Noteikti jā)))

Rakstīts: 10 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 19 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Uztaisī jā m video par mū su atvaļ inā jumu. Tur par viesnī cu, jū ru, pludmali, animā ciju, teritoriju aiz viesnī cas un tirgu. Video izrā dī jā s garš , bet, ja izmanto laika indikatoru un kategorijas nosaukumu (video aprakstā ), var redzē t tikai to, kas ir interesants. Video saite https://youtu. be/86gRQXwpqxU
Istaba, viesnī ca, personā ls, animatori, zivis - viss atstā ja brī niš ķ ī gus iespaidus un vē lmi š eit atgriezties vē lreiz.
Mums bija "superior" klases numurs ar skatu uz baseinu un daļ ē ji uz jū ru. Istabā viss darbojā s, bija tī rs, mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Istabā tika atnests ū dens 1.5 litri dienā , pievienota tē ja, kafija...Numurā ir bezmaksas seifs. Maksas minibā rs.

Pludmales dvieļ i tiek mainī ti tieš i istabā pulksten 17:00. Tie ir zī mola somā , kuru ē rti nē sā t lī dzi uz pludmali.
Maiga smilš aina ieeja jū rā . Zivis ir gandrī z uzreiz - ja neproti peldē t, tad tev te patiks. Tā lā k zivis ir vairā k un ir skaisti koraļ ļ i. Koraļ ļ i, manuprā t. Bet daudzi bija bez tiem. Pludmalē ir nirš anas centrs, ģ ē rbtuve, auksts ū dens un ledus tē ja. Tualetes nav - jā tiek augš ā uz baseinu. Bū s jā kā pj arī uz pludmales bā ru (tur ir tikai dzē rieni). Viesnī cai nav pontona. Man personī gi patika.
Kaut kas uz viesnī cu neattiecas, bet gribu uzrakstī t. Nerezervē jiet sauļ oš anā s krē slus pludmalē . Stendē pat ir lū gums par to. Tad pā rskatos lasā m, ka pret citiem izturas labā k. Jā , es biju aculiecinieks ainai, kad pludmalē ieradā s itā ļ u tū rists, tukš u vietu nebija un pludmales darbinieks noņ ē ma kā dam dvieli, atbrī vojot vietu itā lietim. Tas ir pareizi. Turklā t uz stenda ar lieliem burtiem rakstī ts fakts, ka jū su dvielis tiks noņ emts, ja stundu nebū siet klā t. Vē l viena aina: itā ļ u grupa - trī s meitenes, divi vī rieš i un divi bē rni, neatraduš i sev vietu, nolika dvieļ us tieš i smiltī s un tā atpū tā s. Un tuvumā...bija sauļ oš anā s krē sli noklā ti ar dvieļ iem (bez ī paš niekiem)...Tas ir kauns (((
Baseini ir labā stā voklī . Apsildā ma bē rniem un vairā kiem pieauguš ajiem (viens no tiem apsildā ms).
Animā cija amatieriem. Ja gribi - piedalies, ja negribi - neviens tevi nespiež . Mani interesē ja vingrojumu veikš ana un austrumu deju apguve.
Teritorija. Mazs, tī rs, labi uzturē ts.

Odu nebija. Kondicionieris strā dā , bet aprī lī tas mums tikpat kā nebija noderī gs.
Viņ i pastā vī gi interesē jas, vai pie mums viss ir kā rtī bā , vai ir kā di lū gumi, komentā ri, vē lmes.
Ļ oti izpalī dzī gs personā ls. Esiet gatavi tam, ka jū s uzrunā s un aicinā s uzrakstī t atsauksmi. Man nebija iebildumu, jo es vienmē r rakstu atsauksmes. Tur es ierakstī ju Google kartē s. Un tagad, pē c kā da laika, š eit.
Uzturs. Neesmu gaļ as ē dā js, bet te nevarē ju novaldī t emocijas no liellopa gaļ as. Tas ir garš ī gi, kū st mutē . Vienmē r ir liellopa gaļ a, vista, kartupeļ i, makaroni. Visu neaprakstī š u - ja interesē , noskaties video. Augļ i - ā boli, gvajava, melone, banā ni, apelsī ni, dateles. Augļ i bija gan veseli, gan sagriezti. No zivī m, galvenokā rt pangasijas un heka, es domā ju. Garš ī gi kalmā ri tomā tu mē rcē un ceptos gredzenos. Bija jū ras diena: kalmā ri, zivis, tuncis, garneles. Kafija: visur ir kafijas automā ti - kafija ir ļ oti garš ī ga.
Pa labi no viesnī cas ir jū ra; pa kreisi - veikali un tirgus.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu