Viesnīca acīmredzami nav 4 *

Rakstīts: 25 marta 2021
Ceļošanas laiks: 17 — 24 marta 2021
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī ca tika izvē lē ta Iesim ar mums. Sanā ca 8 tū kstoš i vienai personai par 7 naktī m. Š ī viesnī ca ir ļ oti dā rga. Mā cā mies no citiem puiš iem - viņ i maksā ja 6 tū kstoš us par cilvē ku un par 10 dienā m. Tad tas bū tu pamatoti. Bet mē s atkal uzkritā m uz Let's Go With Us un viņ i atkal mū s pievī la, stulbi nopelnī ja no katra cilvē ka 2 tū kstoš us. Nekad neceļ ojiet ar š o aģ entū ru.
Par viesnī cu. Tumsa. Pilns. Mū s vispirms iekā rtoja istabā ar saplī suš u izlietni un skatu uz dzelzs "akvaparka" gabaliem. Pē c ilgas komunikā cijas un kupona demonstrē š anas ar Sea View, pā rcē lā mies ar skatu uz jū ru un bū vlaukumu! ! ! Tas ir atseviš ķ s jautā jums ar dā rdē š anu un ē ku nojaukš anu ļ oti tuvu. Istabā uzreiz saplī sa slē dzene vannas istabā . Pludmale. Shuttle bass neiet, un jū s nogriezī sit kilometru karstumā ar skaistiem skatiem uz bū vlaukumu. Saplē stas kuš etes. Rifa nav, bet zem pontona peld zivis un vismaz kaut ko redzē si.
Ē diens. Tas ir mega bezgaumī gs un vienmuļ š . Jū s varat ē st tikai baklaž ā nus, grilē tu vistu un aisberga salā tus. Un tā katru dienu. Augļ i jau bija pā ris reizes - apelsī ni, melone, dateles. Dzē rieni. Vī na nav vispā r. Par katru batoniņ u alu dod par 24 pudelē m un beidzas pē c 2 stundā m. Alus silts! ! ! Ledus nav, tā pē c arī siltu ruma-kolu negribas dzert. Viskijs ir stulbi pretī gs un pat kola to nevar izlabot. Nav bā ra ē diena. Jū s varat ē st tikai galvenajā restorā nā .

Ko jū s varat labot pats: nepiekrī tiet miruš ajiem skaitļ iem - pieprasiet nomaiņ u. Dzē rienus labā k ņ emt lī dzi. Jū s varat iegā dā ties aukstu alu par 2 dolā riem ā rpus viesnī cas (5 minū tes pa kreisi no galvenā s ieejas). Jū s varat ē st vecpilsē tā (atņ emt savu dvē seli), vai nopirkt grilē tas zivis pludmalē no vietē jā zvejnieka. Pludmalē pā rdod augļ us zemenes, gvajaves, mango, melones. Un vē l ekskursijas. Vai pirkt no Anex vai pludmalē , katrs izlemj pats, jo. vē l stulbi iet tā lu nav skaidrs ar ko. Bet mē s pirkā m pludmalē , izņ emot laiku un mazo busiņ u, tas bija normā li. Kaulē ties lī dz pē dē jam, cenu var pazeminā t trī s reizes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu