Brīnišķīga viesnīca, arī ģimenēm ar bērniem!

Rakstīts: 25 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 26 novembris — 6 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Mū su iespaidi ļ oti atš ķ iras no daž ā m ī paš i negatī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Iespaids, ka atpū tā mies paralē lajā realitā tē : ).
Atpū tā mies mē s seš i: es un mans vī rs, mans tē tis un viņ a sieva un mani divi bē rni (6 gadi un gandrī z 2 gadi). Pusstundu pē c ieraš anā s (apmē ram 9:00) par papildus samaksu. Mū s nokā rtoja par maksu. Mums tika pieš ķ irtas 2 blakus istabas ar durvī m starp istabā m, 5. stā vā .
Peldmē teļ u nav, mē beles nolietotas. . . Citā di viss kā rtī bā . Viņ i uzreiz prasī ja vē l vienu pudeli ū dens dienā istabā , un tas tika darī ts visu mū su brī vdienu laiku bez atgā dinā jumiem. Tikpat ā tri viņ i nomainī ja spuldzi, kas vienreiz istabā izdega (tū lī t pē c tam, kad mē s to pateicā m).

Viņ i arī piedā vā ja istabā nogalinā t odus, bet mē s atteicā mies, jo vienam no bē rniem ir alerģ ija.
Uzreiz novē rtē jā m telpas izvietojumu: piektā stā va istabu balkonus ieskauj apstā dī jumi, un š eit nav nekā da viesnī cas dzī ves trokš ņ a (ko gan nevarē tu teikt par pirmo stā vu). Kas ceļ o ar zī daiņ iem un ratiem kā mē s, NEBAIDIES no 5. stā va, bet gan vē rī gi apskatiet viesnī cu "no satelī ta" kartē s internetā : taciņ ā no reģ istratū ras uz Naama Bay ir virkne filiā les. Katrs no tiem ved uz stā vu zemā k, priekš pē dē jais pagrieziens - uz galveno restorā nu, pē dē jais - uz 4. pludmali (vispopulā rā kā starp atpū tniekiem ar bē rniem). Tie. "lē kt ar ratiem un piepū š amo riņ ķ i ​ ​ uz pakā pieniem" nevajag ! ! un vē l tuvā k pludmalei (tā mums likā s : )). Mū su jaunā kajam patika braukt ar liftu ar logu, tā pē c devā mies lejā ar liftu, un mums bija jā kā pj lī dz 17 pakā pieniem ar 3 lidojumiem. Katru reizi, kad nesā m viņ iem pā ri ratiņ us, pavadoņ i (ja kā ds bija blakus) piedā vā ja palī dzē t! Es centos vienmē r nokā pt kā jā m. Soļ i ir ē rti, tač u ir pagriezieni, kuros jā bū t uzmanī giem. Kopā.130 pakā pieni (piemē ram, 6. stā vs)
Attiecī bā uz uzturu:
Bē rniem vienmē r ir dā rzeņ u zupa ar maziem gabaliņ iem un to paš u rī vē tu dā rzeņ u. Gan bez garš vielā m vispā r, gan bez sā ls. Brokastī s olas jebkurā formā , pankū kas, kukurū zas pā rslas, gredzeni un bumbiņ as. Piens viņ iem ir auksts un karsts, kā arī daž ā di ievā rī jumi, saldā s mē rces un mē rces, piena putras, pudiņ š . Vienmē r svaigi dā rzeņ i gabaliņ os un zaļ o salā tu veidā , vienmē r desiņ as, sautē ti dā rzeņ i (ar daž ā du garš vielu daudzumu, bet brokastī s ar vismazā k), marinē ti dā rzeņ i, zupa (izņ emot bē rniem). . . Meita paņ ē ma olu kulteni un no rī ta biezpienu (salā tiem skā bsā lī ta masa) un klā t ievā rī jumu. Pusdienā s un vakariņ ā s ir vairā k gaļ as ē dienu (š ū ta liellopa gaļ a, aknas, kotletes, sautē ta vista, cepta, grilē ta, cepta fileja, pī le. . . ), zivis, salā ti ar garnelē m vai kalmā riem. Reizi 10 dienā s bija krabji. Vakariņ as ir tematisks ē diens. Un jā , makaroni bija 3 reizes dienā . Manam tē tim mū su kompā nijā visvairā k nepatī k garš vielas, bet pat viņ š vienmē r atrada ko ē damu. vienmē r ir ē dieni ar ļ oti mē renu garš vielu daudzumu. Tā pē c mē s nekad netikā m pie makaroniem. (Un tie, kas raksta, ka bez makaroniem nav ko ē st, lai raksta, kā pietrū ka). No augļ iem: sarkanie un dzeltenie greipfrū ti, melone, apelsī ni, mandarī ni, ā boli, gvajava, banā ni, hurma (galdiņ š zā les vidū , un no rī ta - nedaudz tā lā k par makaroniem) viss gabalos. Tas mums derē ja, jo. Es ne vienmē r gribē ju to ē st. No dzē rieniem: svaigas sulas (gvajaves, ananā su, mango, apelsī nu), standarta fanta / kola / sprite, augļ u ū dens. Un arī no rī tiem melna vai piena brū vē ta kafija (uz galdiem piena kannas), interesanti augļ u kokteiļ i (pie ieejas ir cilvē ks ar paplā ti). Ir bē rnu krē sliņ i, bet lielie krē sli ir diezgan piemē roti 2 gadus vecam bē rnam.

Viesmī ļ i smaidī gi, pieklā jī gi un diezgan vē rī gi. Netī ri galdi / tehnika / salvetes un citas lietas, ar kurā m mē s nesaskā rā mies.
Visvairā k mani iepriecinā ja ē damistabas grafiks: brokastis 6.30-10.30, pusdienas 13.00-15.00, vakariņ as 18.30-22.00. Tā kā ē š anas laiks bija ilgs, nebija nepiecieš ams mainī t bē rna rež ī mu. Š okolā des stundā (16.00-17.00) bija vienreiz. Bet kopš vakariņ ojā m tuvā k trijiem un paē dā m garš ī gi, tad vairs nejū tā s kā š okolā de. . . Tas pats ar saldē jumu - ē dā m vakarā , ja palikā m pē c vakariņ ā m viesnī cā , un nedevā mies prom uz kā du staigā t. Daž us no tiem atdevā m mana dē la draudzenei, jo. nesanā ca tik daudz ē st.
Animā cija pludmalē ir diezgan vā ja: stiepjas ap 11.00, volejbols pē cpusdienā . Pē c stiepš anā s bē rni tika savā kti daž ā dā m spē lē m, bet tas nebija pastā vī gs raksturs. 2 dienas pirms mū su izlidoš anas ceturtajā pludmalē tika pievienota mū zika un animatori. Liels pluss manuprā t! Ko baseins nezinā ja, mē s gandrī z nebijā m. Vakaros - standarta izklaides lī dz 23.00. Tie, kas vē las turpinā t vakaru, tiek vesti uz nakts diskotē kā m.
Pirmdienā s bē rniem tiek organizē tas ekskursijas uz staļ ļ iem un vietē jo sakņ u dā rzu.
Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti, un viesnī cu ieteiksim draugiem un paziņ ā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu