Viesnīca klusai atpūtai

Rakstīts: 30 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 20 — 29 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Kad izvē lē jā ties viesnī cu, mums teica, ka eiropieš iem tā ļ oti patī k un tā ir cienī ga. Viss ir kā ir, ja tikai ņ em vē rā , ka "eiropieš i" ir cilvē ku dziļ ā pensijas vecumā , guļ at pludmalē un neuzdroš inā ties ieslē gt skaļ runi) - nā ves klusums!
Mū s ā tri nokā rtoja, bijā m ar 4 gadus vecu bē rnu un mums iedeva istabiņ u 5. stā vā (lī menis), laikam ē rtā k uz pludmali ar paska, forš u un citiem aksesuā riem.
Restorā ns ir mazs, kā jau rakstī ja iepriekš - galdi neplī st, bet viss ir diezgan garš ī gs - liellopu gaļ a, vista, pī le, zivis, daudz dā rzeņ u, ir pat galds veģ etā rieš iem, bet bē rniem, protams, paā trinā ties ī sti nevar - zupas visas asas, bē rnam kaut ko ne pā rā k skaidru peld, ja kartupeļ i frī vai cepti, atkal ar garš vielā m. . piena nav - tikai nezinā mas izcelsmes jogurti lielos š ķ ī vjos brokastī s - nav skaidrs kā ds sastā vs, pildviela. . . augļ i - ā boli, plū me, zaļ ā melone, hurma un dateles, mandarī ni, bet zemenes un mango-ni-ra-zu! pagatavota kafija maksā gandrī z 3 dolā rus, tajā s pasniedz lē tā ko š ķ ī stoš o Nescafe classic (

sulas, ū dens (aizzī mogotas pudeles) tika atnestas pē c pieprasī juma restorā nā -ē damistabā , vai arī varat to sastā dī t pats.
a la carte, ko tev piedā vā par velti - neej, austrumniecisks restorā ns, kur neviens nesaprot krieviski, pagaidi 20 minū tes, tur tikai garš ī gas kū kas, kuras meitene cep pie ieejas.
jū ra silta, bē rns peldas smiltī s, koraļ ļ i un zivis ir parasts, ir skaistā ks rifs, protams. pludmales ir tī ras, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem.
animā cija normā la, bē rnu diskotē ka deva iespē ju vecā kiem kā du stundu atpū sties, uz bē rnu klubiņ u negā ja.
Tī rī š ana ir tā pati, kā ds dolā rs, kas bez tā ) numuriņ i skaisti ar lielisku skatu uz saulrietu un lī ci.
Odi! vienkā rš i briesmī gi, viņ i sakoda bē rnu un izraisī ja alerģ isku reakciju, man pat nā cā s dzert tabletes (ak, paturiet prā tā , ka jums vajadzē tu ņ emt lī dzi aerosolus un fumigatorus.
Atpū tnieki no vietē jo iedzī votā ju vidus bija ļ oti nokaitinā ti - neaudzinā ti gan bē rni, gan pieauguš ie, š ķ iet, ka bē rniem ir dabiskā atlase, neviens viņ us nepieskata - sekas atbilstoš as.
Viesnī cā nav vē lmes atgriezties, lai gan kopumā man patika, tā pē c, ja esi pensionā rs un vē lies mierī gu atpū tu, esi klā t, bet jaunieš iem un ģ imenē m ar bē rniem ir garlaicī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu