Jautājums par viesnīca Jaz Fanara Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
335 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Ļoti maz informācijas par rifu. Viņi tikai slavē.Vai tālu līdz tam peldēt?Vai var paņemt pauzi,ja spēki ir beigušies?Vai ir straumes?
Ļoti maz informācijas par rifu. Viņi tikai slavē.Vai tālu līdz tam peldēt?Vai var paņemt pauzi,ja spēki ir beigušies?Vai ir straumes?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-06-245 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар lazy_person
Viesnīcas pludmale bez sava pontona. Parasti dažādās viesnīcās uz koraļļu rifiem var doties uz pontoniem, kas uzstādīti virs koraļļiem. Šeit nav pontona. Viņi ieiet jūrā no krasta un peld uz rifu virs tās. Paisumā ir vieglāk, bēgumā sliktāk. Viesnīcas atpūtnieki peld uz maksas pludmali "EL Fanar beach". Peldēt pa kreisi (pa diagonāli). Dažiem izdodas izstaigāt tur gar krastu... Maksas pludmalē "EL Fanar beach" virs rifa ir uzstādīta mola. Ejot gar molu, jūs uzreiz atrodaties pāri rifam.
аватар lazy_person
Protams, labāk tiem, kas labi peld. Varat arī peldēties pretī citu viesnīcu pludmalēm. Bet ... viesnīcu pludmales (to ūdenstilpne) ierobežo virves ar pludiņiem. Lai aizpeldētu uz citu pludmali, tās jāšķērso ...
аватар Blakpolice.com.
Kurš pateiks, cik maksā doties uz maksas pludmali "EL Fanar beach". Uz dienu un ja pēc 15.00? Paldies visiem, kas atbildēs.
аватар lazy_person
Ieejas maksa ir 75 mārciņas (5 dolāri) vienai personai. Bet varbūt jau vairāk ... apetīte aug.
аватар lazy_person
Šķiet, ka jau 6 dolāri par ieeju (raksta atsauksmēs) ...
аватар alexfili
100 mārciņas - pavasarī tas bija tā vērts.
Peldēties RasUmSid līcī var visur, uz jebkura pontona var atpūsties un vajadzības gadījumā izkāpt krastā.
Pats līcis vairs nav īpaši interesants snorkelēšanai, bet ir ko redzēt ragā, kur ir maksas pludmale un līča otrā pusē. Pievienoju bildi, bet cenas tai ir ziemas (nesezonas).
аватар liekhtierova
Paldies visiem, kas atsaucās. Peldējam labi, bet ne pirmā jaunība. Tāpēc mēs baidāmies palikt bez drošības tīkla)
аватар alexfili
Atcerieties, ka jūs vienmēr varat balstīties uz koraļļiem ar spurām un atpūsties, uz izciļņiem ir neliels dziļums. Lai gan tas nenāk par labu koraļļiem, labāk ir palikt dzīvam.
Mēs parasti atpūšamies aukstajā gada pusē un peldamies hidrotērpā. Tajā nav iespējams noslīkt, ja tas neapvij laivas dzenskrūves. Veiksmi!
аватар alex45
Pēdējo reizi uz Ras-um-Sid rifa (Faraana Beach Hotel) bija 17. ziemā un nebija valkāts hidrotērps. Piepeldēju līdz rifam no krasta un tas peldēja diezgan ilgi, rifs ir ļoti labs, ir dzīvas radības un dzīvi koraļļi.
Un pēdējais.Man ir 71 gads ceru vēl izpeldēties Sarkanajā jūrā.Tur ir problēma noslīkt,lai arī gribētos! Tāpēc es saku savai sievai, viņa ir gļēvulis, lai gan viņa labi peld. Izklāšu pludmali no mūsu viesnīcas un blakus esošās.Fotogrāfijas rifs ir pelēka svītra.Aiz tā ir laivas un jahtas,kas kuģo no visām Sharm pusēm.
аватар alex45
Šeit ir mūsu viesnīca kartē šī Ras-um-Sid līča vidū. Atvainojiet, es kļūdījos - Faraana Reef viesnīca. Jazz Phanara ir manas fotogrāfijas pašā malā, kur ir bāka, tur arī ir maksas pludmale,mums ir viesnīcas pludmale,esam par brīvu.Pēc attāluma līdz rifam ,mūsu valstī tās sākās no līdz viduklim,tad koraļļu salas.Tieši tā,uz tām var stāvēt. Un tad pamatīgs rifs gar visu līci.Vēl viena fotogrāfija jūsu viesnīcas virzienā
аватар vella_vella
Mēs apsvērām Jazz Fanara, bet beigās nedevāmies. Mani mocīja līdzīgs jautājums - aizpeldēju no krasta uz koraļļiem, biju noguris, bet kā atpūsties? Izvēlējāmies viesnīcu ar pontonu, bet reiz nonācām El Fanar maksas pludmalē – galu galā šis līcis mani vajā jau ilgu laiku. Vīrs no El Fanar pludmales aizpeldēja līdz Jazz Fanar viesnīcas rifam un, šķiet, vēl tālāk, kas man lika nervozēt :) Teica, ka ļoti skaisti, gan rifi, gan zivis. Vispār jūra tur priecē.
Koraļļi ir skaisti un arī zivis.
Runājot par straumēm, es jums nestāstīšu par straumi viesnīcas rajonā, bet El Fanar pludmalē straume bija. Pie mums kādu meiteni, kura brauca pa kreisi no pontona (ja ar skatu uz jūru) un cīnījās ar straumi, savāca laiva, kas izsēdināja ūdenslīdējus. Ja tas nebūtu viņu dēļ, es pat nezinu. Glābēju uz pontona nav, apli un citus improvizētus līdzekļus arī nemanīju. Tajā pašā laikā ieeja pludmalē šodien ir 100 mārciņas jeb 6 dolāri.
Un mēs bijām pavisam nesen, jūnija pēdējās dienās
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Jaz Fanara Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl