Briesmīgas šausmas!!!!

Rakstīts: 21 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 4 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Parasti es pats izvē los viesnī cu, izlasu visas atsauksmes. Tač u š oreiz apstā kļ i bija tā di, ka nebija laika. Brauciens tika izplā nots ā tri, atvaļ inā jums ar vecā kiem un vī ru.
TUI ceļ ojumu aģ ents ieteica š o viesnī cu, mē s klausī jā mies. Istabas uzreiz samaksā ja par paaugstinā tu komfortu, Superior room.
Ierodoties, bijā m ā tri iekā rtojuš ies, nē...tā s bija divstā vu mā jas paš ā viesnī cas galā . Telpas tajā s nebija vienkā rš i vecas, smirdī gas, beigtas, bet tikai murgs! ! Tik smirdī gu audzē tavu nebiju redzē jusi. Visas gultas ir atseviš ķ as vī ram un man un maniem vecā kiem, istabā nav brilles, segas, telefoni nedarbojas, jums nav apkalpoš anas numurā ))) tika lietots š ampū ns un ž eleja, tualete, atvainojos, pī sed ??????????? ? ? itkā trī s nedē ļ as nav mazgā ts! ! ! Putekļ aina, netī ra, saplī susi duš a, smird pē c kanalizā cijas. Ī sā k sakot, tas bija biedē još i! Bijā m arī pie maniem vecā kiem un š is brauciens bija priekš viņ iem ??????? ?

Reģ istratū rā pē c mū su saš utuma teica, ka tie ir Superior numuriņ i. Parā dī ju uz bildē m, ka tie ir Seiveri savā viesnī cā , mū s apbē dinā ja, smaidot teica, ka tā mē s rezervē jā m un vispā r viņ u viesnī ca ir pilna. Tad asaras, panika, un nolē ma sū dzē ties TUI, pieprasī ja mainī t viesnī cu. Paldies Dievam nā kamajā dienā pā rcē lā mies uz citu viesnī cu un svē tki bija saglabā ti!
Protams, ir viesnī cas plusi: teritorija skaista, lai arī ne liela, jū ra krā š ņ a, lī cis mierī gs, bet tie vairs nav paš as viesnī cas nopelni!
Tagad lasu atsauksmes un saprotu, ka nebijā m vienī gie, kas tā audzē ti, maksā jot par labiekā rtotu istabu - bet apmetni kū tī ! ! Esiet piesardzī gs, izvē loties viesnī cu savā m brī vdienā m! (
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu