viss ir slikti

Rakstīts: 19 marta 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 11 marta 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 5.0
š ausmas!!! ! briesmī gi!
1, Settlement-Jā , viņ i apmetā s uzreiz, izaudzē ja par dzeramnaudu par istabu, bet, tā kā viņ i mums neparā dī ja labā k, mē s nolē mā m nemaksā t papildus. Arā bs, kas mū s atveda uz istabu, apsē dā s uz gultas!!! ! ! gulta un sē dē ja gaidī dama samaksu.
2, Mā jturī ba - viss ir kā rtī bā , bet es to norakstu par ikdienas furgona dolā ru))).
3. Ē diens š ausmī gs, margarī ns, lē tā kā desa, sā ļ i konditorejas izstrā dā jumi vairā k vai mazā k, salds baigais bardaks, pusceptas vafeles brokastī s, tikai no zivī m gatavotas pangasijas arī bezgarš as. tikai reiz bija skumbrijas miniatri gabali un to vietjs zivis Skums ar drzeiem, drzeiem tika vairkkrt normli sajaukti ar skbu utt.

3. Pludmale. Rifs skaists. Sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir briesmī gi.
4, Gidi . . atseviš ķ a dziesma. Ahmeds un Muhameds no Joinup. Neļ aujiet sevi apmā nī t ar viņ u dziesmā m, ja nepē rkat viņ u turnejas - jū s esat ienaidnieks numur viens. Mums draudē ja problē mas ar lidojumu, nedomā ju, ka viņ i kaut ko izlemj, bet tad pats interesantā kais. izrā dī jā s, lai gan mū su reiss netika pā rcelts. Uzreiz vē rsā mies pie viņ iem pē c situā cijas noskaidroš anas, uz ko atbilde bija, visi jautā jumi uz Ukrainu. lai gan viņ i ir kopienas pā rstā vji Ē ģ iptē . Mukhameds vienkā rš i pazuda bez paskaidrojumiem. . Tad izrā dī jā s, ka esam pā rrezervē ti uz citu dienu, lidojums bija nā kamajā dienā , un viņ š apzinā jā s un aprakstī ja sevi savai vadī bai, ka ir mums paziņ ojis. . Meloja....
4. Izlikš ana - kad jau gā jā m ā rā no istabas atnā ca darbiniece pē c koferiem, 50 metri uz reģ istratū ru, sā ka nekaunī gi prasī t dolā ru vai š okolā di, iedeva š okolā di, tā pē c š is parazī ts no č emodā na izņ ē ma vienu aploku (vienkā rš i bija neviens cits un nekur citur)
TAS IR Š IS! ! ! NEIESAKU - KATEGORISKI! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu