Atsauksme par Cyrene Island Hotel

Rakstīts: 12 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 15 februāris 2019
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca noteikti ir forš a. Tas atrodas 2. lī nijā un no viesnī cas lī dz pludmalei bija tieš i tā ds pats kā mū su iepriekš ē jā viesnī cā Naama Bay. Viesnī ca par tiem 550 dolā riem diviem, par kuriem maksā jā m visas š ī s dienas, vairā k Ē ģ iptē vienkā rš i nevar vē lē ties. Tas ir kā mazs ciemats. Bet par tā du naudu viss bija kā rtī bā .
Istabu skaita ziņ ā atpaliek, kaut kur par 5 ballē m no 10, ja ne mazā k, un tad tā pē c, ka puiš i tī rī ja katru dienu un labi. Ē diens š eit ir ļ oti labs, es teiktu, ka 10 no 10. Bet baseini viesnī cā ir auksti. Teritorija kopta, principā diezgan maza. Viedokli par viesnī cu sabojā telpu kvalitā te: vecas mē beles, veca apdare un santehnika. Lai gan reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, jo ieradā mies vē lu, ap 21 vakarā un ieč ekojā mies turpat un neko nesamaksā jā m. Turklā t mums iedeva Sea View un Swimming Pool istabu, tas ir, 2 in 1 un bez piemaksā m, jo ​ ​ es teicu, ka manai meitai ir dzimš anas diena un lai viņ i nebojā iespaidu. Bet puiš i, kas lidoja kopā ar mums, samaksā ja 10 USD par istabu. Kā es vē lā k sapratu, kad jū s ierodaties, jums ir jā maksā.10 dolā ri, neatkarī gi no tā , cik smagi jū s mē ģ inā t un neko neteikt.
Nā kamajā dienā es palū dzu noorganizē t apsveikumu meitai 16. dzimš anas dienā . Viņ i sarī koja tā dus trakus apsveikumus, es tieš ā m viņ iem nedaudz samaksā ju (10 dolā ri), bet par š o naudu viņ i darī ja visu iespē jamo.

Lai bū tu internets, bija jā iegā dā jas karte, kas maksā ja 10$, bet ar to pietika ilgam laikam, galvenais nezvanī t. Un interneta bija pietiekami, un tas tika noķ erts visur Ē ģ iptē , kur mē s vienkā rš i nedevā mies. Man š is internets par tā du naudu nemaz nelika vilties. Kas attiecas uz animā ciju viesnī cā , tad ir labi laipni puiš i, kuri centā s izklaidē t par spī ti laikapstā kļ iem tā , ka lija ar pē rkona negaisu. Viņ i vienmē r visos iespē jamos veidos centā s kaut kā uzmundrinā t tos, kuri pat nevē lē jā s izklaidē ties. Principā puiš i ir lieliski.
Iesaku uzņ emties kalnu laba, pozitī va garastā vokļ a un nekam nepievē rst uzmanī bu. Ja iet ar attieksmi "ak kaut kā un kaut kā ", tad jebkurā viesnī cā , pat 5 zvaigž ņ u viesnī cā , var atrast daž us mī nusus. Un tā pē c jums ir jā izbauda atvaļ inā jums. Bijā m apmierinā ti, viss bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi un viss ir brī niš ķ ī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu