī gi cirkulē još s strauts ar tiltiem un palmā m. Pa teritoriju nemitī gi skraidī ja mazas ķ irzakas un vairā kas daž ā du putnu sugas, un bē rni bija sajū smā.
Restorā ns atrodas centrā lajā ē kā . Tur notika brokastis, pusdienas, vakariņ as. Kas attiecas uz Ē ģ ipti, izcili pā rtikas dzē rieni ir vietē jie, skumji, ka nav mango sezona. Atseviš ķ i bā ros un restorā nos pie pludmales saldē jums un saldumi, vietē jie dzē rieni.

Labā kā s, protams, ir svē tku vakariņ as pirms izbraukš anas un restorā ni ar daž ā dā m jū ras veltē m netā lu no pludmales.
Dzī vojā m trī sstā vu galvenajā ē kā , treš ajā stā vā ar milzī gu balkonu-terasi un labā ko skatu. Vairā ki peldbaseini ar bā riem un sauļ oš anā s krē sliem, vislabā kie apsildā mā s pludmales tuvumā ; tur bija galvenā animā cija (uzlā de, ū denspolo, aerobika... ) Smilš aina pludmale, bet noteikti vajag koraļ ļ us, netā lu ir koraļ ļ u rifs. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un bā rs, atseviš ķ a bē rnu animā cija un volejbola laukums.
Vislabā kā , protams, ir Sarkanā jū ra, kurā ir daudz daž ā du zivju un koraļ ļ u. Bē rni bija sajū smā . Š ī ir pirmā vieta, kur viņ i ar lielu prieku nira maskā s.
Bijā m patī kami pā rsteigti, ka viesnī cas viesi var izmantot Nubian Village 5 akvaparku un peldbaseinus. Izmantojā m arī Nubian Village Hotel restorā nus, tač u mums labā k patika mū su viesnī cas restorā ns.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu