Mazar Resort & Spa 3*– Atsauksmes

68
Novērtējums 6.510
№114 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.6 Numurs
7.5 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.1 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihā, 2 km attālumā no Haizivju līča un 7 km attālumā no Nāmas līča. No viesnīcas paveras skats uz Akabas līci. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар olb4ik1979
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā mies Ē ģ iptē kā ģ imene un ļ oti izklaidē jā mies. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m par pludmali (un š ī ir stilī gā kā pludmale visā piekrastē ). Viesnī cas personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs, labi paē dinā ja visus virtuves darbiniekus, liels paldies. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Ē ģ iptē kā ģ imene un ļ oti izklaidē jā mies. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m par pludmali (un š ī ir stilī gā kā pludmale visā piekrastē ). Viesnī cas personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs, labi paē dinā ja visus virtuves darbiniekus, liels paldies. Direktors Mazā rs un vadoš ais vadī tā js vienmē r uzklausa apmeklē tā ju lū gumus un vē lmes. Animatori Mikijs un Alena ir brī niš ķ ī gi puiš i, nepalaidiet viņ us garā m! ! ! Viesnī cas teritorijā ir divi veikali, cenas labas kā visur citur (vienmē r ir viss nepiecieš amais). Mustafa un Tito vienmē r atradī s to, kas tev vajadzī gs! ! ! Viesnī cas gids Mukhameds ir ļ oti gaiš s un laipns cilvē ks! ! ! Viņ š ieteiks interesantas ekskursijas un par izdevī gu labu cenu. Mē s noteikti nā ksim pie jums vē lreiz, sveicieni no Ukrainas ar pateicī bu par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem, Saš a, Olja un jū su Daš a)))
Пляж ❤️ Бассейн ???? Вид на пдяж❤️
аватар Vikkivv
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena) Es nekad nerakstu atsauksmes, bet esmu pā rsteigts par iepriekš ē jā m atsauksmē m, tā pē c es nevarē ju pretoties)) Viesnī cā esmu apmetusies ne reizi vien (gan viena, gan ar bē rnu). Un nekad nebija problē mu ar pā rtiku, baseinu vai personā lu. … Tomēr ▾ Laba diena) Es nekad nerakstu atsauksmes, bet esmu pā rsteigts par iepriekš ē jā m atsauksmē m, tā pē c es nevarē ju pretoties))
Viesnī cā esmu apmetusies ne reizi vien (gan viena, gan ar bē rnu). Un nekad nebija problē mu ar pā rtiku, baseinu vai personā lu.
Mani mež onī gi pā rsteidz cilvē ki, kas raksta, ka netī rumi ir visur un nav ko ē st. Pē dē jā reize bija decembra beigā s un noteikti varu teikt, ka tī rī bas un uztura ziņ ā viss ir kļ uvis daudz labā k. Nu reizē m rodas jautā jums komentē tā jiem. Vai tu tur vispā r esi bijis vai “rakstī jis no laternas”? Tā pat pirms rezervē š anas interesē jaties, vai jū s vispā r lasā t informā ciju par viesnī cu? Kā pē c atraš anā s vieta ir pā rsteidzoš a? Un kur ir pamestā s viesnī cas? Un kur visur ir netī rumi? Kā pē c lidot uz Ē ģ ipti 3 *, ja esat tik prasī gs? Lidojiet Rixos vai tamlī dzī gi.
Istabas ir diezgan lielas (ī paš i ģ imenes numuri), mē beles nav jaunas (kā vairumā budž eta viesnī cu Ē ģ iptē ), bet viss darbojas, vannas istaba arī ir diezgan plaš a.
Un, protams, jū ra ir pā rsteidzoš a.
Daž reiz š ķ iet, ka cilvē ki nemaz nezina, ko viņ i rezervē . Bezmaksas konsultā cijas – pirms rezervē jat jebkuru viesnī cu, izprotiet, kas ir jū su prioritā te: vai jums nepiecieš ama kustī ba vai miers, vai vē laties viesnī cu centrā , vai jums patī k liela teritorija vai otrā di. Un, ja Ē ģ ipte nemaz nepatī k, tad nevajag stā stī t negarš ī gas lietas par valsti vai cilvē kiem. . . pasaulē vē l ir daudz daž ā du valstu, lidojiet uz turieni, kur patī k (ja budž ets atļ auj ) Padomā , cik maksā tikai aviobiļ etes. . . padomā cik esi gatavs tē rē t. Un tad jū s nekad nebū siet vī luš ies.
Personī gi varu ieteikt Mazā ru relaksē još ā m brī vdienā m, kur jū taties kā kopā ar ģ imeni.
No manis paldies Mazar par neaizmirstamā m emocijā m! Novē lu visiem tū ristiem brī niš ķ ī gas brī vdienas!
(pievienoju baseina, restorā na fotoattē lu)
аватар kievazbukatrav
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jos zemā s cenas dē ļ - 12200 UAH. par diviem 9 dienā s, piemē ram, 2019. gadā es maksā ju tik daudz par vienu 10 dienā s Amwaj Sharm 5 * pirmā s lī nijas viesnī cā . Š armā jau piekto reizi viesnī cā s no 3* lī dz 5*, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos zemā s cenas dē ļ - 12200 UAH. par diviem 9 dienā s, piemē ram, 2019. gadā es maksā ju tik daudz par vienu 10 dienā s Amwaj Sharm 5 * pirmā s lī nijas viesnī cā . Š armā jau piekto reizi viesnī cā s no 3* lī dz 5*, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cā Mazar nav teritorijas vispā r, un tā , kas nav labi kopta - nav zaļ umu un ziedu. Ļ oti nabadzī ga un nož ē lojama viesnī ca, kas stā vē ja tuksnesī blakus bū vlaukumam, tā pē c viņ i nekad netika uz pludmali – brauca ar mikroautobusu, kurš kursē ļ oti ā tri un biež i. Pludmale ir liela un ļ oti laba: rifs diezgan bagā ts, daudz zivju, koraļ ļ i dzī vi, pontons ī ss, netā lu atrodas pamestas viesnī cas pludmale ar skaistā m maigā m smiltī m, lai nokļ ū tu lī dz tai ir jā apbrauc klints pie jū ras. Tie ir visi š ī s viesnī cas plusi.
Ē diens bezgarš ī gs, vienmuļ š - rī si, makaroni un kartupeļ u biezeni uz ū dens. No š iem produktiem var pagatavot tik daudz gardu piedevu (man ir 64 gadi un 53 gadi es gatavoju daž ā du bijuš ā s PSRS tautu ē dienus), bet š eit pavā rs nesasprindzinā s - ē diet, ko viņ i dod. Gaļ u, putnu gaļ u un zivis dod katru dienu vakariņ ā s pa mazam gabaliņ am, pietiek salā tu un dā rzeņ u, tika doti arī augļ i - izsalcis nebū si. Turklā t tā bija pirmā viesnī ca manā mū ž ā , kur nebija kū ku un saldumu, un baseina bā rā nebija kafijas vai tē jas (nav kafijas automā ta! ), Dzert tos varē ja tikai ē damzā lē atseviš ķ ā s somā s un tikai viena veida.
Viesnī ca ir netī ra - uzkopš ana tiek veikta tikai reģ istratū rā un pie baseina, lai gan, kad es palū dzu reģ istratū rā iztī rī t istabu un nomainī t gultu, viņ i to izdarī ja ā tri un ļ oti tī ri, lai gan es atstā ju š okolā des tā felī ti un uzrakstī ju jums - personā ls nav izlutinā ts un kaimiņ iem ir š okolā de bez piezī mes neņ ē ma. Odi un odi Ē ģ iptē ir visur, bet Mazar viesnī cā to ir ī paš i daudz - nepalī dz ne fumigators, ne smidzinā š ana no reģ istratū rā paņ emtā s pudeles. Reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s laikā problē mu nebija.
аватар _805922
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jū ra un haizivju lī cis ir vienkā rš i pā rsteidzoš s, visiem bija pietiekami daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cā ir transporta pakalpojumi, kas aizved lī dz jū rai 2 reizes dienā , ļ oti draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Jū ra un haizivju lī cis ir vienkā rš i pā rsteidzoš s, visiem bija pietiekami daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cā ir transporta pakalpojumi, kas aizved lī dz jū rai 2 reizes dienā , ļ oti draudzī gs personā ls. Š ajā viesnī cā valda silta atmosfē ra pat ar sveš iniekiem.
Televizoram ir kanā li krievu valodā , internetam labā k pirkt vietē jo karti.
Animatori Jautri puiš i, dejas bija katru dienu.
Saimnieks visas problē mas atrisinā ja pē c mū su pieprasī juma - tas ir karstā ū dens trū kums telpā , problē ma ar kondicionieri.
Ļ oti liels mī nuss ir pā rtika un antisanitā ri apstā kļ i. Un saimnieks ignorē tū ristu lū gumus par ē dienu. Jā , š ī ir 3 zvaigž ņ u viesnī ca, un mē s nebijā m gaidī juš i garneles, bet ubagot brokastī s vā rī tas olas ir par daudz! Brokastis no 7 lī dz 10:00 no rī ta, un 8:30 no rī ta nebija ko ē st un cilvē ki bija saš utuš i izsalkuš i! Visu nedē ļ u galvenie ē dieni bija rī si, makaroni un pā rvā rī ti dā rzeņ i! Š efpavā rs katram pa porcijā m iedod nelielu gabaliņ u vistas vai zivs! Svaigi dā rzeņ i, ja tos tā var nosaukt, bija vismaz! Ja atnā cā t 20 minū tes pē c vakariņ u vai pusdienu sā kuma, tad tā s nesaņ emsiet.
Ja vē lies daudz notievē t un nebaidies no saindē š anā s draudiem, tad vari iet! Uz š o viesnī cu ir stingri aizliegts doties kopā ar bē rniem!
аватар kulbidanastya541
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzreiz ieradā mies viesnī cā.9 no rī ta, mū s aizsū tī ja paē st un iekā rtojā mies - milzī gs pluss, jo bijā m noguruš i no ceļ a. Krieviski runā još i darbinieki reģ istratū rā . Viesnī cu izvē lē jā mies cenas dē ļ , teritorija maza (bet tas mums pluss, jo mums nepatī k lielas viesnī cas). … Tomēr ▾ Uzreiz ieradā mies viesnī cā.9 no rī ta, mū s aizsū tī ja paē st un iekā rtojā mies - milzī gs pluss, jo bijā m noguruš i no ceļ a. Krieviski runā još i darbinieki reģ istratū rā . Viesnī cu izvē lē jā mies cenas dē ļ , teritorija maza (bet tas mums pluss, jo mums nepatī k lielas viesnī cas). No viesnī cas priekš rocī bā m tas, protams, ir darbinieki, labi darī ts, viņ i nekavē joties atrisinā ja visas problē mas, kas mums radā s. Istabas izcilas, bijā m iekā rtojuš ies lielā divistabu apartamentā ) Strā dā kondicionieris, ir ledusskapis, TV ar krievu kanā liem) Liels balkons, viss tī rs.
Ē diens labs, izsalkuš ais negā ja augļ i un gaļ a katru dienu ir izvē le) no mī nusa nav kafijas automā ts un alus bā rā (manuprā t alum pat vajadzē tu bū t trijniekā ), no cita mī nusa - wi-fi tikai reģ istratū rā un strā dā ļ oti slikti! Tā pē c iesaku uzreiz iegā dā ties sev SIM karti, transfē rs uz pludmali ved visu pē c grafika (pludmale lieliska, koraļ ļ u rifs krā š ņ s, lietussargu un sauļ oš anā s krē slu pietika visiem! ). Lī dz Nama lī cim un vecpilsē tai ar mikroautobusu jā brauc kā das 15-20 minū tes, maksā dolā ru. Nu vispā r varu ieteikt viesnī cu.
аватар calm19.10.19
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man viss patika - ieč ekojā mies 7:00, uzreiz pē c ieraš anā s, pabarojā m un vedā m uz pludmali (smiltis, jū ra, masā ž a - relaksā cija). Viesnī ca ir skaista, skats no skatu laukuma uz jumta ir lielisks. Viņ i atsauksmē s rakstī ja, ka ir izsalkuš i - cilvē ki, jū s neē dī sit visas pusdienas vai vakariņ as, porcijas nav mazas! Baseins ir visu diennakti, vestibila bā rā ir ū dens dzesē tā js, nav divreiz jā jautā bā rmenim. … Tomēr ▾ Man viss patika - ieč ekojā mies 7:00, uzreiz pē c ieraš anā s, pabarojā m un vedā m uz pludmali (smiltis, jū ra, masā ž a - relaksā cija). Viesnī ca ir skaista, skats no skatu laukuma uz jumta ir lielisks. Viņ i atsauksmē s rakstī ja, ka ir izsalkuš i - cilvē ki, jū s neē dī sit visas pusdienas vai vakariņ as, porcijas nav mazas!
Baseins ir visu diennakti, vestibila bā rā ir ū dens dzesē tā js, nav divreiz jā jautā bā rmenim.
Paldies viesnī cas ī paš niekam par tū lī tē ju problē mu atrisinā š anu.
аватар _630780
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ta ar draugu tikpat lē ti kā jebkad. 2-3 dienas pieradā m, gribē jā m pat mainī t viesnī cu, bet tad pieradā m pie visa un pā rē jais paskrē ja ar blī kš ķ i. Sā kumā š oks no ē damistabas diē tas, bet procesā izrā dā s, ka viss ir pietiekami un viss ir pagatavots garš ī gi, nevis taukains. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugu tikpat lē ti kā jebkad. 2-3 dienas pieradā m, gribē jā m pat mainī t viesnī cu, bet tad pieradā m pie visa un pā rē jais paskrē ja ar blī kš ķ i. Sā kumā š oks no ē damistabas diē tas, bet procesā izrā dā s, ka viss ir pietiekami un viss ir pagatavots garš ī gi, nevis taukains. Viņ i secinā ja, ka, ja jū s neko nepievienosit no sava, jū s varat nedaudz zaudē t svaru. Korfū rā nopirkā m papildus dā rzeņ us un augļ us, sieru. Mē s devā mies uz viesnī cu tikai Sharks Bay dē ļ , un tā attaisnoja mū su cerī bas. Vairā kas nopeldē jā m gandrī z lī dz Grand Oasis. reiz, redzē jā m mantarajas, daž ā da lieluma dzeloņ rajas, peldē jā mies ar Napoleonu, daž iem paveicā s ieraudzī t bruņ urupuci. Secinā jā m, ka viesnī ca ir piemē rota pieredzē juš iem cilvē kiem, kuri mī l jū ru. Vē los atzī mē t arī viesnī cas neparasto atmosfē ru – jū ties kā mā jā s, visi dzī vo kā viena draudzī ga ģ imene, personā ls neuzbā zī gs un draudzī gs. Viens mī nuss - vakarā nav kur braukt, tikai aizbraukt vai nu ar mikroautobusu par 5 mā rciņ ā m vai ar š oferi ar jautru kompā niju par 1 dolā ru uz Naamu, Old Market, ko arī izdarī jā m.
аватар websayt.info
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta 8 naktis par 7000 UAH. diviem lidojumiem kopā! Ir wifi. Viņ i labi barojas: zivis, gaļ a, rī si, kartupeļ i, deserts - augļ i, ī si sakot, nepalieciet izsalkuš i! Melnajā jū rā par tā du naudu var ī rē t tikai mā jokli!. … Tomēr ▾ Atpū ta 8 naktis par 7000 UAH. diviem lidojumiem kopā!
Ir wifi.
Viņ i labi barojas: zivis, gaļ a, rī si, kartupeļ i, deserts - augļ i, ī si sakot, nepalieciet izsalkuš i!
Melnajā jū rā par tā du naudu var ī rē t tikai mā jokli!
аватар sales.1opt
Viņ i aizvedī s jū s uz pludmali (3 minū tes lī dz pludmalei un 10 minū tes kā jā m). Vakarā viņ i aizvedī s uz Soho, Old Market, Naama Bay (arī aizvedī s atpakaļ ). Pludmale 10 no 10 - Sharks Bay (haizivju pludmale), snorkelē š ana un nirš ana š eit ir vislabā kā! ! ! Mazā ra ī paš nieks ir ļ oti draudzī gs cilvē ks. … Tomēr ▾ Viņ i aizvedī s jū s uz pludmali (3 minū tes lī dz pludmalei un 10 minū tes kā jā m). Vakarā viņ i aizvedī s uz Soho, Old Market, Naama Bay (arī aizvedī s atpakaļ ). Pludmale 10 no 10 - Sharks Bay (haizivju pludmale), snorkelē š ana un nirš ana š eit ir vislabā kā! ! ! Mazā ra ī paš nieks ir ļ oti draudzī gs cilvē ks. Esam apmierinā ti))))
Обед
аватар putinxyilo666
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es apmetos š ajā viesnī cā treš o reizi. Klusums, skaista arhitektū ra, mā jī gi apartamenti ar virtuvi un labā m mē belē m, svaigs remonts, patī kama apkalpoš ana, tū lī tē js risinā jums jebkurā m problē mā m. … Tomēr ▾ Es apmetos š ajā viesnī cā treš o reizi. Klusums, skaista arhitektū ra, mā jī gi apartamenti ar virtuvi un labā m mē belē m, svaigs remonts, patī kama apkalpoš ana, tū lī tē js risinā jums jebkurā m problē mā m. Viss nepiecieš amais darbojas pareizi - ledusskapis, kondicionieris, fē ns, karstais ū dens, TV. Pieejamas ziepes un š ampū ns. Peldbaseins visu diennakti. Ē diens porcijā s - garš ī gs, mā jī gs, ē ģ iptieš u nacionā lā virtuve, brokastis - eiropeiska. Animā cija ir neuzkrī toš a, mū zika uz baseina ir starptautiska. Alkohols vietē jā bā rā , bez alus. Ū dens visu diennakti dzesē tā jā reģ istratū rā , kafija un tē ja - restorā nā . Viesnī cā ir taksometra iespē ja. Bezmaksas transports uz pludmali. Pludmale - smiltis, koraļ ļ i, zivis, pontons. Kopē jais iespaids par viesnī cu - atpū ta ar draugiem villā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Aleksey59
Uzminiet, kurš tur bija nesen. Vai ir vērts iet? Prioritātē: rifs, normas. istabiņas, nu, lai nemirst badā. Pēc atsauksmēm - nekas saprotams. Saprotu, ka 3-ka, bet finanses ierobežotas, bet peldēt gribas.
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums kristifiona
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums Matveika
Tagad pēc atlaidēm viesnīcai norādīts, ka ir 4. Skats patika. Žēl, ka līdz pludmalei ir kādas 20 minūtes ar kājām (vai autobusu). Jautājumi: 1. Kāds ir ceļš uz pludmali. 2. Kā ar ūdeni?
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в Шарм-эль-Шейхе в 2 км от залива Шаркс и в 7 км от залива Наама. Из отеля открывается вид на залив Акаба. Отель подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 км от международного аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Бесплатный трансфер до пляжа. Вход в море – песок, коралловая отмель (рекомендуется специальная обувь).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Wi-Fi (платно). Круглосуточная стойка регистрации, терраса для загара, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Дартс.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 100 номеров. Отель состоит из 4-х двухэтажных корпусов.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, сейф, спутниковое телевидение, принадлежности для чая и кофе, фен, мини-холодильник, балкон.

Adrese Sharks Bay, 45214 Шарм-эль-Шейх, Египет
Tālruņi: +20225215048
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.