Laba viesnīca. Ir + un -

Rakstīts: 22 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 21 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi, galvenie parametri izvē loties bija: 1. lī nija, slidkalniņ i, pludmale, jo mē s š oreiz ceļ ojā m ar bē rnu (6 gadi). Š armā atpū š amies ne pirmo reizi.
Tā tad, lai ilgi nekrā sotu, uzrakstī š u savu iespaidu/ viedokli:
- Internets (labā k lidostā iegā dā ties vietē jā operatora karti par 10 USD),

- ieradā mies viesnī cā pē c 17, reģ istratū rā uzreiz piedā vā ja labā ko istabiņ u par papildus samaksu, nolē mā m apskatī ties kā ds ir parasts bungalo (standarta). Mums iedeva #939. Visiem patika. Viss strā dā ja. Santehnika labā stā voklī , nekas netek. Gaisa kondicionieris darbojā s. Tē jkanna istabā . Viņ i neskrē ja un nemeklē ja ko labā ku. Numurs pie baseina un blakus jū rai. Lieliska atraš anā s vieta.
- Viesnī cas teritorija ir plaš a, ir pietiekami daudz apstā dī jumu, tek strauts (tajā ir daudz balinā tā ju).
- Ē diens ir labs, bet ā tri apnī k. Ir daudz pā rtikas un gaļ as un jū ras velš u un augļ u. Priecē ja, ka bija zupas un pat borš č u iedeva uz 1 dienu. Neviens no bada nenomira
19-00 visi pulcē jas pie galvenā restorā na durvī m kā no izsalkuš ā zemes. Bungu ripinā š ana......un visi metī sies skriet un grā bs visu, kas uz viņ iem skatā s....tas ir kapets. Droš i var tuvoties 20:00 un bū s brī vā k.
- baseini ir labi, blakus Nubian Village ir slidkalniņ i, tos var izmantot. Biju tur pā ris reizes un ļ oti patika.
- Animā cija var teikt, ka bija......vakaros bē rnu diskotē ka. katru vakaru viens un tas pats. Galvenais, lai bē rnam viss patika.
- smilš aina pludmale. Peldē š anai ir divas lagū nas. Pontons ir mazs. Pontona tuvumā ir spē cī ga straume. Ir arī izteikts bē gums un bē gums. Vē jains.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu