Jautājums par viesnīca Nubian Island Hotel 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
149 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Saziņa un internets»
Plānoju pirkt vietējā operatora karti, jo nepieciešams internets. Vai ir iespējams to iegādāties viesnīcā? Vai arī saņemt lidostā? Vai cena būs atšķirīga?
Plānoju pirkt vietējā operatora karti, jo nepieciešams internets. Vai ir iespējams to iegādāties viesnīcā? Vai arī saņemt lidostā? Vai cena būs atšķirīga?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2020-08-044 gadā atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар dmitrii777
uzņemt lidostā (vai arī pāri ielai no viesnīcas). lidostā paņemam oranžo.
аватар iraolk
Paldies! Vienkārši lidostā viss vienmēr steidzas) Pagājušajā gadā arī bija rinda, bet es gribu pēc iespējas ātrāk nokļūt viesnīcā. Kaut kur lasīju, ka var nopirkt viesnīcā. Nuraz lidostā lētāk, tad tur pirkšu vēlreiz.
аватар alexfili
Lidostā koncerti dažkārt tiek "nepietiekami ziņoti". Labāk pirkt ofisā, ir lielāka tarifu izvēle un ir akcijas. Bet kur Nabkā ir mobilo telefonu biroji, es nezinu. Mēs ņemam tikai OldMarket vai IlMerkato.
аватар dmitrii777
Pretī nūbijai ir veikals, kur noteikti ir ūdensvads, cenu nezinu.
аватар dmitrii777
tev ir forša viesnīca, tev paveicas, iekārtojies tuvāk jūrai.
аватар iraolk
Kakā apmetīsies tuvāk jūrai - kā vienmēr, izlemiet uz vietas apmetnes īpašnieks, vai rakstiet viesnīcai pirms ierašanās? Kā jums izdevās pietuvoties?
аватар iraolk
Varbūt jūs varētu uzrakstīt bungalo vai istabu numuru?
аватар dmitrii777
kad bijām brīvi un mums piedāvāja 768, ja nē, tad ņem no šī numura un tālāk. bungalo. mājienu samaksājām 10 dolārus, tikai tuvāk jūrai un restorānam (netālu no pludmales, pusdienas no 12.30 līdz 14 like), ļoti ērti uz galveno restorānu neiet.
аватар iraolk
liels paldies !
аватар vezha2
Lidostā paņem karti, tur bieži ir dažādas akcijas. Un autobuss uz viesnīcu bez jums tik un tā neaizbrauks.
аватар klichko
Autobuss neaizbrauks, bet tie, kas gaida, tiks nolādēti. Ja viņi ielaidīs jūs pēc kartes, kamēr jūsu bagāža ir ceļā, jūs visu paspēsiet laikā. Un neļaujiet sevi apmānīt ar "pēc pusstundas tas tiks aktivizēts". Kartei vajadzētu darboties uzreiz. Un tikai tad aprēķins
аватар bjik_s
vienmēr paņēma lidostā
аватар dmitrii777
tagad tūristu maz, rindu nav, pie letes ir vairāki cilvēki, kas ieliek karti uz 5 minūtēm, vai pat mazāk. pases kopija un viss. tembolee ja normāls telefons. ticu, ka nebūsiet pēdējie autobusā., viņi atrodas 100 metrus no lidostas. karte nav galvenais tavā ceļojumā, atpūties un izbaudi brīvdienas. super rifs no pontona, rītausmas klase, jūras dziesma, izcils ēdiens. ir video par manu pārskatu par viesnīcu
аватар iraolk
Paldies, atceros, ka pagājušajā reizē viņi to ievietoja manā telefonā un uzreiz aktivizēja. Pacēla Apelsīnu. Viss darbojās labi. Es vienkārši nevēlos aizkavēt līdzbraucējus, bet, ja viesnīcas tuvumā nav kur nopirkt, tas būs ļoti nepatīkami (.
аватар dmitrii777
ieliec lidostā, un nevienu neaizturēsi, 10 minūtes laikapstākļus nemainīs. smaidīga seja izšķir visu.
аватар iraolk
))))))))))))))))))) Paldies par padomu!
аватар valle-ed
Lidostā tagad oranža 16GB 10$
аватар Alex714
Skatos, ar ierēdņa laiku. ir arvien vairāk mobilo sakaru tirdzniecības vietu (jūs varat uzraudzīt tuvāko viesnīcu pirms izbraukšanas), un iegādāties komplektu nepiespiestā gaisotnē, bet ne visi pērk pūlī AE, un tad viss autobuss ceļš uz viesnīcu vienā balsī kliedz "es esmu jūrā" (c), tas neattiecas uz nomaļu viesnīcu iedzīvotājiem, kur īsti nav iespējas iegādāties SIM karti.
аватар sana_ok
pagājušajā gadā mēs dzīvojām otrajā ēkā no reģistratūras. No rīta pat istabā lidoja internets. vienmēr atradās pirmajā ēkā. Lidostā paņemiet mobilo. viens gaida bagāžu, otrs skrien pēc sim kartes. viss ir ātri
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Nubian Island Hotel 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl