Jauka viesnīca, lieliska pludmale un līcis

Rakstīts: 9 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 22 — 30 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Mazā rā bijā m otro reizi. Izvē le krita uz Š arkizas lī ci. Jū ra un savvaļ as daba aizē no visus viesnī cas trū kumus. Kaut kas viesnī cā kļ uvis labā ks, kaut kas sliktā ks. Internets sā ka darboties visā viesnī cā , bet pē dē jā dienā tas pazuda, mē s aizlidojā m, un mū su draugi devā s pie ī paš nieka (viņ š vienmē r ir klā t), tā pē c viņ i to ieslē dza trī s sekundē s. Personā ls reģ istratū rā ir mainī jies, nevis uz labo pusi. Jū s lū dzat piezvanī t ceļ ojumu aģ entū rai, tā pē c viņ i sā k teikt, ka tie ir viņ u personī gie mobilie tā lruņ i un kontā nav naudas. Pagā juš ajā gadā viss bija savā dā k. Ē diens ir labs. Mums pietika. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Mums bez papildu maksas iedeva 3 istabu apartamentu 4 personā m. Netiks noņ emts. Bet mē s bijā m tam gatavi.
Visu dienu bijā m jū rā . Ar maziem bē rniem tur nav jā iet. Ir neliela smilš u pludmale, pā rē jais ir koraļ ļ u rifs. Stiepjas gar krastu. No pontonu tiltiem labā k braukt lejā un pa kreisi, kur vien skatā s acis. Stingrajas, murē nas, flautas zivis, koraļ ļ u zivis un tā tā lā k. Ja jū s peldat ap akmeni uz 4 Seasons viesnī cā m, tad tur bija barakuda, astoņ kā jis un bruņ urupucis. APbrī nojami! Masieris Dž eksons staigā pa pludmali, par viņ u lasī jā m š ajā vietnē apskatos, tā pē c bijā m gatavi š ai apbrī nojamajai masā ž ai. Vispā r mē s ar vī ru visu naudu iztē rē jā m masā ž ā , Š O NEKAD NEDARAM. Par stundu prasa 15 dolā rus, bet ja vairā kas reizes - tad katrs 10 dolā rus. Es saprotu masā ž u, bet TĀ DA! ! ! nekad, plus masā ž a galvai, ausī m, purnam, katram ķ ermeņ a milimetram!!! !
Ekskursijas (par cenu) ir lē tā kas viesnī cā .

Pats galvenais, esiet uzmanī gi: no rī ta ir spē cī gs bē gums, pē cpusdienā - paisums. Tā pē c labā k uzreiz nokā pt (uzkā pt) no pontonu tilta, tur, nelielā dziļ umā , paisums nav jū tams, un uz sē kļ a tas ievelkas jū rā . Ja ar tevi kaut kas nav kā rtī bā – pacel roku, kā ju, kliedz – viņ i ienirs un izglā bs. Tikai vienu dienu bija spē cī gs bē gums, kad rifs tika atklā ts par pusmetru. VEIKSMI! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu