Jautājums par viesnīca Faraana Reef Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
276 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Ja ieiesiet jūrā nevis no mola, bet no krasta, vai varēsiet redzēt skaistu rifu un zivis? Vai arī tas ir vajadzīgs tikai no mola, kas ir saplīsis?
Jo pēc atsauksmēm sapratu, ka tālu no krasta nevar peldēt, īpaši bēguma laikā, nevaru saprast, vai tur ir ko redzēt vai nav. Diez vai vīrs vēlēsies doties uz salauzto molu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2021-08-053 gadā atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Slav_na
var iet no krasta, bet jāpeld pāri
аватар alexfili
Pa labi snorkelēt 500 metrus līdz rifa izciļņai, kur par naudu tiek atvestas laivas ar caurspīdīgu dibenu, un pa kreisi līdz Phanar ragam 600 metri, ir lielas zivis un rifs. RUS līcī ir jābūt pieredzējušam, lai pusmirušajos koraļļos atrastu interesantas zivis.
аватар Slav_na
Jeļena P,
pārbaudi pie vietējiem (FB grupās, piemēram), šķiet, ka mols ir salabots
аватар Homencova
Piestātne tika atjaunota jau jūnijā. No krasta var aizpeldēt arī līdz koraļļu grēdai, bet no krasta tie ir beigti, paisuma laikā aizpeldēja cauri koraļļiem uz ārējo rifu no jūras, nekādu problēmu.
аватар vickkiev
Netālu no krasta ir koraļļi, bet pārsvarā miruši. Labāk iedziļināties. Saulriets nedaudz dziļāk virzienā, kur atrodas Pantone Reef Oasis. Un, protams, tas ir atkarīgs no plūdmaiņām. Paisuma laikā otrā pusē (paralēli Oasis Reef pantonam) nav nemaz tik grūti peldēt.
аватар irinreal
Mēs tagad atpūšamies Faraan.2.10-09.10.2021
Lieliska ieeja no krasta (var iet basām kājām), bet koraļļus nopirkām par 4$, jo apakšā redzējām jūras ežus. Tāpēc viņi neriskēja basām kājām.
Nedaudz nopeldējis, 10 metrus uzreiz rifa sākums, uzreiz var apsvērt zivis. Stingrajas, un visādas citas skaistas. Zivju nosaukumus nezinu.
Lai redzētu īstu rifu, par kuru visi cilvēki maksā 35 dolārus par ekskursiju un burāt šeit ar jahtām, vienkārši ejiet 1 minūti līdz blakus esošās viesnīcas pantonei kreisajā pusē.
Neviens neaizliedz.
Ir lieliskas nolaišanās un izejas kāpnes.
Un skaistums ir neaprakstāms.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Faraana Reef Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl