Ja apsverat Mazāru kā atvaļinājuma iespēju, šeit ir 10 dzīves iespējas

Rakstīts: 10 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 11 — 23 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
10 glā bš anas pasā kumi brī vdienā m Mazā rā :
1. Neizvē lieties Mazar viesnī cu savai atpū tai. Nekā dā gadī jumā , par katru cenu. Labā k par tā du paš u budž etu izvē lieties kaut ko labā ku. Ir varianti. Meklē t.
2. Ja zini pie sevis, ka tavā dzī ves pieredzē ir periodi, kad ar visiem spē kiem centies izdzī vot vai pabarot ģ imeni braš ajos 90. gados, visa trū kuma un cī ņ as par katru gabaliņ u laikā – visi š ie instinkti un prasmes tavē jie ļ oti ā tri aktivizē sies un padarī s tavu atpū tu un pā rē jos apkā rtē jos cilvē kus ā rkā rtī gi grū ti panesamu. 1.  vienums jums.

3. Ja tavā dzī ves pieredzē nebija pilnī gas deficī ta perioda un tu ļ oti vē lies to piedzī vot pats – esi ļ oti uzmanī gs pret sevi, š ā da pieredze var bū t traumatiska. Pē c atpū tas var bū t nepiecieš ams konsultē ties ar speciā listu. 1.  vienums ir arī jums.
4. Izturieties pret Mazar viesnī cu kā pret moteli. Vai esat redzē juš i amerikā ņ u filmas? Vai esat redzē juš i moteļ us? Tik ļ oti krā sainas iestā des ar mirgojoš ā m zī mē m? Tā tas ir. Motelis. Noč lež ka.
5. Ja tomē r izdevā s tur kaut ko apē st, iedzert vai aizbraukt uz pludmali ar mikroautobusu - lieliski. Bet neizvirziet sev to kā mē rķ i un neuztveriet to kā normu - tā dā veidā jū s riskē jat visu atvaļ inā jumu pavadī t spriedzē , trauksmē , vilš anā s un konkurences apstā kļ os. Vai jums to vajag? Atkal, š is ir motelis. Skatī t 1. punktu.
6. Krā j uzkodas mā jā s. Paņ emiet to, kas jums patī k ē st. Rieksti, sē klas, vafeles, cepumi, bageles, batoniņ i, saldumi, š okolā des konfektes, č ipsi, graudaugi. Desa ar/uz vakuumiepakojuma bū s ļ oti parocī ga. Ņ emiet tē ju un kafiju maisiņ os vai brī vā veidā – ko vien vē laties. Tas viss ir ļ oti noderī gi. Nē , ne par dzeramnaudu darbiniekiem. Tas viss ir priekš jums.
7. Ja jums patī k atvaļ inā juma laikā dzert labu alkoholu, ņ emiet to lī dzi. No beznodokļ u vai lielveikala.

8. Ja neizmantojā t ieteikumus par pā rtikas krā juma veidoš anu un izjutā t steidzamu vajadzī bu pē c kaut kā atsvaidzinā ties vai iedzert ko garš ī gu, aromā tisku un stipru, dodieties pastaigā . Naama Bay - brauc ar mikroautobusu, ir Carrefour lielveikals, beznodokļ u, veikali, restorā ni, pastaigu promenā de. Soho laukums - 40 minū š u gā jienā vai ar mikroautobusu, var staigā t, paē st, kaut ko nopirkt, bet dā rgā k. Vecais tirgus - nokļ ū t ar mikroautobusu, zivju restorā ni, veikali, metro lielveikals, moš eja. Izvē lieties zivju restorā nu atbilstoš i izstā dī to zivju un jū ras velš u svaigumam. Dodieties tur, kur jums garš o, ko ē dat visvairā k, pasū tiet to, kas jums garš o. Var paņ emt lī dzi un ar smarž u savaldzinā t visu autobusu.
9. Lai daž ā dotu atvaļ inā jumu, varat doties izbraucienā ar jahtu pa Tirā nas salu, braucienu uz Ras Mohammed vai Dahab - jū ras brī vdienu cienī tā jiem. Pusdienojiet mierā un klusumā . Vai kvadracikli vakarā tuksnesī – klusas beduī nu vakariņ as bonusā . Iepriekš pā rbaudiet maltī š u pieejamī bu ekskursijā .
10. Pavadi vairā k laika jū ras tuvumā . Haizivju lī cis ir ļ oti skaists, it ī paš i, ja kuģ ojat no otrā pontona pa kreisi. Pludmales klubs, kurā atpū š as Mazā ras viesi, atrodas no vē ja visnoslē gtā kajā vietā . Ir kafejnī cas, veikali ar pludmales piederumiem un augļ iem.
Ja izlemjat par š o ekstrē mo piedzī vojumu un rezervē jat Mazaru, novē lu jums patī kamu un ē rtu uzturē š anos! Lai vai kas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu