Briesmīga viesnīca

Rakstīts: 7 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 29 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga! Reģ istrē joties viņ i iedeva atslē gas un prasī ja naudu par skaistu skatu. Istaba netī ra, mē beles laikam no faraona laikiem. Ir bail sē dē t uz poda, netī rs un saplaisā jis. Tika izņ emti ļ oti slikti, lai gan tika atstā ta dzeramnauda. Bijā m trī s, bet vienu š ampū na tū biņ u varē ja atnest vai nenest, un divas pudeles ū dens tika atnestas uz 13 dienā m (lai gan katru dienu nā ca klā t un teica, ka esam trī s). Kaimiņ iem istabā bija skudras un ielidoja milzī gi tarakā ni)). Ē diens ir absolū ti briesmī gs! Trī s reizes baro, bez uzkodā m. Brokastī s 30 minū tes varē ja nostā vē t olu kulteni, un gandrī z nekā cita nebija. Bija arī pankū kas, kuras cepa tā pati pavā re, kas taisī ja olu kulteni. Es iemetu tos neceptus, tikai baltu mī klu, kauns! ! ! Tomā ts ir sapuvis, visi sē dē ja uz podiem visu atvaļ inā jumu no ē diena! Bija arī svaigi rī vē ti burkā ni, baltie kā posti, sarkanie kā posti, Ķ ī nas kā posti, arī puvuš i, bietes, asie pipari, laimi un vā rī tas olas. Super brokastis! ! ! Viens pluss - visi zaudē ja svaru))). Augļ i bija vakariņ ā m uz izdoš anu (nedaudz). Tiek izdalī ta arī gaļ a, pareizā k sakot vista (viens gabals). Kartupeļ us nemazgā , tie č ī kst uz zobiem. Tā da paš a veida bulciņ as. Galdi un krē sli netī ri, roku nevar pielikt, uzreiz pielī p. Viņ i nenomazgā galdus, tikai noslauka tos ar salvetē m un pē c tam noliek tā s paš as salvetes atpakaļ .
Lido apkā rt. Zobu bakstā mie ir tikai bā rā , acī mredzot, lai alus neaizķ ertos))). Viss ir pagatavots lī dz maksimumam! Kafiju par brī vu var dzert tikai no rī ta, bet pē c tam par USD 1 un tikai vienā bā rā . Kafijas pulveris arī nav garš ī gs. Tē ja ir tikai melnā un tikai brokastī s, bet bā rā to var dzert pa dienu bez maksas un pat zaļ o tē ju. Alus bā ros beidzā s stundu pē c bā ra atvē rš anas, bet ja iedosi bā rmenim naudu, tad iebē rs. (Alus garš ī gs) Bija tikai viens labs bā rmenis, bet nā ca reti. Gaisa kondicionē tā js istabā darbojā s labi, tas nebija ne reģ istratū rā , ne vestibilā . Briesmī gs karstums. Mū s izlika 12.00, aizveda 18.20, mazgā ties var tikai pludmalē un glā bties no karstuma tikai jū rā ))). Mē s devā mies ekskursijā un prasī jā m pusdienu kastī tes (pievienoš u foto), kaunu, mazu zaļ u persiku ar netī ruma gabaliņ u (piedod, ka nenoņ ē mu) un sapuvuš us dā rzeņ us un trī s maizes gabalus. ar kaut ko lī dzī gu sieram))). Pie viesnī cas rifs ir miris , bet ir zivis (baro vietē jos).
Kas attiecas uz ekskursijā m: lielā kie blē ž i ir viesnī cu gidi. Mē s tikā m vairā kas reizes maldinā ti. Pirmajā reizē apskates ekskursijā solī ju neparastu skatu uz pilsē tu vakariņ ojot kafejnī cā , kā rezultā tā logi bija aizklā ti ar papī riem un pat ja nebija, tad ē kā s iekš ā bija kafejnī cas (lai gan vakariņ as bija garš ī gi). Otro reizi ar ekskursiju uz Ras Mohamed rezervā tu mū s atveda uz pusmiruš u rifu, kurā gandrī z nebija zivju, nopeldē jā mies kā das 15 minū tes un devā mies prom. Un tas pats bija nā kamajā pieturā . Tad viņ i nolaidā s uz baltas salas, kuru mē s nepasū tī jā m (tas bija citā ekskursijā ) Jautā jā m gidam, kas mū s pavadī ja, kas tā par krā pniecī bu? Mums teica, ka lielajā m laivā m nevajadzē tu dreifē t pie skaistiem rifiem (lai gan, kā izrā dī jā s, citas komandas, kā vē lā k izrā dī jā s, burā juš as ar saviem viesiem pa skaistiem rifiem. Mū su laivu sauca ADHAM. Jautā jā m, vai viņ iem nav fotogrā fs , uz ko saņ ē ma atbildi, ka guļ . Vispā r uz jahtā m bez mū sē jā m bija fotogrā fi. Acī mredzot mums nepaveicā s, bet gide visu tik skaisti izstā stī ja, teica kā dus skaistus koraļ ļ us redzē sim un makš ķ erē sim, rā dī ja bildes! ! !

Tad viņ š mums piedā vā ja ekskursiju uz Kairu, uz piramī dā m par 120$ no cilvē ka, sakot, ka tiksim pē c piecarpus stundā m. Meli! ! ! Visi autobusi turp no Š armas brauc vienā kolonnā , policijas pavadī bā , un ceļ š aizņ em VISU vienā du laiku (9 stundas), jo visi gaida viens otru. Rezultā tā rezervē jā m tū ri caur internetu par 45$ un bija lielisks ceļ ojums! ! ! Pludmalē pie š ī s viesnī cas (ja kā ds tur vē l iet) staigā jauns vī rietis vā rdā Ahmeds un piedā vā daž ā das ekskursijas par nelielu naudu, izcilā kvalitā tē . Mē s un daudzi tū risti pā rbaudī juš i. Uz Tirā nu par 10 dolā riem - krā š ņ s rifs un skaistu zivju jū ra! Mums ir arī viens vietē jais vā rdā "Miš a". Viņ š var atnest jebkuru preci par santī mu! Tam ir lē tā kā s cenas, to netirgo.
Par animā ciju: ir 4 puiš i, ļ oti cenš as, bet ko lai dara, ja, piemē ram, ir saplī susi kolonna, un nav kas to salabotu utt. Animā cija tikai pludmalē un vakarā bē rnu diskotē ka bū diņ ā pa ceļ am uz pludmali. Interneta nav. Lidostā nopirkā m SIM karti par 10$. Viņ i teica, ka 18 gigabaiti. Protams, viņ i maldinā ja, bet nav iespē jas pā rbaudī t. Viesnī ca ir nomalē , smilš u kalnam apkā rt nav kur apbraukt, tikai pa 15-20 dolā riem aizbraukt. Ukraiņ i uz š o viesnī cu lido par 200 dolā riem, kazahi par 300, mē s par 733, kaimiņ i par 1000, lai gan esam no vienas pilsē tas. Labi? Viesnī cu neiesaku! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu