Labi . Cena - padoms - kvalitāte)

Rakstīts: 16 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 22 oktobris — 2 novembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mani ierobež oja datumi. Tā pē c es izvē lē jos š o viesnī cu. Pirms izvē les izlasī ju sliktas atsauksmes, tač u izmantoju iespē ju. )
Es redzē ju daudz daž ā du viesnī cu Ā zijā un Eiropā ). Un viņ a to nenož ē loja. ??? ?
Daudzi darbinieki saprot un runā krieviski.
Viesnī ca ir nedaudz veca, mē beles nolietotas, bet istabas plaš as, ē diens garš ī gs (daž ā di: zivis, liellopu gaļ a, vista, pankū kas ar ievā rī jumu, superī gi rī si, makaroni, daudz dā rzeņ u, saldie deserti vakarā - bā rbekjū , viss ir labi;
alkohols ir sū dī gs, bet man personī gi bija vienalga), mī nus - nepietiek augļ u.
Teritorija labi kopta, personā ls draudzī gs.

Restorā ns ir liels. Ā rā ir daudz galdu ar skatu uz baseinu. Tī rī š ana - hemnozhko klibs. Vakarā tualetes papī rs var nebū t pieejams. Bet nav lipī gu galdu. Galda piederumi tī ri. Slikti: vienreizē jā s krū zes. ((Ja patī k dzert no stikla - paņ em glā zi no istabas vai paņ em lī dzi savu mī ļ ā ko krū zi)??? ?
Iekā rtojā s ā tri: ieradā mies 19.00. Vispirms izrā dī ja š ausmī gu istabiņ u galvenajā ē kā ??? ? , tad par 10$ un smaidu apmetā s tuvā k jū rai ar brī niš ķ ī gu skatu uz baseinu, ziediem, palmā m un paš u jū ru. Istaba tika iztī rī ta perfekti + ū dens + tualetes papī rs katru dienu. Bet, var paņ emt lī dzi gaisa atsvaidzinā tā ju - ir kanalizā cijas smaka.
Animā cija: pludmalē +5, vakarā +3-4.
Arā bu bija daudz. Bet! Nav problē mu ar viņ iem. Tie ir tā di paš i tū risti kā mē s! ) Atradu draugus no Ukrainas un Baltkrievijas – bija sirsnī ga kompā nija.
Lī dz jū rai 5-7 minū tes lē nā tempā . Noder ķ ermenim!
Kafija ir garš ī ga tikai pludmalē .
Pludmale ir plaš a ar labu bā ru un draudzī gu bā rmeni.
Solā rijiem 20% nepiecieš ams remonts. Pludmale sakopta labi, zivis acij tī kamas, pontons nav ī paš i garš .
Pludmalē piedā vā masā ž u San Sanych. Jū s varat iegā dā ties, ja plā nojat uzlabot savu veselī bu. Spa ir 3 masā ž as terapeiti (meitene un 2 puiš i). Iesaku izmē ģ inā t visas un izvē lē ties sev tī kamā ko. Katram ir rokas un zinā š anas un profesionalitā te.
Viesnī cas gids Miš a ir burvī gs un grā bē js ar patī kamu smaidu, esiet uzmanī gi ar viņ u. Nopirku motociklu safari ekskursiju (100% prieks) un peldi ar delfī niem (90% krā pš ana. nabaga delfī ns un nabaga es)

Viesnī cā par saprā tī gu samaksu ir pieejami taksometru pakalpojumi. Un veikali ar suvenī riem, peldkostī miem un citā m labā m lietā m. Cenas ļ oti pieņ emamas. Interneta karti tur var nopirkt pie Pascal vai Saladin. Pē c tam viņ i no jums nopirks atlikuš os koncertus.
Secinā jums: sirsnī gi un sirsnī gi. Patika! . Man patī k daž ā dī ba, tā pē c iespē ja atgriezties š ajā viesnī cā = 10%))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu