Nogurusi viesnīca

Rakstīts: 23 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 13 — 23 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 3.0
Mana sieva un es palikā m š ajā viesnī cā jū nija vidū . Atraš anā s vieta lieliska, paš ā jū ras krastā . Pludmale maza, bet vairā k vai mazā k normā la un tī ra. Ē diens viesnī cā normā ls, pusdienas un vakariņ as daudzveidī gas, augļ u nav daudz, bet pietiekami. Brokastis saturā nemaz nemainā s, visu pā rē jo no rī ta ē da pilnī gi vienu un to paš u. Ē damistabas darbinieki ir ļ oti draudzī gi un dara visu iespē jamo, lai iepriecinā tu. Saskrū vē juš i, viņ i to salabo.
Ļ oti apmulsis par galda piederumu trū kumu publiskajā telpā . Darbinieki paš i sakā rto tehniku ​ ​ uz galdiem, kā rezultā tā , ja pē c kā da apsē ž as, tad tī ras tehnikas vairs nav. Jā skraida pa tukš iem galdiem un jā meklē tī ras dakš iņ as un karotes. Var palū gt darbiniekiem atnest galda piederumus, bet vairumā gadī jumu viņ i arī skraida un savā c uz galdiem: nazis no viena galda, karote no otra. . . Pilns ar miskastē m. . . Papī ra salvetes gandrī z nekad nav, pē c pieprasī juma tiks atnests tikai viens.
Pati viesnī ca ļ oti nogurusi, numuriņ os nepiecieš ams remonts, mē beles vecas. Kondicionieris dū c kā traktors, gulē t ar ieslē gtu ir vienkā rš i nereā li. Wi-fi ir vā jš un tikai 500 mb bez maksas, lai turpinā tu lietot, viņ i prasa 10 USD)) Viņ i to pastā vī gi tī ra pē c pieprasī juma. Bā ri ir normā li, bā rmeņ i strā dā ā tri. Alkohols kā citur, kafija bā rā ir garš ī ga. Pie baseina bā rmenis pastā vī gi lū dz dzeramnaudu, otrajā stā vā bā rā viņ i to nepamanī ja. Animā cijas praktiski nav, ir divas meitenes-animatores, kuras var redzē t tikai vakarā . Viesnī ca vairā k domā ta ģ imenē m, ar bē rniem te noteikti bū s garlaicī gi.

Izrakstī š anā s no viesnī cas pulksten 12, tajā paš ā brī dī tiek nogriezta rokassprā dze un aizliegts izmantot ē damzā les un bā ra pakalpojumus. Mums ir vē ls reiss un ī stenī bā viņ i drī kstē ja dzert tikai ū deni, ē dieni un dzē rieni bija aizliegti un nevienu neinteresē , ka lidojums ir tikai naktī . . Nevienā viesnī cā neko tā du neesam redzē juš i. Izlikš ana - pati par sevi, bet ē š ana un kafijas dzerš ana nekad nav bijusi problē ma. . . Tā lā k vē l viena smadzeņ u sprā dziena porcija ir mē ģ inā jums nolikt lietas reģ istratū rā esoš ajā noliktavas telpā . Viņ š saka, viņ i saka, viss ir aizņ emts, atstā jiet koferus pie durvī m, bet tas, ka ir nepā rtraukta cilvē ku straume, nav jā uztraucas)) pē c konkrē tiem vā rdiem nodroš inā t vietu noliktavas telpā , viņ i ā tri atradu. Lai gan to grū ti nosaukt par noliktavas telpu, vienkā rš i telpa ar koferiem uz grī das. . .
Rezultā ts:
Viesnī ca: 3 no 5
Ē diens: 4 no 5
Pakalpojums: 1 no 5
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu