Vispār neslikti, ja ne kādam BET

Rakstīts: 1 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 27 novembris — 4 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s ar vī ru tikai atpū š amies Lido un jau gribam dalī ties iespaidos. Pirms ceļ ojuma palasot atsauksmes, negaidī jā m mega servisu un izvē lē jā mies š o viesnī cu skata un atraš anā s vietas dē ļ . Tā tad kopumā mē s nebijā m vī luš ies.
Sā kš u ar plusiem:
- lieliska atraš anā s vieta, gandrī z bezvē jš ; blakus iepirkš anā s ielai, var nopirkt gandrī z visu
- skats no istabas
- Lieliska pludmale, ir smilš aina ieeja no krasta (bet es tomē r ieteiktu valkā t koraļ ļ us) un no mola
- Kompakta zona, kas izrā dī jā s diezgan ē rta
– Ar ē dienu, manuprā t un gaumi, arī viss ir labi
- Istabu uzkopš ana katru dienu. Ziloņ u veidoš ana no dvieļ iem))
– Personā ls pā rsvarā ir draudzī gs un smaidī gs

– Mums patika masā ž a no viesnī cas. 15min vispā rē jā masā ž a - $15. Kurss ir vē l lē tā ks. Meitenē m iet ļ oti labi. Varbū t dvieļ i un ne pirmais svaigums, bet cena maza. Bet mū su ceļ ojumu rī kotā ja hammam par 50 USD bija ļ oti apbē dinā ts. Tā pē c labā k veikt masā ž u Lido)
– Man animā cija kopumā patika, puiš i cenš as
Mī nusi:
- nez kā pē c darbinieki nekad nepadodas. Ja jums tas ir nepiecieš ams, jū s tiekat nosū tī ts uz reģ istratū ru, lai samainī tu naudu. Un reģ istratū rā tevi nosū ta kaut kur tā lu prom meklē t bankomā tu ā rpus viesnī cas. Es nesaprotu š o pieeju
– Mums bija interesanta situā cija ar biljardu. Vispā r baseina bā rs strā dā lī dz 17:00, tā pē c arī biljards ir lī dz 5, kas arī ir kaut kā neloģ iski - to var spē lē t tikai svelmainā karstumā . Pē c tam divas dienas mē s spē lē jā m par 4 USD stundā . Treš ajā dienā spē lē jā m spē li un konstatē jā m, ka nodalī jums ar bumbā m ir aizslē gts. Reģ istratū rā mums teica, ka 4 dolā ri (pē kš ņ i) maksā vienu spē li. Uz mū su jautā jumiem, kā pē c vakar un aizvakar š ī cena bija par stundu, viņ i no visa spē ka liecina par neizpratni un saš utumu. Es arī nepamanī ju nevienu plā ksni ar paš reizē jā m cenā m š ajā rā dī tā jā un ieteica viņ iem to darī t tā pat. Kaut kā ds dī vains mā rketings ē ģ iptieš u valodā .
– Pā ris reizes cilvē kiem nepietika vietu pusdienā m. Bet par personā lu sū dzī bu nav – viņ i strā dā ja ļ oti ā tri. Tas vairā k ir plā noš anas jautā jums.

- Biež i pie baseina nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Daž i ļ oti gudri atpū tnieki tur atstā j pludmales dvieļ us, piemē ram, paņ em sauļ oš anā s krē slu, un paš i dodas uz pludmali un arī tur ņ em sauļ oš anā s krē slus, bet ar saviem dvieļ iem un lietā m. Es ceru, ka viesnī ca pievē rsī s uzmanī bu š im sarkanajam kaklam un joprojā m aizliedz sauļ oš anā s krē slus pie baseina visu dienu
– Mū su istaba atrodas tieš i zem bā ra. Skaidrs, ka virs mums skaļ a mū zika skan lī dz 11 minimums, bet tas nav svarī gi. Problē ma ir bā ra krē sli, kurus ir pienā cis laiks vai nu ieziest, vai izmest. Viņ u radī tā skaņ a ir nikna, un tie, kas atpū š as bā rā , to ī sti nedzird skaļ ā s mū zikas dē ļ . Bet tie, kas vē las gulē t, ļ oti daudz dzird)
- LIDO viesnī cai nav savas piestā tnes. Š ī ir Marina Sharm viesnī cas piestā tne. Dienas laikā no tā var peldē t, bet vakarā tur nevar doties. Arī tad, kad aktivitā š u nav vispā r, ir slē gta barjera un apsargs nelaiž molā
- nav jogas paklā jiņ u (( kā tas vispā r ir?
- viņ i ar prieku aicina uz maksas diskotē kā m
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu