Lido Sharm Hotel 4*– Atsauksmes

42
Novērtējums 6.210
№138 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.4 Numurs
5.9 apkalpošana
6.1 Tīrība
7.0 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīcas dizains ir stilizēts kā ērts laineris, uz kura jumta atrodas peldbaseins. No lielākās daļas viesnīcas numuru paveras lielisks skats uz Nāmas līci. Atvērts 1999. gadā, pēdējais daļējais remonts veikts 2018. gadā (remontētas visas telpas). Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas. Viesnīca atrodas Sarkanās jūras piekrastē, Om El Sid Hill plato, divu minūšu gājiena attālumā no Naama Bay centra. Piemērots jauniešiem un āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар Andrii2023
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies, jo braucā m uz turieni ziemā , citos reģ ionos pū š stiprs vē jš. Varu atzī mē t, ka lielā kais pluss ir tā atraš anā s vieta. Tas atrodas pirmajā lī nijā , tieš i blakus jū rai, bet pludmale ir neliela josla. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies, jo braucā m uz turieni ziemā , citos reģ ionos pū š stiprs vē jš.
Varu atzī mē t, ka lielā kais pluss ir tā atraš anā s vieta. Tas atrodas pirmajā lī nijā , tieš i blakus jū rai, bet pludmale ir neliela josla. Viņ i teica, ka var izmantot Marina Sharm viesnī cas pludmali, kas atrodas netā lu, bet viņ i mū s izdzina. Arī viesnī cai nav savas piestā tnes, un blakus esoš ā arī pieder Marina Sharm. Netā lu no tā s ir barjera, un apsargs pastā vī gi gaida, lai jū s izdzī tu.
Ē diens diezgan labs, bet vienmuļ š , t. i. , 12 dienu laikā nekas nav mainī jies. Tie paš i salā ti, makaroni, rī si.
Personā ls ir draudzī gs, bet pastā vī gi cenš as no jums "izspiest" naudu. Saldē juma, turku kafijas un biljarda cenas ir vienā das, tač u reģ istratū rā tiek pieprasī tas daudz augstā kas cenas.
Bet visvairā k mū s pā rsteidza darbinieku attieksme mū su izbraukš anas dienā.
Tā kā mū su izbraukš ana no viesnī cas bija pulksten 20:00, mums piedā vā ja pagarinā t istabu lī dz pulksten 16:00 par 30 USD, kam mē s piekritā m. Neko nenojauš ot devā mies pusdienot. Ē dienreizes laikā bija kaut kā da kņ ada, pie mums pieskrē ja kā ds vī rietis, kurš nes uz reģ istratū ru koferus un sā ka griezt no rokā m rokassprā dzes. Saš utuš i par š ā du rī cī bu, devā mies uz reģ istratū ru. Tur mums paskaidroja, ka mums vairs nav tiesī bu ē st viesnī cā un par pusdienā m jā maksā.16 dolā ri. Atbildot mē s paskaidrojā m, ka mums nav laika pusdienot, jo viņ u darbinieks sabojā ja mū su pusdienas. Tad viņ i sā ka saukt policiju. Paskaidrojā m, ka par to dienu mums ir samaksā ts, bet viņ i teica, ka tā da ir viesnī cas koncepcija.
Varu teikt, ka mē s daudz ceļ ojam, bet tā du neesmu redzē jis nevienā viesnī cā . Tā pē c viesnī ca ir liels mī nuss
Вигляд з балкона
аватар Anastasiia_Iryna
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska sagaidī š ana, ā tra reģ istrē š anā s un palī dzī ba ar bagā ž u. Teritorija visur kopta, mana istabiņ a liela un ar skatu uz jū ru, ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu! Ar elektroniku viss ir pareizi. Kas man te ī paš i patika, papildus komfortam un tī rī bai, ir viesmī lī gais personā ls, pusdienā s un vakariņ ā s bija kā svē tki, viesmī ļ i vē rī gi, smaidī gi, gā dī gi, ar humoru, š ī ir ī paš ī ba, kas man ļ oti patī k! Kopumā esmu iemī lē jusies š ajā viesnī cā un š ajā vietā , PALDIES!. … Tomēr ▾ Lieliska sagaidī š ana, ā tra reģ istrē š anā s un palī dzī ba ar bagā ž u. Teritorija visur kopta, mana istabiņ a liela un ar skatu uz jū ru, ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu! Ar elektroniku viss ir pareizi. Kas man te ī paš i patika, papildus komfortam un tī rī bai, ir viesmī lī gais personā ls, pusdienā s un vakariņ ā s bija kā svē tki, viesmī ļ i vē rī gi, smaidī gi, gā dī gi, ar humoru, š ī ir ī paš ī ba, kas man ļ oti patī k!
Kopumā esmu iemī lē jusies š ajā viesnī cā un š ajā vietā , PALDIES!
аватар kru-72
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu izvē lē jā mies divas dienas pirms izlidoš anas (vajadzē ja bū t laicī gi noteiktos datumos) no tā , kā da tā bija. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu atraš anā s vietas un pozitī vo atsauksmju dē ļ . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies divas dienas pirms izlidoš anas (vajadzē ja bū t laicī gi noteiktos datumos) no tā , kā da tā bija. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu atraš anā s vietas un pozitī vo atsauksmju dē ļ .
Iespē jams, pozitī vā s atsauksmes ir saistī tas ar to, ka cilvē ki nav bijuš i labā s viesnī cā s. Bet mē s, pieraduš i pie augstas kvalitā tes ē ģ iptieš u 5 *, ierodoties bijā m nedaudz š okē ti (jā , mē s zinā jā m, ka tas ir 4 *, bet cena nebija daudz lē tā ka kā par 5 *). Viesnī cas inscenē tā s fotogrā fijas uzņ emtas jau sen un neatbilst mū sdienu realitā tei. Kopumā š ī viesnī ca vairā k atgā dina lielu, daudzstā vu, koka kotedž u pie jū ras. Un arī , ja esi vecā ks, tad viesnī ca var atgā dinā t padomju pansionā tus. Un tagad par pā rē jiem iespaidiem pa punktam:
1. Atraš anā s vieta. Š eit viss ir kā rtī bā , tieš i blakus jū rai, 100 metrus no iepirkš anā s ielā m, restorā niem un citā m izklaides vietā m. Skaisti skati no krasta un ī paš i no jumta, kur baseins atrodas lī cī un kalnos. Lieliski rezultā ti, kā saka emuā ru autori, "Instagram" fotogrā fijas. Bet no ē damistabas nav nekā du skatu, lai gan tā atrodas paš ā krastā , jo ir slē gta no jū ras ar netī ru plē vi (vē ja aizsardzī ba). Tas pats stā sts ar atklā tu laukumu otrajā stā vā , kur tiek rī kotas vakara diskotē kas.
2. Ē diens. Nu, š is ir tikai gadī jums, kad izsalcis nepaliksi, bet arī frizieru nemeklē . Š efpavā rs ir labi darī ts, cenš oties no trū cī gā produktu komplekta izspiest maksimā lu daž ā dī bu. Tiesa, produktu otrreizē jā pā rstrā de ir pā rā k pamanā ma. Jū ras veltes...ja tā s tiek uzskatī tas par tilapijas lī meņ a zivī m, kas pagatavotas daž ā dos veidos, tad tā s droš i vien arī ir. Augļ u nav daudz, bet tie ir saldi...Deserti ir pā rsteidzoš i visi ē dami. "Stiprs" alkohols ē damistabā daž ā du krā su un nosaukumu, bet garš a vienā da (dzert var, bet ne daudz). Vī ns pacieš ams. Alu lej no pudelē m. Bet bā ros kokteiļ i ir pā rsteidzoš i labi (pie baseina gan taisī ja daž ā dus, bet uz pludmali bija tikai viens skats) Braucā m ekskursijā s, iedeva izcilas pusdienu kastī tes, dā rgu viesnī cu lī menī .
3. Skaitļ i. Vecas, beigtas, mē beles tā ds sveiciens no 80. gadiem, bet viss iztur, darbojas. Ļ oti augsta dzirdamī ba pa priekš ē jā m durvī m, liekas, ka tā das nemaz nav. Ir strā dā još s seifs (bez maksas), tē jkanna, fē ns un TV. Ledusskapis ir miris. No produktiem tē ja, kafija, ū dens pudele vienai personai dienā (lī dz regulā ri). Pludmales dvieļ i tiek mainī ti katru dienu (nesiet uz numuru pē c brokastī m). Duš as piederumi mainā s pē c vajadzī bas. Tī rī š ana ir normā la.
4. Personā ls. Š is ir š ī s viesnī cas ī paš ums. Laipna, draudzī ga, vienmē r cenš as palī dzē t. Kad sē tnieks iet garā m ē damistabā katru reizi, kad novē lat labu apetī ti, tas ir tā vē rts. Naudu nelū dz. Pā rvaldnieks pats piegā dā ja un izņ ē ma mū su koferus.
5. Animā cija. Papildus vakara diskotē kā m netika manī ts.
6. Lopkopī ba. Izsalcis kaķ is, nekaunī gi zvirbuļ i un augstprā tī ga vā rna ē damistabā .
7. Pludmale. Pie viesnī cas neliela strī piņ a, bet ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu (varbū t tā pē c, ka ē na ir puse dienas). Teica, ka varot aiziet uz kaimiņ u viesnī cas pludmali, bet mū s no turienes padzina. Ir stacionā rs pontons, uz kuru viņ i nā k no daž ā dā m viesnī cā m, un, starp citu, neviens ar tiem nebrauc. Tā tad normā li peldē t var tikai no tā , jo tā ir dziļ a. Un no pludmales lī dz viduklim lī dz pat bojā m. Viesnī cas tuvumā NAV rifu. Ir 5-6 zivju sugas, kuras baro tū risti. Teica, ka, ja ej pa pludmali vairā k nekā kilometru virzienā uz Tropitel viesnī cu, tad tur š ķ iet, ka ir rifs.
8. Baseins. Ir tikai viens un bildē izskatā s liels. Patiesī bā tā ir tikai liela burbuļ vanna. Starp citu, ū dens tiek uzkarsē ts labi, lī dz "svaiga" piena stā voklim. Kā pnes svā rstā s, restes krī t nost.
9. Iepirkš anā s. Blakus viesnī cai ir publiskā aptieka ar fiksē tā m cenā m. Tirdzniecī bas pasā ž as sā kumā ir fiksē tas cenas veikals Fix Price (tā , starp citu, citos veikalos cenas nav ī paš i augstas un pā rdevē ji vai nu uzreiz pasaka zemu cenu, vai arī ā tri paceļ as bez lielas kaulē š anā s) .
10. Covid-19. Daž i darbinieki valkā zoda maskas. Pā rbaudiet temperatū ru pie ē damistabas ieejas. Un viss.
Secinā jums. Viesnī ca sedz 50 procentus no izmaksā m par atraš anā s vietu, skatu un personā la viesmī lī bu. Kam viesnī ca ir ieteicama? Ģ imenes ar bē rniem - absolū ti nē . Jaunieš i - tikai tad, ja plā nojat visu laiku tusē t ā rpus viesnī cas (kuras, starp citu, praktiski vispā r nav). Ieteicams pensionā riem, pā riem un cilvē kiem, kuri izmantos viesnī cu tikai nakš ņ oš anai, ceļ ojot pa Ē ģ ipti ar ekskursijā m.
аватар Ninana
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar vī ru tikai atpū š amies Lido un jau gribam dalī ties iespaidos. Pirms ceļ ojuma palasot atsauksmes, negaidī jā m mega servisu un izvē lē jā mies š o viesnī cu skata un atraš anā s vietas dē ļ . Tā tad kopumā mē s nebijā m vī luš ies. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru tikai atpū š amies Lido un jau gribam dalī ties iespaidos. Pirms ceļ ojuma palasot atsauksmes, negaidī jā m mega servisu un izvē lē jā mies š o viesnī cu skata un atraš anā s vietas dē ļ . Tā tad kopumā mē s nebijā m vī luš ies.
Sā kš u ar plusiem:
- lieliska atraš anā s vieta, gandrī z bezvē jš ; blakus iepirkš anā s ielai, var nopirkt gandrī z visu
- skats no istabas
- Lieliska pludmale, ir smilš aina ieeja no krasta (bet es tomē r ieteiktu valkā t koraļ ļ us) un no mola
- Kompakta zona, kas izrā dī jā s diezgan ē rta
– Ar ē dienu, manuprā t un gaumi, arī viss ir labi
- Istabu uzkopš ana katru dienu. Ziloņ u veidoš ana no dvieļ iem))
– Personā ls pā rsvarā ir draudzī gs un smaidī gs
– Mums patika masā ž a no viesnī cas. 15min vispā rē jā masā ž a - $15. Kurss ir vē l lē tā ks. Meitenē m iet ļ oti labi. Varbū t dvieļ i un ne pirmais svaigums, bet cena maza. Bet mū su ceļ ojumu rī kotā ja hammam par 50 USD bija ļ oti apbē dinā ts. Tā pē c labā k veikt masā ž u Lido)
– Man animā cija kopumā patika, puiš i cenš as
Mī nusi:
- nez kā pē c darbinieki nekad nepadodas. Ja jums tas ir nepiecieš ams, jū s tiekat nosū tī ts uz reģ istratū ru, lai samainī tu naudu. Un reģ istratū rā tevi nosū ta kaut kur tā lu prom meklē t bankomā tu ā rpus viesnī cas. Es nesaprotu š o pieeju
– Mums bija interesanta situā cija ar biljardu. Vispā r baseina bā rs strā dā lī dz 17:00, tā pē c arī biljards ir lī dz 5, kas arī ir kaut kā neloģ iski - to var spē lē t tikai svelmainā karstumā . Pē c tam divas dienas mē s spē lē jā m par 4 USD stundā . Treš ajā dienā spē lē jā m spē li un konstatē jā m, ka nodalī jums ar bumbā m ir aizslē gts. Reģ istratū rā mums teica, ka 4 dolā ri (pē kš ņ i) maksā vienu spē li. Uz mū su jautā jumiem, kā pē c vakar un aizvakar š ī cena bija par stundu, viņ i no visa spē ka liecina par neizpratni un saš utumu. Es arī nepamanī ju nevienu plā ksni ar paš reizē jā m cenā m š ajā rā dī tā jā un ieteica viņ iem to darī t tā pat. Kaut kā ds dī vains mā rketings ē ģ iptieš u valodā .
– Pā ris reizes cilvē kiem nepietika vietu pusdienā m. Bet par personā lu sū dzī bu nav – viņ i strā dā ja ļ oti ā tri. Tas vairā k ir plā noš anas jautā jums.
- Biež i pie baseina nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Daž i ļ oti gudri atpū tnieki tur atstā j pludmales dvieļ us, piemē ram, paņ em sauļ oš anā s krē slu, un paš i dodas uz pludmali un arī tur ņ em sauļ oš anā s krē slus, bet ar saviem dvieļ iem un lietā m. Es ceru, ka viesnī ca pievē rsī s uzmanī bu š im sarkanajam kaklam un joprojā m aizliedz sauļ oš anā s krē slus pie baseina visu dienu
– Mū su istaba atrodas tieš i zem bā ra. Skaidrs, ka virs mums skaļ a mū zika skan lī dz 11 minimums, bet tas nav svarī gi. Problē ma ir bā ra krē sli, kurus ir pienā cis laiks vai nu ieziest, vai izmest. Viņ u radī tā skaņ a ir nikna, un tie, kas atpū š as bā rā , to ī sti nedzird skaļ ā s mū zikas dē ļ . Bet tie, kas vē las gulē t, ļ oti daudz dzird)
- LIDO viesnī cai nav savas piestā tnes. Š ī ir Marina Sharm viesnī cas piestā tne. Dienas laikā no tā var peldē t, bet vakarā tur nevar doties. Arī tad, kad aktivitā š u nav vispā r, ir slē gta barjera un apsargs nelaiž molā
- nav jogas paklā jiņ u (( kā tas vispā r ir?
- viņ i ar prieku aicina uz maksas diskotē kā m
Номер Вид с крыши
аватар Shunechka9944
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ieradā mies 10:00, un tā pē c Brī vu istabu nebija, reģ istratū rā gaidī jā m reģ istrē š anos, lai gan ieč ekojā mies nedaudz agrā k, apmē ram stundu. Numuriņ š parasts, viss strā dā , skats no istabiņ as protams ir tikai pasaka, tā pē c arī izvē lē jā mies š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 10:00, un tā pē c Brī vu istabu nebija, reģ istratū rā gaidī jā m reģ istrē š anos, lai gan ieč ekojā mies nedaudz agrā k, apmē ram stundu. Numuriņ š parasts, viss strā dā , skats no istabiņ as protams ir tikai pasaka, tā pē c arī izvē lē jā mies š o viesnī cu. Attiecī bā uz jū ru: saulriets ir smilš ains, bet ļ oti sekls, no vā rda vispā r, protams, ideā li piemē rots bē rniem, bet jā iet lī dz dziļ umam). Ē diens man ir ideā ls, neesam izvē lī gi pā rtikai, bet barojā m kauš anai. Personā ls bija ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, nekā du problē mu nebija. Animā cija Izklaide: strā dā.2 animatores meitenes, Olja neļ ā va viņ ai garlaikoties, no rī ta vingro, pē cpusdienā organizē ja konkursus pie baseina, kopumā bija interesanti. Ī paš s paldies viņ ai!
Vakarā vienmē r ir programma, citreiz karaoke, citreiz uguns š ovs, citreiz austrumu dejas. Un pē c 10 sā kā s diskotē ka. Viens mī nuss ir ļ oti maz jaunieš u, bet tas noteikti neattiecas uz viesnī cu) Un tā pē c es pieš ķ iru viesnī cai stabilu 5. Iesaku!
аватар vasilinaka-tut
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Objektī vi runā jot, tas ir diezgan labi. Nekas ā rkā rtē js, bet pieklā jī gs, ē rts. Ē diens labs un daudzveidī gs. Jū s varat redzē t zivis. Strā dā jiet labas pulksteņ a meiteņ u animatores. Vakarā meitene labi dzied. Ir karaoke. … Tomēr ▾ Objektī vi runā jot, tas ir diezgan labi. Nekas ā rkā rtē js, bet pieklā jī gs, ē rts. Ē diens labs un daudzveidī gs. Jū s varat redzē t zivis. Strā dā jiet labas pulksteņ a meiteņ u animatores. Vakarā meitene labi dzied. Ir karaoke.
аватар svitlana1r1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā atpū ties 14 dienas. Gribē jā s mierī gas brī vdienas un jū ra bija tuvu, tā pē c izvē le krita uz Lido Sharm. Es nekad to nenož ē loju. Ir jā saprot, kurš kam seko. Jā , viesnī ca nav jauna, bet tas viss ir apm. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū ties 14 dienas. Gribē jā s mierī gas brī vdienas un jū ra bija tuvu, tā pē c izvē le krita uz Lido Sharm. Es nekad to nenož ē loju. Ir jā saprot, kurš kam seko.
Jā , viesnī ca nav jauna, bet tas viss ir apm. Numuri ir tī ri, plaš i, vairums no tiem ir ar skatu uz jū ru. Kondicionieris strā dā , troksni nemanī ju.
Profesionā le ir draudzī ga, nebū s laika skatī ties viņ u virzienā , kā jau viņ i tuvojas, neviens, neprasot nekā dus $, lai gan cienu par š ā du darbu un ir vē rts pateikties.
Kas attiecas uz pā rtiku - nav lielas izvē les, bet viss ir garš ī gs un pietiekamā daudzumā . Katru dienu ir zivis, gaļ a, grils. Brokastis ir vienmuļ as, bet pā rsvarā tā ir visā s viesnī cā s. Ir arī daudz augļ u; ā boli, gvajava, banā ns, arbū zs, arbū zs, vī nogas.
Reģ istrē š anā s viesnī cā no 14 gadu vecuma un izrakstī š anā s no 12 gadu vecuma, tā di noteikumi ir jā saprot.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska Naama Bay centra vieta.
Tiem, kas neprot peldē t, ir maigs pasā kums, kurš vē las uzreiz doties dziļ umā - ieeja no mola.
Katru vakaru viesnī cā tiek rī kotas izrā des.
Š ī viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m.
Tie, kas dosies atpū sties, bū s apmierinā ti. Tie, kas nezina, ko vē las, meklē s trū kumus, kā jebkurā viesnī cā.
Viesnī cā ir daudz atkā rtotā ju.
Jā salī dzina cena - kvalitā te.
Mē s ar draugiem bijā m apmierinā ti ar pā rē jo.
аватар blackness1349
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mana sieva un es palikā m š ajā viesnī cā jū nija vidū . Atraš anā s vieta lieliska, paš ā jū ras krastā . Pludmale maza, bet vairā k vai mazā k normā la un tī ra. Ē diens viesnī cā normā ls, pusdienas un vakariņ as daudzveidī gas, augļ u nav daudz, bet pietiekami. … Tomēr ▾ Mana sieva un es palikā m š ajā viesnī cā jū nija vidū . Atraš anā s vieta lieliska, paš ā jū ras krastā . Pludmale maza, bet vairā k vai mazā k normā la un tī ra. Ē diens viesnī cā normā ls, pusdienas un vakariņ as daudzveidī gas, augļ u nav daudz, bet pietiekami. Brokastis saturā nemaz nemainā s, visu pā rē jo no rī ta ē da pilnī gi vienu un to paš u. Ē damistabas darbinieki ir ļ oti draudzī gi un dara visu iespē jamo, lai iepriecinā tu. Saskrū vē juš i, viņ i to salabo.
Ļ oti apmulsis par galda piederumu trū kumu publiskajā telpā . Darbinieki paš i sakā rto tehniku ​ ​ uz galdiem, kā rezultā tā , ja pē c kā da apsē ž as, tad tī ras tehnikas vairs nav. Jā skraida pa tukš iem galdiem un jā meklē tī ras dakš iņ as un karotes. Var palū gt darbiniekiem atnest galda piederumus, bet vairumā gadī jumu viņ i arī skraida un savā c uz galdiem: nazis no viena galda, karote no otra. . . Pilns ar miskastē m. . . Papī ra salvetes gandrī z nekad nav, pē c pieprasī juma tiks atnests tikai viens.
Pati viesnī ca ļ oti nogurusi, numuriņ os nepiecieš ams remonts, mē beles vecas. Kondicionieris dū c kā traktors, gulē t ar ieslē gtu ir vienkā rš i nereā li. Wi-fi ir vā jš un tikai 500 mb bez maksas, lai turpinā tu lietot, viņ i prasa 10 USD)) Viņ i to pastā vī gi tī ra pē c pieprasī juma. Bā ri ir normā li, bā rmeņ i strā dā ā tri. Alkohols kā citur, kafija bā rā ir garš ī ga. Pie baseina bā rmenis pastā vī gi lū dz dzeramnaudu, otrajā stā vā bā rā viņ i to nepamanī ja. Animā cijas praktiski nav, ir divas meitenes-animatores, kuras var redzē t tikai vakarā . Viesnī ca vairā k domā ta ģ imenē m, ar bē rniem te noteikti bū s garlaicī gi.
Izrakstī š anā s no viesnī cas pulksten 12, tajā paš ā brī dī tiek nogriezta rokassprā dze un aizliegts izmantot ē damzā les un bā ra pakalpojumus. Mums ir vē ls reiss un ī stenī bā viņ i drī kstē ja dzert tikai ū deni, ē dieni un dzē rieni bija aizliegti un nevienu neinteresē , ka lidojums ir tikai naktī . . Nevienā viesnī cā neko tā du neesam redzē juš i. Izlikš ana - pati par sevi, bet ē š ana un kafijas dzerš ana nekad nav bijusi problē ma. . . Tā lā k vē l viena smadzeņ u sprā dziena porcija ir mē ģ inā jums nolikt lietas reģ istratū rā esoš ajā noliktavas telpā . Viņ š saka, viņ i saka, viss ir aizņ emts, atstā jiet koferus pie durvī m, bet tas, ka ir nepā rtraukta cilvē ku straume, nav jā uztraucas)) pē c konkrē tiem vā rdiem nodroš inā t vietu noliktavas telpā , viņ i ā tri atradu. Lai gan to grū ti nosaukt par noliktavas telpu, vienkā rš i telpa ar koferiem uz grī das. . .
Rezultā ts:
Viesnī ca: 3 no 5
Ē diens: 4 no 5
Pakalpojums: 1 no 5
аватар de-ni-s
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es sveicu visus atsauksmju un viesnī cu izvē les lasī tā jus. Uz Lido viesnī cas pā rē jā rē ķ ina nesakiet, ka tas ir Go-o-barn, lai neteiktu neko. Teikš u ī si un punktu pa punktam. 1. Izskatā s, ka visā viesnī cā viens strā dā još s kondicionieris ir 333, jo puiš i dzī voja 332, kondicionieris nemaz nedzesē ja istabu, trī s dienā s tika nomainī tas trī s istabas, kondicionieris nekur nedzesē ja. … Tomēr ▾ Es sveicu visus atsauksmju un viesnī cu izvē les lasī tā jus.
Uz Lido viesnī cas pā rē jā rē ķ ina nesakiet, ka tas ir Go-o-barn, lai neteiktu neko. Teikš u ī si un punktu pa punktam.
1. Izskatā s, ka visā viesnī cā viens strā dā još s kondicionieris ir 333, jo puiš i dzī voja 332, kondicionieris nemaz nedzesē ja istabu, trī s dienā s tika nomainī tas trī s istabas, kondicionieris nekur nedzesē ja. temperatū ra nenoslī dē ja zem 27 grā diem, tas ir skarbs.
2. Aparatū ra viss nož ē lojama, saku tā pē c, ka ledusskapis kaut kā pa dienu iztecē ja (ledusskapis nav uz freona), smirdē ja pē c amonjaka, istabā nevarē ja elpot, administratore atvainojā s un atsū tī ja paplā ti augļ us. piemē ram, ja ledusskapī naktī noplū da, tad slidas var izmest, un tad teiktu, ka tas ir pā rspī lē ts.
3. Pandē mijas laikā visi trauki ir atkā rtoti lietojami, bā rā bā rmenis vienkā rš i izskalo glā zi, nemazgā .
4. Ē dnī ca ir tā da, vispā r bez daudzveidī ga ē diena, kas palicis no pusdienā m, tiek dots vakariņ ā s.
5. Bū tī bā visi darbinieki iztiek bez maskā m, bet viņ i parasti nezina, kas ir cimdi.
6. JŪ RA nav tā jū ra, kas patiesī bā ir Ē ģ iptē , tā ir tikai no pirmā acu uzmetiena tī ra jū ra, skaistas daudzkrā sainas zivis te neredzē si, arī karaļ u š eit nav, ir tikai eļ ļ as traipi un traipi dī zeļ degviela no jahtā m ((((
Ir arī plusi.
1. Peldē ties baseinā vismaz 24/7, jo neviens neko nesaka, kampaņ ai nav aizsardzī bas, bet, ja vē laties paņ emt kā du dzē rienu no apakš ē jā bā ra (bā rs pie baseina tiek slē gts pē c pieciem, es ne precī zi neatceros) tas nepacelsies, jo TU palaidī si bā rmeni, kliedzot, atdod glā zi.
2.8 dienu laikā varē jā m apmeklē t divas viesnī cas Ē ģ iptē , jo sazinā jā mies ar odeon tours saimnieku (lidojā m no Koraļ a no Kijevas), izstā stī jā m nianses, odeon tours teica, ja LIDO administrā cija neatrisina š ā das nianses ietvaros. dienā , varam bez problē mā m nomainī t viesnī cu, ko izmantojā m, pā rcē lā mies uz piecinieku, protams, ne pilsē tā , bet kur ir koraļ ļ i, zivis, STRĀ DĀ gaisa kondicionē tā js, cieņ pilns personā ls, kas visi bija ģ ē rbuš ies maskas un cimdi, vienreizē jā s lietoš anas papī ra krū zes bez ierobež ojumiem, un piemaksa bija 8 dolā ri par istabu dienā .
Viesnī cā bija trī s pilnas dienas, ceturtajā pā rcē lā mies uz Dominu (saimnieks itā lis un daudzi itā ļ i atpū š as).
аватар mara777
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Daudzi pirms viesnī cas izvē les, protams, izlasi iepriekš ē jo atpū tnieku atsauksmes. Es patieš ā m ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s. Tā pē c pandē mijas dē ļ atvaļ inā jumu pā rcē lā m uz gadu. … Tomēr ▾ Daudzi pirms viesnī cas izvē les, protams, izlasi iepriekš ē jo atpū tnieku atsauksmes. Es patieš ā m ceru, ka mans pā rskats kā dam palī dzē s. Tā pē c pandē mijas dē ļ atvaļ inā jumu pā rcē lā m uz gadu. Mē s rū pī gi izvē lē jā mies. Prioritā tes: jū ras tuvums, ē dieni, apkalpoš ana, cena. Pamatojoties uz atsauksmē m un video skatī jumiem, izvē lē jā mies Lido SHARM viesnī cu.

Tū risma aģ entū ra "Ejam ar mums" visu noorganizē ja brī niš ķ ī gi, par ko viņ iem ī paš s paldies.

Jau iepriekš pieņ ē mā m, ka ejam uz labā ko č etrinieku (pirms tam Š armelš eihā.7 reizes atpū tā mies tikai piecniekā ) un niekiem vainu neatradī sim, par Sarkano jū ru tieš ā m sapņ ojā m. Ierodoties mums iedeva istabiņ u ar brī niš ķ ī gu skatu. Iztē rē ti vakariņ ā m. Vakariņ as bija garš ī gas. Mē s sē dē jā m restorā nā uz terases. Noskaņ ojums bija lielisks.

Par š efpavā riem un viesmī ļ iem sū dzī bu nav - viss ir garš ī gi. Kad atbraucā m, pirmajā s divā s dienā s bija č etri viesmī ļ i, tad tikai viens, bet viņ š smaidī ja, skrē ja un bija solī ds pozitī vs.
Pē c vakariņ ā m mē s piegā jā m pie bā ra un...pirmie bā rmeņ a vā rdi mū s satrieca: "Dodiet man piecus dolā rus. " Mē s smē jā mies, domā jot, ka tas ir joks, bet, kā izrā dī jā s, tas nebija joks. Satikā m atpū tniekus no Baltkrievijas, viņ i bija ļ oti saš utuš i par personā la neglī to attieksmi pret atpū tniekiem. Pā ris dienas viņ us nomierinā jā m. Viņ i bā rmeņ iem iedeva 5 dolā rus, bet mums par pā rsteigumu tas situā ciju neuzlaboja.

Visi dzē rieni bā rā ir silti, bā rmeņ i lej ar tā du sejas izteiksmi, ka š ķ iet, ka esam nelū gti viesi viņ a mā jā . Ja paņ em divas glā zes dzē riena, tad viņ u saš utumam nav robež u. Pieejot pie bā ra, bā rmenis pā ris minū tes skatā s uz tevi, tad izaicinoš i novē rš as un sā k darī t savu. Kad tiek lū gts ieliet sulu, viņ š atbild: "Pagaidiet 5 minū tes. " Š ī s piecas minū tes var turpinā ties ilgi.
Numurs. Kad es reģ istrē jos, seifs nedarbojā s. Uz vairā kkā rtē jiem zvaniem uz reģ istratū ru dzirdē ju atbildi: “Pagaidi istabā.10 minū tes” un klusumu. Tas turpinā jā s trī s dienas, lī dz viņ š paņ ē ma viņ a roku un aizveda uz savu istabu. Darbiniece paskatī jā s uz seifu un teica "10 minū tes" un aizgā ja. Tiesa, pē c 20 minū tē m ieradā s divi cilvē ki, kas seifā ievietoja akumulatoru un seifs nostrā dā ja. Kondicionieris, neskatoties uz iestatī to temperatū ru, strā dā ja kā ventilators, dzina karstu gaisu. Peldmē teļ i, č ī bas utt. dota tikai emuā ru autoriem.

Ū dens dod divas pudeles pa 0.6 ml dienā . Bā rmenis krū zē s ielej tikai ū deni no dzesē tā ja.

Jū ra. Pludmale. Š o cilvē ku rindas uz š ejieni lido tū kstoš iem kilometru. Tas ir tuvu, jū s nevarat iedomā ties tuvā k. Bet uz mola pakā pieni ir nolauzti. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir veci, matrač i netī ri un saplī suš i.

Animā cija ir ļ oti vā ja. Meitenes pie ieejas ē damzā lē mē rī ja temperatū ru un lū dza telefonus, lai uzrakstī tu atsauksmi. Tā tad, ja pā rskatā ir kaut kas par draudzī gu personā lu un labu animā ciju, ziniet, kas to ir uzrakstī jis.
Kukurū za uz kū kas bija tas, ka mū su istaba tika aplaupī ta, kamē r seifs nedarbojā s. Tas ir slikti, tas ir slikti! Un administrā cija uzvedā s vē l pretī gā k, kad pē c č etru dienu nemitī gā s izrē ķ inā š anā s piedā vā ja pā rmeklē t mū su istabu, koferus un drē bes, aizbildinoties ar to, ka mē s paš i kaut kur noliekam naudu un kosmē tiku. Kad atnesā m š o informā ciju atpū tniekiem, izrā dī jā s, ka š is nav tas "Ekskluzī vais", cieta ne mē s vienī gie.

Pirmo reizi gribē jā m pē c iespē jas ā trā k atgriezties mā jā s.

Lai jums lieliskas brī vdienas Š arm eš Š eihā !

Viesnī ca "Lido SHARM" nav ieteicama! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums kuksik
Pēc plūdiem. Izbraucam 6. februārī...
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lido88
‹ Viesnīca Lido Sharm Hotel 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Дизайн отеля стилизован под комфортабельный лайнер, на крыше которого находится бассейн. Большинство номеров отеля имеет превосходный вид на залив Наама Бэй. Открыт в 1999 году, последняя частичная реновация прошла в 2018 году (обновлены все номера). Состоит из одного 3-этажного здания. Отель расположен на берегу Красного моря на плато Om El Sid Hill, в двух минутах ходьбы от центра Наама Бэй. Подходит для молодёжного и активного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 11 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 8 км от Старого города, в районе Naama Bay.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 200 м и шириной 50 м, заход в море с берега. Пляжные полотенца — бесплатно. Бар на пляже: с 11:00 до заката.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), утюг и гладильная доска (по запросу — бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi базовый доступ бесплатно (250 Mb за весь период отдыха), интернет-кафе (платно), магазины, 1 открытый бассейн с подогревом в зимний период 120 м2 (подогрев бассейна с середины ноября до середины марта), у бассейна зонтики, шезлонги и полотенца: бесплатно, автобус в old market & hollywood (по запросу — платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (с подогревом в зимний период).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — пляжный волейбол, живая музыка, дартс, вечернее шоу. Платно — массаж, джакузи под открытым небом, салон красоты, дайвинг центр, водные виды спорта, катание на лошадях и верблюдах.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 76 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер (охлаждение/обогрев), прямой телефон, цифровой сейф, LCD телевизор, спутниковое ТВ (есть русские и украинские каналы), мини-бар (заполнен — платно), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), бутилированная вода в номера поставляется ежедневно, ванная комната с душем, фен, туалетные принадлежности, косметическое зеркало, балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Naama Bay, Sharm El Sheikh, P.O. Box 146, Egypt
Tālruņi: +2 069 360 2603
Tīmekļa vietne: Lido Sharm Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.